Big

Började förmiddagen med sol och bad men snart ska vi äntligen ta oss iväg till shoppingens himmel. Ska snart springa iväg och hämta den hyrda bilen som jag lyckades övertala dem att vi behövde en cab, och så rätt jag hade! Det är stekhett här. Igår kväll blev de lite debut shopping på Victorias secret, the best. By the way, solbrända svullna läppar.


That long dress is on


Heart you

Den här resan hade inte kunnat komma lägligare. Jag behövde lite lugn och ro. Kunde jag totalt koppla bort mig från omvärlden skulle jag ibland. Men har en sak att säga, jag har så fina vänner. Som var fantastiska när jag behövde att dom va det.
Ligger för tillfället och njuter i en solstol med härliga drycker, kl elva på förmiddagen, awesome.


That's Miami


like

Jag hinner med mycket. Sitter nu på Örebros modegala och spanar in en modevisning. Ikväll ska jag ut med några från tjej gänget och vid två tiden inatt drar vi mot Arlanda. Stressigt men som det ska!


Känns helt okej


Snapshots

På tåget mot Örebro för att sedan vidare till Stockholm och Arlanda natten till ära. Längtar så jag dör. It could not be better then this!


rest in peace

Det är såhär jag vill minnas min fina tröja. Den jag igår krymte så den ser numer ut att tillhöra en tjock bebis, alltså kort och bred. Inge vidare snygg tyvärr..
Imorgon sitter jag äntligen på väg mot örebro för at sedan åka mot stockholm och tillslut Miami, amazing.

girlfriend material

Hanna blir sjukt nojig när jag ska ner själv till tvätten och ger mig en 20 min föreläsning om hur man gör för hon själv ska laga mat vilket ja inte heller kan. När vi väl kommer till tvätten har ja krympt ännu en tröja till barnstorlek och klagar sedan över hur jag diskar. Jag är ett sånt kap!

Idag ska jag iallafall göra något jag är bra på eller typ. Jobba. Det är en lång dag med både häng omskyltning och till kvällen modevisning. Måste se till att packa det sista vilket jag suger på. Har än inte valt skor. Plus att tre olika necissärer ska ned i väskan.
/ Miami last year

High goals and high heels

Kan verkligen inte bestämma mig för vilka skor som åker med till Miami. Jag köpte ju ändå rätt många skor när jag var där sist..Sjukt jobbigt att packa tll en resa där men ändå ska ha med dubbelt så mycket hem. Men jag är grymt lycklig att dagarna snart är här och jag inte längre kommer vara i Sverige. Jag ska bara vara lycklig med att spendera en jävla massa pengar på shopping och ligga i en solstol med dunkande hög musik i öronen. Så mycket jag slipper tänka på, undebart.

Hittade udda bilder från helgen..


WALKING WITH A GHOST

Vi har haft en super helg. Ute fredag - jobba - bli små bakis - ut igen - nästan sova - vara bakis. Man känner att man lever efter två hårda utekvällar. Tre nattklubbar och en grym förfest med ett bra gäng. Jag har just blivit klar med städning och packning. Helt sjukt att det faktiskt bara är två dagar kvar på jobbet sedan åker jag mot örebro för att ta oss till stockholm för att ÄNTLIGEN ta oss till Miami. Det känns så skönt. Det hade inte kunnat komma lägligare.
Innan vår kära vän lämnade Malmö va vi iväg och käka på stan. Kommer dock ine ihåg varför jag gömde mig bakom växterna men men.

Pain as never seen before

Så trött och så död. Helt insane. Säger som ja brukar - död åt bakfylla.


OUT


dub

Snygga brudar från gårdagen. Idag har det jobbats medan tjejerna legat utslagna, jätte rättvist. Ikväll ska vi ut igen. Dock på en ren dubstep klubb, awesome. Mamma frågade hur hög man va tvungen att vara för att va där en kväll..


