Blir inte bättre

Lite off får man räkna med att jag är här nere för ja är verkligen upptagen med att ha det underbart!! Detta är obeskrivligt, helt enkelt. Jag och mamma bara njuter, solar, dricker och äter gott. Här är jag lycklig. Hemma får problemen vänta på mig. Hörde dock att Linnros verkligen gjorde succé i värmen igår, härligt! Antar att fredag blir lika bra eftersom Sveriges populäraste DJ gästar ritz, pratar såklart om John Dahlbäck. Han va galen på både summetburst och 48 h så klart de blir bra på Örebros härligaste terass. Är det något jag saknar här nere så är de utelivet där hemma. Men om någon vecka anländer Hanna Frida och Lotta och då räknar ja inte med en lugn stund! Nu ska jag iväg och göra mig redo för en kväll på stan! Puss på er!

viva la vida

Idag åker jag! Så härligt. Lite kvalitetstid med mamma för en gångs skull. Vi har en del att plöja igenom. Och som alltid när vi är ensamma kommer det börja pratas och planeras för framtiden, jobb med mera. Har ett extremt intressant erbjudande på G ;)



Grek idioter

Jag älskar greker, de gör ja. Deras charm och hela grejen men idag idiotförklarar jag dom! För inteligenta är dom inte! Flygplatserna och elbolagen strejkar av någon dum anledning. Alltså sätter dom stopp för deras största inkomstkälla, turism! Va fan liksom?! Dom som redan har problem med pengar och alla dessa lån från andra länder! Detta innebär för oss att vi kommer inte få flyga förs tidigast 20.00 men förmodligen ännu senare än så. Eftersom vi suttit här sen två och kl nu är fem hoppas vi att vi snart eller om tre timmar får åka. Ska inte klaga för ja och mamma har de rätt mysigt ändå! Vi har hällt i oss några öl och ja ett par cider så ja är på humör. Inget kan egentligen förstöra den här resan! Helt orelaterat så har ja ju äntligen fått nya fräscha naglar!! Hihi

someone like you

Haft en dag fylld med aktiviteter därav en lite tristare blogg! Jobbade mellan 11-17 sen iväg mot marieberg för lite shopping med josefine. Raka vägen hem för middag med kreta gänget :). En av mina tjejer Hanna och två av syrran flickor kommer ned sista veckan och då är de party för hela slanten! Kommer bli härligt!

Shoppade på mig lite härliga accesoarer!


...

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut.
Du fick för stor del av mitt liv, ja kunde inte andas till slut.
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen.
Du ser i mina ögon att jag gav upp för länge sen.

onsdagar by ritz - oskar linnros gästar

Själv åker ja iväg på tisdag och missar onsdagens bravader men alla ni lyckliga partymänniskor kan väl ändå inte välja att inte attenda?  Alla ni som är Very Important People hör av er till mig så ska vi fixa det ;) Ni vet hur de går till, för lista 073-5464024. Puss

bildbomb från kreta 2010













för lite tid

Idag ska jag packa, jag måste för jag hinner inte imorgon och tisdag åker jag! Härliga tisdag! Morgondagen består av jobb så om ja inte ska stress packa och därefter glömma allt behöver jag verkligen fixa allt idag! Finns så mycket annat jag skulle önska att jag hunnit med men tiden räcker inte och det får helt enkelt rinna ut i sanden.
Familjen kommer hem idag också så ja slipper vara ensam hemma!
Får panik av att vara ensam i den här lägenheten. Abstinens efter människor? Så mycket lättare att ignorera mina egna tankar när det finns människor runt om en. Simple as that!

Köpte nytt armband för ett par dagar sen. Känns som en klar favorit i sommar! 

mig får du inte tillbaks

Ingen hatar att känna såhär lika mycket som jag gör.
Ingen förtjänar förmodligen att känna såhär lika mycket som jag gör.


ur min garderob

Något jag plockade med mig hem från napa. Tre fina små minnen förutom det på foten ;)

Dagen efter midsommar

Midsommar är en given dag att må lite dåligt på. Lite av en självklarhet. och det stämmer in fint idag..

trevlig midsommar alla / PUSS

Drar iväg till en vän för lite lunch innan vi börjar fixa med planerna inför kvällen. Det kommer bli en härlig kväll, jag känner det.

Nyast i garderob väg blev en härlig transparant topp från bikbok. Den åkte på i onsdags men har inte hunnit visa den. Men hörni, ha en härlig midsommar!

Bildbevis på vår resa

Den va härlig, spännande, händelserik och extrem. Ett bra avslut på våra tre år tillsammans.
Vi satsade ju på grabbarna gus och de va succe! Därav alla tröjor då vi ser lika ut.
















ur min garderob

Hittade en möjlig midsommar utstyrsel idag på stan. Lite tråkig för midsommar men hade annars tänkt mig långklänningen från day som jag har och den är ju inte mycket roligare.. Får se hur de blir där.. Har fortfarande inte beslutat mig för var jag hamnar men har alternativ så de blir över! Har dock inte lyckats blivit frisk än och inte alls partysugen för en gångs skull!

