det är valborg mina vänner ;)

Hoppas ni har en toppen dag! Detaljer kommer imorrn ;)
al

VIP- very important person

äntligen fredag!! Sitter på historia lektion och inte gör ett skit. Snart får vi sluta och då ska vi upp på stan och betala de sista på resan! Sen måste jag hem till duschen och ikväll väntar förhoppningsvis en toppen kväll! Fick föresten mitt nya kort ;)! Ska hjälpa till på ritz med lite lista och så ;). Som sagt det är ritz som gäller fredagar framöver så om ni behöver vip lista hör av er, 073-5464024! Puss

galet

Som sagt, shoppat. Denna tunika som jag tänker ha imorgon kväll från bikbok. Samt höga ljusa jeans shorts från sisters, sjukt snygga!

Blev kvar på jobbet rätt sent efter värsta kaoset. Blev lite smått utskälld av en kund eftersom vi inte boorde köpa in slitna jeans. Det är tydligen farligt för dom som jobbar med det. Va säger man till kunden då? Till slut köpte hon jeansen trots allt, själv trodde jag att jag skulle få spel på henne!

Imorgon är det skola igen.. Efter ska vi betala aija napa resan!! Sjukt! Längtar nå grymt! Men nu ska jag in snabbt i duschen sen i säng. PUSS

Update

Så som jag shoppar! Äntligen har ja hittat en outfit för fredag också! Så nu är helgen helt set! Fit for fight igen ;). Spenderade hela morgonen förmiddan till plugg sen kom amanda förbi och vi tog oss upp på stan. Nu sitter ja på Java med syrran och inväntar farmor för en mysig fika! Ikväll är de jobb som gäller, modevisning igen. Slutar runt nio så kanske blir sen hem.. Syrran snodde cykeln idag så jag måste gå hem genom våldtäktsparken! Haha nejnej ja springer ;)

take a bit of my heart tonight

Sitter och småbölar lite här med syrran brevid skriker att jag inte får! Fick ett så rart sms av mamma att jag bröt ihop lite. Hon är i skåne ikväll och saknade att komma in i mitt rum och störa under mina telefon samtal eller lyssna på min killproblem.. Haha. Gulligare än så var det men way too personal ;)

Denna dag blev inte heller som tänkt. Jag behövde inte jobba utan det blev lite häng hos Malin och Lina sen mat på mc med amanda och Lina. En snabb tripp på stan med Lina där vi kirrade valborgs outfiten! När man varit ensam i tre minuter fick man besök av amanda igen som tur var! Det är inte kul att vara ensam med mig.. Tio minuter senare överraska lina och malin även dom med ett besök. Girlstime! Planerade valborg med mera.
Otippat nog blev jag och amanda med på ännu en fotbolls match.. Kanske att man ska försöka bli intresserad av fotboll trots allt ;).

Toppen jag köpte idag som sparas till valborg!


sista lovet någonsin

Idag börjar skolan. Bara dom orden räcker för att beskriva känslan..

Ska jobba idag mellan 15-18 sen träna. Är ensam hemma med syrran ikväll så måste göra dom två tråkigaste sakerna som finns; handla och laga mat. Eller jag sätter syrran på att laga mat, mycket bättre!

Hann ni se de vita linnet jag hade på mig häromdagen? Jag lyckades spilla blåbärsdryck på det vilket inte går bort så jag hällde drycken över hela linnet. Resultatet blev lila och spräckligt men det får funka på stranden i sommar ;)


hett

Jag vet inte riktigt hur jag ska palla jobba typ varje dag, öppna och stänga butiken i sommar efter att jag vart helt slut idag. Men jag har ju gjort de förra sommarn och innan den så klart det går. Jag kommer jobba nästan varje dag när jag kommit hem från Napa sen hela sommarn efter kreta. Tur är ju att jag åker bort fyra veckor sammanlagt iaf för det gör ju att jag kommer fixa sommarn innomhus på jobbet ;).

Efter jobbet åkte jag med tjejerna på en fotbollsmatch någonstans på landet.. Vet inte riktigt varför eftersom jag inte är speciellt intresserad av fotboll eller någon annan sport heller för den delen. Men bättre att sitta med tjejerna än att sitta hemma!

