ELVA

Klockan ELVA kom jag hem från jobbet! Shit vilken modevisning och v ad de drog över! Skappligt trött nu måste jag säga. Borde sova men har ju världens bästa praktik plats så imorgon är mitt enda uppdrag att skjutsa pappa till rejmes för att hämta ny bil kl sju sen hoppar jag ner i sängen igen! Så skönt!

Köpte nytt läppstift igår föresten och shit vad komplimanger jag fått! Det är ett rött, skit snyggt faktiskt. Vet inte om ni hört men röd är den hetaste färgen på läpparna du kan ha just nu :)
Så dagens outfit blev helt svart men röda läppar och naglar! Hethethet!


Jag vill ut !!!

JAG MÅSTE FAN UT IMORGON! Jag vill jag vill!

Men som sagt, svin trött och är egentligen i behov av en lugn helg.
Måste ta och göra mig iordning för modevisningen ikväll :) see you later !

förbud ... ?

Har ni hört föresten! Jag hade ju så kallat skoförbud av mina föräldrar för att ja köpte för många skor. Det var antingen det eller så skulle jag behöva hjälpa till och betala mina telefonräkningar med mera. Så jag gick väl med på det men sen dess (detta var i juni) så har ja köpt 4 par skor så ja kan ju inte säga att de gått så bra men jag lovar, de hade varit många fler utan det i bakhuvudet! Iallafall så har mamma nu kommit på att de inte bara är skor jag shoppar. Hon har fått för sig att jag shoppar för att må bra! Så nu har jag typ lovat att inte shoppa på några veckor så vi får väl se hur de går :S

Dess värre har jag redan hittat mina nästa offer! Jag vill så gärna ha båda två dess värre :D











Torsdag

Ja herregud, att ta hand om ett gäng 16 åriga killar är inte min hobby! Jag skulle inte kunna bli lärare alltså, eller jo om jag bara kunde skälla på dem. DET är jag bra på! Haha.
Som tur är slutade vi skolan vid tolv så de va inge länge utan jag hann hem till soffan för lite film mys med täcket :) Filmen dumpa honom och ett glas cola zero gjorde min dag lite bättre.
Känner mig fortfarande helt slut och .. ja ska inte säga deppig men defenitivt nere...

Idag blev de nya strumbyxorna från stockholm :)


Ready for bed

Då var man hemma från modevisningen och mötet. Lite drygt att 30 minuter av 2 timmar var värdefulla av de där mötet. Men men jag hann till modevisning som jag inte heller egentligen ville till eftersom jag missade tjejkvällen hos min frisör Antonio. Lite mingel och mys. Menmen jobba måste man om man har ett skobehov som jag! Nyss fått i mig lite mat eftersom jag kom på att jag glömde äta idag. Det och en dusch och nu är jag ready for bed!Imorgon är de modevisning igen men de ska man väl klara! Först så kallad brytdag i skolan som inte kommer vara för jobbigt skulle ja tro :)


onsdag

Okej sovmorgon även denna dag! Jag sa ju att vi hade brytdagar och att ja skulle vara med och hjälpa till idag men istället ska jag hjälp till imorgon. Så just nu håller ja på att göra mig klar för att dra upp på stan för en fika med alexandra och prata om företaget sen på möte med ung företagsamhet mellan 16-18. Kl 18.30 måste ja snabba mig mot jobbet för då är de dax för modevisning!

Så de va min dag det :)

Brytdag = på vår skola hamnar alla ettor i gemensamma klasser och får sen nästa termin välja vilken linje de vill gå. Så ja ska hjälpa dom förstå mer om min linje, Handel, logistik och administration :)

/// tillbaka efter modevisningen ikv :)

Gymnasiemässa

I tre timmar har jag nu stått och talat om vilken soft skola jag har. Kan ju inte säga att alla är lika roliga att prata med men vissa gjorde min dag :)
Jag och natta hade iallafall kul förutom någon utskällning för att vi stod på någon annans plats men de va ju bara larvigt! Skiter väl jag i :) man kan inte bli mer än tillsagt ! hihi.


