Stor shoppat!

TVÅ PAR SKOR! Haha. Tyvärr får ja inte använda dem förs i sommar, de suger. Jag var ute balskor då min klänning kommit hem. Så jag och Isa och Nicole va på spaning och hitta först de första paret som ja bara va TVUNGEN att ha! Trots skoförbud eller va de är jag har. Super billiga så ja kunde inte motstå dem! Andra paret däremot blir till balen! Lagom höga och jätte sköna. Sen var jag tvungen att ha en freebra till klänningen!

Nu är klänningen provad och klar och ja får hämta den nästa vecka :). Ska nog ta och lägga upp en bilder på den sen så ni får se ;)
Jag och Isa har just fått i oss lite saigon och nu ska vi snart iväg på annat ;)



fast nej

De blev något av den söndagskvällen iallafall. Mamma va så söt och köpte lite fint till mig och syrran :). Från Pagelle såklart ;). Alltså de är inte helt lätt att jobba på ett ställe där man inte riktigt står för kläderna man säljer. Alltså vissa saker är helt grymma! Och tok dyra, vilket suger. Sen har vi en del kläderna som är snygga... på min farmor. Mina favorit märken är Day (som ja skrivit mkt om förut) och Part Two. Koftan nedan är från Part two och armbanden är från Våga.


...

de sämsta jag hört idag blir lätt "kärleken övervinner allt". HA! Snacka grund lurad ;)

bama

Att bro på höga skorna föresten. Dessa i lägg är värda guld för fötterna. Första gången ja hade skorna i förra inlägget fick jag så ont att ja trodde ja skulle dö! Kunde seriöst inte ens gå och käka efter krogen för ja behövde en taxi på en gång. Igår prova jag dem igen men med inläggen i och de funka hela kvällen. Gick till och med hemåt! Man klistrar på dem  vid

oh no, here we go again

Usch dumma söndag. Jag känner verkligen inte för skola imorgon. Dumma export och import hela dagen. Vänta vilken vecka är de?! Snart borde de fan vara sportlov :o ?! Aja får kolla upp de där sen nu orkar inte resa mig upp! Min älskade säng, de enda bra med denna söndag är min säng och att ja ska sova hemma ikväll! Känns som om de va skit länge sen konstigt nog. Vet i och för sig inte hur kvällen blir än med tanke på att ja inte riktigt kommit över att ja hatar att sova själv. De finns så mycket som händer i mitt huvud när ja är ensam att de tar timmar innan ja somnar hur trött ja än är. Hatar de!

Så här ser skor ut efter en kväll på strömpis! Näst intill förstörda! Ska ta tag i mig och försöka göra dem snygga igen..

crazy

Haha vilken kväll, tror ja säger så ofta nu för tiden men på sätt tog denna priset. Shit vad ja skrattat, träningsvärk i magen! Spenderade förmiddagen på malins soffa till lite film. Eftermiddagen spenderades i duschen och nu är de bara dax att se till att bli fräsch igen för lite film mys till kvällen. De va ju planerat utgång ikv med men jag ORKAR inte! Alltså sen onsdagen va ja bakis två dagar och så idag, de tar på krafterna! Plus fatta all kalorier man bara häller i sig! Blä! Plus att pengarna bara springer iväg. Igår hade ja iaf lyckats fixa så vi kom in grattis så tror ja spenderade 40 på hela kvällen vilket är bra! Nej nu måste ja iväg! Ha en underbar lördag!

dagens

Drar upp på stan för lite lunch med mamma sen fixa lite smått inför kvällen! Sen bär de av mot marieberg så ni vet vart ni har mig ;) .. Ikväll är de dans mode on ;)

vänligen men bestämt, jag ÄLSKAR hög musik!

Blev lite förälskad i denna bara jag såg den. Älskar färgen och att den är så grov stickad. Skit snygg! Bikbok 299!
Fick just ett härligt sms av min kära far! Syrran har innan lite mindre trevligt skrivit i min logg på fb att jag ska sänka musiken, vilket ja gjorde. Nu kom:
Vänligen men bestämt, sänk musiken. Det hörs jättebra ut till tv:n. Tack på förhand! Paolo
HAHAHAHAHA! Min familj alltså.. Värdelöst att lyssna på musik om den inte får vara hög?

sex and the city

Dumma jag glömde kameran hos malin igår så inga bilder från varken förfesten hos jens eller från krogen. Blev inte många bilder från malin heller, iallafall inga som inte va barnförbjudna så ;).

Helt ärligt är det verkligen jätte korkat att äta pencillin och shota tequila, jävlar dåligt jag mått idag! Vakna för de första vid sju när resten av familjen gick upp och kunde inte somna om men kändes som om ja fortfarande var för full för att ta mig upp ur sängen! Vakna igen vid tolv tiden då ja skulle ringa min kära syster och bråka lite. Fröken persson svara och höll på att dö i skratt när hon hörde mig. Kan tänka mig att ja lät rätt sjuk!
Vid ett befann jag mig relativit fräsch på stan för en lunch på rosalie deli med Patricia! Lång runda på stan för lite shopping (bild kommer) sen iväg för film mys hos Nathalie. Nu sitter jag här i min ren bäddade säng och ska hoppa in i duschen sen sätta igång något bra på tv. Kanske lite sex and the city, känns som om det är vad jag behöver ;)


Pst..

Amanda glömde visst logga ut från min dator.. Gissa vem som passar på då?

2008, smaken är som baken!


