LOVE IT

Gud så jag shoppade! Och hade en helt underbar kväll med mamma på köpet. Hon är inte lika shopping sjuk som jag på just kläder men vi hitta massa fint till mig ;). För det första, all shopping där man kommer hem med ett par skor eller en väska är lyckad shopping och idag följde skönheten med hem! Allt nedan plus lite hårsnoddar, hårnålar och annat skoj.

Efter en vecka av äcklig sjuka börjar den här bloggen äntligen se ut som den ska ;) shopping.. Jag sminkade bort allt sjukt men va nog lite för hastig för när vi väl va ute på stan fick jag tillbaka febern och darrade som fan på händerna. Men det är väl för att ja inte gjort ett skit på 4 dagar. MEN nu är de bb som gäller PUSS

Scorett, har tittat åt den här väskan så många gånger nu men inte kunna bestämt mig! Ikväll slog jag till. Trots att alla jag typ frågat näst intill avskyr den blir jag bara mer förälskad i den ;)

Bikbok 249:-

Bikbok 249:-

Bikbok 149:-

Älskade mamma, för det första så är det här världens absolut bästa smink, helt jävla underbart ..  och dyrt! Det här pudret kostar 395 kr. HALLÅ jag är student jag har inte råd att lägga pengarna på smink men jag behöver det. Alltså det är verkligen så bra. Som tur är har jag världens bästa MAMMA!

made my day

HAHA alltså amanda, hon sätter sig på ett tåg för att driva tid men tar fel så hon är inte här förs om en timme eller så! Duktig tjej ;). Jag har iaf bestämt mig för att idag är jag frisk. Orkar inte vara sjuk längre så nu får det vara nog. Mår inte lika pissigt av antibiotikan heller längre, antar att kroppen vänjer sig. MEN problemet är att man måste verkligen äta var 4 timme annars mår man dåligt. Alla som känner mig vet att jag har världens uslaste matvanor.. Jag äter hellre inget än att äta något jag inte är sugen på. Jag äter inte på något som liknar jämna tider och äter inte frukost. Så slutsatsen av det lär bli att jag kommer gå upp i vikt om ja ska äta jämt :o kul!

Jag spenderade hela dagen igår åt att skriva en äcklig historia uppsats och det är så skönt att den är klar! Den skulle tydligen lämnas in imorgon så de blev lite sressigt..
Ikväll är det ju tjejkväll på stan! Äntligen! Lite anledningen till att ja va tvungen till att bli frisk faktiskt. Måste ju bara ut på en shopping runda när det är massa bra erbjudanden och happenings ;)

Igår när pappa kom hem kommer han med ett stort paket från Peak och går in på syrrans rum, jag får något slags spel och undrar varför hon får paket och inte jag!? Haha, ja börja nästan gråta när ja satt där. Paketet va inte till matilda utan de va till mig! Haha, då börja ja nästan gråta för ja blev glad ist. Matilda fick också ett paket sen så allt va rättvist ;). I paketet var ett par efterlängtade mjukis byxer. Jag är helt förälskad i peaks mjukisar, har tre sen innan och dom är välanvända!


snälla lilla rara, låt mig bli frisk?!

Jag känner mig inte speciellt rolig när jag ligger här och bara blir äckligare och äckligare medans de är jätte fint väder ute och jag bara vill ut på stan och träffa folk! Bara se lite nya människor skulle vara kul?
Jag är inte gjord för att vara sjuk i flera dagar. Idag har jag sovit typ hela dagen. Tagit hand om tvätt och fixat lite på P bloggen. Föresten! Hur är dte möjligt att man mår sämre av en medicin än man mådde innan. Jag blir så sjukt dålig av den nya medicinen så jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Som sagt, satt och jobba lite med P bloggen och hitta den här bilden. Tyckte först den va hysterisk rolig men insåg sen att den stämde rätt bra. Någon av dessa modeller är man ju men frågan är ju bara vilken?

JAG VILL HA!


Hur fin är den inte?!

IDIOTER

Grattis amanda, du har för tredje gången gillt fått strepptokocker! Alltså ännu en infektion i kroppen.
Var hos läkaren igår då mellan halv nio till tio på kvällen. Ja har inte den vanliga utan typ c vilket dom måste ta flera prover för att fatta och lyssnar inte på mig när ja säger att de varit så jämt. Doktorn insåg iaf att eftersom jag haft det både i december och januari är det något fel. Idioterna har gett mig fel medicin de andra gångerna och därför får jag tillbaka det jämt! Fan va arg jag blev!

Det enda bra med det här är att mamma hade fel ;) . Hon sa att anledningen till att jag fortsätter bli sjuk är att jag dricker under tiden jag tar medicinen vilket gör att den inte verkar. Jag frågade doktorn och han sa att det inte alls berodde på det utan för jag fått fel medicin! Mamma tänkte nämligen tvinga mig att ta det lugnt i helgen eftersom hon var övertygad om att hon hade rätt. Men det är såhär att det händer för mycket i helgen för att ta det lugnt så det finns inte en chans att jag tänker ligga hemma! ALDRIG! :D

Nu ska jag ta mig ner i soffan en stund med en underbar tidning! Måste försöka äta något så jag får i mig den nya äckliga medicinen också.. Man måste äta samtidigt som man tar den annars blir man riktigt dålig..

sjuk

Jag vakna inatt och mådde så dåligt att jag visst inte vart jag skulle ta vägen. Ena stunden frös jag som om jag var ute naken, nästa stund är det helt blött i sängen för jag svettas så. Vidrig natt. Inser att jag har 40 graders feber så skolan va bara att glömma. Jag fick en läkar tid nu vid nio på jourmottagningen så ska dra snart..

Jag har sovit hela dagen och inte varit vaken mer än 20 minuter i sträck.. Sjukt?! Men nu måste vi dra. Nedan kan ni ju kika på min frukost lunch middag idag, bra va?

no good

Usch vilken dag.. Jag somnade halv sex imorse för det första. Vakna halv ett och hade en massa sms.
Krångla massa med datorn kan ju vara det västa som finns. Dagen flög förbi och klockan blev dags att gå igenom duschen för att bli fräsch för första gången denna dag!

Modevisningen var bra tills jag fick så akut ont i ryggen att jag trodde på fullaste allvar att jag antingen skulle spy eller svimma. Jag bad till gud för att slippa och kom ända hem innan jag rusar till toaletten. Risken finns att jag får sova där inne inatt för jag fortfarande inge bra trots att jag somna (med kläderna på). Inatt får jag nog lov att ta den vidriga hostmedicinen om jag ska få sova. Problemet blir då att jag lär vara en zombie imorgon och kommer få det tufft om jag ens ska till skolan..

