DON'T

hft en sån riktigt insane dag. Öpnnande imorse och slutade nu, vi hade nämligen modevisning ikväll och det är galet kul som alltid men det här med 12 timmars dagar är inte min grej. Men nu när jag har jobbat arslet av mig några veckor är jag ledig i några dagar och tar mig imorgon iväg till Örebro för att spendera helgen där. Har inte varit hemma sen i jul så det ska bli kul att träffa dom flesta. Har lite sjuka saker inplanerade som är hemliga tillsvidare men ja undrar vad jag gett mig in på..
Nu ska jag ta och börja packa, kan ju vara till fördel med tanke på att ja åker imorgon bitti.

MALMÖ

Sjukt fint såhär på våren. Idag kör vi modevisning så det är en tolv timmars dag som väntar men de lönar sig med lite ledighet!


AYIA NAPA BABE


FIRAR

Födelsedags barnet igen, lyckliga hon. Det är hon värd. Och ja unnar mig en liten bit efter ännu en plågsam men välbehövlig promenad. Skulle ju gå ner tre kilo till torsdag, lite orealistiskt men men.


Dinner is ready when the smoke alarm goes off


SIMPEL AS THAT

Världens bästa conceler. Den är så sjukt bra. Jag som har så mörka påsar under ögonen älskar den!

SEE YOU SOON BABES

Nu har vi haft besök här hemma i flera veckor i stäck och det finns inget bättre, denna vecka är de Hannas mammas tur. Kvällen skulle bestått av planering med jobb men slutade i soffan då jag är helt körd. När man nästan somnar i duschen är de inte helt okej.
Imorgon är det en tidig frukost, en sväng på stan och jobb som står på schemat. Avslutar kvällen med tvätt och packning.

8 MÅSTEN I VÅR

1. Västen - över en ärmlös klänning
2. Kavajen - någon ljus härlig färg, gärna lite för stor
3. Mönstrad denim - eller ja all denim
4. Pennkjolen - med en lagom lös t-shirt
5. Skinnjackan - simpel as that
6. Transparant - fortfarande snyggt
7. Armyjackan
8. Vit skjorta - fitted as oversize, ett måste

SÖNDAG

Det tog två timmar istället för en halv timme att ta sig från Danmark inatt då jag och Lisa hoppa av på fel ställe, iställda tåg och strul med både biljetter samt kontrollanter.. Men när vi väl festa då festade vi, som vi ska det vill säga. Överraskade födelsedagsbarnet på hennes jobb och drog med henne till en super fin liten sushi bar på lilla torg. Hem och göra oss i ordning och ett gäng drinkar innan vi drog vidare till gänget i köpenhamn. Hade en fin kväll trots allt.
Städade upp i lägenheten för att sen ta en promenad då jag väl ute insåg att jag var nog bakfullare än jag trodde.. Nu gör varenda del i min kropp ont efter en galen arbetsvecka, en natt i 15 cm klackar och en långpromnad.
Det väntar en hektiskt men fantastisk vecka nu.

Don't you know that love kills

Äntligen städat klart lägenhetenoxh med värsta kalori ångesten blev det en lång promenad ute i solen. Huvudet kan också behöva det för att vara ärlig. Hög volym i lurarna och sol, awesome.


Hangover


Birthday bash

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/996831/images/2012/pic_191117727.jpg" class="image">


Knallblå

Liten del av lördagens outfit, kan dock inte bestämma mig för vilket linne! De blir tillsammans med skinnbyxor och ett par läckra skor!


A DREAM IS A WISH YOUR HEART MAKES


VIN


Present

Filippa K muggar, klar favorit kaffe muggar och nu är dom mina. Tack fina farmor!