Nu ska jag ut på en promenad med en vän för att rensa tankarna lite. Behövs ibland.
Ska fixa lite partybilder från Napa efter de ;)


inte okej

Såhär ser mitt rum ut och de är inte okej. Grejor överallt men jag ska göra de lite bättre genom att dra ut hela garderoben och städa ur allt. Jag har galet mycket skit alltså..

MEN de blir sen för nu ska jag och min gummistövlar upp på stan för lunch på java men mamma och pappa innan dom lämnar mig här hemma själv hela helgen! Jag kommer dö av ensamhet!

sommaronsdagar by ritz

Imorgon kan ja lova bilder från resan och om ja är riktigt snäll på tatueringen också ;)

Idag är en stressig dag. JObba till 16, stan med mitt hjärta Hanna som man inte sett på evigheter sen hem till Josefine för att bli fin inför kvällen som är på RITZ. Äntligen hemma säger jag bara. De kommer bli lite skönt häng på terassen innan vi gör dansgolvet osäkert ;)


kisskiss

iväg på lite möte såhär på kvälls kvisten! Skulle jobba mellan 11-16 men va tvungen att va kvar till 18 och eftersom idag är typ förtsa dagen jag inte är lite bakis på 2 veckor så är ja liite slut. Men nu måste ja springa PUSS

Jobba 11-18, tillbaka til verkligheten..



ayia napa - crazy!

HEMMA! Jag är hemma! Inte helt som förut utan med några få saker förändrade. För de första.. jag är tatuerad ;) HA! Igår natt, sista natten, tog vi alla tjejer tag i oss och gjorde varsin tattoo. Vackra och betydelsefulla.

Dess värre har jag inte tagit mycket bilder med min kamra utan dom ska hämtas senare men jag hittde några godingar som visa hur underbart de va.

Veckan har varit allt annat än lugn och den är galet lyckad. Har så fina tjejer. Vi körde grabbarna grus all the way och var på barrunda, poolparty, partybåt och sexy exit party. Strippor, tävlingar, shots och drinkar, va mer kan ja säga ;)





ni är älskade

Min toppen familj! Dom är underbara. Och dom har varit så underbara under svåra perioder i mitt liv.
Speciellt under dessa två veckor som varit påfrestande för oss alla men ack så underbara.

...

sometimes people play hard to get because they need to know that the other persons feelings are for real.

Drar väl till ayia napa då ;)

Idag åker jag och mina härliga tjejer till ayia fucking napa! GALET! Planet går fem och min mage spelar paintboll med mig. Första resan som jag faktiskt åker bara med vänner. Första där jag faktiskt känner mig vuxen.

Jag kan dock lova att bara för att jag är i ett annat land kommer bloggen inte bli tråkig! Mina dagar kommer bestå av långa kvällar på olika nattklubbar och dagar i solen men inlägg kommer dyka upp ;)
Lägenheter Melpo-Antia - Bild 1

min syster

lill syrran va lite sötare men inte snällare ;) haha. Jag och min syster alltså. Vi bråkar och vi säger hårda ord, ibland menar vi de och ibland inte.

Det är svårt att hitta människor som älskar en genom allt men hon är en insperation för mig. Hon är inte i närheten av falsk och står för vad hon tror på. Många gånger kommer vi inte överns just för det men allt löser sig med oss. Vi behöver bara vända oss om och efter någon minut krama varann och allt är förlåtet. Hon är fantastisk! Galen men fantastisk.

nya örhängen

just another thing i forgot! Köpte mig ett par nya örhängen bara för att. Firade nog att skatte pengarna äntligen koommit :D

ur min garderob

Glömde visa allt härligt jag köpte på bikbok på marknadsafton i torsdags. Alltihop hamna i resväskan ;)




i min garderob

Ett av de nyaste inköpen är ett par cykelbyxor från bikbok. Tänker ha dem med ett par jeansshorts så spetsen får synas lite. Dölja lite mer av låren så att säga ;)

avskedsmiddag



presenter

Hade underbara vänner och familj som firade mig på min student. Fick massa härliga presenter från alla goa glada. Förutom bilderna fick ja pengar och tusentals blommor.










Lite sliten så ist för fest blir de grill och mys med familj och vänner



student 2011

Så underbart. Ett av de absolut bästa dygnen i mitt liv. Studenten 2011 ägde.

Mina ögon fylls med tårar bara jag tänker på det. Jag kan inte inse att det är över. Aldrig mer wuc? Aldrig mer log08.. Som älskat er. Tre galna år med bra och några faktiskt hemska stunder. Nya upplevelser som format oss och mycket som vi gjort under de här tre åren har förändrat oss och fått oss till de människor vi ska gå ut som i en ny del av livet.
 

Fy faaaaaan va bra vi är!