Trist att det skulle bli såhär eftersom jag sett fram emot den här kvällen. Men den var bra tills jag blev dålig! Den börja med några glas vin på jobbet och vidasre till modevisningen som va på konserthuset. Förre året var den på ritz och ja måste säga det var mycket bättre. Då kunde man ta något att dricka och mingla ;)
Kvällen lyckades avslutas med ett mkt sämre beslut men jag tänker inte säga något för ens jag vet säkert.. Stämmer det, kommer de ta hus i helvete iaf.  Men hörrni jag ska ta en klunk medicin och försöka sova igen. Puss på er!

i din lögn fann jag min sanning

Tur att det fanns lite bra tv igår iaf som kunde rädda min kväll. Möjligen att de va bra för mig att vara hemma och ta det lugnt men inte fan är de kul!

Nu ska jag iväg mot jobbet för några glas vin och senare modevisningen som startar modeveckan! Äntligen! Det blir toppen men om jag ska hinna bli snygg måste jag snabba mig så hör av mig senare! PUSS


äckliga lögner och rykten

Alltså skit vilken jävla kväll! Den börja bra men blev snabbt extrem till bra avslutat trots allt. Ja var så sjukt arg att jag inte kunde titta på människan! Det är sjukt egentligen. Idag sitter jag och får skäll för att jag inte tar hans ursäkt. Det sjuka är att förlåt betyder så lite för mig. När man hört det tre tusen miljoner jävla gånger tappar det betydelsen. Ledsamt men sant och det är inte mitt fel. Även om det är skillnad på person och person så gör det mig ingen skillnad för det är bara mig det kommer tillbaka och biter för jag gick på skiten första gången. 

Skitsamma, shit happens. Tro på lögner och rykten om det är mer värt än det jag säger.

Idag blev det iaf en riktigt skön dag. Förutom dom stunder när jag inser saker från gårdagen jag helst önskat att jag kunde fått glömma. Tog mig iallafall upp imorse efter lite sovmorgon och började städa ur lägenheten. Fanns ju lite att plocka.. Sen tog jag och natta oss upp på stan för att kika på en modevisning på vågen. Som va totalt värdelös förövrigt! En sväng på stan och en lunch senare åkte vi hem till mig för pyssel. Jag är tvungen att göra inbjudningar inför studenten så det fixade jag lite med tills sällskapet böts ut mot Isa istället. Vi käka lite och prata om fler mindre bra minnen från gårdagen. Mysigt var det men nu ligger jag här utslagen i sängen. Mår som jag förtjänar, tyvärr.

Men hörni seriöst! Jag behöver sommar nu!! I ett försök att bli lite gladare kika jag igenom skorna och inser att jag har ett par klackar, hur tokigt snygga som helst som fortfarande är oanvända!! Det behöver bli sommar så jag kan inviga snyggingarna! 

beslutsångest

Vågar jag mig på skinnbyxorna ikväll? Dom är snygga men jag känner mig så trist i bara svart, som vanligt. Dom är skit snygga med skorna på men utan är dom väl inte så speciella..

Tala precis med nattis i telefon och gjorde planerna för kvällen. Vi ska mötas upp senare och handla lite inför ikväll :)  

Skoooor!

Nu när mamma ändå kommit på mig kan jag ju komma ur garderoben.. jag köpte skorna!! Skor är ju det bästa men mina föräldrar håller inte riktigt med då dom inte tycker jag behöver fler par skor. Men hur kan man inte behöva fler skor?! Tokigt tänkt där.. Jag har iaf som sagt "skoförbud" och när jag då insåg hur jag verkligen va tvungen att köpa dessa skönheter fanns det inget annat kvar än att gömma dem under sängen! Idag hitta mamma skorna så nu får dom stå i sko hyllan ;) FÖRESTEN! Det är fredag ;)

älskade helg!

Det blev lite shoppat idag men ändå glömde jag köpa strumpbyxor och smink! Kanske får lov att bli en sväng på stan imorgon igen..
Efter att jag och amanda varit och simmat bjöds det på middag på bambo av farmor. Super mysigt spontant :) Plankstek som lyckades bränna tungan av mig så det gör fortfarande ont!

Det löste sig så sjukt bra att jag fick ledigt på lördag! Helt underbart. Jag hade nämligen blivit tvungen att jobba tre helger irad annars men slapp då denna helg. Ska jobba och fixa lite på söndag så det blir skönt att slippa lördagen. Plus att då kan jag gå och kika på modevisningen på vågen! Äntligen är det lite mode event i lilla örebro, såå kul! På facebook har du eventet om du vill kika på det! Jag kommer vara där! Drar med mig Nathalie så blir det en tjejdag på stan ;)

Här är dagens resultat ;)

HM, underbar sommar klänning! Kan vara fin med en kofta över nu och i sommar på stranden! UNDERBART!

Bikbok, har den i grön och kunde inte låta bli den i svart..

Min beiga hade gått sönder över hela ryggen så fick byta den mot en grön :)

let the music play

En lite suddig bild för det är lite så jag känner mig ;) haha. Blev helt utpratad inatt. Jag tror vi somna samtidigt som va fortfarande prata. Sjukt. En sak är säker och det är att när man pratar om massa sånt tokigt om kvällarna så snurrar tankarna i huvet hela natten! Så som jag drömt! Det va en riktigt mysig kväll iaf.

Nu ska jag iväg upp på stan för att möta min pärla för lite små shopping ;) Jag ska byta en tröja och lite sånt där. Små ärenden inför imorgon! Men vid sextiden kommer fröken ragnarsson och plockar upp mig för då drar det mot gustavsvik för motion. Vi ska simma såklart! Tråkigt men riktigt bra för kroppen!

Måste säga att jag ser så grymt mycket fram emot imorgon! Det kommer bli grymt :D love fridays!

like old times

Lite smått kaos i skolan även idag. Men det va en bra dag! Sovmorgon, kort dag i skolan sen drog vi hem till malin och gjorde lite mat. Till kvällen vänta fin besök då Patricia kom och hälsa på! Det blev en snabb sväng på stan sen hem för att fixa lite mys. God mat, choklad och cola zero! Underbart!

Lyckliga jag får nattsällskap så det blir mest prat hela kvällen. Jag förstår inte att att vi lyckats prata massor men vi är inte igenom allt än! Herregud, det tar tid att uppdatera folk om saker och ting ;). Nu är det bb som gäller en stund. Patricia sitter och försöker förneka att vi varit fjortisar när vi va små men här kommer lite bildbevis ;) haha!

