ingen söndags ångest idag inte :)

Ingen söndags ångest idag inte. För det är looov. Är glad att jag inte gått ur skolan än och måste jobba, hihi. Det kommer bli en skön vecka. Har lite plugg att göra annars så blir det lite party och kanske stockholm :)

Idag blev det iallafall en skön lugn söndag. Kl tolv åkte jag för att hämta Frida och vi åkte upp på stan för lite lunch på soleo och och fönster shopping :) 
Nu ska jag och mamma snart åka mot frövi för lite body pamp :). Föresten! Imorgon börjar Njoy med zumba :D skit kul ju. Jag som satt och titta på den reklamen härom dagen och tänkte att man kanske skulle prova och så får ja höra detta. Snyggt jobbat njoy  alltså :)
 

Tunika - HM
Halsband - HM, tror jag ..
Klocka - Ur & penn
Armband - tomas sabo/ringströms och kretaa

Sen en sväng till marieberg :)

Sen blev de en tur till marieberg! Där handlades det oxå en hel del! Men förlorade även end el på det. Min jävla telefon blev stulen! Fan jag som var så lycklig efter all shopping så förstördes de pga en jävla idiot. Men alltså grejen är att man kan inte ha mer otur än jag har just nu alltså. Säg mig någon som blivit påkörd av en traktor, haft inbrott i bilen, gått igenom en otrohet och fått sin iphone stulen? Ja, förutom mig då. Är för trött på det här nu. Men de får fan lösa sig, det kan ju inte gärna bli värre?!






Blusen och byxorna är från Bikbok och kostade mig inget så det gjorde mig riktigt lycklig! Koftan är från jobbet och är bara så fin :)

Först en tur på stan

Slutade jobbet kl tre och då kom papi och syster och mötte mig för lite lunch på Java. De är ju dags för vinter jacka varken jag vägrar eller inte. Sen sprang vi direkt till boomerang och där hittade jag dröm jackan på en gång! Blev helt förälskad! Tur var att pappa betalar. 4500 och jag trodde jag skulle dö när jag såg prislappen! Pappa kände sig nog väldigt generös då detta inte var det ända han betalade ;) ! ÄLSKAR DIG PAPPA!!!
  


In di go

Riktig toppen dag. Sovmorgon, promenad med mamma sen en riktig brak frukost och lång dusch.
Det blev en sväng på stan med mamma och lite shoppat på systemet ;). Var även förbi på jobbet och köpte denna ring! Super snygg, speciellt tsm med guld klockan :)

Nu ska mamma jag och pappa dra mot Indigo för lite tapas! Underbart!

snyftsnyft :)

Blev super skön tröjan idag. Stickad älskling från bondelid MQ tror ja. Det och kängor blev dagens hit.
En dag i norrköping med praktiken och ja är helt slut. Vi ska ha lite tjej mys kväll ikv! Nu blir de klyftpotait och entrecot eller va tusan de heter! Morsan har gjort värsta super salladen till :) sen mys film skulle ja tro. Någon snyftis säkert!
 

ÄNTLIGEN

har ja fått säsong tre av älsklings serien! Så jävla bra är den ju. Har just tittat klart på säsong ett och två för tredje gången så detta passar perfekt! Fick den i namnsdagspresent av älskade mamma och pappa! ( fast pappa vet nog inte om de än ;)...)
Blir super bra då ja fick jobba hemifrån imorgon. Jobbar bäst med tv på faktiskt!


my feets hurts!

Time to sleep! Fy fan ja måste verkligen sova nu. Helt slut efter att ha jobbat på modevisningen ikväll och mina fötter alltså! Shit det kan vara kämpigt att gå i klackar.. 
Imorgon åker ja med till norrköping och ska hjälpa till att hänga om butiken samt jobba på hemsidan.
På kvällen får ja besök av kusin vetamin :)

o

Veckan har gått bra snabbt alltså. Redan onsdag och ikväll är det ännu en modevisning. Sen är de bara praktik i två dagar och helg igen! Får se hur mycket party de blir till helgen men något definitivt!

