i wont cry and even if i do it not because of you

...

härliga helg

Vi hade en toppen kväll. Måste dock säga att visa kan göra en bra kväll sämre inom några sekunder. Tur är att Min kära vän lina kan vända den! 
Dagen spenderades länge i sängen sen iväg och bada och sola md ett skönt gäng. Gillart!
Kvällen består av lite grillning med gänget. Men mycket nyktert ikväll. Måste påpekas.   

Jag ska hem till mina vän Lina en natt.

Bilderna säger sig självt. Jag ska ha en toppen kväll och ikväll skippar vi piggelin drinkarna och vinet. Jag ska leka bartender a la passion ;). HA EN HÄRLIG LÖRDAG!



drinkar på stan

Det blev barrunda. Indigo, ivy, slottskrogen och lilla örebro. Drinkar cider drinkar. Underbart. Avsluta kvällen på bästa sätt med en lång promenad hem ;)


...

What are words if you really don't mean them.
What are words if they only mean something when things are good.

Jag vill bara tillbaka.

Jag vill ha semester, jag vill sola och jag vill inte tänka. Idag ska jag jobba, hela dagen 10-18. Ikväll? Övertala mina kära vänner att gå ut. Hur det nu ska gå till.. Men det brukar alltid uppstå någon slags lösning! Ta mig igenom dagen först innan jag planerar kvällen kanske! Alla ni som har semester, jag är äckligt avundsjuka på er. Puss

succe

Det blev en toppen kväll. Mycket springande mellan dörren och dansgolvet. Maggio var super. Det blev succe. Kö ändå upp rund kyrkan. Galet!

Imorse var de dock bara att pallra sig upp och jobba, såklart. Bara imorgon kvar sen är de helg!!! 

Behöver jag ens säga de?

BE THERE!

Besatt av stickat?

Tycker det är så galet skönt helt enkelt! Och snyggt! Till shorts, långkläning, jeans you name it!

Min dag har varit galen! En social morgon i leken, super mysig frukost. Sen jobba mellan 12-18, snabb lunch med mamma och pappa, fika efter jobbet med Patricia, käkat på slottskrogen med släkt och en sväng på Ivy med ett gäng härliga tjejer. Men sånt älskar jag! Rejält sociala dagar!


work work

Drar iväg till jobbet för ännu en hel dag. Kvällen kommer spenderas med en gammal vän men vet inte än vad vi hittar på. Jag är rätt säker på att ja måste hinna en sväng på stan för jag har hittat ett par så snygga skor som verkligen är to die for. Dom kan behövas inför morgondagens event, älskade veronica maggio kommer till oss på ritz. Då behövs väl ett par snygga klackar? ;)


off and go

Hård dag på jobbet så kvällen kommer spenderas ute i leken hos lite vänner. Grilla, bada och för en sekund låtsas som det är semester igen!

Jag har en ny favorit outfit



...

Your gard is up and i know why.
Last you saw me still burn in the back of your mind.


älskade klass

*

NÖJD

Det ser mycket väl ut som om de blir utgång även denna kväll! En till människa som faktiskt va taggad fann mig och ikväll kör vi. 

Gårdagens outfit; nya skorna var en succe!!  


underbara

Vi hade verkligen en bra kväll. Fixade lite tapas, drack och firade. På krogen fortsatte dansandet sen tog de hela två timmar för mig och Isa att ta oss hem! Vet inte hur vi lyckades.
Dagen spenderades mestadels i sängen men så en lunch på Java. Sitter just nu och planerar inför kvällen. Vill ut men verkar inte finnas en taggad människa, typ. Får se om kvällen slutar i Linas soffa med en film eller kroogen..




oh yes

Idag är de party och jag är lycklig. Återträff med mina rara vänner, lina malin och isa. Underbart. Kvällen startar här hemma hos mig med lite tapas sen får vi se vart kvällen tar oss ;)

ser ut att bli en härlig dag!

Hittade ett par gamla jeans från jobbet och klippte av. Har ju jagat efter vita jeans i hur länge som helst men inte hittat men nu äntligen! Blir riktigt snygga med en stickad tröja till.

