Gott nytt år!!!


2011 going on 2012

2011 har varit ett sjukt år. Jag har gjort saker jag aldrig förväntat mig. Jag har gjort hundra saker. Bra och dåliga. Jag har tagit mig ur skolan och jag har flyttat 50 mil hem ifrån till en stad utan några förbindelser. På hundra sätt har jag hunnit med att bygga upp och raserat mig själv flera gånger. Lekte mig igenom hela våren och sommaren sedan startat på nytt under hösten och vintern. Det har varit ett fantastiskt år med så många fantastiska. Jag är så glad att jag har funnit dom vännerna jag gjort.

Det kan vara svårt att se linjerna man drar. Tills man korsar dem.

.


Idag suger, det är inte min dag.


.

Den största förlusten i livet är inte döden.
Det är vad som dör i oss då vi lever.


mina fantastiska julklappar av alla fantastiska





Gjorde Stockholm stad


My sister love me

Ankommit till park hotell i huvudstaden och ska snart korka upp en flaska bubbel. Jag och min syster ska bara försöka bli snäppet snyggare först, vi har nämligen fått ansiktsbehandling idag och vår hudfärg drar åt den där juliga färgen..


Drar spontant en tripp till Stockholm


Puss på en härlig kväll


Make it pop

Idag firar vi jul igen. Med en huvudvärk utan dess like och lite härligt sällskap.


Utelåst, i väntan på mina föräldrar


Time too wake up!

Ligger i linas soffa och är as pist. Vet inte hur planen för kvällen ser ut och mina kära vänner jobbar så ja ser inte ut att få veta heller. Blä dör.
// bild på hela kusin barn släkten


Julafton a la syskonen gustaf


GOD JUL alla fina!


Gift's from mami


Det är jul

Kryddar på den där julkänslan lite. Klär gran, dricker glögg och fixar sista julklapparna. Jag är inte mycket för traditioner och jul handlar för mycket om just de. Samma mat, samma musik, samma aktiviteter och gnat. Jag är inte bra på dem vilket resulterar i rastlöshet. Jag vill ha nytt och händelserikt. Tror dock att morgondagen kommer bli en galet bra dag. Det är obeskrivligt härligt att vara omkring min familj såhär års. Trots allt galet som händer i denna stad så är det en sån trygghet att vara hemma.

Äntligen mina!


Kvällens fantastiska planer


In i de sista

Känner att jag har världens bästa bakis dag! Kvalitetstid med mamma, lunch med Malin och en sväng på stan innan de ska spenderas tid med min fina syster.


Mitt bakfulla arsle och jag drar oss mot stan


Raka vägen från Malmö in på krogen


On my way back

Sitter äntligen här på tåget påväg mot Örebro. Kändes som en sista dag på jobbet eller nå och sjukt tråkigt! Men tänk va ja ska hinna med denna vecka när ja för första gången är hemma i mer än fyra dagar. Min älskade väska är även uppfunnen så jag har kläder igen! Fantastiskt!


fuck off

Äntligen är allt klart. JAG ÄR REDO för hemgång. Jobbar till fyra imorgon sen är jag på väg. Lite pist är jag med tanke på att halva min garderob är borta. Packade nämligen en resväska med kläder och skickade med posten. Post helvetet vet nu inte var den är och kommer förmodligen inte hitta den. Snacka om bitter. Så i mellandagarna är de väl shopping som står på schemat. Nu är de en dusch för att reda ut all mess sen många avsnitt one tree hill för att kunna sova.

..

Vi tar oss inte tid att säga det som är i våra hjärtan när vi har chansen.


Pure love and happiness


Ass back home

Känner mig sådär hemskt duktig. Tvättat och packat, nästan redo för örebro! Föresten, någonsin undra vad som händer med en tröja som ska vara handtvätt tvättas i 40 grader? Jo den krymper, cirka 4 storlekar så de är väl dags att jag börjar spara barnkläder med tanke på alla kläder ja tvättar sönder..
MEN när man har sönder saker får man ju lov att köpa nya! Passar mig utmärkt. // Koftan nedan, nyligen inköpt.

