Lipstick jungel

Måndag igen. Idag har jag hunnit med massor. Direkt efter skolan kl 16 tränade jag till 17 och sen va det bara att snabba sig hem och in i duschen och tillbaka till stan för lite möte och mat på jobbet kl 18. Vi hade jätte trevligt. Åt sushi !  Kom hem alldelles nyss.

Imorrn kommer älsklingen och då ska vi först köra body pamp sen åka till marieberg ( när vi duschat alltså ). Jag ska köpa klocka och han jeans. Kanske hittar någon annan trevlig överraskning :)

Just nu ser jag på lipstick jungel..

Mässa i stockholm med mamma.

SITTER I BILEN MED MAMMA PÅ VÄG HEM FRÅN STOCKHOLM. HAR VART PÅ MÄSSA OCH FÅTT MASSA ROLIGT. BLAND ANNAT TVÅ JÄTTE FINA ÖRHÄNGEN FRÅN MÄRKET MISS DEE. IKVÄLL BLIR DE LUGNT MEN IMORRN BLIR DET FÖRST KRÄFTSIVA HOS FARMOR SEN PARTY.   MEN NU SKA JAG ÅTERGÅ TILL ALLSÅNG MED MAMMA HÄR I BILEN.! HAHA. / STORA BOKSTÄVER PGA MOBILEN.

värk

Träningsvärk i magen så de skriker om de. Tränade både igår och idag.. och de är ju bra att de känns.

Och igår var de Beck, vete fan inte vad ja tycker. Den va väl okej men de va ju ingen spännade beck film direkt. Kunde egentligen vart vilken film som helst. Surt.

Just nu är jag rätt så rastlös. Ligger i sängen framför tv men datan  i knät. Har vart i skolan, tränat och duschat. Just för tillfället är det top model på tv. Boring..

Ny design

.............

Bio mys

Imorrn ska jag och älsklingen på mys bio. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Nya Beck filmen blir den. Hoppas verkligen att den är bra med tanke på hur usla dom nya wallander har varit. 

Men innan de ska man gå i skolan till kl fyra och sen ska jag och Isa träna lite. Det blir lite på gymmet.

Nu ska jag ta mig in i duschen.
För sen ska det bli lite film.

gult är fult , men jag vill ha :)

Nu har det gått ett gäng dagar igen. Men har fullt upp hela tiden, och skönt är väl de. Igår selade vi in en film för ett skol projekt på eftermiddan hemma hos mig men före de va det ett par pinsamma timmar. Vi skulle ha IV val men gick fel hundra gånger! Pinsamt! Men vi lyckades och alla kom ihåg oss idag så de va ju bra de. Jätte trevliga människor så det kan bli kul dehär.

Idag va jag syrran och farmor på stan en sväng.
Fika på bara vara och shopping.
Jag fick en jätte snygg svart hög kjol och GULT linne!
Skit gulligt tillsammans.

Cancer del 2

Bara så ni vet så är farmor frisk nu! Det sägs så iallafall. Sån jäkla lättnad. Man vet ju aldrig för risken finns att de kommer tillbaka. Men för tillfället har farmor inte cancer! Är så lycklig :)

Berlin resa eller inte...

Idag fick vi höra de värsta. Våran klass skulle få åka till Berlin i tyskland den 27 septemer. Vi skulle va där en vecka och få göra massa roligt men nu.Fan. Våran klass har så mycket frånvaro så vi kanske inte får åka! hur segt känns inte det lixom. Vi som ä där på lektionerna och gör bra ifrån sig så kanske vi inte får åka för att visa andra bara fuckar de. Det är bara vår klass som får chansen och det kan bli så att visa förstör för oss förlåter jag dem aldrig. Och jag lovar, då blir det två pissiga år för dem att gå i samma klass som mig  ;) hihi


Myspys på stan

Nu har det tagit ett par dagar men det har vart så mkt nu dennna vecka. Fast de är först veckan i skolan och allt.

Tisdagen : Va malin och isabell med och tränade på Njoy första gången, bodepamp blev det. Jätte roligt men tyvärr kan dom inte fortsätta att träna där på grund av kortet. Hem till farmor efter det.