Oliver, Natta och Jag

Succe

Blir det bättre? När man känner sig lite nere så är det ultimata tipset att dra på (min älsklingsfilmen) sex and the city filmen nr 1. Tillsammans med te och lite goda mackor att dopa blir de succe :)


Juste..

..nya jackan har kommit! Så läcker! Jag har sagt de förut och säger de igen, fårskinn är ett måste i höst!


Imorgon blir de att stå på gymnasie mässan i två timmar sen är dagen slut. Plus att ja har sovmorgon och måste inte vara där förs ett så det känns helt okej :)

Fullspäckat

Denna vecka alltså. De positiva är att ja kommer inte hinna med att må dåligt för ja har så mkt att göra!
Imorgon blir de någolunda lugnt. Har ingen skola utan ska bara stå på gymnasiemässa i conventum mellan 13:15-15:30. Ska tala om varför vår skola och program är så bra, hoppas jag är bra på att ljuga ;)
På kvällen ska jag träffa Josefine för lite Idol mys :)
Onsdag är det brytdag i skolan så då ska vi hålla i lektioner för ettorna. På kvällen är de modevisning.
Torsdag är de praktik som faktiskt ska bli kul! På kvällen är de modevisning igen.
Helgen är inte planerad än men jag ska iallafall jobba ett par timmar på lördagen.

FÖRESTEN! På mässan måste man ha kläder från skolan! ALLTSÅ världens fulaste pike tröja! Kan inta fatta att jag gör dehär :/





Ugly!


Måndag

Fy fan, även denna dag börja inte som jag ville men ja ska ta mig genom den med. Ska iallafall på bio mys och mat med älsklings anna ikväll så de blir iallafall toppen! I rymden finns i känslor ska vi se och önskar i hemlighet att de var så på riktigt oxå..


Kofta från HM
Linne från HM
Jeans från Salt Stockholm
Armband från Kreta och Tomas Sabo/Ringströms
Ring från Kreta

Jacka från Jofama by kenza/Pagelle
Väska från Topshop
Halsband från Tomas Sabo/Ringströms

Faaan då !!!

Vilken jävla dag! Den kan bara få gå och dö! Den börja med bråk. OCH fick just reda på att jag haft inbrott i bilen! Dom har tagit backspegeln i bilen, solskyddet, airbagen och massa tillbehör i bilen. Plus att dom dragit sönder raten och försökt tjuvstartat den så den går numer inte att köra !! Fy fan vad förbannad jag är !!!

Men ska iallafall tacka flickorna för resan till stockholm igår, den var iallafall toppen!

 

Resultat

..av vår villa shoppingresa blev riktigt bra faktiskt!

Skjorta från bikbok, 199:-

Kofta från bikbok, 249:-

VINNAREN! Väska från Topshop, 599:-

Sjal från Gina för 149:-, Tights från bikbok 79:-

Plånbok/väska, beroende på vad man vill ha den till men den är skit läcker som plånbok! 149:-

Jeans från Salt stockholm, 399:-


De blev en del..



Mina påsar ..

några påsar till..

Kick off

Idag var jag och alexandra på UF Kick off, skit bra va de. Ett gäng föreläsare som va där och prata, som va riktigt duktiga desutom. Den sluta kl 12 så då var de praktiken som gällde. Fick inte ett dugg gjort faktiskt! Sprang massa ärenden på stan och prata med massa folk bara :) men de va kul !

Imorgon är de stockholm som gäller! Shopping står på schemat. På kvällen blir de kräftskiva :) 


Bild från mässan, han på scen var hur kul som helst!


Fredag

Många outfits den här veckan men inga fel på de eller?
Enda måstet är att Isa måste ta bort de fula datumet i min kamera, ja vet inte hur man gör :)


Jacka - Pagelle/Jofama by kenza
Skjorta - MQ
Tights - MQ

Ringar - Efva attling och från kreta
Armband - Kreta
Örhängen - Pagelle

shopshop

Shoppat från MQ, en skjorta för 499:- samt ett par strumpbyxor för 79:-. Jag borde spara på de till på lördag eftersom de blir super shopping i stockholm med syrran, Isa och Malin. Malin kör så de blir riktig road trip :)




Imorgon blir de Kick off för UF företaget på förmiddan och praktik på eftermiddan. Förmodligen en lugn kväll eftersom de blir en tidig morgon på lördag :)


Torsdag



Jacka från Pagelle/Jofama
halsduk/sjal HM
Jeans från Pagelle/Mac
Skor från Bianco

Kofta från HM
Linne från MQ

Hemsk natt men underbar dag.