Nu måste jag snabba mig upp på stan för först lite shopping och sen till jobbet för att välja ut ingångar till modevisningen ikväll. Borde egentligen käka nå innan oxå men de får vi se om de hinns med :). Inte högsta prio om ja säger så :D

Tunika - Day/Pagelle
Lång kofta - Part Two/Pagelle

RosaliDeli

Grattis till mig själv på namnsdagen då :). Och alla andra amanda och rasmus tror ja de är. På amanda dagen som farmor brukar säga :). Det kan till och med vara så lyxigt att jag känar lite på det ;). 

Ikväll ska det jobbas på modevisningen så det kan bli en sen kväll så då ska ja och syrran lyxa till det lite. Ska snart åka och käka lite pasta på RosaliDeli, som bara är såå gott! Vet aldrig vilken tid man kommer hem och ja är alldeles för lat för att ställa mig och fixa mat när ja kommit hem.

Hitta ett kort på mig syrran och mormor och blev lite sentimental.

Våga

Nytt smyckes märke på jobbet nu och det är super snyggt. Våga. Alla på jobbet fick varsit prov och ja klagar inte :D

åsa är så söt

Jag, mamma och åsa satt i bilen på väg till stockholm. Jag och mamma är väldigt tävlingsinriktade och tävlar som vanligt om vem som ser en viss kyrka påväg till stockholm först. Den som ser den skriker och oftast blir vi lite oense om vem som vann :).

Den här dagen är iallafall  åsa med. Jag och mamma blir tjafsar om vem som vann och helt plötsligt hör vi åsa i baksätet. Jag önskar alla kunde vinna... Det var såå kul och gjorde hela dagen tror jag :D 

halloween kostym ?

Måste alla halloween kostymer för tjejer vara super sexiga? Sexiga häxor, djävular, sköterskor, poliser, fångar, städerskor med mera. Ja har inte lust att klä ut mig till hora faktiskt. Om man är bekväm med det och sin kropp så tycker absolut att man ska de för de är ju häftigt att folk vågar men inte jag! Jag är inte tillräckligt bekväm för shorts äns!

Aja, måste verkligen försöka komma på något bra! Det blir lite ändrade planer inför helgen så på fredagen ska vi förmodligen ut ett gäng från skolan och på lördagen skulle vi ju ut några tjejer från högstadiet men vet fan inte var man kommer in på löradagar? De är ju 20+ överallt om inte högre?! Så just nu ser de ut som vi bara chillar på lördagen, lite vin och mys kanske sen utgång på onsdagen på lovet istället :)

Nu på onsdag ska vi fira Isa eftersom hon fyllt med lite tårta och present :)


busy week

Söndags ångest ja. Men har iaf varit sysselsatt hela dagen så. Först hos farmor och farfar för lite lunch sen mot frövi där jag mamma körde lite body pamp. Räknar med träningsvärk imorgon :).
Resten av veckan kommer även den vara sysselsatt!

Imorgon Måndag: måste jag fixa med håret coh ut på stan för att leta en outfit för krogen i helgen.
Tisdag: Mys med kusin Frida.
Onsdag: modevisning med jobbet.
Torsdag: Praktik i Norrköping och på kvällen modevisning igen.
Fredag eller lördag: halloween firande på krogen med gamla tjejgänget.
Lördag: Jobba :S

godis

Typisk lördag eller? Nej skulle inte tro det! De kommer nog ta ett tag innan ja kan börja tyckat att lördagarna blir vanliga igen. Har just fixat en lyx midda för mig och syrran sen drar ja nog en sväng hem till kompisarna. Just nu sitter ja med en godis påse framför Just my luck som går på tv. Helt okej med tanke på att ja är helt slut! Kommer kunna sova ikv tror jag. Men nu åker fan godiset i papperkorgen. Det blir ju stark kyckling i ugn med klyftisar :)

goodiebag

Som tack för hjälpen fick varsin fin liten påse med presentkort och en helt fantastiskt hårspray som de använde på oss när vi fixa håret. Super nöjd måste ja säga!



modevisning på stan

Då har man klara det oxå! Modevisning på stan för Spirit, rätt nervigt ja :). Har ju gått flera modev på jobbet men på stan var ju en helt annan grej. På mobbet är det ju en grupp inbjudna gäster med lite vin och snittar. Butiksbiträdena som visar kläder och de är lixom inte alls som på en catwalk mitt på stan ! Haha. Har iaf suttit på salongen sen kl åtta imorse med smink och hår. Inte förs kl ett började modev. Lite bilder blev de iallafall, inga proffs bilder direkt men va fan :).