 
Detta är i sjuan och det måste ju dokumenteras.. Skäms lite för att jag lägger ut den här bilden men va fan ;)


det va inte så roligt att tänka på så jag glömde de ;)

Alltså mitt temprament. Det är inte att leka med. Jag gör riktigt dumma saker utav ilska, sånt jag ångrar efteråt. Sånt andra gör på fyllan, det är precis som om jag inte är nykter när jag blir riktigt arg. Kikar ni på bb? När jag bryter ihop är jag ungefär som Roza och när jag blir riktigt förbannad är ja ungefär som Katerina. Kan ni tänka er? Och lägg då till att när jag blir upprörd eller ledsen blir jag rödfläckig på bröstet och upp på halsen och skrämmer livet ur folk. Haha hemskt.

Idag fick jag föresten värsta alkis varningen kända jag. Amanda och jag satt och prata om olika drinkar och hon läste några recept och jag blev plötsligt riktigt alltså riktigt sugen på drinkar! Inte alls bra! Kände värsta suget och insåg hur illa det är :p. Alltså det är ju inte alls så att jag går ut så ofta för att ja längtar efter att dricka utan för jag älskar självaste grejen. Träffa människor, vännerna som är lite lulliga och att dansa. Nathalie sa något smart idag, vilket inte händer jämt ;) haha skoja! Hon sa "vill du ska vara lika lycklig som när du och jag står på dansgolvet ;);)!♥". Jag mår oftast rätt bra där och jag skulle vilja känna så jämt :)

Föresten, tack du som skrev den fina kommentaren, vem det nu va, det värmde! ♥

black

OMG snacka om att gå från lycklig till förskräckt till normal till förbannad till lugn Jag måste verkligen iväg och träna nu och få ur mig lite känslor! Blä

Men fick trots allt höra något underhållande idag. Två killar i min klass slängde ur sig helt plötsligt: alltså amanda, varför har du alltid svart på dig?! Jag började as garva! Haha dum fråga ;) jag älskart!


losing my head, spinning around

Mässa mellan 07-17 sen träning på gymmet. Är det konstigt att jag är slut?! Mycket möjligt att jag bryter ihop men nej, vem har tid med det. Och den här jävla hostan ger mig träningsvärk. Mässan var utmattatnde men kul ändå. Det är alltid kul att va ute och träffa massa människor. En del riktigt trevliga och andra mindre ;) 

Åkte trots allt med isa och emelie och träna. Beach 2011 som sagt ;) fy fan.. Alltså jag är avundsjuk, på alla er som bara trivis med hur ni ser ut och är så pass smarta att ni inser att det är okej. Jag är stolt över alla er som är stolta över hur ni ser ut, hur ni än ser ut. Det är härligt med folk som tror på sig själva för det är egentligen bara det som behövs. Jag önska jag var mer sån.

amanda packar..

Livsfarligt! Titta bara på bilden nedan.. HUR ska jag få in allt det där i bilen för att sen få ut det ur bilen in i conventum?! Spännande. Jag har för första gången sen i somras nytvättad bil ;). Jag älskar min lilla pärla men de kanske inte är den jag lägger pengar på .. Så jag har väl inte direkt tvättat den sen i somras kanske men idag fick pappa nog och åkte iväg och tvätta och tanka den! Helt sjukt underbart!! Så nu är den snygg igen! Längtar bara till sommaren så man kan caba ner och bara dunka musik. Bästa känslan!

Det gick bra på vårdcentralen. Jag hade fått i mig för mycket av ett pulver som gjort att halsen svullnat igen och att jag fått slemhosta. Nu har jag fått någon äcklig medicin som jag inte vågar ta för man blir så trött av den och det har jag inte tid med att bli. Jag jagar runt och packar för fullt. För första gången på hundra år ska jag behöva gå upp klockan sex! Kvart över sju ska vi vara på conventum.. Ni som är lediga, NI BÖR ta er till mässan! Jag menar det kommer finnas massa bra och vi kommer ha skit bra erbjudanden som inte kommer finnas kvar efter mässan. Be there ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen slänga mig ner i sängen för en riktig chicflick ;) John tucker must die, perfekt söndagskväll ;)

trend 3 - safari chic

Ökensand, djungel och djurmönstrat inspirerar.
Styla din bydress med trädaljer, fransar, skinn och sjädrar för en superfräsch och stadsvänlig safaristil.

battlefield

Gud vilken söndag det blev då. Påmin mig om att jag aldrig ska skaffa ett eget företag sen när jag blir äldre. Det är för mycket ångest och panik. Jag bröt seriöst ihop idag när vi insåg att tyget vi hade till montern imorrn inte räckte. Jag och alexandra har panik jagat runt på rusta, ikea och m berg efter all skit vi missat men nu känns det som vi är all set! Kommer spendera halva kvällen till att packa och fixa mig inför imorgon.. Men jag MÅSTE även fixa med pagelle bloggen och mode inlägget.

Innan det ska jag faktiskt iväg till världens absoluta hemskaste ställe, sjukhuset. Eller ja vårdcentralen men den på sjukhuste är den enda öppna på söndagar. Mamma har suttit med förgiftnings jouren halva morgonen och de har fått för sig att jag blivit just det. Så, pappa tvinghar iväg mig till vårdcentralen.. Ska vara där nu när som helst så jag blir väl tillbaka om ett gäng timmar med tanke på hur extramt sega dom är på vårdcentraler! Blä!

Idag åkte skinnjacka och solbrillorna på :)

fuck you and fuck her too


huvudvärk, gå och dö

jag undrar så där lite spontant på vem som lagt till mitt nummer på sibas nyhetsbrev! Haha. Det träliga är att när jag försöker skicka stopp sms står det att "du har inga premunationer just nu" men va fan jag får ju sms därifrån?! Blä. Och siba av alla ställen.

Imorgon om jag hinnar planerar jag på att ta tag i min garderob. It's a mess right now..
Kan inte jag få denna garderovv istället?! Tänk va mycket det skulle lösa ;) om jag kan få allt i den skulle jag vara glad för det med..

don't get cracy over you and me

Jag tänkar vara en helt underbar syster och faktiskt skjutsa min syster till världens ände, frövi. Egentligen mest för att jag behöver sminka mig och det är alldeles för värdelöst att göra om jag sitter hemma ;) haha nej så ytlig är jag inte men jag känner verkligen att jag behöver bli fräsch! Så in i duschen och fixa sminket så jag kna känna mig som mig själv igen! Jag kan faktiskt inte inse att jag är ledig idag, helt sjukt för det är lördag?! Det går inte att inse. Jag kunde inte sova mellan åtta och tio för det kändes som om klockan skulle ringa men efter tio somna jag och vakna inte förs ett när telefon ringde.

Jag har spenderat hela eftermiddagen med annat slags jobb iaf, företaget. Jag har målat vår logga på en tavla som vi ska ha på mässan. Svårt att fatta att klockan är halv sex på kvällen nu men jag gick nästan nyss upp!