Idag jobbar jag bara mellan 10-14 sen ska det fixas naglar och massa annat roligt inför kvällen. De ska äntligen bli utgång med min tjejer som ja inte träffat sen napa! Dåligt men sant! Ser fram emot en toppen kväll!

resultatet

Och så kom resultatet. För övrigt ett par underbara dagar i Malmö. Riktigt bra shopping.





Shoppat Malmö

Som vi shoppat. Nu är jag på väg hem från Malmö och ett par omtumlande dagar. Lite bilder på allt snyggt när ja kommer hem ikväll. Om några dagar kommer lite förhoppningsvis härliga nyheter så håll koll häråt ;)

Några favorit outfits från crete








succésful shos

Jag köpte så mycket galet snyggt i chania i år att ja dör! Bland annat dessa underbara high heels. Att ja inte köpte fler skor är ett mirakel men det är så de går när man har för mycket vikt i väskan ;). Sitter just nu på min 20 min lunch och väntar på att kl ska bli sex för då bär det av mot Malmö! Va ja ska göra där? De avslöjar ja inte än ;) PUSS

this is how you break me

Mina nyaste inköp. Vita shortan va ett direkt måste. De andra två va två riktiga fynd!


no more

Tillbaka till verkligheten för idag ska det jobbas. 10-18 all day. Sen blir det en dejt på stan med Josefine. Fika på java eller ett glas vin på satin? Vi får se.. jag har dock lovat mig själv att utesluta alkohol ett gäng dagar fram över.. Ikväll kommer gårdagens shopping upp, som sagt, knappt 24 timmar i sverige och redan på marieberg.. PUSS

Kreta 2011 i bilder




Skada efter en vild kväll efter många lakrits shots!

Så spenderar man bakfulla dagar..

Tjejgänget!

Detta härliga gäng hängde v i med i stort sett hela veckan. Åtta sköna killar från stockholm.

min sexiga mor

smygfotograferade


halva familjen pettersson



Vågor

Här börjar partyt..

Tjejerna gustafsson <3


Say no more..
ÖLSPELET!

Frukot för champions..

mmm gott!

Party!


igår grekland - idag sverige

idag kan ni förvänta er bilder men viktigast först, jag måste shoppa! Iväg mot marieberg :D pusspusspuss

Sista kvällen

Detta har verkligen varit en av de bästa semestrarna någonsin. Mycket nytt folk, goda drinkar, härliga vänner och bara lite av allt liksom. En tid ensam med mamma, en vecka med trevligt sällskap och djupa samtal sen en riktig party vecka med tjejerna! Sjukt bra. Ikväll kör vi all in lagom till avslutningen. Lite after beach, shopping, god mat och galet mycket fest. Love it!

Galen natt

Vilken natt!!! Jag dör. Roligare har ja inte haft på jag vet inte hur länge. De va svårslaget. Kl åtta på morgon fick vi tag på taxi hem och då hade vi inte sovit en sekund. Efterfesten blev ett poolparty utan dess like. Kl halv fem i eftermiddag vakna ja o h Hanna till liv och tog oss till stranden. Vi fick inte somna förs tio imorse så inte helt konstigt.. Några glas skärvor här och var men va gör de!

Blå som havet

Att gå ut var en skit bra ide, att dansa arslet av oss också men att dansa på baren va kanske inte de smartaste vi gjort. En tjej tappa balansen och drar med mig och Frida i fallet. Jag landar värst på axeln och huvet. Men fick bara en lätt hjärnskakning och en knappt rörlig axel plus lite blåmärken. Vi hade sån jävla tur för lite tyngd till så hade axeln gått ur led. Det måste dock varit den mest bedövande smärta ja känt. Galet. Trots det var alla mer oroliga än jag. Ikväll fick ja dock sprit förbud och ja lär inte dansa vidare. Imorgon är en ny dag! Viktigast av allt, vi har skit kul!

Everything happens for a reason

Va sjukt det är när man läser sitt horoskop och de bara stämmer. Ibland läskigt och lite jobbigt. Jag tror dock inte riktigt på sånt. Jag tror mer att saker och ting händer av en anledning. Dåliga som bra. Livet har en mening men ibland är det en prövning i sig. När det är tufft kan man alltid utgå ifrån att de kan bara bli bättre. Det är sant.