En god vän är som en stjärna, du ser den inte alltid men du vet att den finns där!♥

/ nattis


tequila babe ;)

Äntligen, jag har hittat en väska och ja lovar jag har letat efter en sån här sen evigheter! Letade till och med i miami men hittade inte något liknande. NU HAR JA HITTAT! Helt underbar från scorett för 499.  Efter lunchen med josefine igår blev de en sväng på stan. Köpte också ett naglack som ja ska prova och se om de funkar sen. De ska spricka när man målar på de så de blir snyggt. Tog mig hem vid tre tiden och vid fyra skulle ja vara hos malin och börja göra oss iordning.

Mellan fyra och nio drack jag upp vinet och tog tre shots tequila... Vid sex skulle vi iväg till killarna i almby och sen vid halv tio iväg mot ritz. Kvällen va jätte bra. Petter va jätte bra. Självklart kan de inte bara flyta på utan lite drama när vi är det gänget ;) men de va minst sagt en intressant kväll. Vi va tjejgänget i klassen alltså amanda, malin, isabell och lina + mig. Tack flickor!

tonight is going to be a good night

Onsdag, äntligen! Alltså idag ska bli en sån jävla bra dag de bara är så. Jag har bestämt de! Den börja med sovmorgon fick dock sova på syrrans golv inatt så känner mig lite stel. Min säng och soffan blev ockuperad! Nu gör jag mig ready för en lunch på stan med Josefine. De va ett bra tag sen nu så vi ska väl snacka ihop oss lite :). Träffar henne ju alltid ute men de blir bara hej och hur äre! Nu blir de att dra upp på stan till förmodligen favvo stället Java.
De va ju lön igår föresten! Underbart! När ja öppna lönespecen (lite sent kanske) sa jag till pappa om ja för över de jag brukar ligga på ska jag köpa ett par till höga jeans. Alltså de är sjukt men jag är helt förälskad i i de nya svarta höga jeansen jag köpte på bikbok. Dom är helt underbara. Så jag tror jag ska köpa dem i annan färg. Inte säker på om dom är lika snygga i jeans färg som svarta. Min rumpa kanske blir dubbelt så stor så får kika på de imorrn.

Ikväll blir de PARTY så de står härliga till! Petter på Ritz och jag vet inte hur planerna ser ut än riktigt men ut ska jag ;) De kommer blir grymt kul :)


underbar

Idag har de fan knappt varit lugnt en sekund. Jo den lilla stunden jag va själv och de borde va lugn blev inte de om ja säger så. Usch ibland blir jag så trött på mig själv. Tror faktiskt att mitt största problem just nu är att jag trivs inte riktigt med mig själv därför försöker jag vara så lite ensam som möjligt. De bästa som finns när de händer mkt runt om mig och jag verkligen slipper mina egna tankar.Som inatt, kl tolv va jag trött och stängde av tv. Kl tre tittade jag på klockan sista gången innan jag somna. Vaknade igen vid kvart över fyra, död. Ville verkligen inte upp imorse men iväg och jobba stod på schemat. Sen iväg och träffa alexandra för att kolla av lite saker med företaget.

Efter det blev de en fika med en gammal kompis sen flera år! Helt sjukt :) kul är de att träffas sådär och se hur man förändras och hur en del inte förändras :). Mysigt var de.
Till kvällen blev de ett glas vin med några från jobbet som va här. Alltså min chef är verkligen världens roligaste, hon är underbar! Fick massage och mys :) hon har nämnde fler än en gång att hennes son blivit singel.. Och då vet hon hur jag är! Haha bra rolig är hon! Fick höra att hon träffat på emil och ställt på honom. Bara någon som henne gör så ;) haha! 

Favorit ringen just nu! Från forever 21 i miami. Älskar den. Men har spanat in en ny ring på jobbet som ja tror följer med hem någon dag ;)

...

Walk a mile in my shoes. You will lose. Cause you don't know what it's like to be me.

I don't need you

Gjorde värsta klippet idag! Jag har 100 poäng för mkt så jag har strulat med vilka kurser som ska bort och bråkat med rektor och syo. Va fan ja får inte ta bort de jag vill och de borde väl vara mitt beslut :o. Idag bestämde jag mig äntligen för att skita i en ur tråkig kurs som heter produktionsprocessen. Vi ska sitta och bygga lego hela dagarna i en vecka och massa jobbigt skit så den tog ja bort. Vilket betyder att jag är ledig resten av veckan?! Underbart och passar fantastiskt då jag har så mkt planerat.

Ikväll börjar veckan med en brakstart. Mat och bio med Anna! Love and other drugs, en sån film som bara funkar bäst på oss ;).

Jag och Nathalie kom överens om inatt när vi va ute och gick, att inge mer godis i veckorna, eller ja chips är vårat värsta problem tror jag. När vi väl kom hem hoppa vi i säng och kika på lite one three hill. När vi bestämde oss för att sova vid två kunde vi inte utan fick massa intressant att prata om vilket gjorde att vi var rätt döda imorse när klockan ringde. Tänkte bara säga att jag vet inte men lite popcorn blir det nog ikv ;)

Kom på att om jag har kompisar att prata mig genom nätterna med och ha roligt med.. Då behöver jag ju ingen pojkvän ;). Killar får vara något roligt och spännande ett tag till innan de ska börja ens likna något seriöst ;)


MÅSTE HA

VILL HA!!! Så jävla snyggt är det! Värsta är att jag vet inte var de finns att köpa.. Alltså jag vill verkligen ha eller rättare sagt måste ha!

i try to run from all my problems but they keep catching up to me

Åh vilken usel helg. Veckan som kommer måste bli mkt bättre! Men de blir den säkert, den blir definitivt körig. Fick natt sällskap här inatt, som tur är. Tog mig faktiskt ända iväg till hällefors och hälsa på Natta så drog jag med henne hem. En biltur med dunkande musik va precis vad jag behövde. Det och massa maränger och ckocklad ;) de blev marängswiss till solsidan!