Gårdagen va cracy! HAHA! Det blev mat på indiogo istället, med en liten flört vid sidan av ;) haha. Vidare till Bells där det inte bara blev ett par cider.. Vart kvällen tog vägen sen vet jag inte riktigt! Haha, bland annat hovsta, satin och burger king. Att stå i kö till strömpis var alldeles för ovärt så vi provade något nytt! Härlig kväll var det iaf ;)

Ikväll tänker jag bara dö här hemma, jag mår illa och har ont i huvudet, konstigt va ?
Aja, såhär ser vår logga ut: F bags är namnet och f står för fabric, fabolous and fairtrade ;)

fredag, älskade fredag!

Aldrig i världshistorien har jag varit i skolan till kl tre en fredag. Jisses det sög. Var tvungen att fixa massa inför mässan på måndag. Men det känns som om det enda vettiga jag gjort idag är provet vilket jag faktiskt tror jag fixade! Något måste det ju vart värt när man pluggar till tolv om nätterna.. Nu var det i och för sig mitt fel men va fan ;)

Vettigare saker ska vi få gjorda idag iaf. Varenda människa var så tokigt opeppade på att gå ut ikväll men i sista sekund fick jag riktigt bra besked från partypinglorna Theres och Emma! Så kvällen börjar på al forno italiano med mamma och pappa som var så glada för att jag äntligen skulle ta det lungt! Trodde dom ja ;) efter middagen blir det en sväng till belles för några cider med tjejerna och så får vi väl se vart vi tar vägen efter det! Fredag, underbara fredag :)

och så är man ledig imorgon, awesome! FINELLY!!!

tyskland suger och att hitler är hjärndöd?

Jag hann med mycket idag trots allt! Stan, hem och jobba med företags grejor inför mässan. Jag och natta lagade lite mat sen upp på stan igen för lite små shopping.. Lite ögonshopping ;) Hitta ett par helt underbara skor, typ vill ha måste ha ska ha! 

Sen åkte jag mot träningen och körde av mig alla möjliga känslor. Tror det var precis vad jag behövde. 
Nu sitter jag här och ska iaf försöka plugga till ett jävla historia prov! Hatar sånt här ju. Och jag måste verkligen få bra på det här provet för slutbetygets skull. Så om någon kan berätta varför tyskland förlora första världskriget skulle jag bli glad. Helst innan kl åtta imorgon bitti?! Ingen?! Nehe nemen skit i det då ;) tror ni han blir glad om jag skriver att tyskland suger och att hitler är hjärndöd? Hitler var ju dock inte problemet i första kriget men ändå! Aja det får väl lösa sig.

Jag har gjort något riktigt dumt idag också.. men de får ni höra en annan dag för nu borde jag sova! Här kommer snyggingarna jag prata om ;)

away

Perfekt start på morgonen! Smoothi. Ska dra mig mot stan en snabbis sen ska jag och alexandra jobba lite med montern. Behöver verkligen träna också.. Aja något blir det nog av denna dag också! Nu ska kläderna på snabbt som fan! PUSS

jag mår illa av bara tanken

Titta just på sjukaste grejen! Efter big brother är det ju plastik kirugi i beverly hills.. Idioten som det ska handla om då, sitter och säger att hon inte blivit av med oskulden än och är 27 år. Fine liksom! Skitsamma, visst att det kanske inte är det vanligaste men de är ju inte sjukt. Människan är iaf inte skit ful men bara väldigt alldaglig. Ser inte speciellt rolig ut men inte den fulaste jag sett. IALLAFALL det jag menar med idiotiskt är att hon sitter där och säger att hon ska ta tag i det och för att göra det ska hon : fettsuga sig, operera näsan, operera magen och brösten. Detta ska hon göra för att hitta en man.
Inser ni hur sjukt ytligt det är?
Och eftersom hon nu inte är sådär extremt ful så är det ju förmodligen inte utseendet som är problemet utan kanske personligheten?
Plus att liksom det finns ju dom som tänder på allt möjligt, jämfört med någon som har typ extrem fetma så va hon ju snygg! Sen kan jag absolut förstå att hon ville operera sig, va fan det vill jag med men aldrig att jag skulle göra det för någon annans skull! Inte en chans i helvete att ja skulle sitta och säga att jag skulle göra det för att bli av med oskulden och hitta en man.

Jag menar, jag får för mig ibland att jag aldrig kommer hitta någon igen och att ja lär bli ensam och ja jag inser hur dumt det låter för jag är bara snart 19 år. Men som sagt, om världens fulaste och jobbigaste kan hitta någon att spendera sitt liv med kan nog jag också göra det. INTE alls för att jag har brottom! Men the point is den här människan lär också hitta någon. Jag gillar inte att säga det för det är så klycsigt men förmodligen finns det någon för alla.

it's you and me against the world babe

Trodde denna skoldag skulle bli extrem och jobbig men det löste sig rätt bra måste jag säga. Gjorde muntligt i nationella svenska b och fick MVG! YES!!! Tänka sig att jag kan prata ;) haha. Efter det blev det så långt hål att vi tog oss hem. Istället för engleska fick vi titta på en engelsk film hemma, HA! Anki är för go ibland.. Till nästa vecka ska vi läst ut en engelsk bok, har jag ens lånat en bok?!

Vi åkte iaf hem till malin och fixade lite mat. Blev trötta och sov en stund sen gjorde vi något vettigt och åkte till marieberg. Duktig som jag är shoppa jag inget ;) kikade på lite godingar istället..
Som sagt, mamma är ju inte hemma så jag tog tag i saker och ting och ringde farmor och fråga om inte hon ville bjuda på mat ikväll :D. Så vi får lite riktig mat för en gångs skull! Är vi jätte skruvade eller? haha.

Försöker tagga resten av tjejerna på utgång på fredag men lyckas inge vidare än så länge, ser ut att bli på lördag istället. Eller båda om jag får som jag vill ;). Seriöst om jag ska sitta hemma enda helgen jag är ledig?! Behöver bara jobba någon timme på söndag men annars så blir det lugnt och då kan jag ju inte sitta hemma? Jag menar hallå ;)


Hate on me - jill scott

Hate on me hater
Now or later
Couse i'm going to do me
You can be mad babe

Go hate on me hater
Couse i'm not afriad
What ever I'm going to pay for
You can hate on me

don't you know that you're toxic?

Fcik lov att köra step up själv men det gick det med. Eller jag lyckades sträcka mig i låret och det gör skit ont men annars så. Efter träningen va de raka vägen mot gröna grodan sen hem till duschen. Underbart. Och kvällen blev ju bara bättre när jag insåg att världens bästa serie börja idag! Desperate housewives och senare bb. Blir inte bättre!

