Massa kläder

Idag var de tänkt och bestämt att ja och morsan skulle träna men sen så ringer dom från jobbet och har massa att göra så de blev det inget av men att gå runt och plocka i butiken blir motion de med. haha fy tusan va spring det blir. Aja men idag så hade vi iallafall prov som gick så otroligt pissigt. Ochd et blir ju inte bättre när man har en sån idiot till lärare.
Men iallafall, efter provet sluta vi så vi gick upp stan och käka lite och kolla lite i affärer. Jag hitta flera tröjor ja vill ha så de blir nog att gå upp på stan och shoppa lite nån dag. Men men jag fick massa fina kläder från jobbet idag så ja är glad. De blev en tröja, jeans, chinos och en skit snygg sjal :)..

Imorrn blir de skola jobb sen kommer älsklingen.

hemma

har vart i sälen i helgen och det var underbart. vi hade så himla mysigt och stugan var såå fin. Men ja har prov imorrn men har inte pluggat vilket kommer gå åt helvete. men ja orkar inte och snart kommer älsk. Och appropå helvete så måste jag sluta svära. de passar inte när ja jobbar. inte så lätt när man gör de på vana.

Nu är det bara en vecka i skolan sen är det lov! Skönt :)

:)

Nu sitter jag hemma fast alla är i stockholm. Eller hela klassen och jag ville oxå med men de gick ju inte. Så jag har packat och fixat lite. Hade varit jävligt kul att åka med till stockholm men för mig blir det ju sälen istället. Inte så illa de heller. Ska bli riktigt skönt att komma iväg.
Ska använda mina nya skidbyxor och de nya peak hårbandet :). Kommer vara så snyggt.
Längtar.
Men nu måste ja fixa de sista. vi åker ju om nån timme.

Fjällen, skola, jobba och Sälen

Idag gick vi länge i skolan sen jobbade jag några timmar och sen kom ja hem. Då prata jag med jensan i telefon en stund.
Helgen va så himla skön. Fjällen var så mysig och fast de va lite tjafs (som jag inte var inblandad i) så va de riktigt mysigt. De är ju så jävla kul att åka skoter :).

Älsklingen mitt ute i skogen med alla skoter kläder på :)



Imorron slutar vi tidigt och har bara två lektioner men jag ska direkt till stan och jobba men inte hela eftermiddan så de är ju skönt. Har lite plugg att göra men de blir väl att ta med till sälen och inte göra de där. hihi. Har prov på måndagen och ett sånt prov kan inte komma vid en sämre dag.
Nu ska jag nog in i duschen och packa lite.
På onsdag blir det Sälen ju :)

fjällen

Idag åker vi igen. Jag längtar. Sitter och har transport nu. Det är så hemskt tråkigt. Fast vi är typ klara nu så. Sen är det idrott och sen frövi. Fast ja vet inte riktigt va ja ska göra när ja väl kommer dit oxå. Duscha sen vet ja inte, packa lite som finns hos emil.
Farmor sa till mig att ja inte får åka skoter igen så hon tror att vi bara ska åka dit och bara sitta där. Hon är så rolig men lite korkad :). Jag fick 200 kr av henne igår men vet inte varför men ja bara tackar och är nöjd. Så blir det nya skor igen. Har inte äns öppnat kartongen från de skorna ja köpta sist :)

Jobb

Jahs. Kom precis hem och är helt slut. Fast ja sluta skolan kl 12. Men ja har fått jobb så ja åkte till butiken och jobba lite. Rätt så kul hade vi faktiskt. Och ingen dålig tim lön. Så nu måste ja köpa de där skorna iallafall :). Hihi.
Menmen hade prov idag inte speciellt svårt och tog inte mer än en kvart.

Imorrn åker vi till fjällen och de ska bli så skönt så de är inte sant. Ska bli så kul att åka skoter igen :)
Bara transport och idrott imorrn sen direkt till frövi och göra klart allt för fjällen.
 Men nu måste jag packa och duscha. byebye :)

Aerobic


Nu kom ja precis från duschen. De brukar vara så jävla skönt att duscha av sig när man tränat men idag va ja så trött när ja kom hem att ja knappt orka stå upp i duschen. Fast de är riktigt skönt att känna sig fräsch igen. Idag var det riktigt jobbigt faktiskt vet inte varför menmen. Känns rätt så bra såhär efteråt när man tränat.



Måste köpa nya träningskläder oxå. Halva nöjet med träning är ju att shoppa till den :). haha.

Skola

Va trött man blir. Kom till skolan imorse och var berd på prov och allt möjlig skit idag och så får man höra att vi inte har nån första lektion och att vi börjar nästa lektion klockan ett. Så de blir att sitta i skolan i 3 timmar. Usch.
Men vi börja me lite annat jobb som vanligt. Lite segt. Men ju snabbare man gör klart kurserna ju mindre måste man va i skolan sen.

Men på fredag måste jag ta ledigt så de blir inte så många dagar i skolan denna vecka heller. På torsdag eftermidda ska jag och älskling och två kompisar åka till fjällen och åka skoter. Måste se till att inte köra fast igen bara. haha de va hemskt. 
Och nästa vecka så blir de bara två dagar i skolan för då ska hela familjen åka till sälen och åka skidor. Emil ska med då med. Ska bli jätte mysigt.

...

Kom på att ja måste göra klart ett prov imorrn. Va hemskt ja blir så trött. Plus att vi har prov på onsdag i näthandel med cp läraren. Känns så pissigt att vi har världens idiot till lärare. Och just nu känns de som att vi har rätt så många idioter till lärare. Träligt läge.