Bästa känslan i världen

Idag har jag shoppat och jag känner mig riktigt nöjd! Jag verkligen älskart! Lycka i hela kroppen. man kommer över saker som inte finns hemma. Sånt som ingen annan kan köpa precis lika av. Udda smycken och andra trender. Hittade en super härlig affär med massor virkat, något som är såpass trendigt även på hemma plan. Köpte med mig både ett linne och ett par shorts. Handmade, hur charmigt är de inte. Jag lovar lite härliga outfits bilder när ja kommer hem. Puss!

Ligg dig snygg

Även jag inser att utan bilder och med mkt text kan de bli lite ointressant men faktum är, detta bör du läsa ;) lite intressant fakta för dig som inte har nå bättre för dig!  Några fördelar med sex; beröring frigör hormoner som får dig att må bra. Immunförsvaret blir starkare mot infektioner. Endorfiner frigörs och gör dig lycklig. Du tränar både styrka och kondition. Ökad blodcirkulation ger klar hy. Du blir avslappnad och sover bättre!  Härligt va?! ;)

You mean to me what i mean to you

Jag blir en smula galen här nere! På ett bra sätt dock! Hinner tänka så mycket att men inget göra åt saken. Har trehundrade idéer om saker ja ska fixa med när ja kommer hem. Jag blir sugen på att börja träna igen, gå ner i vikt, styla upp pagelle bloggen, rensa skiten ur min garderob och på något viss börja på nytt. Spö skiten ur mig själv helt enkelt! Men så däremellan kommer tankarna om vad som blir sen fram. Jag är hemskt orolig, nu har skolan slutat. Inga fler simpla dagar på wuc. Det enda jag vet är vad jag inte vill. Absolut ingen aning om va jag egentligen borde veta, vad jag vill. Just nu lutar det åt Malmö. Jag har bestämt sen jag va och jobba där förra sommarn att ja ska tillbaka. Stora frågan är vågar jag? Är det rätt att släppa allt och alla här hemma? Har iallafall lite på g som jag får ta tag i när ja kommer hem. Nu ska jag egentligen bara njuta lite till. Lugna ner mig ett snäpp! Hoppas alla har en underbar sommar därhemma! När ja väl kommer hem upphör alla tråkiga inlägg utan bilder ;) I promise!

Man slutar aldrig överraskad

Ibland når människor nya längder i dumhet. Godnatt!

Trendspanning

Jag har fallit pladask för tre trender just nu. Ni vet, ja har så mycket tid att tänka på nu så kläder och mode är bara en av sakerna on my mind. Iallafall, dessa tre ting är; den vita shortan TILL ALLT! Så snyggt, ett bas plagg alla behöver ha. Den andra är de vita shortsen. Galet fräscht. Något jag dock inte har men kommer ge mig ut på spanning efter denna resa. Sist men inte minst är trenden minimal klädsel och den rejäla väskan. Ja menar jeans shorts ett fräscht linne och en snygg lite större modell på väskan över armen eller i armvecket lite sådär chict! Love it! Jag får lite abstinens efter alla klädaffärer där hemma. Ligger här på stranden med inget annat än modemagasin!! Inte så konstigt men det är underbart ändå!

Olikheter

Tänk va olika vi människor är, beteende och tankar. Har ett väldigt självklart exempel - häromdagen, där vi bor nu alltså, det är ett gäng lägenheter så de blir väldigt genuin känsla och alla pratar med alla. Det finbs En familj som vi träffat här flera år är väldigt undlig. Pappan sitter konstant vid sin laptop i gården. Han hälsar glatt på alla och är trevlig. För de första är det aldrig så jag skulle spendera min semester med min familj. Jag tar mig ut tio minuter bara för att checka Facebook osv. Men det jag tycker är fascinerande är att när ja går förbi en dag ser ja hur han fotar något på marken. Till slut inser jag att han fotar en spindel och han tycker av någon anledning att den är otrolig. Själv får ja lust att skrika för den är så äcklig. Lite senare går han förbi mig och mamma när jag håller på att plocka hennes ögonbryn. Han stannar upp och tittar på oss. Frågar va vi håller på med och bara skakar på huvet när ja berättar. Han som inte har ett hårstå på huvet förstår väl inte varför vi utsätter oss för nå som uppenbarligen gör ont. Det jag vill komma fram till är att vi människor är så sjukt olika. Så olika saker är naturliga för oss. Men tur är väl de!

RSS 2.0