brown it is


redo för modevisning


onepiece me

Jag har fått en one piece!! ROSA! Världens bästa mamma!

Life is to short to wear boring clothes

I'm off work today så jag har massa roligs ärenden att fixa sen har jag en överraskning senare idag ;)


min dag

Besök av elektriker kl åtta,
Tvätta, packa och städa samtidigt som jag målar några fynd från gårdagen.
Jobba då det är modevisning i butiken ikväll.

tänkte göra något annorlunda

Tre härliga party toppar, då jag hade hjärnsläpp angående helgens kläddval. Så nu har jag lite att välja på igen, perfekt! Jag vet att jag för inte alls länge sen sa att jag direkt hatar den senapsgula färgen men jag har skärpt till mig och bara insett att det är ett måste i höst så jag gav upp och ändrade mig.
Har införskaffat mängder av härliga saker till lägenheten idag också! Blir så fint så.

got a secret and I can keep it

Idag har jag lite egentid innan jag börjar jobba så har lite att göra. Iväg till Väla köpcentrum i helsingborg och jobba eftermiddag/kväll där men innan det är de inköp, ikea och en snabb look över nya shoppingcentrat. Som terapi för själen!

lyxig tisdagskväll

Kunde inte få ett bättre avslut på den här dagen. Prestationsångest gånger tusen och terapi samtal. Men det var super mysigt och med dom två går de inte att låta bli att skratta! As kul, like always! Det blev mat på malmös bästa italienska och jag har nog glömt hur det är att vara såhär mätt!

Prata just i telefon med min bästa Lina och gör upp lite härliga planer. Miss u <3

I like it rough

Idag blir ännu en sen dag på jobbet. Inköp med ett av våra varumärken och ja får turen att vara med och tycka till lite, vilket alltid är skit kul!
Behöver hinna iväg till ikea nu när vi har bil och allt, finns ju fortfarande saker som fattas (bland annat dl mått, vem har inte de liksom?!).
Dagen till ära blir de klänning, med härliga kängor ooch lite tuffa tights.

ica ice baby

Fick lite presenter när mamma hälsa på! Totalt underbart! Bland annat en is krossare att använda när man gör drinkar tex. Tänk bacardi mojito med massa is ;) här ska det blandas drinkar så det skriker om de!

my look

En jobbig natt följd av en jobbig dag. Kunde inte sova, drömde när ja väl somna och hade nästan små ångest attacker. Dagen var så äckligt stressig så ja kunde inte ens sitta still min halv timme till lunch.
Min kära mor och sussi kom nu och stannar i veckan (för att jobba) så första kvällen på länge som jag får riktig mat så jag känner mig ändå rätt lycklig! Glad att dagen snart är över och de blir en mysig kväll.


härliga trender

Jag kan redan nu tala om tre av mina älsklings trender inför hösten. Stickat (uppenbarligen!), höga polo kragar och kombinationen av brunt och svart. Love them all.
Köpte med mig lite av alla tre igår!

..

När jag blir arg ger jag igen.
Jag undviker sanningen.
Jag börjar om varje dag, försöker vara någon som jag borde va.

mitt malmö

Nu har min syster tagit sig hem och jag saknar henne redan. Men ja träffar henne snart igen som tur är!
Vi har varit på stan hela dagen och jag har verkligen letat efter en speciell outfit men jag hittar då verkligen inte ett skit. Hitta däremot flera härliga "vardags" favoriter som jag får lov att visa senare.
I malmö är det sommarvärme idag, till och med så man kunde gå i shorts! Super härligt!
Jag och syrran låg länge i sängen innan vi gick upp idag. Vi hade så mycket att säga till varann! Hon är en av dom få som faktiskt förstår varför det är just malmö för mig. Varför jag trivs här och varför jag gillar det.