Alltså de är fest,

Lina är här. Lisa är här. Hanna är def här


NEW PANTS


self-assurance

Jag kunde inte hitta en enda bikini från förra året så med tanke på att Miami väntar om en vecka var jag tvungen. Snacka om beslutsångest då jag valde två färger och olika storlekar i alla delar.. De ljusa delarna är mer rosa än de ser ut på bilden.

LIFE IS A PARTY

Idag har jag inget val, det ska jobbas. Det väntar tre VIP dagar på jobbet och då är de minst sagt galet. Dessutom kommer min kära Lina ner över helgen och anländer ikväll. Behöver jag ens säga hur denna helg kommer sluta?
/ Slänger in en bild på en ny tröja jag inte tror jag visat. Myckt shopping so little time!

MOVING ON

När mitt liv är rörigt så syns det i mitt hem. Jag är inte speciellt rörig av mig men jag är hemskt rörig som människa. Och under den senaste tiden har det varit mycket - minst sagt.
Jag har haft sjukt roligt i Malmö, det är livets stad. Här finns människor till allt - här finns nattklubbar till alla. Allt har varit över förväntan. Underbart folk och underbart jobb, fantastiskt uteliv.
Situationen ser nu ut att ändras. Det är nämligen så att lägenheten som jag och Hanna hyrt ska gå ut för försäljning och inte längre hyras ut. Onämnbara timmar vi lagt ner på att leta ny lägenhet till åtminstone ett rimligt pris men det är sjukligt dyrt här (vår nuvarande lägenhet har ju en galet bra deal på). Jag vill inte spendera massa pengar på att bo och inte leva vilket innebär att jag i slutet av maj kommer flytta tillbaka till örebro.
Även om malmö varit så sjukt bra för mig så känns det inte helt fel att vara nära alla där hemma över sommaren. Örebro är också en riktigt fin sommar stad vilket inte någon borde säga något annat om.
Först kändes de bara skit, som att jag inte kan välja själv men nu när saker och ting klarnat känns det bättre. Malmö kommer alltid finnas här att flytta tillbaka till om jag vill.

Sjukgöra


SPRING

Fortfarande sjukling, döper dagens outfit till de. Så jävla surt. Dock världens finaste dag utanför mitt fönster sp sitter och glor ut på de.


MINT GRÖNT

Jag kan inte tänka mig något tråkigare än att vara sjuk. Även jag har lyckats idag. Feber och frossa. Spenderar dagen i soffan med min filofax, planerar massa saker.
Fått någon fixering vid pasteller. Speciellt mint grönt och candy pink.

It gives someone the power to hurt you again and again.

It kick so hard, it breaks your bones
Cut so deep it hits your soul
Tear your skin and makes your blood flow
It's better that you know, love is hard.
It takes hostages and give them pain
It gives someone the power to hurt you again and again.

Beuty

Tre skönheter följde med mig hem. Trött på mina naglar nu så tänker faktiskt ta bort fejken och köra all naturel. Bra mycket fräschare till sommarn våren att kunna köra vilken färg som än faller en in. Detaljerna gör looken så känns helt rätt.


This is the way you left me

Helgen i Örebro har varit riktigt härlig! Har jobbat, festat, shoppat och spenderat välbehövlig tid med familj och vänner. Sitter nu på tåget hem till Malmö och ska ännu en gång försöka ta tag i livet.
Härlig konversation med lina by the way.


Spend on me

Sista lunch innan hemresan börjar.


I'm not gonna break


Die bitch die

Gårdagen känns i mitt huvud. Död åt bakfylla..


Proper

Inköp med ett varumärke till hösten idag. Roligt som f*n.


dont let yourself go


OVER

Hängde hansa butiken i måndags, triangeln igår och väla idag. Sjukt trött tjej på väg hem.


PART TWO

Work, givetvis. Kommer bli en sen kväll då min kära mamma kommer och vi kommer sitta i möte hela kvällen angående jobb stuff. Blir intressant.

