THE BIG DEAL

Åh jag är så lycklig. Fick just reda på att jag kommer kunna vara med i köpenhamn på modemässan från och med torsdag. Inköp, modevisningar och en jäkla massa kläder. Borde bara packa men jag har hundra saker att göra och kan inte bestämma mig för om jag ska åka imorgon kväll efter jobbet och bli med på en middag med några varumärken eller om ja åker senare på kvällen. Men nu SKA jag börja packa. Måste. Nu.
/ Skinnbyxor, oversize och kavaj. Och Jeffery Campell. Say no more.

Världens bästa fyllebild


Lyxkväll

Min absoluta favorit place la grappa, italienskt. Spenderat hela dagen med att hänga. Skit kul men död.


NYINFLYTTAD

Senaste inflyttade plagget är en sjukt snygg skjorta. Den åker med till köpenhamn och modemässan i helgen. Ser så sjukt mkt fram emot de.
Mamma och sussi kommer och bor här i början av veckan så de ser ut att bli en av de bättre veckorna jag haft på senaste tiden.
Idag väntar en hel dag på hansa med omhängning. Awesome.

TRENDSPANING


Off

Har en huvudvärk utav dess like. Städat hela lägenheten grundligt dock. Känner mig duktig. Nu blir de soffläge tills senare ikväll när de blir lite jobb med Pagelle bloggen!


Outwalk


.

Bad habbits die hard.


RÖTT VIN, say no more.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/996831/images/2012/pic_186511958.jpg" class="image">


MINA FAVORITER FRÅN ELLE GALAN


NEED TO LOOK NICE


Work


Bevis på hur usel jag är på att laga mat

Står i skrivande stund och hämtar falafel, Malmös national rätt, sjukt god och billig och nyttigt! Personal möte nästa.


I MUST QUIT

Jag kan inte tala om hur många gånger jag blivit chockad över att jag faktiskt är ledig idag, sjukt. Men jag tog sov morgon och nu blir det stan som gäller. Have too spend some money!

YOU GIVE ME SOMETHING

Jag älskar mitt jobb, i just do. Jag får lära mig så jävla mycket, jag inspireras och det ger möjligheter. Jag är i centrum av människor, mode och kläder. Jag jobbar nästan en heltid och sitter nästan varje kväll med bloggen på Pagelles hemsida. Det är mycket kläder och mycket intryck, hela dygnet. Älskar de.
By the way, vill ha vill ha vill ha.

GRATTIS FINA VÄN


love and happiness

För dig är det här en jävla massa alkohol för mig är det något helt annat. Det är lycka, vänskap och glädje. Härliga människor och härliga stunder. Ögonblick, minnen och kärlek.

dark skin

Jag har sån sjuk tidsuppfattning, har redan börjat planera lördagens utgång och de känns som om de snart är helg. Blir solo denna vecka och två veckor framåt då min kära rumskompis åker till mexico. Och blir brun liksom? Hur inte okej är inte det liksom, nej jag är inte bitter..
Ska dock inte ljuga och måste säga att jag längtar efter kreta! Gånger två. Först med jobbet vilket kommer bli grymt, säger bara de sol drinkar och lite kläder. Underbart.
/Bild från kreta i somras.

Try too make some sense

Tittar på när Hanna lagar mat och försöker samtidigt få lite ordning på dagarna framför oss. Mycket på gång nu!


DRESS UP IN COLOR THIS SPRING


.

Varför jag fortsätter slå mig själv med en hammare?
Det känns så skönt när jag slutar.


Uttråkad och bakfull


Haha va gjorde jag igår..


Oh yeey it's friday witch translate to party


Min kära mamma.

Du kan inte springa från livet.


BEHÖVER EN SÅN KVÄLL, NU

Och det är precis vad som väntar, det är äntligen fredag och jag är faktiskt ledig lördag. Underbart.