Skolfoto

som sagt. Fotona kom här i veckan men dom togs när vi börja skolan. Helt sjukt lång tid det tog!
Vi var typ 9 personer där så de kändes rätt värdelöst att köpa gruppfotot. Synd eftersom de hade vart kul med det sista skolfotot på hela klassen. Men när vi bara var 9 utav 15 eller så kändes de värdelöst.

Och idag är det fredag.. och här sitter jag. Vi va ett tjejgäng som skulle ut och jag var bara FÖR sugen på att följa med!! Men jag som knappt kan jobba på lördagen när ja varit ute på fredagen och då börjar ja kl elva! Imorgon måste ja upp sju för ska vara på salongen kl åtta!! Helt sjukt, jag uppe på en lördag kl åtta?!

Klockan ett börjar modevisningen på köpmangatan så då vill ni va där och kika ;)


torsdag då

Jag och syrran har gjort värsta insatsen idag! Vi STÄDA hela lägenheten. Den du!
Faktiskt skapligt trött nu! Men ska ta mig en dusch sen lite tv slapp. Vi har just bakat lite scones så det ska bli gott.
Shit nu gick brandalarmet! Snyggt jobbat av oss :) hahha!

Imorgon är det praktik igen, ska försöka sova hela natten för en gångs skull ! Fattar ni vad konstig man blir efter att inte ha sovit sig igenom en hel natt på över två veckor? Inte riktigt sig själv faktiskt..


Dagis barn :)

Bild från dagis! Jag och halva frövis 92:or  :). Hittade den i ett album den passade väldigt bra i min bokhylla!
Ser ni mig? Längst till höger med två grymt snygga toffsar ;)


Måste säga att ja kommer ihåg den här dagen och ja va inte överlycklig! Och ja är inte speciellt bra på att dölja det ;)

You made my day!

Älskade kaffe du räddade min dag! Efter det och en snäll komplimang såg dag plötsligt mycket ljusare ut!

små romantiska lockar

..på sveriges mest oromantiska tjej ;) !

En dag på praktiken, äntligen igång med hemsidan och bloggen! Den är däremot inte upplagd för alla att se än så om någon vecka eller så ska väl även de vara avklarat! Känns skönt att äntligen komma någonstans!

Nu måste jag dock springa ner en vända till butiken och sno med lite galgar och posta brev :)
Föresten! Skolfotot har äntligen kommit! Visar det senare :)

.

If I fall short, not living up to yours espectasions.
Theres always a tomorrow.

Kalas :)

Hemma efter en rätt kort dag i skolan idag. En redovisning och svara på en enkät. Engelskan fick vi göra hemma så ja sitter här i soffan med projektarbetet, uf företaget och engelskan. Det är en hel del papper och böcker kan ja säga :). Jag kan inte fatta att det är onsdag idag äns? Bara praktik kvar på veckan sen helg. Ser verkligen fram emot praktik denna vecka eftersom ja äntligen kommer igång med hemsidan på riktigt. Så imorgon kommer förmodligen Pagelles mode blogg upp :) !

Ikväll är det födelsedagskalas som står på listan. Faster fyller så vi ska åka dit för att fira henne. Träffa alla för det var faktiskt ett tag sen nu. Mitt största problem är nog vad ja ska slänga på mig ? Asch då, lär väl hitta något i garderob skrället :)


Jacka - Åhlens
Kofta - HM
Jeans - Carlings
Linne - Gina
Klocka - DKNY
Armband - bikbok


bara för bäst

Världens bästa mamma ja! Efter lite sovmorgon tog vi en promenad på en och en halv timme i småregnet. När vi kom hem tog ja en dusch och då överraska hon mig med värsta frukosten uppdukad och klar. Jag som aldrig pallar göra eller äta frukost fick värst chocken :).