Tycker inte om söndagar.

Jag har precis kollat klart på filmen fullt hus, så kul så. Förstå att ha 12 barn springa runt.
Emil va tvungen att åka hem till frövi och fixa en sak åt sin syrra så ja är ensam.
Han ska komma tillbaka senare ikväll men ja känner mej ändå lite ensam. haha va larvigt.

Pappa är borta i London med lite folk över helgen och kommer hem imorrn.
De va nån fotbolls match dom skulle på.
Hoppas han köpt nå kul till oss här hemma.

Grekland i sommar :)

Längtar så mkt nu. Ska bli så underbart skönt att åka tillbaka.
Vi har vart på kreta på samma ställe i två tre år nu och vi hyr ett hus där som är så jävla fint.
De ligger vid stranden och de har lixom blivit så vi känner dom vi hur av och alla andra runt om så när vi kommer tillbaka är vi igenkända. De är så kul :). Och den här sommarn ska älsklingen med. Två veckor blir de :)


Här är huset, eller en liten del av det. Hela huset är på tre våningar:



Här är stranden som vi alltid ligger vid:


Ledig fredag :)

Ledig idag så ja har vart och bowlat och sen en stund på stan för att hämta mina skor som va inne på lagning.
Helt sjukt för ja va på fest och mitt på dansgolvet känner ja att foten bara försvann så ja drog upp stöveln och ser att hela jävla klacken gått av och bara hängde lite på skon. Så ja va tvungen att dra hem straxt efter de för de va inge vidare lätt att gå och absolut inte dansa. Haha.

Aja sitter och kollar på tyra banks show och det suger men igår så va de faktiskt intressant för de handla om barn som gör abort och föder barn. En tjej va 13 år och hade sedan gjort en abort och skulle nu födda ett nytt barn. Herregud 13 år.

Men nu måste ja faktiskt gå och städa upp lite på mitt rum och packa upp väskor. Tråktråk.

SKOR!!!

Jag vill ha skor men ja har på tok för många.
Ja kan lixom inte äns bestäma mej för vilka ja ska ha när ja ska ut.
Plus att ja har köpt 4 par skor i år. Alltså år 2009 januari och februari.
Och om man skulle lägga ihop de med stövlarna från december så har jag på 3 månader köpt 6 par skor.
4 Stövlar och ett par svarta vaga bond skor och ett till par svarta vaga bond men de va ju sommar skor iallafall.
Men nu har ja hittat ett till par ja bara måste ha! Det är hemskt för de kostar mer än ja kan lägga ut just nu.
Men jag blir så glad av att köpa nya skor.
Jag blir helt lycklig och när jag är på dåligt humör blir de bättre.
Det tröstar lixom. DE ÄR HEMSKT!

Här är den nya skon jag måste köpa snart:

                        
Jag bara älskar skon! Och det värsta är att ja kommer köpa den fast ja inte borde.


Grattis Malin :)

Måndagmåndagmåndag. Idag har ja haft skola men börja inte förs kl tolv så de va så skönt. Plus att vi gick från lektionen lite tidigare oxå. Så ingen lång dag inte.
Sen så skulle ja och morsan träna men självklart va hon sen så våra platser släpptes så vi fick bara en biljett så mamma va tvungen att smita in utan riktig biljett. De va lite spännade faktiskt. Haha.

Nu kollar ja på familjen annorlunda eller va de heter. Fy så mkt barn.

Hitta en blogg ja önska ja aldrig hittat. Jag hatar dej, jävla slampa.



Menmen. Malin fyller idag så GRATTIS :)



skolaskolaskola

Nu sitter ja i skolan med tjejorna och bloggar. har egentligen svenska men vi är klara med den så i har inge att göra så då hamna vi här. I sal c11! haha. Ikväll ska ja till lilla frövi och de va ett tag sen så de blir bra. Sen imorrn är fest :). Och de va tänkt att ja skulle åka direkt från frövi till förfest men så blev de inte! Blev helt knäppt med att ja va tvungen att bestäma kläder och ha med. Så nu måste ja åka typ med elva bussen från frövi. Sen hem och sen till förfesten. Men ja tror att ja bestämt mej för vilka kläder. Kulkul.

Välj kläder åt mig !!!

Va jobbigt de måste vara med kläder. De blir ju Risbergska fest på torsdag och ja har absolut ingen aning om va ja ska ha på mig. Än så länge har ja bestämt skor men ja hinner säkert ändra mig på de me. Uschuschusch. JAG VILL HA KLÄDER ! Skulle behöva alla kläder i världen just nu för ja vet inte äns va ja kan tänka mig ha.
Ja måste lixom bestäma idag för ja ska sova i frövi imorrn (onsdag) och åka direkt från frövi till Isa och ska inte hem emellan så allt ja ska ha måste med. 

I helgen va jag och emil på stan och ja köpte väska ( som ja föresten oxå nog ska ha på torsdag ) sen örhängen och nya skid brallor. ÅH! Så köpte ja skor, så underbart så. Fast de va sommar skor så ja kan inte riktigt använda dom än tyvärr. Dom va as snygga iallafall. Sen så blev det ett nytt hårband som macha byxorna så klart.

Och nu i helgen så åker älsk ifrån mig så ja har ingen aning om va ja ska hitta på. De va så länge sen ja va utan honom en hel hleg. Tråk. Men ja palla inte åka med till fjälen i helgen plus att då skulle ja ju missa torsdagen och de vill ja ju inte.  

Här är väskan ja köpte:


RSS 2.0