Ännu en natt av ljudet från traktorn mosar min bil och malins skrik. Måste säga att de är inte de härligaste ljuden ja hört.

Men men, sitter iallafall på praktiken nu. Tar en paus efter att jag kopierat 500 papper och sen sorterat och gjort hål i så de gick att sätta i pärm. Så efter att vara begravd i papper går ja tillbaka till att vara brgravd i tidningar. Ett tips, om man är suger på att läsa om och titta på många bra modebilder så är tidningarna DV mode och plaza kvinna grymt bra! Ett annat tips som rättare sagt är ett måste om man tittar igenom alla modetidningar är fårskinns päls jacka! Fusk eller inte, det är ett måste! Själv har jag beställt den från Jofama by kenza. Skit läcker, (bild finns i tidigare inlägg).

På förmiddan blev det en liten tripp på stan med gulliga jeanette och härliga åsa bara för att titta på intersports nyöppning för jeanettes del och MQ nyöppning för min del :) Jag hittade en grymt snygg skjort klänning så ja är riktigt nöjd. Bild kommer senare. Nu ska jag iallafall snart dra mig ner på stan igen för att träffa Josefine! (konoret ligger i och för sig på stan så de är ju inte så värst jobbigt ;) ).
Slutar om en kvart men vi ska ses halv fem så jag är lite sugen på att ta mig till lindex där jag sett en så himla snyg väska!

Aja ikv kommer älsklingen så de blir mys för hela slanten, lite OC kanske ;)
Blir de väska så kommer ni få höra om de ;)

if i could, i would

KRETA 2010 MED MAMMA OCH SYSTER YSTER




pick up the phone !

Försöker få tag på farmor, och ja tycker att om man prompt ska köpa en xperia mobil kan man väl använda den?! Nej då hon svarar inte på två dagar! Måste nämligen byta en jobb tid med henne. Tjejerna ska åka mot stockholm på en liten shopping resa i helgen men självklart jobbar jag! Är inte säker på att jag får byta eftersom ja var utomlands nyss. Vet inte riktigt hur ja ska lösa detta! Jag är den sista som säger nej till en shopping tur i stockholm.



Höstens favoriter

När de gäller stövlar/boots måste jag nog välja ut dessa godingar. De svarta är från förra året från nilsson, de bruna är bara några veckor gamla från bianco och de beiga är från i våras från scorett.

Sjävklart måste man ju ha ett par converse oxå! Så de här är mina favosar när de gäller den stilen :)


too many things going on

Fortfarande omskakad efter gårdagen. Kunde inte sova inatt alls men när ja väl somna till drömmer ja mardrömmar. Att traktorn inte slutar backa och krossar rutan. Att malin skriker, sen vaknar jag. Istället för att sova inatt bev de att sova på förmiddan. Klara inte att ta mig till skolan idag, too many things going on.


Klarar ja att somna inatt så blir praktik imorgon. Det ska iallafall bli kul. Lite jobb med tidningar och bloggar. Kanske att fixa lite med ordrar. Efter det blir de en mysig fika på stan med Josefine, de va ett tag sen nu :)

Föresten, nu är de precis ett år sen vi var med klassen i berlin, känns sjukt! Bilden nedan är därifrån.


Idiot traktor och idiot lastbil som körde på mig !