Bara så ni vet, så om man har en stor tova i håret ska man inte rycka den. De gjorde jag och nu ser jag jätte rolig ut! Håret bara gick av och där stod jag med hela revan i handen! Jätte snyggt!

Imorgon Är de skola som gäller, jippi. Nu blir de film och mys!

ååh lördag, strepptokocker och medicin

Blähä, ja gillar inte att vara sjuk och ja gillar inte att inte ha något att göra! De va planer på att gå ut idag också men nej. Känner mig som ett vrak iallafall så. Inte kunde ja sova inatt heller. Tittade på nå skit så ja lyckades börja böla lite sen fick ja så ont i magen. Precis så som de känns när man druckit för mkt och ätit lite, värdelöst när ja inte druckit nå! Imorse när ja vakna förstod jag inte varför klockan ringde och om de verkligen va skola idag?! Hel stört tills jag kom på att ja ska åka och jobba!

Blir iallafall en hemma kväll med one three hill maraton.
Mitt i min tristess bestämde jag mig för att fixa naglarna. Något lite mer spännande än inget så såhär blev de.


Elle galan 2011

Sitter ju hemma denna fredagkväll. Är ju inte helt frisk och läkarn tyckte väl att man kunde ta det lite lugnt första dagarna man går på pencillin. Plus att alkoholen slår ut medicinen så då känns de lite ovärt att ta tabletter om ja bara får ont i magen av dem iaf så hjälper de inte. Iaf nu första dagarna. Ska ju faktiskt jobba imorrn också och de kan ju vara bra att komma fräsch till jobbet någon gång... Vet ni föresten att pencillin slår ut p-piller? De fick jag veta sist och de är ju rätt konstigt att dom inte varnar för varje gång ju? Va fan tänk om man blir med barn för man inte visste lixom!

Sitter iallafall och kikar på lite kläder lite var som så jag inte tråkar ihjäl och kom in på elle galan. Jag tycker de är jätte intressant att se vad folk har på sig på såna tillställningar och vad folk inte har på sig... Värst klädda tycker jag defenitivt var den större bilden till vänster. HEMSKT! Hon står ju i trosor och massa jobbigt tyg! Snyggast var utan tvekan Sofie Fahrman! Den större högra bilden alltså, brevid henne är ju systern Frida Fahrman.
Vet ni något chockande! Bilden på Elin kling i högra hörnet, bredvid henne står HM huvud designer.. På sig har hon kläder från HM herrkollektion. Jag menar med tanke på allt snyggt hon skulle kunna haft på sig valde hon de där.. Elin Kling däremot har på sig kläder från sin egen kollektion för HM. Snyggt?


skola imorgon!

Det blev lite shopping idag iaf, känns bra ;) Om de nu blir så att vi går ut imorgon så har jag iaf något att ha på mig! Värsta är att ja känner inte att jag kommer vara den enda med den outfiten men va fan den blir så snygg ;)

Jag säger att jag inte ska ut men desto närmare fredagen vi kommer desto mer sugen blir jag. Fast de känns ändå som om ja har lust att hitta på något speciellt, inte bara krogen ...
Jag har sovsällskap inatt :) Nathalie och Anna, vi sitter här i sängen med varsina datorer och har riktigt mysigt. Till kvällsis blev de lite saigon!

Bikbok, super snygg i stoppad svarta höga jeansen. Jag har ju fått för mig att ja inte kan ha spets för ja känner mig för slampig men eftersom den sitter löst och har sån krämig färg känns de som om ja kommer använda den. Förhoppningsvis mer än den svarta jag köpte där lappen fortfarande hänger kvar... Toppen kosta iaf 199 kr :) 

Monki, 80 kronor på rea :) det är en body.

Slängde med ett halsband när jag ändå va på sånt shopping humör :) har kikat på det så länge så nu tog ja steget ;)

you are fooling yourself

Nu skiter jag i att vara sjuk. För trött för att ligga här glo. Så jag hoppa in i duschen, sminka mig och drar ut en sväng på stan med syrran! Är så shopping sugen! Ligger egentligen bara här och kikar på outfits och blir arg. Jag måste ha lite nytt och lite roligt! Så blir de! Får se va kvällen bjuder på sen ;)



tiden läker alla sår - fyra månader senare

Fröken boström kom och gjorde mig sällskap. Lite mat och one three hill :) uber mysigt. Har en jätte fin tavla på ryggen målad av kvinnan själv. Ska bli jätte spännande när den hamnar på lakarnet inatt.. Mamma kommer bli lycklig ;)

Att bro på lycka och hela det där köret måste jag säga att jag mår bättre och bättre för var dag som går. Sen kommer de så klart någon dag som drar ner mig så ja inte vet var ja ska ta vägen men det känns som om jag kan tro på allt snack om att ta en dag i taget och bla bla bla.
Mitt största problem just nu är att jag är så arg! Jag kan inte släppa det, jag är så oerhört förbannad. Det har gått
snart fyra månader sen jag blev medveten om att min pojkvän träffa någon annan också. Första gången jag hörde det blev jag bara tom, låg bara och stirrade. Nästa jag kommer ihåg är att jag blir så arg och flyger upp ur sängen och drar ur sängkläderna. Fråga mig inte varför, jag blev nog äcklad. Den ilskan ligger fortfarande och blir inte mindre varje gång gång jag hör av honom om ja säger så. Vilket ja gör varje dag. Bara det att då var känslorna så ihop blandade med andra känslor, nu är de bara ilska.