Spring time

Idag öppnar vi äntligen nya butiken. Sjukt kul. Död i kroppen efter allt men vad gör de!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/996831/images/2012/pic_190764315.jpg" class="image">


New pink jacket


Rubrik

Iväg till väla igen, fortsätta hänga nya butiken. Idag kommer även farmor ner och hjälper till och umgås lite. Framför allt komma och se hur jag bor! Blir några mysiga dagar :)


Allt jag är

Tillräckligt gammal för att dricka och älskar skor! He he


Är och öppnar upp en ny butik i väla dagen till ära.


lycka


DRY MY SOUL

Idag är en lite alliallo dag. Ska jobba lite, springa lite ärenden på stan och fixa med småsaker. Till kvällen kommer mamma och sussi och det väntar en extrem och rolig vecka.

sunday night

Släppt av min syster på station och så var de bara hem och städa inför en ny vecka med besök. Mamma och Sussi kommer imorgon för att bo här i veckan medan vi fixar i den nya butiken i väla, Helsingborg. Kvällen spenderas framför dirty dancing och datorn, jobbandes med Pagelle business!


love without pain

I alla hjärtans dag present av våra underbara föräldrar fick vi pengar.. Så vårat mission va ju att spendera dem vilket vi gjorde bra. Här är en del av godbitarna jag fick med mig hem.

Premiär

På skinnjacka denna små regniga dag på stan, grejen är att det är inte kallt här så dunjackan är överskattad. Mina älskade ilse Jacobsen stövlar åker dock på. Jag och min syster shoppar järnet. PUSS


Min bästa syster i stan över helgen, underbart.


CANDY LOVE

Spenderar min lediga dag med lunch med Maria, stan med Hanna och sedan hämta min underbara på station!
/ Nu skjorta från Pagelle

Juicy

Två juice, två olika smörpaket, två olika ostar. Det är inte lätt att vara två envisa tjejer under samma tak men mysigt har vi!


girls night it is


min fina syster


46 DAGAR KVAR

Till mitt vackra Miami. längtar så jag dör. Bilder från förra gången. Undebart.

vår


AND YOU ARE MINE

Ibland har vi så fina saker på jobbet att jag smäller av. Denna är en av dessa små goda anledningr och den landar i min garderob. Ett par jeansshorts denna och kängor i miami - awesome.

HEART

För mig handlar inte idag om kärlek. För mig handlar 14 februari om att världens bästa mormor borde fyllt år. Vilket hon inte gör längre. Tillägnar henne denna dag, inte någon annan.

fick något speciellt av någon speciell


lunch med hanna

Inte varje dag vi kan tajma det så bra så då passar vi på. Hänger på hansa denna fina dag.


LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF. LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF


HOW I SPEND TIME

Igår var vi rikigt duktiga, istället för att hälla i oss massa alkohol lagade vi mat hemma och trilla senare iväg på bio, en dag i phuket och den var super bra. Tror dock att det var malin goda inflytande som tog beslutet, jag försökte få oss att dra ut iaf men måste säga att ja känner mig rätt nöjd idag med tanke på att man slipper den där dunkande huvudvärken som brukar infinna sig söndagar..
Ikväll kommer Hanna hem för en riktig tjejkväll. Men först ska jag berava mig i lite härliga tidningar.

I PROMISE TOO LOVE YOU, NOW AND FOREVER

Eller åtminstone genom denna sommar. Sjukt läcker med det vita stickde stora tröjan jag visade härom dagen. Jag kommer inte köra den med något speciellt tajt utan något mer oversize. Jag är inte så tajt just nu så att säga..

HÄRLIGA DAG


VILL HA OCH MENAR NU.

Klänning och byxor från HM. Väska från Chapnlle och heels från Jeffrey Campbell.

.


EVERY TEARDROP IS A WATERFALL

Lite frånvarande då jag tok städat lägenheten. Imorgon kommer Hanna hem efter två veckor i mexiko. Med tanke på allt som hänt senaste veckan och alla besök har jag ju knappast känt mig ensam vilket är tur det. Som vanligt har det hunnit hänt en hel del och vi har tusen saker att prata om. Men det är välså det är att vara två högljuda tjejer! Nu ska jag ta mig genom duschen och sova tidigt då ännu en dag på jobbet väntar imorgon. Love bye.

BUTTERFLY

De ligger lite nytt i garderoben som jag inte tror jag vissat. I vår kommer de bli mestadels ljusa kulörer i min garderob. Har dock redan fallit för en av vårens accentfärger och de bli orange. Så jäkla fräsch.

BEST ONE

Min mamma gör mig glad ända från örebro.