Vilken jävla dag! åkte mot skolan, plocka upp malin och på väg till isa. Bor man i stan vet man att kl nio är de köer! Så när ja står där i kö sraxt förre en tunnel så skriker malin och plötsligt börjar traktorn framför mig backa! Så ja får panik för han ser inte mig så ja börjar backa. Men så kommer en buss bakom så ja ville inte bli klämd så ja stannar och ligger på tutan. Traktorn ser inte så han BACKAR PÅ MIG! Hela hans släp var uppe på min motorhuv och malin fortsätter skrika att vi måste ut ur bilen. När han väl fatta vad som pågick (precis innan han skulle krosat min ruta och jag och malin hade legat på sjukhus just nu) stanna han och jag flög ur bilen! Fram till honom och bankar på rutan och rycker upp dörrn och skriker du kör på mig! Han klev ur men då visa de sig att de var lastbilen framför som backade först så när traktorn sluta backa körde ju lastbilen på den istället! I panik ringde ja mamma som kom och hon ringde polisen och i två timmar höll vi på fram och tillbaka. Tre timmar försenad var jag mailn och isa i skolan. Inte en ändå värdefull lektion på hela dagen förutom den vi missa. Alltså : imorgon har ja ingen bil till skolan och måste börja två timmar tidigare för att ta igen de ja missa. Jävla sug!



Nu ska jag mamma och syrran ta oss upp på stan för att fira att ja lever med lite mat på Indigo. På tanke att ja inte ätit nå idag och mår piss ska de bli riktigt underbart med resturang mys och sen film mys med mamma ch syster min!

måndagens look

lite efter men de blev en mys måndag i sängen med OC så datorn kom inte på tal..

Hm kofta
Mq linne
Jeans Pagelle
Klocka ur och penn
Armband tomas sabo och bikbok
Ring från Grekland

Jacka från Jofama by kenza
Halsduk från hm
Kängor från scorett


Monday, and it's okey

Då va vecken igång. Skola, jobb och praktik. Ser grymt mkt framemot att starta upp uf företaget och komma igång med hemsidan på praktiken. Jag har inte berättat för allt för många men lika bra nu när vi är på gång. På praktiken kommer jag jobba med Pagelles hemsida. När vi byt design på hemsidan kommer ja starta upp en blogg på hemsidan. En modeblogg, om pagelle men generellt vad som gäller nu. Kommer bli skit kul!

Men nu ska ja ta ringa ett samtal till anna för att planera in en dejt ;)

Sen ska jag dra med älsklingen på äventyr :) hihi.


nervös!

Ja faktiskt är ja de! Som fan till och med. Jag pratar om valet, såg nyss en mätning om att sverigedemokraterna kommer in men de är inte det som beskymrar mig. Jag vet inte vad ja tycker om just det äns. Det jag är nervös över är vem som kommer vinna. Jag vill inte riktigt flaga med vad jag rösta på men om man är insatt i valet vet man vad ja menar när ja säger: jag vill inte gå tillbaka till ett sverige där folk lätt lever på bidrag. Jag vill inte ha högre skatter för att man jobbar mer?! de är de absolut dumaste ja hört, att för att du jobbar tjugofyra sju ska du betala mer än 50% i skatt fast den som jobbar 8 timmar om dagen fem dagar i veckan betalar 30%. Är de rättvist?! Om man tjänar pengar ska man väl ändå få behålla lite? De flest, ABSOLUT INTE ALLA men de flesta har ju kämpat för att få den lön och position de har. Det skulle vara hemskt att skicka sverige tio år bakåt i tiden..

NU är de iallafall lite mat som gäller sen duschen! Kanske en bastu med tanke på hur kallt de är här hemma i sverige ;)

peace and love !

on it's way

Ny jackan som borde vara här snart!  Längtar efter den ju! Som sagt, fårskin is the shit! Haha. Nej men man måste ha en fårskinn jacka, fejk eller ej. Titta i vilken modetidning som helst! Jag tycker Jofama by kenzas är den absolut snyggaste jag sett än så länge så den var bara att beställa. De sköna med mitt jobb, bara att beställa till bättre pris :)

Kenza 4


jag älskar mina dockhus :)

Enhelt vanlig söndag eller ? Haha nej du, har just byggt ihop ett dockskåp i lego! SÅ fint blev de, haha. Pappa hade massa gamla leksaker på jobbet från när vi flytta som aldrig slängdes och idag rotade vi igenom ett gäng kartonger. I en kartong fanns mitt gamla lego dockhus som vi tänkte att de bygger vi ihop och säljer men fint blev de och nu vill ja inte sälja de ju :) haha.

Nu funderar ja på om ja ska städa eller riva ut garderoben och göra om där ? Eller möblera om ? Verkligen ur kass fantasi känner ja!