Imorgon ska vi göra sista delen i svenska b. Muntligt. Jippi. Så inatt ska jag sova. Utan mina äckliga mardrömmar. Fick höra något igår som etsa sig fast i huvet på mig och jag kan inte bli av med tankarna runt om kring det. Ibland säger folk sånt man inte ska.

Forgive but not forget.

beat it

Blev en kort dag i skolan då naturkunskapen blev inställd (hur lycklig blir man inte?!). Ska snart iväg på ett möte med alexandra. Planering inför mässan på måndag. Vill ni dit och titta? Jag har biljetter så de är bara att säga till. Jag tror det kommer finnas mycket kul att se (inte bara oss) utan alla andra. Grejen är ju att nästan allt det alla säljer är ju billigt så man kanske kan fynda lite ;).

Vår väska är iaf super billig! Hundra kronor liksom, för en snygg väska. Vi ska också sälja iphone fodral för typ 40 kr och lösögonfransar för typ 20 kr. Själv har jag inte provat dem men alexandra säger att de är jätte bra.
Jag tror det blir en latte på Java till planeringen. Blir så mycket smartare när jag får i mig lite koffein ;).
Senare blir det träning, step up och lite magträning efter det.

Nu är det ju så att mamma tagit sig bort till malmö och jobbar för veckan och då blir det Gröna grodan sallad för oss här hemma ;) finns nämligen ingen som kan laga mat annars..

Föresten, ett tips, beat it - fall out boy, john mayer. Så bra version av michael jacksons låt ;)


outfit

Såg ut såhär idag då. Nu ska jag krypa ner i sängen och soooova, jag är trött. Och imorgon har man redovisning av slutarbetet i företagsekonomi b ... jippi. Efter det naturkunskap sen planering inför mässan men mitt och alexandras företag. Alltså hur sjukt låter det inte, jag har ett företag?! Är företagsledare och VD i ett företag, haha! De är ju nästan äckligt ;)

Gillar att bara spontan ;)

Vilken dag! Sjukt oväntad, ni kan aldrig gissa va vi gjorde efter skolan sådär klockan två på eftermiddagen. Jo om ni checkat in fb kanske ni vet.. Vi bestämde oss för en trip till Stockholm lite snabbt. Jag och isa va på väg till träningen när Malin ringer och talar om att vi ska till Stockholm! Vi lyckades åka utan gps så det är inte helt utan problem vi tar oss hem nu.. Som om det inte räckte hade vi problem med bilen mitt på E18 när vi åkte mot Stockholm. Något under bilen åkte av och här satt vi fem tjejer och oroar varann tills Amanda fick lov och köra av. På en rutten mack/motell låg jag och Malin och kika under bilen. Inte mysigt.. Om någon undrar, jag hatar lilla Örebro och tänker inte bo kvar där för resten av mitt liv. Kanske kan tänka mig att flytta tillbaka när jag blir äldre men jag tänker flytta, även om jag inte kommer iväg direkt efter studenten. Men det hoppas jag att jag gör. Allra helst vill jag till Malmö eller Stockholm ;) dumma lilla Örebro!

you are nothing but a lie

Mitt huvud hänger inte riktig med längre. Känner mig helt sjukt utmattad vilket jag skulle kunna förstå OM jag vart ute åtminstone två gånger denna vecka men vi va bara ute i fredags och igår hade jag värsta mys kvällen så hur kan jag vara så trött?! Har inte ens lust med något, jag vill bara sova. Sen plötsligt för några sekunder får jag lust att ta tag i något men den lusten försvinner snabbt.

Trots det har jag slitit arslet av mig idag med fotograferingen för bloggen. Man inser nog inte hur mycket det är förs man står där, själv, med alla tretusen saker att göra. Plocka ner inredning och kläder, fixa ljus, flytta möbler, välja ut outfits och som om det inte räckte, ställa tillbaka allt, hänga upp kläder och inredning på vägen, hänga tillbaka använda kläder och städa. Som ett träningspass.. Men det slutar inte där, när jag kommer hem sitter jag och redigerar bilderna. Raderar, gör om och bygger upp ett collage av dem för att sen göra ett inlägg av dem. De ser ut ungefär så som här på bloggen men med kläder från pagelle då. FÖRESTEN! Gry hade på sig en tunika från Day ikväll på TV, tunikan finns på pagelle ;)

Föresten visst att saade va lite söt och rätt sexig när han dansa, låten va väl också bra MEN danny skulle vunnit ju! Han va ju så tokigt sexig så till och med jag rösta på honom.. och jag ringer aldrig in på något sånt där!
Nu ska jag iaf ta och bädda ner mig med världens bästa tidning i sängen, eftersom det bara är piss på tv. Så jäkla härligt omslag för en gångs skull! PUSS OCH GODNATT!


Trend 2 - Sportig färgchock!

Sportig färgchock!
Kroppsnära och kulört är ledorden för en sportig stil.
Grafiska mönster och blanka material som satin skapar en modern 80-talsvibb i din vårgarderob. Det finns ingen bättre tidpunkt än nu att våga färg.


modevecka, här i örebro!

Snart mycket snart är det modevecka här i örebro. Äntligen. Älskar den här veckan för det händer så mycket kul! Det börjar med modevisning på konserthuset. Då är typ alla butiker i city med så det är as kul! Sen fortsätter veckan med modeseminarium, tjejkväll på stan, modevisning i butiken, after work/modevisning på clarion hotell och så branch festen såklart. Vet inte hur man ska hinna med allt på en vecka men det kommer bli hetsigt och jävligt bra!

Allt detta börjar alltså 27 tror jag det är :) jag ser fram emot det ;)

PUSS

Oh my god. Mitt huvud gör ont, inte bara för igår utan även då jag lyckas få halva lagret över mig på jobbet. Så trött på att jobba dagen efter nu. Nästa helg blir första helgen på hundra år som jag får vara ledig! Underbart!

Gårdagen innehöll lite av allt, lite för mycket drama kanske. Skulle kunna klara mig utan allt tjaffs just nu, de blir för mycket vid en punkt. Det är dom som ber om ursäkt eller gör ett försök som man får respekt för. Jag är glad att det finns såna människor i mitt liv.

Ikväll blir det helt utan drama. Är bjuden på tjejmys hos Frida så jag ska ta mig in i duschen och försöka bli fräsch. Det blir lite mat och kanske melodifestivalen, de är väl final?! Aa definitivt mycket tjejsnack iallafall. Bästa kuren idag tror jag. Imorgon står det lite jobb på listan så det ska inte bli en allt för sen kväll.