Var även på P & Co för en klippning så de blev fräscht igen :). Appropå håret så är ja jätte fundersam på vad ja ska göra med färgen på håret just nu alltså. Tänkte om ja skulle fortsätta med ljusa slingor eller lägga mörka slingor. Ut växten börjar bli lite för påtaglig nu.


vaken om natten och drömmer på dagen

Nu ska jag göra precis vad jag behöver! Riktig jävla tjej kväll med mamma och syster! Först solning sen hem för lite ansikts mask och bastu :). Sen får de bli lite bakad potatis och någon mysig film :)


tar det onda inte slut?

Jävla helg säger jag bara, inte ens lite body pamp i frövi hjälpte! Shit jag fattar inte hur jag ska klara mig ur det här?! Hur kommer man över någon som svikit en efter tre år tillsammans?

Jag vill inte vara ledsen och jag vill inte att det ska gå ut över andra men de verkar bara vara så. Gråtit så mycket att jag trodde tårarna skulle ta slut men de fylls bara på. Ut torkad nästa. Hjärtat svider.


Jag har givit dig allt och har ingenting kvar.
Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

Jag älskar dig/ lillsyster

Hatar att se dig såhär. Livet har svikit dig och alla motgångar kommer på en gång, jag önskar jag kunde göra mer än att bara låta dig gråta på min axel. Om jag kunde skulle jag hela ditt hjärta och bara ta bort allt det onda. Kan inte göra mer än att torka dina tårar och säga precis som det är, att det blir bättre även om det tar tid... Jag älskar dig, och du är ALDRIG ensam. Jag står vid din sida för evigt, älskade syster ♥

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge
Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en syster som är så
Är det finaste någon kan få


.

Man väcker en ångest när man släcker en annan

USA

ÄNTLIGEN!!! Miami, New york och Los Angeles, here we come! Mamma och pappa ser ut att ha bokat en resa straxt efter jul och över nyår. Fasiken va kul de ska bli. SHOPPING säger jag bara! Det ska bli nå grymt kul alltså! Precis vad jag behöver nu alltså!

Ikväll ser det ut att bli mat + bio eller bowling med syster och frida!

checka in dessa snyggingar!

Bara för läckra! Och kostade inte mig ett skit dessutom. LOVE them !!!

bara att kämpa på

Imorgon ska älsklings josefine ha sin födelsedags fest på frimis så man bör väl rulla ditåt! Men som sagt, var ju ute förra fredagen och börja kl 12 på lördagen och det var kämpigt. Nu börjar jag 11. Men va fasen tjejen fyller ju 19 :)

my way

Sitter och pysslar med uf företaget och det är inte lite att fixa med alltså! Missförstå mig rätt, det är kul men det ger mig huvudvärk :).

Imorgon är det fredag, äntligen! I och för sig ska jag jobba på lördagen men jag behöver pengarna :). Det ska nog bli en mysig dag det med! Ledig från praktiken eftersom jag var med på onsdagen istället.
Så ska fixa lite ärenden på stan istället. Måste till Spirit och prova kläder inför modevisningen som jag ska gå för dom på stan. Efter det blir det en lunch dejt med anna. Vi funderar på kina buffe eller är ja kanske sugen på sallad på java :). Får se va det blir av :)

Nu ska jag och syrran ta oss till My way för lite kvälls mat :) see ya

bara ett missförstånd

Tänk vilka missförstånd det kan bli. Vill bara förtydliga att enda anledning till att jag mått så dålig och klagat så mycket är för vad som hände mellan mig och min pojkvän inget annat :)
Det är tufft att vara ensam efter tre år tillsammans med någon.


vågar man gå ut och gå ny för tiden?

Jävla hemska våldtäckter kan dom bara sluta!!!