you're still alive

Man ska inte fastna i gammalt, insåg nog de igår kväll när jag fattar hur fantastisk kväll jag haft. Underbara, direkt underbara arbetskollegor och min fina syster som hälsa på.
Sushi och gott vin, vidare till goda drinkar. Så mycket intressant prat och skratt. Just en sån kväll jag behövde efter hur allt konstigt jag hunnit känt inom ett dygn! Jag är mycket glad över att jag är här. Jag saknar vissa, mycket, samtidigt som andra har gjort vad jag förväntat mig. Men jag tänker inte vara besviken eftersom jag har de bästa tänkbara här nu. Jag kan bara vara mig här :)
Idag jobbar jag, till fyra sen bjuder min fina syster på mat.

jag går i vinter skor på hösten

Mina fynd under fredagens shopping, en härlig kofta och ett läckert långt örhänge. Feelt right at the time!

get gone

Min fantastiska syster kommer till mig över helgen! Hon blir den första som besöker mig här och längtar!
Dagen innehåller först shopping, en sväng på stan för att reka lite över nyheterna. Det är ju lön och allt, shoppa sig lite lycklig.
Tänkt på hur man så snabbt från att må riktigt bra till att få en riktig dipp i humöret? I just got one. Fast insåg bara de självklara, alla vänner kan inte vara bra vänner.
Ikväll ska jag först ut med kollegor för något glas vin sen anländer syrran till oss och då blir det kvalitetstid. 

walking with a ghost

Hanna tycker att hon är extremt smart, hon insåg att vi inte ska åka hem till örebro förs i jul. Varfr vet jag inte men hon hade någon mästerplan om hur vi inte skulle ut förs juldagen i örebro. Om jag nu åker hem får jag väl se om jag ens går ut för min första prio är att träffa alla härliga där hemma, festa gör jag bra här!
Några härliga party bilder:

nytt favorit plagg, från pagelle


självdistans

förmåga att se sig själv utifrån, att inte ta sig själv på för stort allvar i alla situationer

funderar på att bli mörk hårig igen?


några fantastiska bilder på min fantastiska familj


kiss and tell


Snälla kan jag få?

Det finns inget jag vill ha så här mycket faktiskt, svart eller brun, I DONT CARE but i really need one! Dom är så snygga jag smäller av!

en liten tjuvkik

Inser att jag aldrig visade tatueringen och hitta en liten bild i arkivet så den åkte upp.
Jag måste bara säga att jag längtar efter helgen grymt eftersom min goa syster kommer och hälsar på mig!

movemeant

Idag jobbar jag hel dag och ska få mycket gjort så jag går på koffein och energi dryck!
Mitt favorit ställe i hela lägenheten är balkongen såhär på hösten, malmö inte inte direkt kallt än och därför är det guld värt att bara sitta tio minuter på morgonen med en kopp kaffe.


Jag vill ha och jag måste ha




.

I don't talk when things go bad

I hate what I made you think

Såhär är de, jag är ledig denna sköna måndag och då ser jag ut såhär. De tror jag att jag får göra!

Ligger i soffan och internet shoppar lite men känner nog att det är dags för en ny party outfit till helgen.. Blir nog en tripp på stan någon dag i veckan..

Skål

Vet du hur lång tid de tog att välja kläder igår? Nej inte jag heller! Vi fixade oss och försökte välja kläder ända fram till att vi lämna lägenheten. Sista gången ja böt om va när hanna står med nyckeln i dörren!
Vi hade en underbar kväll, träffa härliga människor och trivdes som bara den. Drack goda drinkar i malmös nattliv! Vet ni de härligaste? Här stänger de inte två, här går man ut då! Till fem är favorit stället öppet och ungefär då börja vi trilla hemåt. Jag älskar de, inget småstads liv här inte!

