time well spend

Ut till marieberg en sväng med mamma och syrran innan kvällens bravader. Jag tänkte verkligen att jag bara skulle packa och verkligen satsa men när ja tänkte på det så måste jag nog prioritera om och faktiskt spendera tiden med min älskade såhär innan ja drar!


uh

Det blev en senare kväll igår än väntat. Modevisningen gick super bra och efteråt blev det en tripp till satin för lite kvalitetstid.

Idag är det packning på hög nivå som gäller! Till kvällen väntar de utgång så nu måste ja hälla i mig en kanna kaffe och bara köra! Detta är bara kläder än så länge, alltså inga skor jackor eller väskor som ja har mest av!! PUSS




mycket nytt på så lite tid!

och nu ska ja upp en sväng på stan med isa innan jobbet!

news

Ligger i sängen med Isabell och kikar på one tree hill. Skön måndagskväll!

Köpt nya byxor. Såg dem i en annons och blev helt kär. Va tvugna att prova och överbevisa alla om hur snygga dom är! Gillar dem starkt!

Back on track in yellow

Idag har jag jobbat sista dagen i örebro butiken. Imorgon är det däremot modevisning så ska jobba några timmar på kvällen bara. Dagen måste ja verkligen spendera bland alla mina skor väskor och kläder. Jag började packa idag.. smart!
Nu måste ja deremot stanna upp och börja göra mig redo för ännu ett födelsedagskalas! Hem till kusinerna.

Min kära farmor gav mig en present, en skit bra present. Iloveit!

hejdå

rolig jag är va? mkt bilder lite prat. Jag har så mkt att göra på så lite tid! Nu är det dags att vara social då släkten är här! Säger hejdå!


äkta jag



det är utflyttningsfest



big hair



in i det sista

Det är en lite körig dag idag. Ska iväg och plocka upp hanna sen ska det shoppas dammsugare och lite gott till morgondagen. Vi ska ha en så kallad hejdå fest. Sista helgen kvar i örebro. Behövs gott att käka och såklart dricka!

Ikväll är de lite inflyttningsfest som står på schemat och så lutar det mot utgång. Utnyttjar örebro in i det sista!



good girl gone bad

Easy for a good girl to go bad and once we're gone belive me we are gone forever.
Don't need a reason, you better learn how to treat us right. Because once we're gone we're gone forever.

malmö festivalen

Malmö äger. Det är nämligen malmö festivalen här i stan så det har varit massa uppträdanden så som saade och lazee. Så igår när vi var på väg hem på kvällen går vi förbi massa folk och jag inser att vi står mitt i en September konsert! Toltalt as bra ;)


strawberry mojito

Vilken toppen kväll. Mys på T.G.I Fridays med mamma. Världens absolut godaste strawberry mojitos ever. Hällde i oss en kanna som om de va saft! Nu har jag och hanna just blivit klara med lite fix i lägenheten och imorgon bär det hemåt!


bästa presenten

ÄLSKADE MAMMA! Jag fick en liten eller de va inte så litet men present idag. Inflyttningspresent! De va en sån där grej jag inte kunde unna mig själv att köpa men jag verkligen ville ha! Jag och mamma köpte oss varsin så vi kunde va lika, love it!!

Den är från Spirit stores i malmö, 500 kronor.

don't understand it

Ska iväg på lite kvalitets tid med mamma. Super mysigt. Inatt blir sista natten i lägenheten för imorgon bär det hem mot örebro.


jag inser att tiden är kort

Sån galen dag. Jag har jobbat i malmö butiken, jobbat i väla butiken i helsingorg, varit på ikea, varit ute och käkat med mamma och sussi och nu ska jag fortsätta renovera lite i lägenheten för imorgon tänkte jag att ja ska hinna måla lite väggar och lådor. Jag älskar detta! PUSS  

my place

Blev en mysig kväll med italiensk mat och nya kollegor. Känns skönt att det känns bra liksom!

Ikväll övernattas det i lägenheten som jag städat igenom som en galning. Lägenheten är verkligen helt underbar. Jag kan inte fatta vilken tur jag haft.
 

don't talk to me like i'm stupid

Sitter nu på tåget till Malmö. Ska fixa lite innan flytten i lägenheten och så få lite jobb gjort. Åker hem på torsdag igen sen är det bara en vecka kvar i örebro innan jag flyttar på riktigt. Det är typ idag en månad sen jag fick veta att jag fick jobbet och att det blir flytt. Allt har gått så sjukt snabbt. Har nog inte riktigt hunnit vänja mig med tanken men det lär jag nog inte göra förs det är gjort.