Tittar just nu på sorgligaste avsnittet av one three hill ! Tårar säger ja bara. När keith dör inne i skolan. Ja vet inte hur många gånger ja tittat igenom den här serien eller sex and the city eller OC ? haha. Jag och emil har just börjat titta om på oc igen så ett par kvällar är säkrade :)

Höstshoppat :)

Nu när de flesta sommarkläderna måste undan fick ja verkligen lust att shoppa upp garderoben lite, lite höstiga färger men ändå ljuva :)

Som denna skjorta från gina för 199:-

Kofta från HM 199:- , älsklings färgen just nu alltså. Jag gillar nästan allt som är kakhi grönt :)

Vanilj vit kofta även den från HM 199:-

Grön/brun stor och mysig sjal från HM 79:-

Men innan resan blev de faktiskt lite sommarkläder shopping som ja ändå inte tänker lägga undan! Två snygga halv höga kjolar. Självklart i älsklings färgerna ;)


import

Importerat från grekland :)





Våra vänskapsringar ;) lite små löjligt men mysigt ju ! först min sen syrran sen mammas :)

Plus lite presenter och dryck ;)


kreta, höst semestern med mami och syrran :)











Mer bilder finns och kommer :) syrran måste visst godkänna lite först :) !

Last Day :(

Sista dagen och ja super verkligen in allt ja kan ;). Vi ska ta oss ut för lite mat ! Imorgon på förmiddan drar vi så är hemma i morgon ikv så ska se till att få upp lite bilder då :) men nu får ja snabba mig här!! Hade bäst hörs till helgen :) !

Update

Uppdatering om sommarstället föresten, de blir inge. Huset va tydligen mögligt och om ja känner mina föräldrar rätt köper dom inte ett renoverings projekt för nån miljon! Men ja som älska de, inte alltid lätt hörrni :)

Mobilblogg

Onsdag idag så bara en hel dag kvar, och så ikv såklart! Vi har redan sikta in oss på en av favvo resturangerna så de blir italienskt och shopping som gäller. Fast ja borde inte köpa mer nu! Har köpt 3 ringar och två armband, en sjal och en plånbok/väskaktig snygging! Men minst en till plånbok tror ja de blir och kanske att ja behöver en väska? Hihi.. Men idag måste ja säga att ja är lite solbränd. Tog igen nattens sömn på stranden och då kan de bli så! Menmen snart är man tillbaka i kalla Sverige så ska passa på att njuta, prata med pappa och han sa att de regnat på er där hemma!! Inte bra alls, ja vil inte komma hem till regn ;)! Puss på er snyggingar!

Mobilblogg

Omg va grymt skönt de är att bara njuta! Har verkligen haft en super dag med mami och syster yster! Stranden, poolen havet och lägenheten. Efter att vi kommit från stranden och duscha tog ja och mamma en liten promenad för göra ett inköp på lite chips ;). På vägen kom vi på att de skulle va gott med en drink så vi sattes oss på en av alla barer och tog oss en strawberry daqauiri :), är inte de att njuta så säg :)! Måste säga att ja känner mig riktigt lycklig för en gångs skull :) Menmen klockan är ju faktiskt åtta här nu så de är väl dags att göra sig lite snygg för att se va kvällen har att bjuda på :)

Jag har badat i havet idag :)

Hihi, vad har du gjort ;). Känns helt underbart att vara här men måste säga att man är inte riktigt sig själv efter 40 minuters sömnn och nån timme på planet! Plus att vi va ute på krogen natten innan! Hade de riktigt kul, tack tjejer! Jag hann aldrig blogga innan vi åkte men som tur är har lägenheten fritt internet och ja tackar den som uppfann iphone! Måste verkligen göra mig iordning nu annars blir vi riktigt sena ut ( som vanligt ). Ja lär väl höra av mig men ändå, so long motherfuckers :) love / amanda

Jag har en rosa telefon :)

So happy :)



My best friends - ben and jerry :)

Världens godaste glass alltså. Eller frukost? :)

trevligt överraskad :)

Blev en konstig men bra dag. Värsta inpuls träningen som faktiskt känns nu i efterhand. Aerobic och styrka blev de.
Imorgon blev ändrad den med. Lunch möte på stan, lite ärenden att uträtta sen utgång med tjejerna. Eller ja, vilka vi nu blir. Men nu tror ja nästan att de är sängen som gäller, lite one three hill så :)

På torsdag när jag väl vaknat är de raka vägen upp på stan med bästa anna :) trevligttrevligt !