Nu ska jag ta mig in i duschen, i'll be back ;)


lovely

Efter skolan blev det en sväng på stan och en lunch med min kära syster. Självklart på vårat favo ställe rosali's deli. Kom hem med en jacka och ett linne som jag förälska mig i redan förra veckan! Båda va jätte härliga så jag känner mig nöjd :) vill ju i och för sig fortfarande ha den där väskan! Nå så grymt mycket! Och så prova jag ännu ett par snygga bruna kängor idag.. JAG VILL HA!

Planerna inför kvällen ser ut som så att vi ska alla tjejerna träffas hos malin sen mot stan för lite mat allihop. Förfesten blir stor hos malin, de blir ett riktigt stort gäng så hoppas grannarna har en bra dag.. Sen får vi se om de blir strömpis eller ritz. Jag vill till rizt ju men får väl se vart de drar åt ;)


friday, i'm in love

ÄNTLIGEN FREDAG! Känns bara att den här kvällen kommer bli så bra! Eftersom det nästan gått en hel vecka sen vi va ute sist ;). Men jag önska verkligen för allt i världen att jag inte skulle jobba imorgon, vilket jag såklart ska! Nästa helg däremot är jag ledig så då tror jag att ja ska se till att göra något! Jag är så jävla sugen på att åka till stockholm över en helg och bara shoppa och gå ut men jag vet inte. Får se hur det blir med dom planerna. Ikväll kör vi iaf all in, va fan till och med chefen ska festa på inatt så hon lär inte märka om jag är bakis ;)

Gick till skolan idag för andra gången den här veckan. Fick veta att vår naturkunskapslärare inte va allt för glad på vår klass, men även om vi är usla så är vi nog lite roliga fast hon inte vill erkänna de ;) haha.

Nu ska jag in i duschen innan natta kommer och knackar på :)

GE MIG!

JAG VILL HA JAG VILL HA JAG VILL HA!


Jag och poliser..

dagarna blir sällen som jag lanerar nu för tiden. Jag skulle pluggat, det gjorde jag inte. Något jag däremot lyckats med är att bli stoppad av polisen! Med telefon i örat och utan bälte. Men jag körde därifrån utan böter ;) haha ibland är det bra att vara tjej! Försökte va lite söt och såg väl livrädd ut vilket räckte. Jag hade dött om jag fått böter! Och hur stor är chansen att de va samma polis som kom den gången ja krocka! Som tur är va det inte han jag skrek alla dumma saker till utan den andra..

Men jobb blev det iaf. Sen en sväng till marieberg eftersom det jag handla igår gick sönder och ja va tvungen att byta det! Jag och syrran tog oss även en mysig fika!
Efter det hade jag och alexandra ett möte med företaget. Vi planerade inför uf mässan den 21. Dit lär ni komma! Det kommer blir as bra ;)

Nu ska jag pallra mig iväg och möta Natta som ska göra mig natt sällskap. Underbart! Lite mys och prat till bb. Är så grymt taggad till imorgon! Det kommer bli såå kul. Jag ska till och med försöka lösa så jag kan vara ledig lördag ;)  

Hansband från Bikbok, det tsm med öhängena och svarta kläder tomorrow

En BH av något slag. Jag ska vända den upp och ned så spetsen kommer fram lite under tröjan. Det blir det under ett vanligt linne imorgon :)

Örhängen från HM

work

Jobba jobba jobba. Sen jobba lite till. Nemen tror inte de va hela dagen som gällde idag iaf. Efter jobbet är det några ärenden på stan sen får vi se vad det blir av kvällen.  nu ska jag iväg till jobbet! PUSS

...

Jag har någon ångest liknande känsla i kroppen och jag får inte bort den! Det känns som om jag lämnat nycklarna i bilen eller som om jag vet att något hemskt ska hända. Det gör nästan ont inuti ju. Usch va tröttsamt :|

in love with black!

Vilken dag det blev, jag som hade lite ångest för att jag inte hade något att göra idag men så blev det inte. Natta och jag åkte och storhandla, mycket duktigt. Sen gjorde jag äntligen klart svenska b nationella helvetet. När jag lyckas bli klar började vi med maten.. Eller ja, natta fick fixa det mesta då vi inte kände för att bli matförgiftade. Vilket man blir när jag gör maten.. Det blev lite lyxigt eftersom vi ENDÅ inte ska ut ikväll och på nå sett måste man ju fira att det är lill lördag ;)

När vi insåg att vi inte vet vad vi ska ha på oss på fredag! Det blev rättare sagt en sväng till marieberg. Det kommer bilder på vad jag shoppade senare eller imorgon :) Min fantasi börjar ta slut så det blev väl inget vidare speciellt. En ledtråd kan ni få, det blir svart.. överraskad ;) ?

Efter m berg blev vi bjudna på glass hos malinpalin, mysigt värre! Nu ska jag ägna mig lite till Big brother och mina saltgurkor ;)

Blev denna stil idag, tsm med skinjackan och stövlar.

grattis på födelsedagen fröken holmstrand :)

Drar till marieberg med frygan nu så får vi se vad denna onsdagskväll bjuder på ;)
tyvärr är det väl ingen som är nå vidare pappad på att gå ut vilket jag borde vara glad för men om någon är på så räkna med mig ;) haha. Nej kan vara skönt det här med! Det blir ju stort på fredag så man kanske ska spara sig. Och jag ska jobba imorgon,... Jippi!

Men nu ska vi pallra oss iväg. PUSS

count on me

Sitter och ögnar igenom lite bloggar men insåg just att jag har inge favorit blogg som jag bara måste följa. Jag kikar på några vänners bloggar någon gång ibland, kenzas ibland men inga lokala bloggare eller andra "stora" bloggar. Hinner liksom inte direkt, inte för att jag prioriterar det heller..   

Jag har iaf haft en helt underbar dag med Natta. Det blev käk på Java med henne och syrran, mycket snyggt att titta på där idag! Haha ;). Efter det en sväng på stan. Självklart hittar jag saker som är bara måste ha men jag har ju bestämt mig för att jag inte ska handla någet ett par dagar.. Jag lyckas iaf hitta ett par skor. SKIT snygga bruns kängor, från bianco men för 1000 spän, är det värt?

Fördel: Jag har inga bruna kängor, jag älskar dem, jag tror jag får rätt skaplig lön nästa gång..
Nackdel: Pengarna, mitt skoförråd, det är inte lön för än två veckor...

Just want you to know, you can count on me.


True colors

Det blev en riktigt skön promenad i solen med Nathalie på morgonen. Vi gick mot skolan och fixa med lite papper sen en sväng och tillbaka hem. Tror vi va ute i typ två timmar så det blev en sväng :). Älskar fint väder i skinjacka och sunglasses! Har just fått lite plugg gjort medans stackars lilla natta ligger och skriker att hon har ont i nacken. Det kommer och går för hon skriker ungefär en gång var femte minut ;).