Ännu en dag i huvudstaden! Roliga inköp på Day och Soaked.
Ikväll är det egentligen städ dax men orka säger jag bara. Jag är trött ändå efter en dag i klackar! Ska köra en riktig snabbis i så fall sen tror jag att jag och syrran ska ta oss iväg för att lyxa till det med en kebab ;)

Först : PROMENAD


Jacka - Jofama/Pagelle
Tunika - Day/Pagelle
Leggins - Day/Pagelle
Skor - Skorett
Väska - Topshop

Man lär aldrig sluta förvånas över folk!

Idag har jag och mamma varit på massa roliga inköp i stockholm och ska även dit imorgon för ännu bättre inköp. De roligaste av alla : Day. Så jävla mkt snyggt har dom.


Jacka - jofama
Blus - bikbok
Jeans - Salt Stockholm
Väska - topshop
Handskar - Pagelle

bara så snyggt :)

Världens snyggaste tunika och ett par super snygga svarta jeans.

Tunika 1499:- från märket Day på Pagelle. Får det såklart för lite bättre pris ;)

Jeans för 399:- från carlings.

fixfix ;)

Fixar med en liten överraskning till mamma och den kommer bli så bra så! Men jag ska inte ljuga, jag hoppas på något tillbaka ;)

snyggingar

Två väldigt olika butiker men jag hittade det bästa i de både butikerna tror jag ;) lovar att lägga upp lite bilder för er att se sen vad de blev. Men en sak ska ni veta, VÄRLDENS snyggaste tunika!



Hör av mig väldigt snart :)


FINALLY

Jobbar på att dra ihop en kväll med gammla tjej gänget! Ska bli super kul och jag blev jätte taggad :).

Efter en liten promenad med mamma gjorde jag värsta middan till mig och syrran, ja faktiskt riktigt gott blev de! Pasta med chili och paprika sås med zuccini och lite på stekt parmaskinka. Innan mamma och pappa är klara med sin diet kommer ja vara värsta mäster kocken!

Imorgon är det lite tid i skolan sen träning med pappa. 
På onsdag åker jag till stockholm och jag längtar så!! Inköp med praktiken och bara de roliga märkena. Även på torsdag så fredagen blir lugn bara en lunch dejt med anna sen prova kläder inför modevisning på stan :) 


mys byxorna äger

Trött och ensam hemma så ja hoppar i mys byxorna och börjar sortera ner sommar skorna i en flytt kartong så de kan gömmas och glömmas i källaren.


 

:)

Måndag, rätt värdelös dag i skolan måste jag säga. Hade lektion på 40 minuter där vi redovisade ett jobb om religon. Så jag tog mig hem på min stålhingst för att städa. Idag börjar dom äntligen jobba på bilen. Hoppas den blir klar snabbt. Jag börjar hata cykeln lite faktiskt.

Ska tacka syrran för att hon hjälpte mig med headern... och för att hon inte döda mig när jag vaxa av henne halva ögonbrynet :)



Jacka - pagelle
Tröja - cubus
Sjal - gina tricot
Handskar - pagelle
Jeans - Salt stockholm
Skor - bianco
Väska - top shop
Klocka - DKNY
Armband, ring - bikbok

.

Please don't make a fuzz couse it wont go away, i'm here to stay..

fyndat

Typisk söndag. Sov morgon och lite frukost till idol eftersom jag missade de i fredags. Sen åkte jag mot f bro för att hämta syrran. Iblnad är jag för snäll. Efter de blev de rosali deli pasta till lunch och sedan marieberg med syrran och fröken Wennius.
Med tanke på mitt såkallade "shopping beroende" mamma tror jag har, köpte jag bara en rosa söt tröja och en ring och ett halsband som ni får se.

Jacka - jofama/pagelle
Linne - MQ
Jeans - Salt Stockholm
Kängor - skopunkten
Halsband - tomas sabo/ringströms.


en höst kväll


bara lite bakis

OMG tuff kväll igår. Förfest hos mig sen drog vi mot frimis. As skön taxi chafför! Haha. Somna inte förs fyra och då skulle jag upp och jobba idag, med min jävla katarr mage. Började inte förs tolv men eftersom ja vakna vid nio och knappt kunde somna om känner jag mig inte super fräsch. Men fräsch ska jag bli för nu ska jag mamma och pappa åka till relaxen på gustavsvik.