Ska hoppa in i duschen nu innan jag somnar. Är verkligen totalt slutkörd i både kroppen och huvud. Värsta är att jag kan inte sova men är trött. Spelar ingen roll om ja lägger mig nu för ja somnar inte före tre iaf. Måste skärpa mig nu när skolan börjar. Jag behöver gå och bli mig själv igen.

Har föresten blivit lite förälskad i orange! Så hett nu i sommar med rätt outfit men tyvärr kan jag inte ha det. Inte alls snyggt med mitt hår men oranga läppar kommer vara så hett i sommar!

Premiär

på nya conversen. Idag jobbar jag mellan 12-18 sen ska jag träna så jag iaf börjar förbränna alla äckliga kalorier som jag hällt i mig dom senaste dagarna. Step up med isa.
Förövrigt blir det mycket jobba den här veckan, tisdag, onsdag, torsdag och lördag. Dom pengarna behöver jag! har lyckats spendera en del senaste månaden. Idag kommer som tur är lönen! Äntligen!

skräck dygn

Som sagt igår var ingen bra dag. Det är nämligen massa strul med pappas företag och idioter till journalister. Människor som inte vill annat än att förstöra. Jag är sån som tycker att det är hemskt påfrestande när folk i min omgivning mår dåligt.
Efter det kom någon på att dom skulle skrämma livet ur mig vilket gjorde mig så extremt arg. Det handla inte om att hoppa fram bakom mig utan dom fick mig ärligt att må dåligt.
Den här veckan över huvudtaget har varit den mest händelserika på så länge. Jag har lyckats med både bra och lite sämre saker. Det är hemskt men den här veckan har jag varit full fler kvällar än jag varit nykter.

Igår kväll fick jag väl för mig att jag skulle dränka mina sorger lite och efter middagen hos farmor drog iväg med ett gäng till liquid där vi hängde hela kvällen. Planerna styrde mot strömpis men större delen palla inte så jag fick åtminstone med mig tre av dem till ivy bars uteservering och så satt vi där istället. Efter alldeles för många tequila shots hoppa jag in i en taxi och tog mig hemåt. Kan ju säga så mycket som att jag kunde inte åka hela vägen hem utan hoppa av tidigare och gick.. Väl hemma somna jag inne på toaletten.. Härlig kväll?

Idag mådde jag inte speciellt bra men som tur var kom malin hit och stoppa i mig lite sallad sen ut i solen. Utan henne hade min dag varit hemsk och värdelös kvar i sängen..


never say never..

Alltså min syster är så störd. Nu ska vi tydligen åka till arboga och frövi bara för hon har tråkigt.. Hon suger. Senare ska jag berätta om varför min dag igår var totalt ur pissig och så lär de väl bli en eller annan detalj om min helvetes natt. Den är tillräcklig för att få mig att aldrig vilja dricka igen om jag säger så.. Men det blir ikväll för annars dödar min syster mig. PUSS

Fjärde gången gillt

Ursäkta en tråkig blogg men jag har haft en så pissig dag. Nu ska jag bita ihop på släktträff hos farmor sen möta natta och ett gäng pojkar på stan för lite häng på uteserveringar sen en sväng på strömpis för att fira att denna dag är över och påsken med :)

...

Om allt har en mening, så är ingenting meningslöst.

Jag tror på att saker och ting har en mening. Men jag vet inte om allt har en mening? Men det vore ju bra underbart om det stämde att ingenting är meningslöst eftersom det ibland innerlig känns som saker och ting är totalt värde-och meningslösa..

studentkryssningen i bildbevis









it gets better

Jag är såå trött. Gårdagen var skit kul. Roligast var nog förfesten faktiskt. Vi blev ett gäng och körde sanning och konka, när vi druckit tillräckligt mkt blev det bara konka! Mycket hemskt och pinsamt men skit kul. Så som jag skratta.. Jag fick lätt det värsta! Höll på att dö men svepte glaset och tog tag i telefon ;).
Strömpis nästa men det var faktiskt inte super kul kväll ute. När man är ute mkt kan ju såklart inte varje kväll vara super. Den sluta iallafall med efterfest hemma hos Lina och inte heller denna gång somna jag förs vi fem sex.. Lördagen spenderades därför ute i solen!