We are faced by things thats not of our own making


Farewell

Försöker packa men måste säga att det är skit svårt när man inte vet hur länge man ska vara borta. Har varit och trixat lite med biljetten och ändrat så jag kommer till örebro redan på onsdag kvällen.
Samtidigt som jag gör de sitter jag med hundra andra saker som måste bli klara innan jul. Ibland hatar jag mig och mina ideer.
Inhandlat ny party topp by the way..

Jag har inte sagt dessa tre ord till många men Jeffrey Campell, jag älskar dig!

Dessa godingar är äntligen mina, som jag längtat!

Wish list


nothing can sober me up

Iväg ner på stan för att känna mig lite mer uppdaterad på vad som finns ute i butikerna, har haft mest koll på pagelle senaste tiden men nu behöver garderoben lite nyheter och sista julklapps fynden.

det löser sig

Pysslar lite med julklappar samt packar för att ta mig tillbaka till örebro över jul. Bra att man kan göra två saker samtidigt.. Jag har just insett att jag har galen tur ibland. Faktum är att jag är ledig i mellandagarna och över nyår vilket innebär att jag kommer kunna vara kvar i örebro ett bra tag om jag vill. Får se hur det blir med tanke på nyår och allt. Vet inte än om de ska firas i örebro eller malmö.. Jag och hanna hade en plan om att strejka och ta de allmänt piano men de lär ju aldrig hända. Ser fram emot att hinna träffa alla igen iaf.

// Allmänt tråkigt blir allmänt tråkig bild.

drive me crazy again

Jag insåg just att denna helg är sista chansen för mig att ha en helt vit helg under 2011. Så jag är rätt säker på att jag ska göra det. Sista och en av de få helgerna detta år.. Larvigaste är ju bara att jag tydligen är ledig lördag, JAG SOM ALDRIG ÄR LEDIG LÖRDAGAR! Jobbar dock söndag så då passar de ju att vara nykter och fin.
Ännu sjukare? Jag jobbar tydligen bara någon timme på eftermiddagen imorgon så de ska bli underbart att bara kunna fixa med julklappar och annat skit här hemma. Bara det att jag känner mig själv och jag kommer kränga mig ut på stan.. Shopaholic alot?
// Gammal favorit bild från någon sommar (att bro på att vara nykter..)

walking with a ghost

Har gjort det roligaste av allt vad mitt jobb innebär idag. Förmodligen bland det mest ansträngande också men ja älskart. Har hängt om hansa butiken samt gjort en riktigt läcker julskylt. Finns det något yrke jag vill ha längre fram i livet så är det just det.
Fick för en gångs skull tid för en sväng på stan och kom givetvis hem med någon påse i händerna. Men klockan är bara sju så ska ta ännu en sväng och möta hanna för att köpa jeans. Ville ta livet av mig när ja insåg att jag hade ju sönder mina favorit svarta jeans och behöver desperat ett par till!
// Resultatet av dagens shopping

Rött passar med rött


In med det nya

Vår nyheterna börjar redan ramla in på jobbet och det är underbart. När man gått och tittat på det gamla så länge är de så jävla kul med lite nytt!


slutar från och med nu fokusera på er

Tokigt för mycket i mitt huvud så tror inte ens jag berättat om min fantastiska helg. Lina va ju här och det undgår väl ingen så vi bestämde oss för att prova lite olika och annorlunda klubbar. Ett lite rockigare, tuffare ställe. Mycket och många tatuerade sexiga pojkar. Sick.
Lördagen blev mer dubstepp och crazy dancemoves. Glnaste på hela kvällen? Brandlarmet går och alla blir utkörda ur lokalerna och medans alla står och fryser ihjäl börjar någon sjunga och tillslut sjunger och dansar alla! Ute på gatan, mitt i vägen, överallt. Det var verkligen insane. Tillslut får vi ta oss tillbaka in och vi bara körde.
//Gammal men underbar party bild

Just another sleepless night

It sucks too be me right now


Bakis och skakis


vulgär men ett måste


jaha det är därför..


Åh vi va ute

Såklart, på inkonst av alla ställen och körde enbart dubstepp. Det var sjukt. Antingen galet sexigt eller riktigt äckligt bara att välja! Det har varit en underbar helg med min underbara vän här. Kommit fram till att jag älskar malmö lite till.
Och nej jag hade mer kläder på mig än så men i brist på andra bilder ser det ut som detta!