Nu ska vi iväg mot stan för att möta syrran för lite senare lunch.. OCH shopping!

Jag börjar se dina sanna färger, ditt sanna jag. Du vill ha vad du inte kan få.
Du kan bättre. Du kan bli bättre, när du vill.

matilda

Jag och syrran satt framför datorn och klicka oss in på debatt och blev kvar där. Så extremt jobbiga människor! Kissie var med och hon är ju sjukligt jobbig alltså.. och ful?! Jag förstår inte på mig en människa som kan tycka att hon ser bra ut! Hennes brosa är ju inte mycket bättre, så grymt störig och allt han ville var att rikta uppmärksamheten mot sig själv ist, HELA TIDEN! Så jäkla kul när han blir tok avbruten och idiotförklarad av programledaren. Nästan så de va värt att titta på! Programmet finns på svt1 play om du känner fört ;)

Det blev ingen zumba utan gym istället, min idiot fot klarar nog inte zumba men fan den om den gör ont imorgon för då står det step up på schemat. Men först: Big brother och en cola zero! Måste checka in hunkarna ;) tror till och med jag lyckas få in syrran igen! Stackars mig ;)

Min syster dödar mig lite för att jag lägger upp denna bild men hon va ju för söt! HAHA! Några år sedan i kreta. Matilda, du är min lilla skatt det ska du veta.

play it safe

Aj min dumma idiot fot som gör så sjukt ont! Jag opererar bort den snart, okej nej de gör jag inte men idag gör det verkligen skit ont. Tror inte att den blev bättre efter tre dagar ute i high heels plus två träningspass... Men som sagt jag tänker inte ha platta skor på krogen igen så det går bara bort. Plus att efter några glas glömmer man ju foten och fokuserar på annat ;). Ska iväg på Zumba med Isabell senare och ge foten ännu en omgång, smart va?

Hade ju prov idag och jag tror faktiskt det gick bra för en gångs skull. Skönt att man imorgon, onsdag och torsdag är ledig :D så skönt! Har skit mycket att göra däremot. Ett PM i svenska, naturkunskap, organisation och ledarskap och egenligen läsa en bok på engelska men ofta jag orkar göra de ;) får försöka lösa det på annat sätt! På torsdag ska jag nog jobba och onsdag har jag en dejt med farmor så får försöka lösa allt imorrn..

Hört att whitney port ska designa en höst kollektion till bikbok föresten? Ska bli riktigt intressant att se ju!


sliten tjej

OMG nu är jag sliten! Fredag lördag onsdag fredag och lördag gör att man blir liite trött! Jag känner mig riktigt äcklig till och med. Får se hur nästa vecka ser ut men det låter tyvärr inte som om det blir speciellt lugnt på den fronten men men, får väl se.

Inatt efter krogen satt jag och mamma och prata om lite intressanta saker, kanske inte är super smart att prata med sin "chef" sådär klockan halv tre på natten om sitt jobb.. Ajaj jag tror inte jag sa något alldeles för dumt! Jag hinner precis lägga mig och somna så ringer telefon då är det malin som säger att jag måste komma ner och betala hennes taxi då dom inte kunde ta hennes kort! Så jag hoppas i kängorna och jackan, och inget mer?! Jag vet inte hur jag tänkte men va fan jag sov ju! Haha. Efter det somnade vi rätt snabbt igen och sov länge imorse. Så skönt!

Imorgon är de prov så idag har ja FAKTISKT pluggat lite. Plus att jag har jobbat lite. Rätt bra för att vara så pass sliten som jag vart ;) Inatt ska det bara bli så skönt att sova. Just nu har jag syrran inne på besök i min säng framför Big brother. Ovanligt eftersom hon hatar mitt rum, min garderob däremot verkar hon inte avsky..

Jag köpte lite nytt från jobbet igår föresten. En söt vit tunika och en blå kofta, lite vårigt härligt.
Menmen nu börjar bb igen så PUSS OCH GOD NATT!

Trend 1 - Feminint & blommigt

Femininst & blommigt!
Modevåren 2011 kommer att gå mycket i pastellfärger, småblommigt och denim.
Naturmaterial som bomull, kork och bast ger din look en trendig lantlig känsla.

tonight

Kör lite tråkig stil ikv för jag har inge kvar längre! Svarta jeans och svart body med lite fin rygg. Plus smycken då! Nu tar jag mig mot malin sen vidare mot Jens! Kvällen avslutas väl på typ mc eller så men innan det hoppas jag på frimis! Bäst dans musik där ju! Och ikväll ska jag dansa! Va fan jag ska dansa arslet av mig!


Nya örhängen



call your girlfriend

En händelserik kväll. Så otroligt mycket folk och ändå känns det som om jag hann träffa någon! Haha!
Hörde att dom som stod i kön fick stå i upp till 2 timmar! sjukt! Det blev en kul kväll iaf. Förfesten bestod av sanning och konsekvens, jävlar vad man får skratta! Skit kul! Kvällen gick så snabbt och va över på en gång kändes det som. Måste säga att de va länge sen jag drack så mycket..

Jag kunde mått mycket sämre idag iaf, förtjänar nog till och med att må sämre! Men det va bara att upp och jobba idag som vanligt! Sen en lunch med familjen på Java och nu ska jag ta en dusch för att förbereda mig inför ännu en ute kväll ;) Haha förstår inte egentligen, känns knappt som om jag hunnit bli nykter! Usch ja, måste se om jag kan få tag på något annat än vin till kvällen för jag orkar inte ännu ett glas vin! Min mage dör snart. Och eftersom jag inte ska jobba imorrn funkar ju sprit bra. Kan inte dricka det när jag ska jobba på grund av huvudvärk liksom.. Imorgon sk adte jobbas lite med bloggen bara så de klarar jag från sängen ;)




VILL HA VILL HA VILL HA !

MÅSTE HA! Sjukt mycket snyggt ju. Älskar alla härliga mjuka creme och bruna toner. Plaggen nedan är bara några av dem jag vill ha! Alltihopa från bikbok. 

style

Aj, mitt huvud min hals mina ben och mage. OCH foten jag gjorde illa för helgen, den är fortfarande svullen och blå.. Träningsvärk i mage och ben och inte blir de bättre när klackarna åker på inför kvällen. Jag skiter i huvet och halsen, JAG SKA UT IKV! Tog ett par alvedon nu och insåg att de kanske inte heller är super bra med tanke på att de blir några glas vin ikväll..

