Bokat och klart!!

Jag, mamma, pappa, matilda och emil ska ju till Grekland i sommar som bestämt 2 veckor. Nu har ja och mamma planerat lite själva. Vi ska åka en vecka innan dom andra så pappa, matilda och emil kommer upp en vecka senare och stannar i 2 veckor och ja och mamma är där i 3!! Helt underbart!!! Jag och mamma kommer kunna ha de så jävla skönt. en hel vecka i solen själva. sen två underbara veckor med resten av familjen och älsklingen!


tokig kväll

herregud alltså. den här veckan har det inträffat två våldtäckter så ja fick inte gå hem själv från modevisningen. så pappa skulle skjutsa hem mig och när ja ringer så säger han att han är i göteborg. och mamma är umeå så ingen kunde hämta mig. och ja vill inte sätta mig själv i en taxi med vem som helst. har lite fobi för sånt ibland. så då hade jag hellre gått hem. Menmen ´det fick jag inte för en jobbakompis så hon skjutsa hem mig och allt blev toppen. hon försökte till och med lära mig självförsvar.

Aja hade jätte kul på modevisningen och imorrn så är det igen. sen kommer emil och hämtar mig från modevisningen och vi åker till frövi så ja kan vakna där när ja ändå ska vara där på kvällen och ja orkar inte stressa på morron. Så imorrn blir de ingen skola och lite packa och sen på kvällen modevisning.

logopagnyyy.jpg

LÄNGTAR TILL VALBORG!! Ska ha så kul :).

modevisning ikväll...

...och imorrn kväll. Sen är det valborg!!
Börjar jobba kl fem fast modevisningen börjar sju. Jag måste
välja ut kläder att ha på mig på modevisningen sen måste de
fixas med stolar och mat och massa skit. men de är kul.

Men nå helt underbart är att det är som fredag igen. Ingen skulla imorrn och inget på torsdag och fredag är röd dag så nu är det helg förutom jobbet men ja tror inte att ja ska jobba så mkt den här veckan förutom modevisningarna.

Köpte kläder till valborg men ja håller nästan på att ångra mig. Fundera på om ja skulle ha vita jeans istället för de nya jeansen. Aja men de nya skorna blir de.

shopping

helgen va så himla skön. va ute och käka i fredags sen hem och slappa. och lördagen åkte vi och hälsa på i motala.
Igen gick vi på stan och ja kolla efter kläder till valborg. Har inte riktigt bestämt mig än men ja tror ja hitta det :). Köpte jeans från MQ som ja nog ska ha och en tröja från bikbok. Sen så blir de nya skorna så klart :). Alltså klackarna som har legat i garderoben ett tag för att mamma inte skulle se dem. hihi. men nu har jag visat dem och hon blev bara avundsjuk. haha så kul men allt som allt blev skit snyggt tillsammans så de blev så bra så.

Idag börja vi inte lektionen förs ett så ja sitter här hemma men måste dra till bussen så..

Pusspuss :)

äntligen fredag

veckan har gått så himla fort men så mkt har hänt. Jag blir extremt irriterad på en del måste jag säga.
Men det har varit bra oxå. Idag ska ja ut och äta med mamma, matilda, emil, farmor, kusin frida och kristin och viktor, fridas kille daniel och deras mamma. Det blir ett stort bord ;). haha blir intresant. Pappa, farfar och kusinernas pappa är i skottland. Så då bestämde vi tjejer att vi skulle göra nå och de blev att käka på indigo sen råka de tillkomma tre killar ändå. hAha. 

Aja! Snart är det valborg!! Ska bli sååå kul:). Längtar. Måste köpa något kul att ha på mig!! Köpte två MQ linnen igår dom va så fina men inte party.

  

torsdag

sitter i skolan och har jobbat med lite transport. snart idrott sen slutar vi och då ska ja jobba en stund och sen träffa jensan så ska vi på stan och sen bio. hon sover nog kvar inatt med. trevligttrevligt!