...


Ute


You don't need too save me

Bakfulla tjejer ligger och gör sig redo för ännu en kväll. Jobbat idag och känner nu hur huvudvärken jag ignorerat krypa sig på..


Hon är igång och vi hade en suverän kväll!


Äntligen, hon är här!

Och vi festar, såklart. Yeey


Vill ha vill ha vill ha

Jag hatar att ha älskar skor..


Dagens bästa tidpunkt,

Öppna världens bästa julkalender som min kära mamma köpt. Denna lilla sak tog mig igenom många dagar förra året och de vet hon betydde mkt för mig!


Ursäkta

Är lite upptagen, storstädar och ska nu äta en exotisk middag av Hanna; brände köttbullar och överkokta snabbmakaroner.


don't hate, just smile

Hittad lite bilder i min kamera och jag bara vet att några flickor kommer bli extremt arg på mig för att jag visar dessa men dom är ju såå fina.  Tänk så kul att inte ha något att säga till om!
Tjejer, jag hade en underbar kväll. Ni är bäst.

...

Jag hatar dina läppar mot mina, jag hatar dem för dom är dina.
Jag hatar alla sockersöta ord i mitt öra, ord jag verkligen behövde höra.

kill me now

Det är sådär att jag råkat paja två par byxar inom bara ett par dagar och blir helt jävla galen på mig själv rent ut sagt. Först dom i fredagsnatt, totalt buskens fel inte alls för att det var kl tre på natten.
Dom andra va igår på jobbet, mina favoriter! Tur att man jobbar på pagelle och fick ett par nya! Världens mjukaste snyggaste icke-leggins-men-känns-som-leggins jeans! Från märket MAC på P och ligger på 1099 kr.

Här snöar de inte, regn mm


sexy exit

Borde ta mig ur min onepiece och faktiskt klä på mig men ibland önska ja att jag faktiskt kunde jobba i den!


too get what i want, too get what i need

Mamma har tagit sig tillbaka mot örebro och jag är ensam hemma ikväll. Slutade dock inte förs straxt före nio då jag stanna kvar och hängde om butiken. Är så nöjd med min två hel dagar och imorgon väntar bara fem timmar på jobbet. Det är så guld värt för mig att börja 12, är verkligen en rätt pissig morgonmänniska.
// Don't you mess with us.

Längtar efter helgen då lina kommer och hälsar på.. äntligen!


Hell yaa

Detta är helt sjukt och galet härligt men jag och mina arbetskollegor har just vunnit en resa till Kreta i vår. Där va en tävling mellan alla Pagelle butiker i ett par månader och vi vann faktiskt. Jag är så lycklig!

Kreta 2011


Där va en gång en dum flicka

Där var en insident där i fredags som orsakat lite smärta.. Skulle ta mig igenom en buske där på natten och de gick inget vidare. Spruckna byxor och blåmärken.


Mys middag med mamma


Hemma i Malmö


Just try too look nice babe


Så gott det var

Hade ännu en helt underbar kväll ute med mina fina vänner. Ute och käka och små drack med mina galna föräldrar sen iväg till vår egna lite crazy förfest.


my head

Va fan hände. Spräckta byxor, blåmärken och efterfest till sex på morgonen involverad en hel del Victoria secret fashionshow, vill påpeka att det endast va killar kvar då..

Idag är jag slut med andra ord.


Äntligen dricker hon!!

Och någon inte gissat det så är jag i Örebro och firar!


Every star needs stars

Trenden bland stjärnorna, ja juste, stjärnor.

Äntligen fredag

Och denna fredag är lite speciell då min vän Lina äntligen börjar dricka igen. Efter hela tre månader och jag är så stolt trots att ja hatat varje sekund av de. Och ingen kan säga att ja gjort de lätt för henne! Jag hejar på denna fredag!


lether

Så länge som jag önskat mig en mocka jacka och nu, äntligen, har jag den! En svart kändes way to opersonligt.

Catching up on me reading


You can always try

Försöker bli lite organiserade, jag och Hanna.


RSS 2.0