Innan kvällen ska det bli en sväng på stan med fröken ragnarsson. För en gångs skull vet jag vad jag ska ha på mig. Finns väl lite annat på stan jag kan behöva däremot ;) nej då jag ska nog spara på pengarna..

Jag satt föresten en stund inatt och jobbade på Pagelle bloggen och bestämde mig för att inkludera min blogg lite också. Fem söndag framöver kommer jag lägga upp ett inlägg med bilder och text om en av vårens stora trender. Bilder så du kan hitta lite inspiration och lite ledande ord. Fem trender, fem söndagar. Kan vara kul att ha koll på om man är mode intresserad ;). Börjar redan nu på söndag! Bra va? :)

Finns de någons stil jag gillar så är det ashley olsen, enkel chic coolt! Och är ju så sjukt snygg! Snyggast av tvillingarna också.


i hate this part right here

Åh ännu en modevisning. helt slut i hela kroppen nu. Kommer liksom hem vid tio och ska ställa mig och göra mat.. jo tjena. Det blev mackor som vanligt. Jag skulle bli fet om jag skulle behöva stå för att laga mat till mig själv varje dag.. Jag borde verkligen lägga mig nu, mår som en groda! Usch.

Och inte räcker det med att man ska behöva vara bakfull och slut från en kväll på jobbet (blev till och med utskälld av en kärring) utan man ska också behöva göra det absolut värsta som finns. Prata. Jag är bra på att babbla men jag är inte bra på att prata, inte om jag måste prata om mig och vad jag känner och tycker.. Det suger och jag lyckas göra allt värre. Mitt huvud sprängs nog precis när som helst så jag ska ta och försöka sova nu. Orkar inte längre. PLUS att mamma vägrar låta mig köpa fler skor, som jag behöver faktiskt. Ett par bruna kängor. Det bara är så. ååååååååååååh!

Jag har två beroenden, skor och cola zero. Please, zero save my day

Längtar redan till fredag ;)

Emmas 18 års dag! Och party blev de. Först hos Isa sen en cider på liquid där vi körde lite allsång som jag inte tror alla uppskattade lika mkt som vi ;) haha. Därifrån till strömpis sen max ;). Sov kvar hos Isa och vakna upp helt okej pigg ändå efter en dusch.. Det kunde varit mkt värre! Och på fredag kör vi igen ;)

En fika på stan sen pallra jag mig hem och nu är det bara att klä om och åka mot jobbet! Modevisning ikväll som gäller. Sen behöver jag verkligen sätta mig en stund och jobba med lite blogg grejor.   




bottoms up!

De blir utgång ikväll! Jag borde verkligen snabba iväg nu när som helst! Måste se till att bli lite snygg först!

Smarta jag försov mig imorse när ja skulle till besiktningen och blir sen! Min tid försvinner och ja blev tokig! Men så vände ja på klacken och gick tillbaka in till bilhallen, satte på ett stort leende och flörta till mig en tid trots allt ;). Jag berättade om den hemska olyckan i stan som gjorde att ja blev sen! Och om mitt körförbud och att ja inte visste vad jag skulle göra! Haha.. Åkte hem och gjorde sminket och åkte till skolan. För att få veta att ja inte börjar förs om två timmar, jippi.
Väl på lektion häller "någon" ut host pulver så hela klassen börjar hosta! Även läraren som avbryter lektionen för han måste vädra klassrummet! HAHA! Men det va hemskt ja trodde jag skulle spy!

Nu ska jag snabba mig iväg till Isa och göra mig lite vackrare där :) PUSS och ha en underbar kväll ;)

you should have said no

Jag fick ju körförbud på bilen förra veckan när jag missade besiktningen så kl halv åtta imorgon ska jag vara i linde och besikta den dumma bilen. Jag ska för det första ta mig upp tidigt och för det andra HITTA någonstans! troligt!

Så ikväll ska jag prova att lägga mig skapligt tidigt... troligt.

Bara det att jag kan inte sluta tänka på en sak.. Jag har hakat upp mig lite på det här med svartsjuka. Insåg idag jag tror att dom som är riktigt svartsjuka är dom som riskerar att vara otrogna själva. Det är därför dom är så svartsjuka, för dom är oroliga att deras partner skulle göra så som hon/han själv skulle kunna. Eller så gör dom det för att dom vill hinna först? Om man tror att den du är med kommer svika dig kanske man skiter i vilket och bestämmer sig (omedvetet) att hinna först?
Jag tror inte att det finns någon som 100 procent säkert aldrig skulle kunna vara otrogen längre. Det är inte möjligt längre.
Och man ska aldrig säga aldrig för det är jävligt onödigt. Man ska inte lova något man inte kan hålla.

Det finns en ny egenskap som jag bara förälskar mig i hos människor. Ärlighet. Det är helt underbart när folk bara säger som det är. Även om det som kommer ut inte är speciellt positivt och varken jag eller du tjänar på det så är det så skönt att höra. Det har ljugits för mig tillräckligt och jag uppskattar verkligen sanningen.


sova? nej då lilla gumman, träna heter de!

Usch vilken jävla dag! Seriöst jag har aldrig haft en sån skit skol som idag! Börjar med naturkunskaps prov, som sagt jag är usel.. Sen har vi företagsekonomi och ska redovisa, är vi klara? Öh nej! Sitta flera timmar med det. Sen va det naturkunskap igen, tråkigt samtidigt som jag får såna verkar i magen och bröstet att jag trodde jag skulle svimma! Nästa lektion, uf och skriva en affärsplan. Jag skriver hela skiten, GLÖMMER att spara och trycker ner!! Åh jag trodde jag skulle dö! Suttit två timmar och skrivit skiten så försvinner den! Bara att skriva om.

Jag är så slut nu att jag skulle bara vilja gå och lägga mig! Men glöm det! Ikväll ska det köras step up så varenda kroppsdel värker imorrn. Tänkte först vara lite social till kvällen men jag är så slut så jag pallar inte! Måste fixa lite med Pagelle bloggen iaf.

clueless

Alltså seriöst vi är störda! Jag och mina kära vänner ;)
Jag Nathalie och Anna ligger och as garvar här i min stora säng.. Stackars pappa i rummet breve ;)
Jag slutade jobba vid nio och åkte och hämta flickorna så åkte vi och börja med att laga mat vid halv tio, duktigt. De blev kyckling klyftpotatis och massa gott. Plus massa tjejsnack! Men inga problem lär lösas här för de är som om dom blinda leder dom blinda ;)

Imorgon ska jag upp och göra naturkunskaps prov kl åtta. Fy ***. Med tanke på att jag inte kan ett skit lär de bli rätt intressant.. Alltså jag blir lite tokig på mig själv för jag har nyss haft lov och vad har jag fått gjort? Smartskaft ;)

RSS 2.0