Ikväll jobbar jag som servistris här hemma eftersom mamma och pappa har fest. Inte det roligate man kan hitta på en lördag men är på tok för trött för krogen och jag behövde pengarna! Får se om jag tar mig iväg någonstans senare ikväll!

you are like poison

Hamnade ute i solen istället. Med min huvudvärk.. Prata med allt och alla för att försöka lösa kvällen. När ja till slut reste mig upp insåg jag att jag nog inte mådde så bra. Raka vägen in i duschen så nu är jag fräsch igen.
Kvällen ser ut att bli bra. Lina och amanda kommer när som helst och plockar upp mig så drar vi hem till lina. Sen kommer lite folk och kvällen slutar väl på strömpis. Eller vi tjejer avslutar väl kvällen hos lina med lite pyjamas party ;).

Nu måste jag ta tag i mig och fixa sminket. Det är lite för varmt för att vara snygg idag! Jag orkar inte! Och inte har ja bestämt vad för kläder som åker på, som vanligt då ;). Hoppas alla får en toppen långfredag iaf!! PUSS


that bad girls heart i got

Kan man vara mer bakis idag än jag borde varit igår. Mådde så hemskt när ja vakna och de vill inte riktigt ge sig! Ska nog ta mig ut på en promenad så får vi se vart dagen tar vägen. Några glas vatten till så kanskje jag blir frisk! Ut ska jag iaf ikväll, inget snack om saken.

Mitt nya läppglans har nyss kommit föresten. Det är inte vilket som helst utan ett läppglans som ska öka volymen på läpparna. OCH det funkar. Enda problemet är att det gör extremt ont! Tänk dig den starkaste såsen du käkat. Men som sagt det ger effekt. Jag ska försöka ta mig igenom det ;)
Kostade bara typ 70 kr sen frakt på det. Kommer inte ihåg var jag köpte det riktigt.

I might drink a little bit more than I should tonight

Den här kryssningen, alltså sånt missar man inte! Helvete vad kul! Det har varit grymt händelserikt och så tokigt kul. Alla som tar studenten nästa år, BARA ÅK! Så värt alla pengar kan ja säga.Jag tror vi somna en stund vid sju åtta och gick sen direkt upp till lunchen kl tolv. Bra jobbat med tanke hur sjukt trött man var! Klockan fyra insåg amanda lina malin och jag att det är bara att köra igen. Resultatet bler tequila race i baren och antalen shots går inte att räkna på en hand om jag säger så.. Klockan sju var vi ifrån stockholm och körde raka vägen hem till lina och malin för att lämna väskor sen iväg till Ritz! Kvällen sluta såklart på grillcorner och hem till lina. Vi somna inte förs någon gång efter tre så är det konstigt att jag är sliten idag?! De värst är nog att jag skulle kunna gått ut idag med! Men icke då, det blir imorgon istället ;)

Förutom att sova idag så har ja sovit lite till, varit en snabb sväng på stan med syster sen firat mammas födelsedag. Va en snabb sväng i frövi och lämna syrran. Nercabbat och hög musik, det finns inget bättre! Nu ska jag snabbt in i duschen sen ner under täcket och min egen säng! Några sex and the city avsnitt räddar.
Lite bilder från kryssningen kommer senare men har inte fler just nu. Bilderna är inte vackra så det finns inte mycket att se ;) man blir visst inte bra på bild när man inte är nykter..

jag kan inte vara där på din födelsedag

SÅ GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!
När du är lycklig så är jag. Det finns ingen intressantare diskussion än den med dig ;)
Jag älskar dig, du är min ängel!


tidinställt inlägg

Just nu ligger jag förmodligen galet bakfull i en hytt så ni som läser detta kan ju tycka lite synd om mig ;). Vi är inte tillbaka i stockholm förs vid sex ikväll och då är det raka vägen tillbaka till örebro. Kör all in och ritz ikväll. Det går fan inte att missa ikväll. Jag menar hur ofta kommer man se September på scen  i örebro? Spelar ingen roll hur bakis man är, det är totalt oacceptabelt att inte ta sig dit! 

See yaa

Måste kila nu för idag är det STUDENTKRYSSNING! Sjukt! Som vi väntat! Men mkt att göra och snart ska vi åka! Först ska jag och natta ta oss iväg och käka! Grunda bra som min farmor säger ;).
Och tacka alla för deras TA DET FÖRSIKTIGT! Jag förstår ;) PUSS

jobbiga människa

Det fanns inte ett skit på stan jag ville ha till imorgon. Jag är får gå utan kläder! Hittade ett super fint halsband och ett ur skönt linne däremot. Linnet åkte på med en gång och jag tror jag hittat ett av vårens favorit outfits.  