Tisdag/3 dagar kvar

Softis dag idag. Vakna vid tio men ligger fortfarande i sängen framför one three hill, så bra!
Klockan 14.30 ska jag på en föreläsning i skolan om uf företag vilket faktiskt ska bli kul. Vi har fortfarande lite problem med vad vi ska göra men prata med pappa igår och fick faktiskt lite bra ideer!

Appropå föräldrar så drog mamma till umeå idag, kommer till stockholm imorgon där hon har massa inköp. Stannar till torsdag kväll sen åker hem till örebro och kanske är här vid 21-22, bara de att klockan två på natten måste vi åka mot stockholm arlanda igen. Alltså ja säger bara de, vilken kvinna :) hon klagar inte ens! Hon är bara bäst!




hejhej








sommarställe ?

Var och tittade på sommar ställe i helgen. Helt underbart fint var de. Ligger ute vid glanshammar så inte allt för långt bort. Vi ska på ny visning någon gång i veckan. Super fint :)



snart, väldigt snart är de drinkar i solen som gäller !

Bra vecka säger ja bara:

måndag - sitta i skolan och iaktta vad lärarna gör så vi elever kan hålla i en dag för ettorna i skolan.
tisdag - ledig förutom en liten föreläsning halv tre om uf företag. Kan ju vara intressant till och med.
onsdag - temadag inför valet / utgång med tjejgänget
torsdag - förmodligen ledig kanske lite fotografering och jobb med hemsidan.
fredag - KRETA !!
lördag - SOOOOL
söndag - baaaad och drinkar i solen :)

4 DAGAR KVAR

TILL KRETA! Fan vad man längtar. Riktig mys semester med mamma och syster yster. Tittade på vädret där nere och de växlar mellan 29-35 grader. INTE HELT FEL! Har just tagit fram det mesta av packningen tror ja!



todays

Soft dag i skolan idag. Och imorgon är vi som va där idag typ lediga ska bara dit på en föreläsning om uf företag klockan halv tre så mig går de ingen nöd på :)
Dagens outfit:

Jacka från Jofama, Pagelle
Kofta från Day, Pagelle
Jeans från Salt Stockholm
Skor från Bianco

Älskar den här koftan alltså. Funkar till allt plus att den är kort och jätte söt baki.
Klocka från ur och penn
Halsband från tomas sabo, ringströms.
Armband från Grekland

älsklings väskan, for the moment!

Så jävla läcker med nya bruna skorna och skinjackan! Love'in it


Nya lilla mini datorn

Söt liten vit sak. Självklart behåller jag min röda älskling för de här är ju familjens lilla hobby dator som farsan säger ;) , tror den han är den som gillar den mest den lilla pryl galningen :)

Tokigt de kan bli

Är inte besviken för de har ja ingen rätt att vara men lite ledsen kanske, eller inte ledsen heller men de känns lite trist. Hade nämligen planerat en liten resa för mig och en till våren. Har tänkt länge att ja ville göra de med just henne men dum som ja är så har ja hållit de för mig själv och inte sagt nå än lixom. Nu är de iallafall försent. Trodde bara att första gången utomlands själv skulle vara med henne :) menmen tokigt blev de. Får planera om :)

Nu är de iallafall fredag men istället för att njuta av helgen så blir de jobba lite. Resten spenderas i frövi :)


Riktigt annurlunda ..

färg på mig ! Shit! Man ja är fan nöjd ju. Ser lite röd ut i solen på denna bild men de är de inte. Riktigt ljus är ja och de tror ja ingen kunde tro ja skulle bli :)

BEFORE

AFTER

New things

Ny söt tunika från Norrköping butiken :) Riktigt söt är den på. Men men nu är mat som gäller :) Mammi är så duktig ibland. Ikväll ska ALLT bokas klart föresten :)



RSS 2.0