Onsdagen : Stan med amanda, emil hämta oss och vi åkte hem till emils föräldrar och käkade. Och firade. Köpte en tunika och ett par jeans på stan.


Torsdagen : Stan med underbara josefine. Tog en fika och en snabb sväng på stan. Hitta en kjol som jag nog måste köpa fran Zara. Så blev det två linnen. Ett vitt stort och ett rosa till träningen.



Så va man igång

Första skoldagen.. Aja då va man igång och de känns som man alltid gått i skolan.
Få fan va lovet gick fort.

ahh men när skolan är igång så börjar träningen oxå.
Lika bra att köra igång med allt samtidigt så ikväll börjar träningen.
Jag och pappa ska till njoy och träna. Det blir lite springande och gym.

Förslag ?

Ikväll är det gårdsfest och jag vill verkligen ha något annat för mig. Men vet inte vad, men de kan ju bli som igår ;)

ändrade planer

Lugnt blev det inte igårkväll iallafall. Just när jag stod och gjorde tzatsiki så ringer mammas chef eller ja både mamma och pappa umgås med han och hans fru så det blev att åkte dit och käka. Hade jätte mysigt men kvällen slutade med både fylleskjuts och diskutioner. haha. Men jag hade jätte trevligt iaf.

Fick inte ur vispen ur vispen !

Föresten, mamma hitta vispen idag. haha. När jag och syrran bakade så höll jag i båda vanliga vispen och elvispen och plötsligt tappa jag vispen och den åker in i elvispen. HAHA. Det ser inte ut som en visp längre. Tog 10 minuter för att få ur vispen ur vispen. haha. Aja mamma blev lite chockad men garvade som vanligt ;). Jag tycker fan att vispen blev mkt exklusivare och snyggare ;)

Indiska

Äntligen en solig dag. Det första jag gjorde i morse va att ta en lång promenad sen hem och duscha. Sen blev det att göra stan. Men jag är så trött på örebro stan eller va man säger. Längtar efter stockholm, igen. men jag hittade iallafall en skit snygg tunika i svart som ja redan har i vit ;) haha. Från indiska faktiskt. Sen bara lite skol tråk som behövdes.

Ikväll blir det lugnt. Än så länge har det inte kommit upp nå så jag och hjärtat mitt grillar väl hemma med mamma och pappa. Mamma ska göra jätte god mat så de gör inget alls att bara ha mys fredag.

vill ha vill ha vill ha

Imorrn är jag äntligen ledig så jag ska nog ta en sväng på stan, som vanlig. Jag tror fan att jag har abstinens besvär efter shopping. Jag behöver inget men är jätte shopping sugen. Fast jag vill faktiskt ha ett par skit snygga högklackade skor! Men ändå ett par som är med klack men lagom så man kan gå i jämt inte bara som snyggt. Ah svårt beslut får se va ja hittar imorrn.  

Vaxning på g

Jaha då. Idag har jag fan vart hurtig, Cyklat hem och från jobbet och hem och från farmor. Vi va där och käkade jag mamma och pappa. Mamma kom hem tidigare från stockholm så de va ju lite skönt. Är så tomt ensam hemma. Idag har jag jobbat kanske sista dagen på länge. Vet ju inte hur det blir med skolan nu men blir det lugnt vill jag ju absolut förtsätta och jobba och de märks att de behövs. Känns jätte konstigt att ha jobbat så mkt och nu tillbaka till skolan.

Idag har jag iallafall gjort nå ja aldrig gjort förr. Jag VAXA ögonbrynen.! Eller mamma gjorde åt mig men helvete va ont de gjorde. Alltså jag har inte tagit bort hela ögonbrynen utan bara under. Blev så trött på att plocka ögonbrynen!!


Sex and the city

Tror jag ska ta och titta lite på favvo programet det var fan ett tag sen. hihi!

cykla i regn

Sitter i sängen och funderar på om jag ska byta sängkläder men jag har nyss duschat så jag känner mig såå slö. Fick cykla i spö regn igen! Idag va jag på jobbet ett tag sen hem och ikväll ska nog jag och emil ut och käka men har inte bestämt oss än vart. Ingen annan än oss hemma så palla inte att göra mat. Det blir mys ute istället.