Idag däremot, ja va ska man säga, vakna tre och gick ut och käkade nå och nu är ja däckad i sängen igen. Jag är ledig imorgon också så idag ska jag bara frossa! Jag ska bara låta mig vara bakis helt enkelt ;)

Bild från gårdagen


nobody going to save you, we buillt to many false alarms

Är man trött om man går in i duschen med underkläderna på? Ja tror de va.
Men vi lagar mat och efter de ska det börjas förberedas inför en kväll utan dess like! Ella ja, hanna lagar mat och ja visar er mina härliga underbara favorit halsband.. Man vill inte låta mig vara i köket med maten! Fast i och för sig, jag kommer gå ned så sjukt mkt i vikt om jag bara fick vara i köket nära maten för då kan ja iaf inte äta sen!

Men för att gå vidare till de viktigare, halsbanden, så va ja ju helt enkelt tvungen att köpa de grå också då ja hade de bruna innan. Lovely eller hur?!

lördag och jobb

Ena annan ny favorit! Like I said, jag älskar stickat! Underbar med ett par kängor en höst dag som denna. Och faktum är att ja planerar på att använda den inom kort! Är nämligen ledig i hela två dagar efter idag! Så ikväll ska vi ut och fira! Göra malmös nattliv lite farligt ;)


vi tvättade och den krymte..


you look like you've been in photoshop!

Min fredag blev min onsdag och jag ersätter mina fredags sysslor med en hemma kväll i soffan, igen. And I think I need it. Imorgon jobbar jag igen, öppnar butiken samt stänger. Och jag är inte den som gillar tidiga morgonar.

Sitter i min nya härliga stickade kofta. Jag älskar stickat och jag älskar att det är så pass stort i höst!

torsdag kväll i soffan

Det var en kväll i sig. Den va spännande. Idag är jag trött. Jag slogs mot en orange vägskylt inatt, onödigt? Men de va kul! Nu ska jag och hanna iväg och handla lite mat och gott inför kvällen. Puss på er

I'm great at shopping!

När ni läser detta är ja förmodligen på jobbet, smått bakis men va gör de..
Jag glömde visa mina härliga inköp igår! Visade bara dom jag ville ha med mig hem men inte de ja fick! Här kommer bara ett liten förhandsvisning på ett av mina fynd, I'll show you later ;)

nya favoriter och jag vill ha allihop

Men jag har inte köpt dem.. än ;)

Ikväll blir det party! Det är lill lördag och vi ska ut ;) Checka malmös nattliv out!
Eight 110al10873 kil hack
Eight 311al113 mörkb plat
Eight 311al256 platå gul
Eight311al626helplatå s/b

bruna boots

Idag är jag ledig och då blir de en sväng på stan. Käka lite lunch och shoppa lite!
Är ute efter en brun stickad ur skön tröja! Sen ska ja faktiskt kika på lite skor ;) PUSS

MÅSTE HA!


Foxy WD Black JEFFREY CAMPBELL Lita Black Suede JEFFREY CAMPBELL

who you are

Den här bilden är inte en bild på bara drinkar utan en fantastisk kväll i sommras. Sommar härliga drinkar och kort kort! I like it!

världens bästa och saknade

Jobbade hela dagen igår och jobbar hela dagen idag, öppnar och stänger. Hade sån sjuk otur igår, kassan paja internet funka inte och såklart första dagen ja va helt ensam också. Idag ska bara bli så bra! Imorgon är jag ledig så då blir de en dag på stan ;) det är jag värd!

Är sjukligt avundsjuk på min mamma idag. Hon åker utomlands, till kreta, utan mig!! Jag vill verkligen så gärna åka utomlands alltså! Hon är trots allt världens bästa mamma så de är hon värd <3

you're me babe

Du bara lyssnar på mig, trots allt sjukt jag berättar och du skvallrar inte. Du får mig att tro att det kan lösa sig trots att ingen av oss har några svar. Men du gör det rätt, du är en så jäkla bra vän!

inte för att jag vill utan för att jag måste

Jag dömer, ibland för snabbt men det är ofta för att jag tycker att de val man gör i livet definerar vem man är. Jag har ofta förutfattade meningar. Thats me!