Så som du hatar

Såg ju till att färga håret igår, sen att klockan va ett när vi trodde den va nio gör ju Inge.. Blev sent kortfattat. Lisa missa bussen och de sluta med att vi skeda tre döda brudar, övertrött resultera i as garv halva natten.
// såhär blev håret by the way. Nu är de en löprunda som väntar. Ciao


Middag ute på stan med två fina tjejer väntar.


.

Being popular on Facebook is like sitting at the cool table in the cafeteria at mental hospital.


SPRING LINE

Sitter och kikar på vårens kollektion från några av våra leverantörer på jobbet och den ser fantastisk ut. Hitta hundra klänningar som jag bara måste ha. Kommer flera fina långklänning OCH kjolar. Säger bara de, vår kollektionerna är fantastiska.
Stör mig sjukt mkt på den sjukt snygga modellen också. 

Hard core bad ass


tröjan som du hatar

den där blicken du ger mig är gammal nu
hälsa ditt hjärta att det är över nu
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar hos mig

HJÄLP

Jag letar ihjäl mig men jag orkar inte längre så tänker be om hjälp här istället! Sitter och fixar med Pagelle bloggen och behöver några riktigt bra modebloggar att inspireras av så någon som vet får mer än gärna dela med sig!

Shoe me happy

Hur kunde jag glömma, köpte ju faktiskt skor igår. Sån lycka går ju inte att leka med. Jag kan argumentera för att jag behöver alla skor i världen MEN dessa stod de bara mitt namn på. Behöver ett par simpla boots till ja typ allt!

Workaholic


save yourself

Tröjan jag pratade om, som ja köpte för länge sen och aldrig riktigt använde åker på idag för en sväng på stan. Jag har suttit alldeles för mycket framför en dator och kikat dom senaste dagarna, jag måste ut och se vad som finns i butik!

.

Alla ni som känner behovet av att göra mitt liv ännu surare just nu, fuck off.


Minns gamla goda tider..


TRENDSPANING


you push so hard

Så härligt att jobba kl nio en lördag men va gör det när söndagen är ledig. Har precis avslutat på jobbet och försöker nu övertala mina fina vänner att vi ska ut på stan för att få i oss lite mat. Inför kvällen ser de ut att bli några drinkar.

det bästa med en ny årstid - nya trender

När jag var i stockholm för något år sedan köpte jag en tröja som inte blivit alldeles för flitit använd. Jag gillar den men den blir bara liggande. Idag har jag suttit hela dagen med datorn i knät, försökt förstå mig på vårens trender då jag fann samma slags tröja, överallt! Min favorit är dock den svarta från HM då den känns lite naturligare. Älskar det där super gulliga blandat med ett par ljusa jeans och kängor kanske? Mkt snyggt. Och måste säga, jag känner mig riktigt nöjd över vårens trender.

Planerar lite fantastiska resor

Högpunkterna denna vår är alla resor som ska ta mig ur Sverige, fantastiskt. Till att börja med är de fashion week i Köpenhamn, Miami i mars, Kreta i maj med jobbet (för vi vann!!) och så Kreta igen till sommaren. Så j*vla underbart!


so fuck you and fuck all that too

Okej för att vara sådär brutalt ärlig så ska jag bara säga, idag mår jag skit. Jag känner mig så sviken utan att kunna förklara de. Så många hemkst korkade människor det finns. Så många som ljuger om vad som helst för att rädda sig själva. Och jag orkar inte. Har dock världens finaste familj och ett par riktigt bra vänner, som försöker hur bitter jag än är.
Om detta inte räckte har jag idag varit sjuk iväg från jobbet då min kropp totalt säger ifrån. Om det är så att jag inte tålde det jag drack eller att den inte orkade behålla det jag drack vet jag inte men jag ska inte längre fortsätta den diet jag inledde. Det gör mig SJUKT pist, jag som tyckte det gick så bra. Men jag försöker ta tag i mig och leta efter någon annan typ av diet som ska funka för mig. Jag är redan några kilo lättare så det blir en bra start.

De är i Malmö de händer eller?

Har en fin vän som igår efter att hon tittat på efterlyst blev orolig för mig här nere i Malmö. Så jag gick in på Aftonbladet och kikade och de är ju mer än en person som blivit mördad senaste tiden.