Inatt prova jag kläder till kl ett och idag har inte gått mkt bättre. Kan fortfarande inte bestämma mig så det finns väl cirka 6 st alternativ i väskan just nu. Resten av mitt rum är ett slagfält. Kläder ÖVERALLT! Nu ska jag se till att få sista sakerna i väskan och titta på bb. Stör mig grymt mkt på madde. Sååå blåst och vafan hade hon på sig igår!


low like you

Vilken dag! Älskar vädret bara! Super start på lovet! Sovmorgon så vakna vid 11 sen var det bara ut på terassen för att steka i solen. Tog mig just därifrån och genom duschen bara för det är dags med lite kvalitetstid med Natta. Blir en sväng på stan för att se så att vi har allt inför kryssningen. Konstigt nog har jag ju inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig! Kanske kan hitta nå bra. Förövrigt är det väl små saker som alvedon som ska inhandlas ;)

Allt med skjuts och skit löste sig ju igår så ångesten över kryssningen är borta och jag längtar bara! Kommer ju bli grymt!

orange

Jag tror mina hormoner är i lite otakt just nu. Min humörsvändningar är inte att leka med! Haha. Ena stunden är jag uppe i 100 tills jag bara några minuter senare inte. Först är jag oerhört arg tills jag är glad och därifrån ledsen. Jobbigt att vara tjej ibland ;). Mår iallafall mycket bättre efter träningen.

Ska egentligen börja packa nu men det är ju inge kul! Tisdag gäller det ju! Studentkryssningen såklart. Kommer bli helt sjukt kul ju! Drar iväg med tjejerna i klassen plus Natta då. Hur mycket folk som helst som man känner och hur mycket nytt härligt folk som helst ju. Bara väldigt svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig! Det jag vill ha får jag inte ha och borde heller inte eftersom det innebär ett par nya skor ;). Snyggingarna är från scorett och skulle vara så snygg till allt svart fint jag har! Har insett att orange är en skit snygg färg ;)

in the end

Jeans jackan på med solbrillorna. Det var dagens det. Fick med oss hela familjen med ut på stan en sväng men blev inte super mycket shoppat. Fick äntligen med mig ett par svarta jeans hem. Jag är mästare på att slita ut svarta jeans! Använder dem tills som inte längre är svarta.

Nu ska jag iväg till gymmet och springa bort lite ilska ur mig hade jag tänkt. Det borde vara olagligt att vara arg på många personer samtidigt men icke då. Jag planerar på att sluta tro bättre om människor för det är bara jag som bli besviken.

what goes around comes around

Tro inte för ett ögonblick att jag inte bryr mig.

skulle behöva bota en bakfylla med en annan ;)

Om jag hade blivit tvungen att jobba idag vet jag inte vad jag hade tagit mig åt. Brukar som sagt inte bli bakis men idag är ett undantag. I och för sig mår ja nog som jag förtjänar eftersom jag allt eftersom inser att jag drack en hel del ute vilket ja heller inte brukar.

Kommer ihåg att det snurra när jag somna igår och det snurrade imorse när jag vakna. Duschade sen så sände efter Nathalie hit så tog vi en promenad men hamna på mc för lite bakis mat. På promenaden tillbaka hamna vi i en gunga i rostas lekpark.. Där låg vi i solen tills vi drog oss hemåt. Nu ska jag fixa lite med studentinbjudningarna så dom blir klara, det ser ut att bli min lördag eftersom ingen orkar ut idag! Konstigt!

do it like a dude

Min lilla syster står och gapar om att ja kommer blli ett e barn och om jag dör ska jag inte skylla på henne. Det enda jag gjorde var att käka en macka!!! Jag får tydligen bara i mig e ämnen som kommer göra att jag dör.. Lite långsiktigt va? Lovade iaf att jag inte skulle bli arg på henne när jag dör..

Ikväll ska jag däremot få i mig lite andra ämnen som inte är allt för bra för kroppen.. Men det är det så värt;). Är till och med ledig imorgon så ikväll behöver jag inte tänka! Så där riktigt skönt eftersom jag och amanda planerar på att blanda några goda drinkar! Kan till och med vara så att de blir en tvådagars om min älskade vän orkar ;) annars planerar jag på att ligga bakis imorgon!