Jag är svår. Jag är svår att förstå, jag är svår att övertala och jag är svår att komma in på livet.


my weekend

Det blev lite av en bar runda igår! TGI friday, mello yello och centiliter och allt på lilla torg. Drinkar drinkar och drinkar! helt underbart! Massa roliga samtal och jag känner riktigt starkt för det här. Det kommer bli riktigt bra!

Dagen spenderades i köpenhamn och städat ur lägenheten. Kvällen spenderas i soffan med lite filmer och mys. Imorgon kör en ny vecka igång och då hårt! Öppnar och stänger och jag ska göra det skit bra! Have a great sunday!


...

I'm bullet proff, nothing to lose. Fire away, fire away.

You shoot me down but I won't fall.

Ny klänning - från jobbet

Den åker på ikväll tillsammans med kängor och skinnjacka!

Fatta snygg i till nästa sommar med bara ben och kängor?!

we both know that we don't sing along

Man är slut efter en sån här vecka. Faktiskt. Men imorgon är jag ledig så ikväll blir de favorit i repris, strawberry mojito ;). Ska ut och käka och dricka lite gott med min chef och hennes man faktiskt. Hon är en underbar människa och jag är glad att jag har någon som henne här!

Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och se om dte är möjligt att bli snygg idag ;)


my kind of white weekend

Ni vet känslan när man bara måste ut? När det känns som om det var hundra år sen och man bara vill ut på krogen, dansa arslet av sig och ramla hemåt mot småtimmarna?! Det gånger tre känner jag just nu. Blir fullkomligt tokig då jag inte kan! Öppnar butiken imorgon och kör hel dag då jag inte kan vara annat än fräsch!
Så jag tänkte vafan lrdag då? Men nej, vi får besök..
Detta är andra fredag i rad jag inte är ute och det är en första på länge. Men ändå, jag blir lite pist på mig som bara var ute för en och en halv vecka sen och ändå känner såhär! Jag vet, töntigt.

Istället blir det lite idol och sen ut på stan för några glas vin och mat. Jag och hanna räknar redan på en utgång i nästa vecka ;)


friday and it's time for work

Trött tjej tar sig ned till jobbet för att göra fyra timmar denna fredag. Hannas familj kommer över helgen så de blir lugnt. Ja ska väl inte säga vit helg då det är fult att ljuga men några hemmakvällar! Jobbar en sex dagars vecka och på söndag är det ännu mer inflyttning så lugn kanske va att ta i..

Hoppas alla får en härlig fredag!

good girl

Vilken gaalen dag! Så stressigt, jag som skulle börja fyra började ett och fick besked om att jag trots allt skulle behöva gå med i modevisningen.

Jag tänkte visa mina nya utemöbler, måste säga att jag känner mig riktigt vuxen som köpt så mycket inredning och så lite kläder och skor!


nya favoriter

Nej dom är gamla, eller iaf ett halv år men ja har inte använt dom mycket men nu är jag kär!

Sitter en stund på lunchen i soffan och njuter av att de är sista chansen att sitta ner idag! Haha. Vi ska nämligen ha modevisning på jobbet och då blir det alltid mycket spring. Slutar vid nio tio tiden och då flyttar min kära sambo in!

my love

Många vet att jag älskar halsband. Stora halsband som ligger högt upp på bröstet. Dessa är mina favoriter, de är från alla möjliga ställen så som Miami, Kreta, Bikbok, JC med mera. Vilken är din favorit?

I'll be better

Jag får lite klagomål, tydligen är ja hemskt dålig på att uppdatera er! I mitt försvar så jobbar jag jämt ;)

Idag har jag känt mig sådär hemskt vuxen. Gick upp tidigt för att städa och handla. Lämnade mamma på stationen och säker man känner sig när man möter fem vakter och kommer underfund med att det förmodligen är något bombhot. Älskade malmö ;)
Efter jobbet var jag tvungen att springa lite ärenden över stan. Städat lite mer och duschat i evigheter! Nu ska jag mysa i soffan lite till jersey shore, härligt!