Nu är det mindre än en vacka tills skolan börjar. Känns sådär ja hade hellre lov men det blir nog skönt med vardag igen. Plus att det ska bli kul att träffa alla. Längtar efter skoj med tjejerna :)

Ingen hemma

Alltså de känns som ja äldrig är hemma längre, inte för att jag är ensam om det..
Både mamma och pappa är borta denna vecka oxå på varsina håll. Pappa kommer på torsdag och mamma på fredag.
Så idag ska jag syrran och emil grilla efter att jag och systran har bakat!! Hahah det kommer bli så gott. Vanilj bullar blir det ;). Sååå gottt !!!

Idag slutade jag kl tre så då fick det bli lunch på stan med matilda och sen bak.  Jag hade en annan perfekt dag planerad men den sket sig så syster men fick duga ;) haha nedå vi har haft skita mysigt hittills ..

Jag och syrran i köket = livsfarligt,
tänk så glada mamma och pappa blir .. eller inte :)



:)

Fick världens snyggaste väska av jobbet idag :)
är så nöjd, hade bestämt mig för att köpa den för vilket pris som helst
typ men så fick jag den av snälla lotta<3

Och en grymt söt tunika av älskade farmor <3

Göteborg

Bara en vecka nu tills skolan börjar. känns konstigt att de ska bli vardag igen lixom. Aja idag har ja jobbat så de va ju inte
så mkt lov men det var faktiskt en rolig jobb dag ida på nå viss. Köpte en present, fick en tunika och väska oxå :). Jippi.

Lördagen hamna på liseberg och så roligt som de va var fan länge sen .. haha. Det var kokhet och mkt folk men de va riktigt kul. Det va en perfekt lördag :)


Jag och emil i parisehjulet. haha


Min snow slush senare på kvällen.


Göteborg


Dagens föredetta klädval, fast det bytes ut mot ett svart linne senare.

myskväll

Jag hoppas att det tar jävligt länge innan ja måste till sjukhuset igen. Har haft ont i bröstet hela dagen för att hon va tvungen att trycka så igen . Hatar de.

Igår kväll Tyckte mamma så synd om mig så hon bestämmde att vi skulle gå ut och käka och på bio. Så det blev Pitchers och Sommarn med Göran. Hahha en jätte mysig kväll med mamma, pappa och emil.

Nu har mamma åkt till köpenhamn på nån mode grej och ja önska ja kunde följ med. Men imorrn börjar vip rean så då måste ja jobba på.

Men nu blir de film :) hihi


hatar sjukhus

Nu har jag vart hos sur tanten på sjukhuset. allt gick väl bra. jag vägra sprutan!

Sjukhus

Om en halv timme kommer mamma och hämtar mig sen ska vi till sjukhuset.
Måste dit och göra ultraljud på knölen jag har i bröstet.
Även om dom säger att det inte är cancer nuså kan det kanske bli och då måste man göra ultraljud och ta prover med sprutor som gör ondare än något annat.
Men jag tänker nog vägra idag dom får bara göra ultraljud och se så den inte blir större.

Du kan inte förstå hur ont det gör ?! :(



Jag hatar sjukhus!

more

Igår blev det iallafall en shopping sunda på marieberg men syrran morsan och älsk. 
Och spana in mina 3 PAR SKOR. haha..

Vita tygskor, en högre converse modell och vita converse  :)


Skor va inte det ända jag har shoppat....



Och en vit tunika från Indiska men den får i inte se ;)

hemma igen..

..såå skönt. Gotland va ju som vanligt skit skönt och mysigt att va på men nästa gång jag åker ska jag veta exakt hur stugan såg ut och vilka jag åker me...

Stugan är för pinsam att lägga ut på bild till och med, jag och emil tog nästan in på vandrarhem men med tanke pån hur dyr stugan va så gjorde vi inte de.

Männikorna vi åkte med... haha vilket fiasko. Jag hade typ aldrig träfat två av dom men ja antog att dom är nog sjysta men icke då. Ena va en sån kärring så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag höll mig iallafall därifrån. Så jag och emil hade en underbar semester när de bara va vi...  Haha nemen lite goa människor va ju me och de är ja ju glad för.

Aja nu är vi hemme och inga bilder kom typ med för kameran krångla. Bara nån.

RSS 2.0