Kommer sakna så mycket folk. Det kommer bli en utmaning för mig som har sån sjuk seperationsångest. Men det blir inte svårare än man gör det för tåget går snabbt och det är riktigt simpelt faktiskt.


Gjorde ju lite nya inköp här i helgen föresten! Ett av dem var denna väska som jag föll pladask för i fönstret och kunde inte lämna scorett utan. Firar att det är lön denna vecka ;)

min söndag

super härlig brunch och lite fix på jobbet. Nu är de packning som gäller!




mys brunch med mamma på balkongen - inte helt fel att vakna upp som mig idag!

Hur skönt som helst. Nu ska jag bara på med sminket sen ska jag iväg till jobbet. Måste fixa lite nya ideer till Pagelle bloggen! Länge sen jag var iväg och fota på en söndag i butiken nu. Alltid lika roligt!

lördag

Har haft en riktigt bra shopping dag! Åh va mycket fint och jag blir så lycklig. I'll show you later ;) nu ska jag mysa i soffan med mamma. En film på det är och jag mår så bra. Äntligen!

upp och iväg

fick vila några minuter innan det är dags igen, nu är ja på g till hanna för en ute kväll med tjejerna!

fredag, here we come!

Fredag äntligen helg. Är väl lite inne på en nykter utgång. Ut ska vi för jag har ju lovat! Får som sagt skylla mig själv ;). Först ska de jobbas, men bara 12-15 sen blir de marieberg med några av tjejerna. Ser fram emot en bra kväll! 

som man förtjänar

Jag är inte helt säker på att någon förtjänar att må så här. Detta händer inte mig igen. Jag hade precis börja tro att ja kommit över stadiet av baksjuka men inte då. Min lediga dag skulle fyllas av packning men jag har inte gått upp ur sängen än. Uttrycket må som man föryjänar svider ;)

Nu sådär halv nio på kvällen ska ja ta och fräscha upp mig lite. På med facet och mina älskade strumpor ;)

vi skaaa ut :D PUSS PUSS PUSS



bedövad

Senare idag ska jag nog se till så man kan se min nya hårfärg! Den är bra mkt mörkare!
Men först ska jag jobba, med en bedövad käft nämligen. Har varit hos tandläkaren och känner nu inte ett skit. Att jobba med detta kan bli mkt spännande!

me day

SOm jag har shoppat. Min lediga dag. En riktig ME day faktiskt. Börja med att fixa naglarna sen iväg för att fixa håret. Lite mörkare är jag nu!
Efter de lunch på java med sällskap sedan shopping.

Ikväll har jag ett möte. Med min vän i och för sig men vi har några punkter att utföra så det känns viktigt och det är ett möte ;). Det är planering av min sista helg i örebro innan ja flyttar. En avslutningsfest so to say!



världs bäst



are you telling me that this is the last time

Detta kan låta lite kontigt men det infinner sig en viss lycka när det kommer nya härliga saker till jobbet. När man känner att jävlar va snyggt, den lär sälja! Och så gör de det! Nytt i butiken för dagen va ett gäng smycken från ett märke som hette isay. Alla mina nära vet att jag är galen (!) i stora halsband som ligger på bröstet. I'll show you later on! Iallafall, nyaste halsbanden va en hit! Förälskad!

början på en ny vecka

och början på de tre sista veckorna i örebro innan jag FLYTTAR TILL MALMÖ!

People are always going to disappoint you,

Ja och lina har haft en bra dag på terassen. Chips och cola. En bra dagen efter. Sov i evigheter och skvallra i timmar.

Bild från gårdagen. Jag och lina före förfesten.

de är lördag, mina vänner



vänner och vin

Lina är så härlig att ringa till. Hon sjöng, bara sjöng och jag bara lyssna. Tomas ledin någon gammal låt om sånt som alla låtar handlar om. När hon tillslut inser att ja försöker övertala henne att gå ut så får hon hets på mig och försöker förklara för mig hur patetiska vi är som hänger på samma ställe. Jag insåg att det kanske är okej att vara hemma ikväll.

Fast inte hemma hemma alltså. Vi åker iväg till hovsta för att fixa lite mat och ta några glas vin så får vi se va kvällen bjuder på.

Mina härliga kollegor gav mig lite avskeds presenter igår. Jag börja stört böla såklart. Så fina presenter.

upp på stan i lite ärenden



middag med jobbet

Middag och några mysiga glas vin med jobbet. Härliga torsdag.