Ikväll blir det däremot lugnt med lite tjej filmer och täcke i soffan. Det känns säkert :)

.

De värsta med hela den grejen är ju att jag aldrig igen kommer lita på en kille som säger ja skulle aldrig vara otrogen.

trött på allt

Jaha torsdag. Va ledig från prektiken, tack gode gud!
Men kl ett drog ja upp på stan och träffa alexandra så vi fixade lite med företaget. Klockan tre träffa jag anna och vi gick till salongen p & co där vi prata med en tjej om vad hon skulle göra med våra hår på modevisningen den 23. Hon tänkte färga och klippa oss grattis? Eftersom ja nyss fäärgat tänkte jag att hon får väl toppa lite.
Sen träffa jag farmor för en fika och sen modevisning på jobbet. Nu sitter jag här med mammsen framför lite robinsson.
Där har ni min dag.

Imorgon ska jag och mamma till gustavsvik relax för lite planering och avslappning.. hihi.
På kvällen var det tänkt att vi skulle gå ut men nu vet jag inte. Jag är så jävla trött på allt tjat så de kanske inte äns blir kul längre. Och tror jag inte att det kommer bli kul så riskerar jag inte att må dåligt på lördag när jag ska jobba.



Jacka - jofama/pagelle
Tunika - Day/Pagelle
Jeans - Pagelle
Skor - Nilssons
Halsband - Day/Pagelle

Snygg va ?

Jag och alexandra håller på att starta upp ett uf företag och vi kommer sälja dessa: super moderna och miljövänliga tygäskor. Detta är bara ett prov så de är inte det trycket vi ska ha. Men visst låter de bra?



Ikväll är det modevisning igen. Men först ska jag upp på stan och träffa alexandra sen gå till anna. Vi ska gå till en salong som ska fixa oss när vi ska gå på modevisningen på stan den 23 :). Efter det kanske fika med farmor, måste berätta om att ja inte är tillsammans med emil och hon kommer bli förkrossad. Ska inte berätta om otroheten för då dör hon väl. Hoppas min släkt inte redan gjort de... Aja!

outfit

Detta ska ju inte bara vara en depp blogg utan här har ni en outfit mellan allt skit!

Jacka - Pagelle/Jofama by kenza
Kofta - Bikbok
Linne - Gina
Tights - Bikbok
Skor - Skopunkten


ger upp

Jag ger upp. Det är svårt nog att må psykiskt pissigt men just nu pallar jag inte att inte äta något, inte sova något och bara böla. De är för mycket. Så jag väljer bort de enda som jag bestämmer över. Maten och sopporna. Jag ska börja igen när jag är lite mer taggad och inte mår som om jag vill dö.

Och de är inte för allas jävla tjat om hur dåligt det är. Jag är ändå rätt vuxen och tror att jag klarar mig utan att man försöker sabba och lägga sig i. Jag förstår inte varför folk har SÅ svårt för att stöta mig :/


no more

Det är klart  det är väldigt lätt att ångra sig efter man gjort något dumt men de gör de ju inte ogjort?! De som tror de är bara naiva eller dumma. Det är den du sviker som får de svårast inte du som gjort de och sedan ångrat sig.

När man släcker en ångest tänder man en annan..

Nu är de ju så att de här inte ska vara någon DEPP blogg men de är inte lätt att låtsas som inget efter att man känner sig så nertrampad och uppriven. Ena stunden är jag arg nästa helt tom och sen kommer de över mig och ännu en gråt attack.

Och jag hatar dom som försöker linda in de för att jag är så ung. De spelar ingen roll. Efter tre år i ett förhållande så gör det skit ont varesig man är 18 eller 40. Jag tror till och med att de är jobbigare när man är yngre. Som äldre har man mer erfarenhet och kan hantera sorg på annat sätt än när man är 18.

Nyshoppat

Shopping beroende eller inte så visa saker måste man ju bara ha.
Mamma tror nämligen att jag har ett litet shoppingberoende. Först skor sen jackor men nu allt överhuvudtaget.


sådär bra va..