Trench


16 DAYS

Shoppat inför Miami. Även om den resan handlar om just shopping måste jag ju ha något på mig under tiden.. Fick även med mig några gobitar från gina tricot men de kommer senare.
Nu ska jag iväg till hansa för att göra en jobb dag där. Hänga och skylta om står på schemat.

SPRING/SUMMER COLORS

Min solklara favorit, mint gröna färgen vid namn pistachio. Shoppade något liknande som jag ska visa senare.

CHICA

När ja köpte de tyckte ja de va charmigt, att dom hade döpt alla nagellack till söta saker men nu tänkar man ju bara på en person när man hör chica boom boom..


.

Minnesförlust - gratis produkten i botten av varje vodka flaska.


shopping lycka


.

Fear is à friend who is misunderstood


In repair


Shit happens, stop bitching about it.

Idag har vi ännu en modevisning på jobbet. De blir en sen kväll. Work as it should be.


.

Jag kommer aldrig vara mot dig som du var mot mig.


LOOKING GOOD

Hanna säger handboll, jag säger snygga killar. Så här sitter vi i Lund (sjukt fin stad by the way). Hon försöker förklara vilka som tillhör vilka och jag försöker förstå.


MALMÖ

Vädret här, underbart. Min balkong, underbar.


GIVE THEM TOO ME BABE


happy times

Skrolla igenom lite bilder häromdagen och hitta denna goding. Det ser inte mycket ut men det är jag, i en hytt på vår studentkryssning. Jag hann aldrig sova speciellt mycket under natten så jag kommer mest ihåg hur trött jag var och att ja försöker sova med en handduk över ansiktet. Någon lycklig själ lyckades fota detta. Det var en sjuk kryssning, galen men så j*vla kul!

Casual living


After pain there is heeling

Med mycket tid på tåget och två mode tidningar senare är ja hemma i malmö och min lägenhet. Kände till och med att ja saknat min portkod, så skönt att vara hemma.
Imorgon kör vardagen igång igen och work it is. Det är dock bara 23 dagar kvar till Miami och det finns inte ord för hur ja längtar. Det är amazing hur man tar sig igenom allt genom att längta framåt. Mitt största problem är att jag måste se till att denna vår inte går för snabbt.

Frukost


LEAVE

Upp på stan för en snabb fika med vän innan tåget går hemåt!

Ibland undra ja bara varför jag inte kan gå ut såhär?!

Sen ångra ja mig. Iväg på lunch med fina tjejer!


Define death

Nu vet jag varför de kallas baksmälla. De känns som om någon smällt en dörr i bakhuvudet på mig 70 gånger. De va helt galet även igår och skulle vi vara i Malmö är de inget konstigt med att komma hem kl sex men här liksom.. Somna inte förs tidigt imorse och är nu död.


Night out


L

Igår va galet rent ut sagt. Emmas överraskning va ridning. I en hel timme va vi ute i skogen, på hästar. Sjukt kul. Kvällen fortsatte hos emma sen på liquid där hanna och lisa plötsligt dyker upp. Som jag skrek.. Helt awesome kväll blev det iaf och det känns idag. Men de spelar absolut ingen roll då det är förfest hos mig ikväll me ett härligt tjejgäng och mycket mer gott attt dricka!

Födelsedag, fest och fina människor


Ledtråd

Kan inte än säga vad vi ska göra men än så länge har vi kidnappat födelsedagsbarnet och sitter i bilen på väg till hennes överraskning. Ikväll blir de fest!


S

Länge sen ja stod och tog kort i denna spegel, i och för dig är allt från Örebro länge sen. Nu är de lunch med mamma på stan.


Awesome tåg underhållning


Castle Walls

Skönaste tåget någonsin, typ inte en människa framför allt inga skrikande barn! Jag älskar att sitta på tåg och bara titta ut genom fönstret, as töntigt men ja tror alltid ja ska få så mycket gjort men de slutar med att ja suttit fyra timmar och glor ut och lyssnar på all musik ja kan hitta. Ska bli så mysigt att träffa lite vänner och goa familj.


RSS 2.0