  

new dress

Vill ni veta nå spännande? Klänningen jag har på mig på bilden, är från pagelle men inte bara de utan det är min egen mamma som designat den. Det tycker jag är underbart. Stolt över sin mor!

Har varit och lämnat henne på station och plötsligt har jag flyttat hemifrån!

my heart is freaking out when i held you

Jag är lite pase men ja dricker ett glas rose trots att sommarn är över. Men det är ju fortfarande gott! Nu ska jag ut med mor min på middag. Ha en härlig kväll alla härliga!

Bästa mamma! Som en del vet så jobbar jag med pagelles hemsidas blogg om kvällarna. Nu är det lite ändringar i planerna på hur den ska presenteras och skötas. För tillfället uppdateras den sällan och utgår inte från en person. Det ska ändras och bli ett större jobb för min del. För att kunna göra det så bra jag kan fick jag lite hjälpmedel. En ny kamera, en ny skit bra kamera och jag är lycklig!

Idag ska det jobbas och till kvällen ska jag och mamma iväg på middag eftersom att det är sista kvällen innan hon åker hem imorgon ♥

I never wanted to be somebodys other half

Idag känns det som om man kanske börjat vuxen livet lite på riktigt. Första dagen avklarat på nya jobbet trots att det är samma som förut men 50 mil därifrån. Nu är det inte lite extra här och där utan nu är de på riktigt. Detta ska man klara sig på. Det känns tragiskt men det är slut på alla mina oansvariga köp och jag behöver tänka mig för mer och mer.

Det känns skönt att plötsligt bli ansvarig  för sig själv. Jag kan dock inte inse att jag haft sån tur med lägenhet, läge och allt. Det känns att det här blir bra. Jag kommer kunna hitta mig själv här.

Har fått ett schema ända in i december och det känns helt fantastiskt att veta precis hur ja jobbar. Jag och mamma har redan börjat planera mina hemresor ;).


första dagen avklarad, personalmöte nu!

ursäktar för en hemskt ouppdaterad blogg men det är mkt nu. Har jobbat hela dagen och nu är de personal möte, hör av mig senare ;)


vackra syster

Har haft en helt underbar sista dag med hela familjen här i malmö. Det har varit en riktigt varm sommar dag i september och jag körde stickat och kängor.

Lite shopping till syrran för det mesta. Lekte vuxen och betala lite för syster min samt köpte lite inredning. När ja kom hem hade jag fått enorm hjälp av mina kära föräldrar. Dom har köpt så mycket fint till min balkong så jag får lov att visa den men inte än ;)


Allt för min syster






clutch

Nu är jag HÄR! Imalmö i min lägenhet. Den är fullkomligt underbar! Idag är de en tripp till Ikea som gäller. Jag insåg när vi väl var här att det finns inte förvaring. Mina två kartonger med skor tar plats! Fattar inte att det är så mkt.

Har glömt visa senaste väsk köpet! Min älskade efterlängtade clutch. Som jag letat! Denna är från scorett.


Flytt dag 1

Idag bär det av, idag flyttar jag hemifrån, till Malmö. Tror de vanligaste frågan från alla har varit hur länge. Och jag vet inte. Jag siktar på att trivas och bo så länge det funkar. Jag tror inte ens ja insett att ja flyttar hemifrån. Men det här är en milstolpe i livet. En ny början som jag behöver just nu mer än någonsin.  Jag är lite inne på att inte alls visa bilder på lägenheten tills familj och vänner varit och hälsat på. Men vi får väl se hur länge ja klarar att låta bli ;) Igår blev en känslosam dag, minst sagt. Fick världens finaste present av världens bästa lina. Glad över att jag har så fins vänner <3

idag är hejdå dag

En trött tjej är på väg upp på stan för att säga lite hejdå till allt och alla. Först farmor sen blir de rundtur hem till alla typ. Så nu är de brottom, puss!

RSS 2.0