Perfect is boring ;)

Idag har ja varit riktigt effektiv. Pluggat arslet av mig, blivit klar och simmat, solat och sen direkt från gvik till jobbet. Såg riktigt beige ut måste jag säga så farmor till och med undra vad det var med mig. Men det var en skön kväll på jobbet trots allt. Blev däremot lite stressigt när jag kom hem och skulle duscha, äta och plugga till ett prov jag tydligen ska göra imorgon. Efter det ska jag stå och se glad ut för resten av dagen. Våra företag ska ju som sagt ställa ut sig.. Jippi. Måste packa föresten! Bra att komma på nu när ja bara vill sova..

Hörde ni om våldtäckterna i helgen föresten?! Helt sjukt, i fredags natt vid slottet och den flickan blev tydligen strypt också. På lördagen i stadsparken. Va fan är det här! Jag trodde det var över nu när han blev tagen och nu känns de just som om de börjar om. Kanske är dags att öppna det där överfalls alarmet trots allt. Haha mina sköna föräldrar köpte ju ett i JULKLAPP till mig ..

Nu borde ja verkligen plugga men ska bara gå igenom garderoben en gång först ;). Imorgon hade ja faktiskt tänkt ta på mig strumpbyxor för första gången på krogen sen ett halv år eller så! Var iväg och shoppa på mig ett par igår!

one track mind

Jag köpte ju ny bikini igår och här är den! Måste nog gå tillbaka och byta till en större storlek på överdelen då ja va för lat för att prova!
Idag har jag suttit med naturkunskapen hela jävla dagen! Värdelöst men blev klar! Så grymt skönt. Utöver det har ja inte gjort ett piss. Ska åka iväg och simma med malin och isa nu innan nästa modevisning ikväll!

student klänningar

Många undra varifrån jag hittat studentklänningarna jag tittat på så tänkte bara säga än en gång att dom är fran asos.se :)


sometimes it hard to follow your heart

Har haft en bra men stressig dag! Varit social verkligen hela dagen och nu känner jag mig rätt utkörd. Började dagen med en lång promenad med Natta och sedan gjorde vi lunch. Jag lärde natta göra pannkakor, JAG lärde henne något om mat. Chockartat ;)

Efter en kort lektion åkte jag upp på stan och gick en sväng innan jag möte upp Linnea. Jag köpte faktiskt ännu en bikini så nu är jag set inför sommarn. Den jag köpte idag är från hm men jag är osäker på om den passar eller ej. Måste prova den på imorgon igen.. 

Nu tänker ja dock gå och lägga mig för jag är hel slut efter dagen. Har ju haft modevisning på jobbet ikväll och det är utmattande. Imorgon kör vi igen så nu ska ja ta och lägga mig. Behöver verklgen plugga imorrn så hoppas på super fint väder! Puss godnatt!

Den här vill jag ha till stranden i sommar föresten!


no high heels this time

Hittade inga party godingar utan blev ett par gladiator skor ist. Har dem i brunt och dom är verkligen tokigt sköna så de va värt att åka till göteborg för, de bästa är väl att de inte kostat mig ett skit ;). Dagen började dock kl sex då vi åkte. Blev in en snabb sväng på java och hämta lite god frukost. Sen sov jag i baksätet typ hela resan! Sminka mig på en mack i allingsås. Haha perfekt! Väl framme jobba vi nån timme sen kika i lite affärer men det fanns inte ett skit! Hitta en klänning jag gillade men den satt inte alls fint över bysten. Så det sket sig.

Jag hade visst lektion imorgon så inget stockholm blev de heller. Åkte en snabb sväng förbi kalaset och sen hem. Så nu har jag suttit med en svenska uppsats tills nu.. Blev faktiskt klar!