Har fortfarande lite svårt för att sitta hem och inte göra nåt så jag bestämde mig för att sy. Fick ju en ny symaskin i julklapp som ja aldrig packa upp och nu gjorde jag de. Så klart fattas de ju sånt ja inte tänkt på att ja måste köpa. Så handgjort blev de.


mer otur än jag?

Är helt slut. Efter att ha bölat i två dagar orkar jag inte! Mitt huvud och hjärta sprängs. 

Satt i skolan i flera timmar men hade en lektion på 15 min. Klarade inte att åka hem ensam så tidigt så jag åkte till mamma på kontoret och hjälpte till där, sen ner till butiken en sväng och till slut mot västerås. Orkar inte sitta ensam. Nästan så pass att jag är rädd för vad jag själv ska göra om ingen pratar vett med mig. Ville så gärna till skopunkten för ett gäng skor jag vill ha men så klart var två par slut så de blev ett par kängor bara :). Jag och anna tog iallafall en spontan sväng till västerås eftersom skorna heller inte fanns i örebro.


 


sysselsättning?

Upprörd som jag är måste jag ha ett projekt för att jag inte ska gråta ögonen ur mig så möblera om blev de. Drog med pappa till ikea så han kunde göra de tunga lyften åt mig! Det blev en hylla, spegel, flyttlådor (för mina skor) och lite små plock. Projektet gick rätt bra till jag kom till alla mina smycken, som ja fått av emil. Bröt ihop totalt .. igen och fortsatte sen med högsta volym på musiken!

:






Ensam efter tre år

Imorgon börjar mitt nya liv. Utan pojkvän och med xtravaganza sopporna. Så tre gånger om dagen. Ingen annan mat eller annat. Så jag tröst äter lite kakor till lite feel good tv ..

de positiva med att bli ensam nu är väl att alla mina bästa program börjar nästa vecka ;).
Top model, desperate housewives och greys anatomy med mera.

mitt hjärta blöder

Och alla vill veta med vem?! Känns lite konstigt att hänga ut någon. Förutom min idiot ex pojkvän. Jag trodde aldrig ja skulle känna såhär. Jag har alltid sagt att det som händer är av en anledning men va faan säger ja bara.  Hjärtat blöder och inget känns bra. Man känns sig så värdelös!

jävla svin helvete

Då undrar ni vad som hänt? Och någon kanske läst på facebook att jag ändrat status till singel. Och ja, de stämmer. Jag tror man brukar göra de när ens pojkvän är otrogen?!

helvetes jävla skit vad jag mår dåligt!!! Kan man inte avsluta ett förhållande lite bättre än så efter tre år?!
Jag fattar inte hur man kan göra så mot någon man "älskar".

.

Jag har aldrig känt mig så sviken !

en bild säger mer än tusen ord..



Nallen ser ut som jag känner mig!


Me and my love



Då var de dax igen..

Bantning på hög nivå denna gång :)! På måndag ska jag börja med xtravaganza. Pappas nya jobb är ju som VD där. Det är ett företag som hanterar bantning osv. Jag ska iallafall prova. En metod är att bara dricka soppor och shakes och vatten. INGET annat! Inte ens tuggummi får man äta. Det ska bli spännande. Minst tio dagar har jag bestämt! Jag får egentligen inte göra det för ja väger för lite men pappa får fixa så ja kan prova åtminstone :) ! Spännande va?








fredag

Idag blir en riktig skön dag. Praktiken hade inte så mycket för mig att jobba med så jag vart hemma. Skjutsade pappa imorse sen åkte jag hem och kröp i säng igen. Nu ska jag ta en dusch sen kanske en sväng till marieberg eller lager 157. Kanske en eller annan skoaffär...

Ikväll blir de antingen lite hemmagjord pizza eller tapas på Indigo med älsk, frida mamma och kanske syrran :)

Imorgon blir det att känna pengar! Jobba alltså :) Kvällen vet jag inte men fylleskjuts har utlovats :)

RSS 2.0