09-04-21, 22.58

en vecka sen ja blogga nu. har fått hört så mkt om att ja aldrig gör de så gör jag det. Det har varit lite tufft nu den sista veckan så jag har inte känt för eller haft tid att blogga. Idag sluta vi tidigt i skolan så ja åkte hem och plugga sen åkte ja och mamma och käkade och sen vart de stressigt. Hade modevisning på jobbet idag så ja kom hem rätt så sent och är rätt så slut. Jag fick en jätte fin klänning av farmor idag. helt underbar.
Imorrn fick vi ledigt så ja ska jobba sen kommer emil.

fullt upp

inte en lugn stund. lovet och påskhelgen har varit full av massa. lovet var både bra och dåligt men de gick för fort. de har varit jobb och lite tjafs och huvudvärk. har varit lite konstig i helgen eftersom ja blev sjuk i torsdags men de gick över snabbt men har ändå varit lite cp efter de. Men helgen har varit rätt så kul ändå.

På fredagen va vi på födelsekalas i arboga hos kusiner och på lördagen va de påskfest här hemma. Det blev ett gäng. Ja och amanda va som vanligt bäst på sing star ;). De va roligt. Sen på söndagen va födelsekalas igen. Den här gången i kristinehamn hos kusinerna.

Nästa helg är det födelsekalas igen. fast för mamma! ska nog hitta på nå skoj åt henne!! vet att hon ska få något av pappa som hon kommer älska och något från mig som hon kommer tycka är roligt :)

fan!

så dålig taiming.! Ja är sjuk och kan inte följa med på virginska festen ikväll. Ja blir tokig! Men ja mår fan inge bra alls. Vet inte om de är magsjuka eller matförgiftning. Käkade kina mat igår så de kan ju va de. Hoppas verkligen att de är matförgiftning för de går ju över snabbare. Usch ligger bara här och mår skit!

Klippt och färgat hår

idag har ja färgat och klippt håret.. blev faktiskt nöjd för en gångs skull. Så skönt så.
Sen träffa ja en gammal kompis som ja inte träffat på ett bra tag. men till klockan tre va ja tvungen att jobba så jag gjorde de till klockan sex. Kom hem gjorde inte ett skit. Tills nyss. Skulle kolla i kylen och får se att en burk cola hade typ sprängds eller nå så ja va tvungen att torka hela kylskåpet. Tråk. Såg jätte äckligt ut.

Helgen va jätte skön. Igår träffades vi några kompisar och grilla och myste. Vi planera sommar resan lite. De blir gotland med ett gäng. Förra året va ju roligt så de blir nog bra denna gång med.

Så skönt med lov föresten.
Pusshej

lördag

de känns som söndag på nå sätt. fast de är de ju bra att de inte är. Ska träffa lite tjejkompisar ikväll. Har inte setts på nästan 7-8 månader så de ska bli kul. Vi blir väl ett gäng som ska ut och käka och sen bio tror ja. Hoppas att allt blir bra och inget tjafs bara:)..

Idag har ja och syrran vart på stan tsm och köpt skor till henne och present till mamma som snart fyller.

Jag har köpt ett till par skor föresten :!!! Dom är så snygga. nya modellen av convers svarta. Helt underbart. Dom andra nya skorna ligger fortfarande under sängen ... hahha.

Kom på en sak till.

Jag har lyckats att inte svära på ett bra tag tror jag. Om du läst något gammalt inlägg så sa ja att ja skulle sluta och så vitt ja vet går det bra :)

Och en sak till. Igår var det två månader tills ja fyller. Har massa roligt att önska mig :)

Ännu mer kläder och skor :)

Igår så hade vi svenska och så gick vi runt och vänta på nästa lektion ett bra ta när vi fick veta att man kunde göra de sakerna hemma. Det kändes rätt så värdelöst att va i skolan då. Menmen det blev en sväng på stan, en dyr sådan. Jag köpte de där skorna jag har tjatat om ett tag från Nilsson. Fy fan va snygga de är. Dom ligger under sängen så att inte mamma och pappa ska se dom för ja tror inte att dom blir så glada på mej efter femte skon sen januari. Menmen det är en klacksko så den ska inte användas än. Aja sen blev det två tröjor från MQ. En svart och en blåvit randig.
Efteråt skulle jag jobba och när ja sluta kom emil och hämta mig och när vi kom hem va vi ute och gick i en timme och 20 min. Riktigt duktigt.

Ikväll så är det tjejkväll på stan så alla tjej butiker är öppna till nio. Jag ska stå som modell i fönstret! haha. I två timmar ska ja stå med olika kläder i skyltfönstret. De blir lite spännade eller bara extremt tråkigt jag vet inte. Menmen nu har vi transport som vi snart ska redovisa. Får se hur de går.

Här är skon:)  :

RSS 2.0