Min familj tycker att jag långsint och borde släppa det. Jag tycker inte det är lika enkelt. Jag bestämmer mig inte för att vara arg, det bara är så. Jag önska jag kunde spola fram tiden några månader till för att se om jag kommer sluta vara arg för de känns inte som om det är så. Men de är väl bra mkt bättre att jag är arg än ledsen. Jag menar jag är ingen rolig männsika när ja är ledsen och på gott och ont tror ja de kan vara rätt underhållande att se mig arg..

En sak är säker och det är att skiter man i mig skiter jag i dig. Jag behöver all min energi för att se till att jag själv inte ska går ner mig. Och de som blir kvar lägger jag hellre på männsikorna som står mig nära nu, just nu. Jag trivs som singel så det har jag iaf att tacka för. Jag tror att om man har bra tjejkompisar så klarar man sig bra med eller utan pojkar. Det är vännerna som är dom viktigaste.

Aja, tiden läker alla sår eller hur var det?

orka vara sjuk nu liksom?!

Suttit och hjälpt syrran med hennes skolarbete så ja känner mig inte helt värdelöst. Hatar att bara ligga hemma och inte göra ett skit. Natta fick lov att komma och göra mig sällskap! Jag har strepptokocker men de smittar inte såvida man sticker ner tungan i halsen på mig så de lär bli lätt att låta bli ;) Jag fick iaf pencellin! Hatar jävla äckliga tabletterna! Stora och man får skit ont i magen när man äter dem tsm med sprit. Så bör inte gå ut på tio dagar men aldrig! Ja kanske låter bli på fredag men på onsdag och nästa vecka måste något bli av iaf. Vill tyvärr ut på fredag bara! Blä.. Jobbar på lördag så jag borde ta de lugnt. Åh gud va jobbig jag är!  

finns de en snyggare kvinna?!

Seriöst jag vet ingen tjej ja tycker är mkt snyggare än henne! Sen att hon är med i favorit serien kanske hjälper ;) Kikade iaf på bal frisyrer och ja skulle kunna tänka mig något i den här stilen. Vill inte ha helt uppsatt men klänningen jag har är väldigt fin i ryggen så man vill ju visa den.. Så som hon har tycker jag iaf är lagom. Inte för mycket med tanke på att ja redan tycker att min klänning är lite mycket.


ayia napa, hell yes!!!

Dålig jag är som inte uppdatterat på en och en halv dag men i mitt försvar så är jag typ döende, eller ja de känns så. Jag hade ju strepptokocker eller hur fan de stavas före jul typ. Har förmodligen de igen. Eller halsfluss eller något äckligt. Min hals är som ett sugrör så jag kan inte svälja och ännu mindra äta. Börjar bli hungrig..

Kände de igår och tänkte att ja skiter i de och går till skolan för ja visste att vi hade viktig lektion och att vi skulle boka resan. Men till slut kändes de som om ja ville dö så fick en akut tid på vårdcentralen. Satt där i en timme och kom hem med inte ett skit! Fick inge pencelin för provet vissa inget men dom såg ju att de va illa. Så tog ett annat prov och de vissar sig imorgon eller torsdag. Natta va så gullig och gjorde mig sällskap på vårdcentralen. Fast ja vet att hon hata de!
När ja kom hem somna ja i soffan och vakna med 37,8 grader feber. En halv timme senare efter två alvedon hade jag 38,6, sjukt! Frossa och kok hetta vart om varandra. Nu känns de iaf lite bätte och har inte sån jävla feber men har fortfarande inte fått i mig så mkt ..

Vi har iaf bokat resa nu!! Fan va kul! Jag, amanda, isa, malin och lina har bokat in oss på ett helt underbart hotell i Ayia napa, cypern. Alla i samma rum så de kommer bli drag, hoppas på att de blir ett gäng till med bara! Hotellet heter Melpo är 3 stjärnigt och ungfär såhär står de om det på fritidsresors hemsida: 
Ungdomlig favorit med bästa läge. Melpo-Antias centrala läge ger dig de bästa möjligheterna att utforska Agia Napas restauranger, barer och det intensiva nöjeslivet runt klostertorget. Den rektangulära poolen har en del med en rund bubbelpool som inbjuder till avslappning och har plats för åtta badande. Föredrar du havet så ligger den fina Grecian Bay-stranden på promenadavstånd.Under högsommaren är Melpo-Antia ett populärt alternativ bland yngre kompisgäng och stämningen är hög runt poolen!






..

Dör i sängen med hjärtat mitt. Haft värst sköna dagen idag. Vakna inte för en tid tolv när mamma och pappa stod och gapa utanför dörren. Natta däremot hon sover en timme till! Haha. Vi somna inte förs fyra inatt. Vi kom ut föresten. Halv elva bestämde vi att vi ska iaf möta ett gäng på bells och bara hänga. Men då hade vi redan bestämt en gång att vi skulle stanna hemma så vi va ju inte direkt fräscha! Kl halv tolv kom vi iaf iväg till stan. Vi va så jävla dans sugna då musiken sög på strömpis i fredags så halv ett drog vi oss mot frimis, typ nyktra?! HA! Snacka om att standarden blir en annan när man inte druckit så mkt. Men de va kul! Vi dansa i en och halv timme sen gick vi hemåt. Inte alls speciellet mkt folk ute, i fredags däremot va de massa ute. Strömpis en kväll och frimis en annan, helt ok!