För vi ska ta studenten för vi ska ta studenten fööööör vi ska taa studenteeeeeen! Fy faaaaaan va bra vi är!!! Champagne frukost kl sex funkar ;). FÖR JA SKA TA STUDENTEN!

marknadsafton - shopping till 22

För mig är det här inte bara en underbar vecka utan även en extremt påfrestande period med flera problem jag önska bara kunde gå och lägga sig så jag hann tänka på något annat.

Idag är de marknadsafton så nu ska jag ta mig upp på stan för lite shopping!  

trötta?

Det är inte helt okej att vara ute och festa till fyra på natten och sen gå upp till skolan kl sju dagen därpå. Underligt nog gick det riktigt bra att ta sig upp efter lite kaffe och koffein tablett. Vid tolv tiden däremot slog bakfyllan till och jag och amanda däcka bland alla skolans studenter som fixade sina flak.

Jag har fullt upp i allt packande och tvättande av i stort sett hela min garderob. Ska ut på lite ärenden innan dagen är slut annars ser de riktigt lugnt ut!


Party pepole!




CE

Första student presenten hittills :D från dom underbara på jobbet!

HA!

Jag är glad, jag är inte bakis! Kom hem vid 4 och upp vid 6. fick dock somna om men endå! Jag är inte bakfull trots en underar kväll med tjejerna igår! Galet nöjd men nu ska ja trapa upp på stan ch fixa liite :D PUSS

dress for succes

Kvällen spenderas på satin och i lina och malin partyvåning! Kör klänning och jeansjacka i den sjuka värmen! Ikväll, ikväll så skiter ja i de här. Jag ska ha så kul och party all night long!


studentveckan dag 2

har ingen bra dag. allt strular och ja orkar inte så ska dö en stundså ja blir tagg på ikväll! Planerna kommer! Fick med mig en fin sak från hm dock. pissig bild som min dag. menmen blir bättre!

studentveckan dag 1

Dag ett och jag njuter! Malin lina och jag ligger vid al ängs badet i solen och myser. Första doppet för i år är gjort! Ska snart hem och genom duschen innan jag ska upp på stan för några ärenden :). Kvällen spenderas i karlaparken med lite grill och chill. Har lite problem att få tag på cider såhär på den röda dag det är bara, är lite sugen ju! Har föresten glömt visa senaste inköpet från bikbok, en härlig spets topp/ kavaj/ kofta eller va man ska kalla de! Den åker iaf på till onsdagens studentpepp! Längtar så!

Great!

Jag har haft en härlig helg och en toppen kväll i huvudstadet. Blev lite förundrad över hur ja tänkte när jag va ute fredag lördag den här helgen när nästa vecka kommer bli gaalen! Men de är inget att tänka på nu för nu är de släkt träff i Arboga :) puss på er!

Det är lördag, härligt väder och party i Stockholm :D

Blev en riktigt spontan tripp till Strockholm och festar loss där! Ha en härlig kväll alla underbara så blir de bilder på nya shopping plagg imorgon!! PUSS

Det är fredag, härligt väder och goa glada vänner :)



allt förändras och just nu till det bättre

Jag förstår inte, jag har alltid varit den som legat i solen (i timmar) utan att behövt rört mig! Nu är jag så rastlös. Springer runt och hämtar saker måste, måla naglarna, fixa mat, ringa alla och annat fix och trix. 
Fundera på vad de kan bero på och det har förmodligen med allt att göra.
Förändringarna i livet har aldrig varit så stora som nu den senaste tiden och framåt. Och bara tanken på att det finns hundra andra saker att göra helt plötsligt kanske bidrar till att jag inte klarar att ligga still och tänka. Det gör ja hela nätterna och de blir inte bättre av de ;)  

Nu ska jag genom duschen sen upp på stan och sedan vidare till malin. PUSS

freeeedag

Klippte till på en grön lång klänning häromdagen :) så snygg färg och trots att ja har två långklänning har ja inte använt dom super mycket men nu blir de ändring på det!

Dagen spenderas i solen sen en sväng upp på stan för lite ärenden och sånt innan kvällen. Det är ju givet, ritz! Jag och några av mina vänner satt ute i parken med lite picknick igår kväll och prata om hur mycket vi älskar ritz! Jag blev så glad och längtan efter nästa fredag bara spraklar i mig. Det kommer bli en galet härlig sommar!

tack alla underbara.

Jag fyllde ju och fick massa fina paket! Den absolut bästa var den nya iphone 4, alltså den vita! De är så fräsch! Men fick även massa annat härligt och jag måste säga att det var en av de bästa födelsedagar jag haft och tack alla som gjorde den! Jag insåg vilka fina vänner och familj jag har på nytt. Jag är så lycklig att jag har er <3






birthday

Baal bara några av bilderna, ska se till att få in resten lite senare!

Men hörni.. JAG FYLLER ÅR IDAG :D




RSS 2.0