Börjar inte lektion förs runt två imorgon så jag börjar dagen med en promenad. Kommer vara en körig dag på eftermiddagen så ska bli skönt med sovmorgon ;)

Somedays i'm a superbitch but it wont last forever

Dagen blev inte alls i solen med plugg utan i göteborg istället! Klockan tolv inatt kom jag på att jag blir med mamma på en föreläsning hon skulle ha. Jag agerar lite assistent och sen ska vi kika på massa skooor! Kan man ju inte missa. Jag och Amanda senast igår prata om att jag behöver nog ett par nya party skor ;). Får se hur de blir med det eftersom mamma är med och jag har så kallar sko förbud enligt henne.. Får se om vi hinner hem till kvällen för då är det egentligen födelsedagskalas igen. Denna gång för lill kusin kristin ;) grattis gumman! Kan dock vara så att vi åker mot Halmstad sen direkt till Stockholm för en mässa imorgon. Jag tänkte nästan att ja kanske skulle kunna hinna igenom några butiker för att kika på studentklänningar. Jag har iaf packat för att klara mig i Stockholm ;)

jag gör inte bara små dumma saker när jag är full utan jag lyckas annars också!

Super härlig dag! Den började på bikbok där  vi shoppa på oss lite bikinis. Båda jga amanda malin och lina köpte varsina snyggingar. Sen blev det en snabb sväng till skolan och sedan tillbaka upp på stan för lite käk på grekiska kolgrillen. Helt klart att rekomendera om man gillar grekiskt. Ingen har väl missat att det var helt sjukt underbart väder idag? Jag malin och isa gjorde det inte iaf. Vi tog varsin handduk och kudde och la oss på mitt tak. Femte våningen vilket jag inte tycker är spec högt men sen är det dm som inte ens kan sitta på vår balkong för som tycker det är högt..

När solen gav sig av och det börja blåsa lite väl tog vi oss iväg till gustavsvik för motionssim istället. Kom hem, städa lite sen mys på balkongen med F och M. Underbart!
Hoppas på sol imorgon också så jag kan sitta ute och plugga på balkongen. Har bara en lektion klockan halv tre till fyra sen är det lite plugg och pyssel som står på schemat.


älskade fanny

Vilken dag. Har varit bland mitt gladaste och argaste jag. Höjden va hos kusinerna då min 11 åriga kusin undra varför jag pussat killar som jag inte är tsm med?! Hon va helt förskräckt. Min förklaring var riktigt invecklad men vi kom till slut fram till att man inte får göra det innan man är 15 och bara en gång innan man är tsm.. Haha inser nu hur orealistiskt det lät..

no strings attached

Idag blir en hektisk dag. Sitter nu med P bloggen och jobbar lite men hinner nog inte klart innan vi ska iväg till arboga för födelsedagskalas hos moster och kusinerna. Ikväll ska jag träffa min absolut äldsta undebara vän. Hon är den enda som jag inte stöt bort eller gjort mig osams med under alla dessa år ;) sen mellanstadiet menar jag då. Det blir bio och lite catch up time. Det bästa. Romantisk komedi står på schemat, no string attached hette den nog.

Till kvällen måste jag se till att fortsätta med bloggen för nu måste ja in i duschen så jag hinner iväg till kalaset ;)

Här är fredagens lilla inköp föresten. Blir läcker med nya skorna ;)

i wont cry and even if i do it not because of you

Alltså vilken skön kväll det var igår! Vi hade det super härligt när jag väl blev av med mitt dåliga humör. Va ju så sjukt trött och så bara krångla det och då fall ja i någon lucka. Men det löste sig fint och vi fick det skit bra! När vi alla krånglat klart i badrummen satt vi oss och körde lite ölspel och mina älskade vänner insåg att dom sällan hinner se mig bli så full för dom hinner före mig. Igår var ett undantag. Jag fick äran att dricka.. Vid tio tiden kom mina föräldrar hem och vi som var i full gång bjöd in dem till pyramiden och "jag har aldrig". Sånt spelar man inte med sina föräldrar.. Fy f.. va vi skratta! alltså shit. Vid ett par tillfällen blunda jag samt höll för öronen. En del saker behöver man inte veta om sina föräldrar ;)

Kvällen på krogen var också lyckad. Har ett blåmärke i sidan bara, någon tokig tjej som fick damp på dansgolvet och armbåga mig. Utöver det var det toppen. Min härliga mamma väckte mig imorse med en kopp kaffe på sängen. Då klarar man allt, det vill säga en stressig dag på jobbet!
Jag och Linnea snacka om att ta oss ut ikväll igen men jag vet inte om jag pallar. Är sliten sen igår!



breathing your love

Sluta klockan halv tio och endå har den här dagen varit sressig! Sjukt! En tripp till m berg med tjejerna, snabba sväng i frövi och så nu förpartar vi lite här hemma hos mig innan strömpis. Bara vi fem tjejer så riktigt chill bara. Vi fixa mat och nu försöker vi alla bli snygga, samtidigt! Några sammanbrott får man ju räkna med ;). Ikväll släpper vi loss på dansgolvet!