Idag när natta väl vaknat tog vi oss i väg med malin på lite äventyr. Bland annat lite lunch på max ;). Planerar på att ha en nyttigare vecka denna, eller ja har inte vart onyttig i veckan i och för sig. Ja känner mig bara som de.. har en ny ide på en ny diet som ja ska prova. Måste bara läsa på lite först ..

Snart börjar väl solsidan så de blir lite god mat till det och jag har lyxen att få natt sällskap även inatt. Tänk va jobbigt de kommer bli att sova ensam sen när ja vant mig!

Här är jackan jag köpte igår föresten :) super billig på bikbok, rea alltså.

partypinglor

Aaah vilken jävla kväll. Den hade typ lite av allt, bra och dåligt men de va galet! Förfest hos flickvännen min ;) massa blandat folk. Alltså oväntad blandning. En sak är säker ja är så trött på att tjafsa om skit saker! Blä.
Rätt kämpigt att ta sig upp imorse måste ja säga. Fattar inte själv att ja orkar! Somna straxt efter tre tror ja och när klockan ringde vid elva va ja lika trött och bakis som om ja vaknat kl sex på morgonen! Klarade mig igenom dagen iaf. Tror jag ler så jag får ont i hela ansiktet... Mötte upp Nattis för lunch på Java, världsklass. Sen en kortis på stan och fick faktiskt med mig en jacka hem! Visar den sen.

Nu ligger jag och Natta här i sängen med varsin dator och diskuterar över fb och msn, socialt som fan. Vi är faktiskt nära att gå ut ikväll igen.. Behöver dansa lite till tror ja! Inte för att vi inte gjorde de igår men jävlar va usel musik de är på Strömpis :o
Så ikv blir de i så fall frimis. Tänker nog inte satsa på att dricka som igår men några glas vin är ju inte fel ;). Mamma jobbar däremot hårt på att vi ska stanna hemme. Hon står just nu och gör plankstek och tjatar om att hon ska sätta på bastun ist för att vi ska dra ut. Haha goa mamma, så orolig! Tror hon skulle kunna betala för att vi skulle vara hemma ikv ;)





I feel like a snowball in hell

Kikar på en prinsessas dagbok, så söt ju. Älskar såna där riktiga chickflicks. Vi ser nog rätt töntiga ut jag och natta eftersom vi sitter med varsina datorer i sängen.

Imorgon är de skolan som gäller. Efter vet jag inte vad som händer men jag har iaf bjudit hem natta och malin till tvättmaskinen. Dom hade visst lite att göra ;). En ska vi ska göra imorrn föresten! VI SKA BOKA RESA TILL AYIA NAPA! Helt jävla underbart!

Mitt nya schema sista terminen! Fy fan va bra de känns! Jag har ingen matte på månsdagen så slutar kvart i två. Ledig alla torsdagar. Snacka om att detta år kommer gå snabbt!

Målvikt

Alltså jag är så trött på att va så trött! Och mkt piggare blir man när man kommer till skolan och har historia med Anders, titta på film från 40-talet.. Fast nee.. Men de är klart första världskriget är ju min favvo, eller.. Men något underbart ja insåg igår är att jag har gått ner två kilo! Helt jävla awesome ;). Vilket betyder att om ja går ner fem kilo till härifrån så är ja på min målvikt! Så mkt ja vägde när ja va iaf någolunda nöjd, mindre kan ja nog inte bli.. Får väl se ;). Köpte minsta storleken ja nånsin haft på jeans häromdagen ju :)!

De blir föresten nya svarta jeansen, istoppad linne och nya halsbandet från miami. Plus nya höga skorna även dom från Miami. Känns som en toppen kväll, första sen ja kom hem så äntligen ;). Jag och natta va lite sugna på att gå ut lördag också .. Eller om vi bowlar eller gör båda ;).. Får väl se men nu ska ja återgå till att snoza till filmen annars tar väl Anders telefon ifrån mig. Har ju bara underbara lektioner som naturvetenskap och idrott för resten av dagen. Men pallar nog inte idrotten utan drar till gymmet ist ..

titt ut..

Här är jag, nattiiiiiiiiiiiis!

Tänkte bara smyga in och säga att jag gillar dig amanda!♥




what goes around comes around

Mys kväll igen. Isa malin och Natta blir alla att sova i min säng inatt igen.
Men fan va trött ja är på morgonen nu, vaknar och somnar om och vaknar och blir as arg! Men de blir mys att brottas med flickorna i sängen inatt. Men de är riktigt sjukt, ja får hälla i mig två koppar kaffe och koffein tabletter för att orka. Och imorrn måste ja orka för då blir de utgång med nattis så får vi se vilka som blir med .. 

Idag möte jag upp underbara lilla anna för tyvärr bara en liten stund men de blir snart igen :). Sen hem till natta för lite tjejsnack och nu film med gänget. Ja bara älskart ;)

Helgen kommer bli super ;)

you don't have to say what you did, i already know

Ny byxorna ja köpte igår! Riktigt höga svart! Awesome! Finns de nå snyggare än nya helt svarta jeans, tror inte de. 500 kronor på bikbok. Dessa tsm med något roligt linne på fredag känns hel rätt. Skrev just upp oss på frimis men vet än inte vart vi ska ta vägen :)

skiiit

Att igår kunde va en sån toppen dag och idag en sån skit dag. Blä! Min kropp rasar nog ihop när som helst.