There is no place in my heart, you can't tear me apart

Kvällsmat efter ännu en promenad. Inne på tredje dagen utan mat men måste säga att de går okej. Är extremt sugen på allt men idag ska vara den värsta sen ska de bli lättare.


Hey you


:)


Hårdrock i lurarna och ut på långpromenad


@aamandagustafsson

Denna vecka innehåller mycket jobb, sjudagars och både häng samt omskyltning i butikerna. Älskar de dock. Får de lugnare i nästa vecka.
/ by the way, har du instagram? Follow me @ aamandagustafsson!


downtown

Jag vill inte vara super smal eller utan former. Det är inte jag och det skulle inte passa mig. Däremot tror jag aldrig att man blir nöjd. Och jag känner att jag behöver prova. Varför inte? Några kilo mindre. Dessutom tvingar detta mig att vara nykter. Vilket inte kan skada. Två veckor minst. Januari ut om jag pallar. I februari väntar målet!
// Härliga sommar bild taggar mig.

Mitt nya liv.


Mitt fina 2011 i ett bildspel

Festat gärnet med fina tjejer.
Varit bakfull.. i skolan..
Varit på en galen student resa i ayia napa.
Haft många, underbara sommarkvällar på ritz, detta är en början på en kväll av dem alla.
Flyttat ihop med denna donna!
Firat in nyåret i Miami.
Haft en fantastisk bal.
Tagit studenten med dessa härliga tjejer.
Fina Student!
Haft det underbart i Kreta, min fina syster.
Festat i kreta..
Haft "en första"

Doing that high thing all night


Det nyaste

Som sagt blev lite inhandlat på Spirit store igår. Två stora underbara tröjor till våren. Kände bara att de tillsammans med jeansshorts och känger, i miami, så jäkla snyggt.

Way too go

Vad som shoppades igår måste ju visas senare men nu är vi ute för ännu en trip på stan. Jag som tok hatar allt vad rea är plågas lite men vid såna tillfällen hamnar jag endast i alla dessa märkes butiker som jag kan vara för snål för annars. Så lite godbitar hittar jag allt!


Som sagt, shopping


Här är de vår

Ett gäng plus grader och blå himmel med sol, underbart. Vi är idag påväg till Helsingborg och ett av Sveriges största köpcentrum Väla.
Jag strejkar inför vinterjackan och kör på mocka jackan.


MIAMI BOKAT

Och jag dör av längtan och! I mars åker vi och då kör vi det bästa av det bästa. Slappa, sola och shoppa till max. Allt mitt bästa, i ett land långt långt bort. Fantastiskt.

Dagens look för en regnig dag på stan


Have a problem with doing things you tell me too do

Idag kom mina fina föräldrar efter två långa jobb dagar så är man ledig igen ett par dagar. De blir shopping på schemat. Först! Film mys à la Gustafsson, täcken i soffan och cola zero.
I brist på bilder blir de en på mitt galna hår som jag inte vet vad jag ska göra med trots att de behövs. Förslag är välkomna!


Jag vill ha sommar wtf


I'm not giving up, i'm starting over

.


Give it to me

Sitter och häller i mig kaffe samt trycker i mig havrepuffar. Kommer man hem sent på kvällen efter någon vecka va ju inte kylen proppad precis. Men va gör de, så redo för en dag på jobbet som ja någonsin kommer bli!


Golden


Zonepoint

Spenderar dagen till ära på kontoret då jag åker hem senare i eftermiddag och jag inte pallar ligga hemma. Går igenom diverse kontors sysslor.


2012 - be my awesome year.

Faktum är att inget kan slå 2011 för det året var fantastiskt. Även om dom sista dagarna och slutet inte var suveränt så har helheten varit oslagbar. Jag har funnit underbara vänner, flyttat till en underbar stad och tagit mig själv med storm. Like no one else has or will. Jag har varit lycklig.


People don't turn out as you would like them too

Too try again would just be a waist of time

RSS 2.0