outfits


Present tips

Dessa tavlor är helt perfekta för att ge till någon som fyller, flyttar eller bara behöver en present! Jag har gett bort många och har redan sålt en del. Så om du vill ge den till någon så kan du själv bestämma vad det ska stå på tavlan. Så ANNA nu vet du vilken tavla jag menar :). Självaste duken kostar runt 40 kr så om man vill köpa en kostar de 80 kr och de är bara att smsa texten och tiden när den behövs till 073-5464024


Shoppat :)


MQ, 349 kr. Med emil i väla :)


MQ, 399 kr med bästa anna :)

Guldigt armband till guldiga klockan. Bikbok med annapanna  / hade toppen dag gumman :) tack <3

halmstad - lovin it









Hade en toppen vecka. Det var underbart! tidag till onsdag var moster och lilla emma med och onsdag till torsdag var mamma jag och emil alone :)


Jag bara älskar presenter :)


Tomas sabo halsband med berlock från mamma och pappa! Har trånat efter de länge! Berlocken är en ängel på ett peac märke! Loveit

Av älsklingen fick ja en flaska bubbel och av hans föräldrar 500 kr, hur bra är inte de ;)

GULD !

Jag har körkort Jag har körkort Jag har körkort Jag har körkort Jag har körkort !!!

Sååå skönt att ja döör! Akta er säger ja bara!

sötare då .. tänker inte äns visa mitt nyaste pass ;)


HALMSTAD HERE WE COME

Imorgon åker jag mami och emil till halmstad och de ska bli så skönt. Lite mer semester! Är ledig den här veckan så ska se till att de blir riktigt bra :) . Idag blir de packning och ett litet besök på stan som gäller. Jag har inte packat än och vi ska va borta i tre dagar! De är mkt packning för min del.. På lördag blir det nog utgång så längtar även till de! Ska försöka kläma in bästa vännen där på fredagen oxå :) Som sagt en toppen vecka!


...

I'm so unpredictable just like you where with me.
So unemotional like i did'nt forget what you did to me.
It always harder the second time around


semester :)

Som sagt hade myskväll med syster yster i onsdags. Vi åkte moppe ut till leken och där åkte vi båt och ring. Grilla och väl hemma blev de film mys. Stomp the yard tror ja den hette, riktigt bra. kl tre kom ja i säng och då va de bara att ta sig upp och jobba dagen därpå.

Nu har ja iallafall semester en vecka till! Så skönt! Helgen blir som sagt i möbel affärer.. På tisdag åker jag mami och älsk iväg på en liten trip till halmstad och där stannar till torsdag. Kommer bli sol bad shopping och hotell! Ja som älskar hotell ;)


Pancake party



a special day

Ja ska inte säga att allt bara har vart bråk för jag och emil hade en underbar dag igår. de va ju en lite speciell dag och vi fira med att äta ute på Pitchers och sedan bio. Självklart lite presenter oxå! Jag fick hansbandet nedanför. helt perfekt, lagom och ja hade till och med önskat mig de men de visste han inte :) LOVE!

Han fick däremot igen smycke men lite roliga inrednings grejor istället. Han ska ju flytta och de ska bli så kul! Och NEJ ja ska inte flytta med men de lär bli mkt mer tid i frövi framöver. Han ska flytta till en två och vi spenderar större av tiden i ikea kataloger och annat :) haha de är såå kul. Antar att helgen kommer spenderars i butiker som chilli, em, mio och me mera.


Fyndat i örebro

 Jag och syrran ska ha en riktig myskväll! efter allt som vart kan de behövas. Bråk och tjafs som ja inte orkar med . Vi ska iallafall ta moppen ut i leken och grilla och bada sen hem till en mysig film eller så :) ska bli jätte mysigt.

Menmen igår va jag och patricia ute på en shopping runda och de blev en del kan ja säga :) hihi. Efter de blev de mys lunch med mami på Java så klart :)

oversize tröja från HM (ny)
Shorts från carlings
Armband från oxxo och tomas sabo. Klocka från ur och penn.
Tillsammans med svarta converse: bara så bra!


Tröja från Gina


Linnen från bikbok


fyndat i kreta




















KRETAA


där bada vi inte ;)

menar du att mamma pratar i telefon ?!?!

katlagina på balkongen

finsate hotellet

la familia

Bitch blik number 1

lotta på matilda. ledsen lotta men gammal som farfar är undra han om du kanske va lite lagd åt andra hållet :) hihi. Ja tror han blev lite sur när ja idiotförklara honom ;)

black

Lycklig eller va?!





Tini winiii och Lotta potta :)

lyckliga lotta

nights out

pool

Trampbåt

Sista kvällen blev de natt bad :)


Going to cretee



Outfiten: gina klänning och jacka

THE FLIGHT:



Varderleks rapport

40 grader och soool

en del stora vogor som jag emil och farsan tumlats runt i. Sa pass stora sa fegisarna matilda och lotta inte vagar sig i :)



Forutom en liten svimmning av mig som skramde hela stranden sa ar allt helt underbart och jag vill inte hem !
 

kreeta <3

Efter 12 dagar i soliga kreta ar de bara en vecka kvar :( men ja och mamma prata om att ta en sista minuten nar vi kommit hem och ja jobbar en vecka for sen ar ja ledig en vecka till :). Men blir de inte de sa aker vi till goteborg eller na annat roligt :)

Idag fuller hjatrat mitt hela 22 ar! Grattis alskling <3 
/ gud va ja hatar att det inte finns dom tre sista bokstaverna i svenska alfabetet har :) hahha gud va fult!


RSS 2.0