Igår va verkligen uber mysigt. Lite skolan sen iväg till stan och träffa Patricia som ja inte sett på flera månader. Konstigt ändå att man kan prat som om de va igår fast de va så länge sen. Tyvärr gjorde väl ja de mesta av snacket då min käft ibland bara inte kan vara tyst. Idag hade vi en övning i skolan där man skulle komma på bra och dåliga saker med sig själv. Emelie kom på att jag är högljud och pratar för mkt... Hade hon inte hunnit först hade ja sagt de själv! HA! Ja måste vara en bra jobbig människa!
Efter Patricia möte Nattis upp mig på stan för lite spanning sen mot malin där dom + isa käka. Sist hem till miig där vi kika på miami bilder och  åt vårrullar! Haha vi hade bestämt att vi inte skulle ha något sen 5 min innan de stänger raca vi iväg till saigon och hämta med oss :). Underbart! Till sist bädda vi ner oss allihop i min dubbelsäng och bara myste! Va ju rätt trött när man sovit två timmar natten innan.

Idag var de skolan, träningen och nu döör ja lite bara. Ledig imorgon, som alla torsdagar denna termin ;) Bild på nya träningens outfiten här :)

Fyra i en tvåa ;)

Vilken jävla dag :)! Alltså va fan men ja tror vi har preliminär bokat resa till Cypern ayia napa!! Fan va coolt! De kommer bli helt sjukt kul ju! Jag isa Malin lina och Amanda va på resia idag och fixa sen håller vi på att drar ihop ett gäng till som ska bli med. Ja menar tio tjejer på värsta party stället ;) aaah!! Haha! Vi måste bestämma oss om tio dagar och blir inte de här av blir ja olycklig. Jätte fint hotell men helt party inriktat så de bara funkar ju underbart! Nu ligger ja här i sängen med nattis, malin och isa ;) snacka om mys. Alla vi i samma säng de kan bli farligt! Får akta mig för Malins ben inatt! Värsta tjejkvällen blev de. Efter skolan möte ja patrica för en världs lång fika med massa tjejsnack! Köpte en bulle men prata så mkt så den stod nästan orörd. Sen en liten sväng på stan med nattis. Visar upp de snygga imorrn ;). Ja tror fan resten av updaten blir imorrn för nu ska brottas lite med brudarna i sängen! Älskar nattsällskap ;)

Ja kan inte sova!!



on my way

Mot stan för att möta upp Natta sen hämta bilen och kika förbi på jobbet :). Sen ska vi träffa malin och lina för lite mat ;)


impossible

Vakna halv två och va lika trött som om ja vaknat två på natten! Blä panik. Ville inte somna om för hur skulle ja kunna ta mig upp imorgon tidigt. Första dagen i skolan borde inte få börja förs elva tolv!
Ska ta mig ur min sleep shirt och i något snyggare då ja ska släppa mig upp på stan. Efter att ha varit borta från alla favvo affärer i två veckor måste man ju uppdatera sig lite ;). Måste förbi jobbet och hämta ett schema och lite sånt också..

Nu ska ja ta tag i mig och kolla läget med nattis och malin som ja har äran att få med mig idag :)


All we had is gone now. All we had is impossible now.

MIAMI

Underbart! Helt enkelt.














usch, kalla dumma sverige!

Snart är ja verkligen hemma! Inte lång tid alls kvar egentligen. Jag har bara ett av mina livs värsta dygn framför mig men va fan! Haha... Nej fy de är så lång resa med flyg och skit. Först klockan halv ett (svensk tid halv sju) blire tre timmar med flyg till toronto, två timmar på flygplatsen där sen åtta timmars flyg till köpenhamn. Landar alltså i köpenhamn runt ett på natten min tid men kl sju på morgonen svensk tid. SEN fem timmar i bilen från köpenhamn till örebro.. Underbart eller? Fy... Så är i örebro runt tolv-ett MEN  då är klockan sex-sju på morgonen i mitt huvud så jag lär vara förstörd!
Känns föresten skit konstigt att det är snö hemma! Jag vill inte komma hem till snö och minus grader!

Får se hur de dygnet spenderas sen, om ja kommer ur sängen över huvudtaget.. Måndagen ska jag iaf spendera med flickorna :D

Ikväll har varit en bra sista dag :) jag fick med mig ett par converse hem iaf ;). Nu ska ja ta och bäda ut min undebara säng och försöka sova.. Inte lätt för den gröna milen är på tv och de ramlar en och annan tår.. Usch va hemskt de är med sorgliga filmer! Nej fy, jag hör av mig när jag är tillbaka i vårat kalla hemland! Blir många fler roliga bilder då ;) <3

Fattar ni va hemskt om planet skulle krascha nu och de är va de sista inlägget jag skrev :P haha hemskt! 

Puss på er! BYE! 

Hello bombshell

Världens underbaraste lipgloss nånsin alltså. De värsta är att de är så gott att ja slickar bort de hela tiden! Haha :). Köpt på Victorias secret och ja tror ja måste iväg en sväng till så ja kan köpa på mig lite att ha där hemma ;)

this time all be bulletproof

BLÄ, jag har så jävla ont i min jävla knöl i mitt jävla bröst! Men ja tänker inte svimma! Usch ja tycker så synd om dom som varit med när ja gjort de! haha dom måste blivit livrädda! Stackare..

Inga converse men hitta dessa ist! Mamma fråga om de inte va på väg ut med knä höga stövlar men va fan man kan ju inte tänka så jämt ;) jag älskart så tänker skita i att hon kanske hade rätt. Tycker verkligen bara att de är så grymt snyggt. Men konstigt nog har jag knappt använt stövlar alls nu i vinter.. Skit konstigt för de va allt ja använde förra vintern. De har nog blivit lite mkt stövletter.. Mina gamla knähöga stövlar har blivit rätt fula så dessa snyggingar får ta deras plats. Fem par skor än så länge, kanske att ja hittar några converse i rätt storlek imorgon :)

Allltså herregud nu är de bara en dag kvar här sen på lördag börjar resan hemåt! Jag längtar lite hem för att komma till verkligheten för de känns lite som en fatasi värld det här men.. när vi väl kommer hem kommer det hända så mkt och jag är inte säker på var jag står, va ja vill eller vågar. Jag vet inte om jag är redo för allt och det får min mage att vända sig. Men saknar att ha flickorna  vid min sida, absolut! Men ska göra som min filosof till pappa säger, förutse framgång!