WILD AT HEART


51 DAYS LEFT

Jag tänker sommar. Jag skiter i att det är kallt för det är slut på inter kläder. Nu är det snygga fräscha vår kläder som gäller. Det är dock så att jag borde lägga mig och sova i ett solarium men de sket man väl i. Miami om 51 dagar, längtar så JAG DÖR.

Day by birger Mikkelsen fashionshow

Rätt usla bilder men alltid något. Det var fantastiskt iaf.


En vän nämnde det för mig..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/996831/images/2012/pic_188236355.jpg" class="image">


I THOUGHT ALL MY PAIN WOULD BE IN YESTERDAY

Jag vet inte riktigt varför jag har så bråttom med allt. Min mamma har fått påmint mig minst 20 gånger om att jag är bara 19 år. Jag hinner!
Känns dock inte som de hjälper för jag vill nu. Jag har ändrat mig så många gånger och om jag inte hinner nu kanske jag hinner ändra mig fast jag kommer fortfarande ångra att det inte hände? Jag förstår precis hur det här låter, sjukt stört och jobbigt. Jag kan erkänna att mitt inre är i en sån konstig period just nu och allt snurrar.
Det är nämligen så att jag och min mamma kom fram till att vi ska göra varsin lista på 25 saker vi vill göra innan vi dör. I slutet av denna vecka ska vi skicka över varandras listor. Jag vet inte om det är orsaken till alla mina tankar eller om det var detta var en metod för att försöka lösa dem. Jag blir iallafall stressad. Och jag tycker att jag är töntig. Jag har hur mycket tid som helst kvar att göra allt på. Ska sluta tänka nu och lägga mig. Tidigt för första gången i mitt liv.

SNYGGT


Head and heart

Jobbar. Ont överallt.


COLD

Idag kör jag och mamma en sväng över stan, igen. Idag i inrednings syfte.


LOVE

Det är en fantastisk sak. Mode. Kläder. Stilar. Det är så uppfyllande. Det går att lägga ner kropp och själ i och fokusera på när man inte orkar fokusera på annat. Modemässan och modeveckan i köpenhamn har varit underbar. En sak avcheckad på listan av allt jag måste göra inan jag dör.

You only get the deteils


Hotel breakfast


Köpenhamn rocks


TREND

Något väldigt trendig i vår kommer vara byxorna med detljen på sidan. Jag ska erkänna att jag inte gillade de till en början men ja hitta till slut några varianter som jag gillade.

Skinn och vårens färg.


LOVELY ENERGI

Jag är i köpenhamn och det är underbart. Hinner inte riktigt med allt så om bloggen blir lidande ber ja om ursäkt. Tittar på alla trender och suger in all energi från mässan. Idag består av inköp, inspiration och modevisning av mitt älsklings märke day by birger mikkelssen. Till kvällen vet jag inte med igår kväll känns fortfarande i mitt huvud. Ute med ett av pagelles varumärken och vinet gör sig påmint. Men underbart var de. HA EN UNDERBAR DAG! love.
/mina älsklingar är på.

Today I look alot like this


DON'T BOTHER TO HURT ME

Den elaka arten av avundsjuka tillsammans med svartsjuka kan vara det fulaste du kan bära. Det är i mina ögon så äckligt. Och då menar jag inte bara att vara avundsjuk för de är jag med när någon åker utomlands och det är kallt i sverige till exempel. Men när någon har behovet av att slänga elaka kommentarer eller spydiga ord tycker jag att det är fult. Den är en ful egenskap hos människan, dock vanlig. Jag har totalt slutat (från och med idag) bry mig om dessa människor och dessa kommentarer. Jag ska inte säga att jag inte har visa fördelar genom mitt jobb eller människorna jag har omkring mig men jag förtjänar också saker. Jag är faktiskt duktig på vissa saker och jag har tagit mig dit jag är genom mig själv.

Jag har världens mest fantastiska familj. Och ett gäng mycket speciella vänner.
Två underbara jobb. Möjligheter att utvecklas.
Är i skrivande stund i Köpenhamn där det väntar ett gäng fantastiska dagar på modemässan.
Jag är lycklig.

MY HOME

Insett att så många av mina vänner inte kommer få se min lägenhet så slänger upp några bilder för att vara snäll.