High price and low price

Sista dagen för denna vecka på jobbet. Sen blir de lång helg vilket är ledig fre lör och sön för mig! Härligt!

Ikväll ska jag på middag med jobbet, Lite mat och vin.

ny härlig topp - från pagelle



10 aug

Som sagt jag shoppade ju lite igår. Förutom skor fick jag med denna härliga poncho hem, jag vet, den ser ut som en filt men den är underbart skön och va ett riktigt feel good köp.

Im at work you see, så medans ni njuter av mina inköp sliter jag ;)
PUSS

skor, älskade skor

Ja, jag har shoppat skor. Trots att jag inte får och trots att jag inte borde men de va ett riktigt fynd. Plus att jag varit ute efter ett par av dessa sen forever.


detsamma


det finns ingen vinnare i leken för två
det finns ingen vinare det är bara så

tisdag

Dagen till ära jobbar jag. Men bara till fyra för sen ska ja träffa min kära vän Anna. Ni vet en sån vän man haft i all evighet och fortsatt hålla kontakt med genom pojkvänner och all skit.
Hon var den underbaraste att berätta för att jag flyttar. Lite hemskt eftersom vi båda börja böla men hon var den mest känslomässiga av alla jag sagt det till. Jag kände så mycket värme trots att det var genom en telefon.
Vi ska shoppa och äta lite gott :)

man ska inte skryta men måste visa vilken underbar syster jag har. Så här skrev hon på sin blogg:

min syster, min kära syster

Amanda Gustafsson. Min syster. Den egna. Den omtänksamma. Den mest givmilda människan ni kan finna. Det är min syster. I början av september så flyttar hon ifrån mig. Hon har nämligen fått jobb nere i Malmö och skaffat sig en lägenhet där. Jag beundrar henne så sjukt mycket för att hon verkligen SKA flytta, SJÄLV, så många mil ifrån sin familj. Det kallar jag styrka. Amanda, jag är så jävla stolt över dig, det är som du säger. Alla säger att dom SKA, men du GÖR det verkligen. Jag hoppas att jag har samma drivkraft som dig den dagen jag känner för att bli stor. Att skriva det här gjorde både ont och var så kul, glädjetårar och sorgtårar. Jag älskar dig och är så jävla glad för din skull, och jag hoppas att vi aldrig tappar den kontakten vi har nu. För det är en utav det finaste saker jag har. Du och jag syrran, precis som det alltid har varit ♥ Glöm aldrig bort mig!

tre veckor kvar i örebro

Idag har jag en riktig reload day. Sova ut, dö i soffan med en skön film samtidigt som ja fixar med lite tvätt. Orkar jag ska ja även börja packa i lite lådor. Sånt som måste med till malmö men som ja inte behöver här hemma nu. Tre veckor kvar nu!

Folk undrar hur länge jag ska vara borta men jag har absolut inget att svara på. Det kan bli månader halvår eller år. Obestämd tid.

Innan filmen körs igång har jag ett litet jobb på agendan. Jag ska plöja mig igenom lite mode tidningar för att skriva lite inlägg till Pagelle bloggen. Skönt jobb va? Kika på mode och trender. Ibland är jag helt kär i mitt jobb.


det finns ingen vinnare i leken för två

Insåg just att de tre eller fyra senaste inläggen handlat om relativt negativa saker och hur sliten jag är. Kände att det är rätt larvigt. Jag tål inte männskor som klagar om allt och jämt. Därför tänker jag inte bete mig så heller. Det är inget att tjata om, jag är sliten, thats it. Inte så konstigt med tanke på min vecka. Den har varit utmattande och krävande men de blir då bara bättre. Jag ser fram emot en ny vecka. Det blir en lugnare vecka med lite mer sällskap av vänner och familj. Jag ska ta hand om mig själv lite också.

Igår blev en toppen kväll. Fest hos lina sen lrogen. Träffa roligt folk man inte sett på länge. Jag och lina GICK enda från stan till hjärsta. Tog evigheter men oj så mysigt.

Nu blir det lite mat med min hemkomna familj. Lite familje dags är precis vd jag behöver.


sliten tjej

Tänk att det alltid slutar i utgång! va ändå rätt bestämd igår..

Idag mår jag som jag förtjänar, inget vidare. Det där med förtjäna är föresten en sak ja börjat tycka är jävligt intressant. Att någon har mage att säga att dom förtjänar något av mig eller ngon annan. Förstår inte ibland.