Lovin it!

2 plus 2 blir 4 ;) har man svårt att bestämma sig när man köper guld och silver ;)

4 going on 5

Idag blev de solsängen på förmiddagen och shopping med syster på eftermiddagen. Fick med mig riktiga godingar hem ;). Allt nedan plus lite sexiga underkläder från victorias secret men de får ni inte se ;).. Ikväll blir de ännu mer shopping. Ett par converse men vilka?! Aja några blir de allt. Tror till och med jag fått papi att betala dem ;) Har bara köpt fyra par skor än ;)

En sak ja tänkt på här att det finns JÄTTE mkt snygga killar men jätte lite snygga tjejer här i miami :O

Fell in love i denna plånbok från urban outfitters.

Topp från urban outfitters, som ja gått och fundera på denna men till slut blev de den. Så fin med jeans shorts och kängor ;)

Dessa snyggingar alltså! Kärlek vid första ögonblicket! Köpta på steve madden. Funkar till vardag samtidigt som på krogen ;)


hjälp!

Jag har äntligen hittat conversen men kan inte bestämma mig för vilka?! Vilken färg är snyggast?! Den ljusa kommer passa bäst till vårens mode för de kommer vara mkt bebis rosa och blått men den mörka är ju coolast! Och passar mig bäst.. Men pappa och Matilda är för den ljusa och mamma den mörka.. Hjälp mig välja :D


babe, you are like fireworks

Tillbaka till lägenheten, nästan så man säger hem men hem hem kommer ja inte förs på söndag. Blandade känslor för de för ja älskar de här stället men jag saknar ju dom där hemma!

Vi va i key west igår till idag. Sov i samma säng som min älskade syster och hon är inte den mysigaste att ha i sängen måste ja säga! Haha dumma unge ;) Turista lite och hitta en helt underbar strand som vi stekte upp oss på idag. Jag kan säga att de är okej att ta kort på mig framifrån men INTE bakifrån. Ja är nämligen två färgad då ja inte solat ryggen en sekund sen vi kom hit. När vi skulle hem körde vi bara två timmar fel på grund av den dumma gps:en så efter fyra timmar i bilen tog vi oss upp på rummet, snygga till oss och drog iväg för lite mat på en större shopping gata som definitivt måste åkas till igen! Men imorgon måste älskade bilen tillbaka så då blir de taxi. Mina fötter dör lite efter alla turer i klackar. Idag blev de svarta jeans, svart linne, jeans jacka, bruna djurmönstrade sjalen med bruna klackarna!

Imorgon ska de bli fint väder så de blir poolen sen shopping! Bara två dagar kvar på oss att shoppa det sista!


You should have said no

You said you did'nt want to, it was a moment of weekness and you said yes.. You should have said no. You should have gone home. You should have thoght twice before you let it all go.  I should have been there in the back of your mind. I should'nt be asking myself why. You should'nt be beging for forgivnes at my feets.  You should have said no beacuse then baby, you might still have me.

Kiss and tell ;)

Hade lite för höga förväntningar på forever 21. Men jag hittade en jätte fin kjol, ring och sov shorts! Imorgon ska vi åka på en semester från semestern ;). Iväg till key west som ligger fyra timmar härifrån med bil.. Inte min största önskan men va fan, de ska vara jätte fint väder där och här ska de regna så åker väl till solen. Vi ska bli kvar där över natten så blir utan internet i två dagar men sen är ja tillbaka ;). Nu ska ja krypa ner i min sov outfit för natten. Ska snart upp! Föresten, familjen Gustafsson har köpt fyra par converse idag, Amanda NOLL! Letade efter två olika men inga i min storlek, surt! Aja, bilder på de ny shoppade kommer :). Lots of kisses!

business

Känner mig riktigt business när ja sitter med datorn och krånglar med fakturor på beachen. Uf företaget alltså. Väskorna har äntligen kommit vissar dem sen. Nu drar vi iväg till shoppingcentret! Bye! 

De väntar en ansiktsbehandling av Mami ;)

När de står att ja gör inlägg kl fem på natten betyder de att kl är elva hos mig, just so you know. Vi har ju med lilla mini datorn och den är ju inställd på svenskt. Idag ligger vi här steker som vanligt. Tyvärr så är de moln men ändå jätte varmt så jag bestämmer att de tar igenom molnen. Med tanke på att jag är rätt bränd gör de inget. Det är att välja mellan att ligga här och dofta eller ta mig an duschen. Jag och USAs sämsta dusch har ingen kärleksfull relation.. Tar väl ungefär hundra år att gå mitt hår blöt för att inte nämna få ur shampoo! Försöker duscha håret så sällan jag kan men de blir ju rätt ofta när man solar och badar om dagarna. Jag ska nog försöka dra med mig syrran på ännu en sväng på stan senare. De finns en topp jag är lite förälskad i på Urban outfitters. Eller så drar ja me familjen ut till de där gigantiska köpcentrumet. Butiken forever 21 ligger där och jag måste ploga mig igenom den. Har höga förväntningar ;). Alltså de är riktigt mysigt att åka bil här föresten! Vi hyrde någon slags stats Jeep och de är så mysigt att bara åka och titta på folk! Älskart! Men nu blir de lite stressigt för ja måste tillbaka till victorias secret för lite saker jag har på span! Dör i solen en stund till innan ja bestämmer mig ;)

jag plus tre till som har klackar på ishockey..

JAG har varit på hockey! I tio cm klackar och tajta jeans passa jag direkt in bland alla sports freek ;). Förstår ni va oväntat men de faktiskt typ min ide.. Tycker ju synd om pappa som så gärna ville iväg och så här han här med oss tjejer så ja sa att de är klart vi ska på något! Nu tycker han i och för sig att vi ska på basket oxå och de vette fan. Fast ja lär ju ha de lättare att spana in killarna som spelar basket än de som spelar hockey. Mitt största mission va att hitta snyggingarna i publiken men är lite besviken ;). Kanske att basket inte är så fel..
Att bro på killar så har ja fått så mkt komplimanger idag så jag tror jag rodnar på hel tid!

Jag har bestämt mig för at jag inte ska ha något nyårslöfte. För de funkar inte. Förra året hade jag bestämt mig för att gå ner 10 kilo. Jag gick ner 7-8 kilo så de klara jag ju inte. jag ska dock ta tag i det igen. 5 kilo till skulle ju inte sitta fel så de blir när jag kommer hem till verkligheten! Vilket föresten är om en vecka. På söndag så jag har en dag att ställa tillbaka mig på innan vi börjar skolan på tisdagen tror ja :). Alltså jag kommer vara jetlag. 

Mellan tio och tre dog vi i solen och jag är inte lite röd på bröstet! De blev en lunch i solen för vi vill ju inte missa en stund i solen ;). Vattenmelon och zippa lite en en mojito ;). Bästa dieten eller ;). Imorrn hoppas vi på fint väder igen annars lite shopping :) 



cry me a river


Men nu är de första dagen i första månaden på detta år. Coolt ;). Jag har faktiskt lyckats bränt mig lite i solen idag. Vi sola fram till tre sen iväg för lite lunch. Har hittat världens goaste ceasar sallad och är helt förälskad. Efter de åkte vi mot coconut groove, haha fult namn? Lite shopping där sen fika på the cheesecake factory. Världens mastigaste choklad kaka tog jag och fick inte ens i mig halva! Men de räckte för jag fick inte i mig en smula mer idag. Ett tips bara, man går inte in i en sex butik med sina föräldrar! Det är äckligt!! Dog lite när ett gäng killar kom in och såg ut som om dom skulle skämmas ihjäl när pappa kom fram bakom mig!! Haha..

Imorgon ska vi faktiskt iväg på ishockey, inte vad jag väntat mig att jag skulle göra här men de va min ide.. kan ju fråga sig va ja tänkte men va fan ;) DÄR om någonstans måste de ju finns snygga pojkar att titta på under tiden som dom bråkar på isen. New york rangers mot florida panters. Tycker väl jag hört talas om dem tidigare iaf ;) 

Men jag har köpt mig ännu ett par skor!! De va sjukt billiga ;). Super snygga med tajta ankel jeans ;)




i'm lovin it

Klänning klackar och jeansjacka på nyår?! Jaaag hatar sverige! Vf kan vi inte ha de här vädret hemma, JÄMT! Ja herregud. Vi åt middag på en resturang sen gick vi ner till stranden för att checka in Leona Lewis och Natascha Bedingfield som sjöng. Vid tolv slaget stod vi med bara fötter i sanden och skåla med lite champagne, underbart! Jag fick då inte kyssa någon på tolvslaget men va gör det ;). Det sägs ju att så som nyår ser ut så blir resten av året. Men jag kysste ju någon förra nyåret och se hur de sluta.. Så jag kanske blir utan action hela året? Eller så kanske de är för de bästa ;) Förhoppningsvis stämmer de inte!



nyårs outfiten



New years eve

Jag är faktiskt lite avis på flickorna där hemma som förmodligen har skit kul! Om ja bara kunde åkt hem för ikv sen tillbaka men nej då. Önskar flickorna och alla ett underbart gott nytt år iaf! Hemma är ju klockan ett och ni har redan firat tolvslaget men här är kl sju och jag ska ta tag i mig och göra mig lite snygg inför kvällen. Vi har reserverat bord till nio och firar vi tolvslaget nera på stranden där de är nå festival aktigt. Natascha bedingfeald, Leona lewis och någon mer skulle vara där och uppträda så det kan bli en mysig kväll :)

31/12 2010 19:00



jag är med en och en halv !

Har shoppat på mig hela nyårs outfiten idag. Slänger på en jeans jackan och skinn kuvärväskan bara! Tänka sig att vissa faktiskt har såhär varmt varje nyår! Istället för hemma i sverige där de säkert snöar!!! Jag vill ha 25 grader och sol jämt! Jag och syrran tog oss iväg mot shoppingen och satt igång. Möte upp mami och papi för lunch sen va vi i farten igen. Hittade ett till tok snyggt halsband men kändes lite för dyrt..

31/12 2010 18:45


Halva dessa är mina! Matilda fick första tjing på dem ikv men sen ser det ut att bli ett par underbara krogen skor för mig ;)

Dessa är annars helt och hållet mina! De tillsammans med nya klänningen blir min new years outfit!

Från zara. Ser kanske lite trist ut men den är helt underbar på. Lite tuff tsm med jeans jackan och klackarna ikv!

Denna köpte jag faktiskt igår men den kom inte med då. Härlig t-shirt från Tommy Hilfiger :)


RSS 2.0