Ingen aningom vad dagen innebär men är rätt död efter att jobbat så som idag..


det är fest

hur illa du än tänkt bete dig och ur dum än tänker vara så är de fest!!!

life is what you make up to be

Nog för att jag ser förskräcklig ut på denna bild men mina vänner är grymt snygga. Detta var en bra kväll. Och idag ska inte va nå sämre. Vi ska grilla och dricka goda drinkar. Utgång nästa.
Måste erkänna att mitt huvud var lite tungt idag efter både gårdagen och dagen innan. Men de ska jobbas imorgon också och det finns inte en chhans att de hindrar mig ;)

Först ska jag bara göra sex timmar på jobbet!

try harder

mår som om jag ska kasta upp precis allt inuti kroppen men orka. Jag är sliten so what.

ännu en favorit sak; drinkar på stan

vi va ett gäng flickor. Satt på ivy för at bara ta en cider. Va händer? Kl tio va vi på g hem innan vi insåg att vafan vi går ut. Krogen nästa. Blev dock bara ja och hanna av någon anledning..

Värst av allt; när vi kommer till vakt och ja börjar leta legg säger han men lägg av det där har ja tittat på så många gånger. Sen om de är bra eller dåligt.. UPS!

Roligast av allt; Jag och hanna på väg mot max och har precis kramat om en kille. Jag ska vara lite barnslig och säger du krama henne längre. Han säger du fick en hårdare ;).. Hanna skriker då över hela Ivy och satin ; bättre med en lång än en hård!!! Jag skrattar ihjäl mig!!


my favorite thing to do?

Sitta på java med något gott att dricka i handen med härliga vänner. Alltid det bästa. Snöat in på islatte för tillfället och jag är inte ensam, Hanna montana också ;)

Idag jobbar jag. Men bara till tre sen ska jag iväg till ikea och lite andra roliga inredningsbutiker! MYSIGT!

ville inte bli den som blev kvar

Känns som att det är dags att berätta för alla som inte vet än.
Kommer ni ihåg att jag var i malmö? Det var inte bara shopping utan jag var på en arbetsintervju och tittade på lägenhet. Jag fick jobbet och flyttar till malmö i början av september! Om en månad alltså. 
Allt gick väldigt snabbt men när jag väl fick det var det inte något jag funderade på, det var givet.

Jag är en av dem som hatar den egenskap hos människor som säger att dom ska och låtsas som att dom har en drivkraft att gå vidare men egentligen är helt nöjda.  Vilket inte är fel?! Är man nöjd med att bo i örebro, linde, karlskoga till och med frövi så är ju det toppen! Fine by me men jag vill inte det. Jag är inte nöjd med att bo i örebro i hela mitt liv även om jag vill tillbaka hit senare i livet. Vem vet, de kan vara om några månader, ett år eller flera!

Allt jag vet just nu är att om jag inte gör något åt detta nu kommer det aldrig bli av. Man vet aldrig vad som händer, om jag (mot förmodan) blir kär inom snar framtid, hur gärna skulle jag då vilja lämna honom för något nytt som jag inte har några som helst förväntningar för. Det är nu eller aldrig.

Jag vill helt enkelt inte bli kvar. Jag vill helt enkelt känna att jag gjorde det. Det jag alltid pratat om. Något.

Ni undrar förmodligen vad det var för jobb. Det handlar om några olika Pagelle butiker som behöver hjälp. Lägenheten är super fin och liggar alldeles i centrum. Jag ser så sjukt mycket fram emot detta. Helt sick.

ljushuvud

Jag ska spendera min dag på bästa sätt. Sovmorgon, stan, lunch med mamma, träffa Hanna och sedan iväg och bada en snabb sväng innan kvällen. Tror att jag ska följa med till frövi för ett glas vin och tjejsnack.

Här ser man hur ljust mitt hår är nu för tiden. Så ljust de kan bli inte sant?


en kväll ute på sjön

Det blev en kväll i linde, ute på sjön. Vi grilla och myste. En lyckad kväll.
Nu ska jag ta och sätta på någon bra feel good film och bara ta det lugnt. Det behöver jag. Imorgon blir det en dag av fart. JAG ÄR LEDIG :D

just another monday

För inte allt så länge sen hade jag lite mörkare hår än nu. För ett år sen var det nästan svart men dessa bilder är tagna för ca ett halv år sedan. Det är dags igen tror jag, lite mörkade behöver jag bli för nu är ja så nära blond jag kan bli.

Min dag består av jobb, kvällen däremot är inte planerad. Är däremot ledig imorgon så något roligt till kvällen kan nog hittas på!


RSS 2.0