Föresten, klänningarna ja tittat på är från asos för er som undra :) PUSS


now that you are out of my life

Som sagt jag hitta lite godingar på bikbok. Lite vardag lite fint och lite krogen. Behöver inte fundera på vad jag ska ha på mig imorgon iaf ;). Tänkte chocka alla och gå ut.. Jobbar som vanligt sen på lördagen dock.

Ska ta mig upp på stan nu och möta min kära vän Patricia. Hon kommer hit för en sleep over. Lite tjejkväll slår inget.




Awesome

Alltså jag gick upp kl åtta när jag är ledig?! Haha sjukt. Men det var nog den vettigaste dagen på länge. Lång promenad, frukost på Java sen hem för en dusch. Efter det somnade jag om ett par timmar för att sen åka och möta Amanda på stan. Det blev en lång vända på bikbok och lunch på la baguette. All shopping får ni se senare för nu ska jag och syrran plöja oss igenom några gossip girl avsnitt. Gurka och morötter med lite dipp makes it great ;)

helt jävla underbart!

ååååååååååååååååååh fy fan va härligt! Fick just se att jag får tillbaka pengar på skatten! Jag är helt jävla överlycklig! Pengarna trillar in precis till resan till ayia napa vilket passar utmärkt! Fy fan vilken sten som bara släppte från mitt bröst. Nu klarar jag mig alldeles perfekt över sommaren ;)

Blev inte speciellt mycket plugg utan åkte mot marieberg med mamma istället. Mycket mysigare! Shoppa på oss lite smink, en matta och lite annat smått och gott. En mysig fika där vi ännu en gång försökte förstå oss på vad jag ska göra efter skolan. Det är sjukt lite tid kvar till skolan är slut nu! Två månader. Hittar forfarande ingen student klänning.

Imorgon är jag ledig som vanligt men ovanligt nog tänker jag gå upp tidigt ändå! Jag och mamma ska köra iväg min bil ut till eurostop för den ska bytas däck på sen ska vi promenra upp på stan för lite frukost på Java. Dom har världens bästa frukost buffe! Super mysigt :)

long time no see

Inatt va det fan inte lätt att sova alltså. Pluggade till kl tolv eftersom jag kl nio insåg att ja hade ett prov idag. När ja väl lagt mig fanns de så mkt i huvet så ja inte kunde sova. Fick en mindre panik attack när jag insåg att jag forfarande inte lämnat tillbaka filmer till Frida, emils syster. Kanske är dags nu när det gått fem sex månader.. Så klockan två inatt börja ja spinga runt och leta efter filmerna. Idag lämna jag dem. De va härligt att ses igen men jag kan fortfarande inte inse att de va så länge sen samtidigt som det känns som en evighet sen det tog slut. Ärligt talat är det en helt annan människa sen. Kanske inte låter vettigt men jag är inte densamma som då. 

Nu ska jag sätta mig med nästa uppgift i organisation. Jag gillar inte att plugga, jag är inte bra på att plugga. Hade bara den lektionen på 25 minuter idag sen gjorde ja provet och så va de bara att trilla hemåt. Ska försöka röja undan lite plugg nu så jag slipper stora högar sen. Jag är rätt bra på att skapa högar av plugg annars.. 

student klänningar

Ligger och kikar på student klänningar. Får lite panik eftersom det är om två månader! Student om bara TVÅ MÅNADER?! Vet ni hur snabbt två månader går! Sjukt ju. Om bara två veckor är det studentkryssning liksom. Vad har man på sig då? Usch klädångest alltså.

Jag hade ju lite ångest över att man måste ha en vit klänning eftersom jag hatar vitt. Snyggast skulle en kräm färgad klänning vara men hittar jag en snygg vit så duger väl det. Alla favorit klänningar jag kikat på än så länge har inte varit vita iaf. Menmen, idag hitta jag faktiskt en, femte bilden gillar jag starkt. Syns inte så bra men den är väldigt fin under bysten. Den första känns som mest jag, bara enkel men snygg kanske för tråkig bara. Den fjärde klänningen har jätte fin rygg men är nog lite för mycket upp till halsen.. Fan va svårt det ska vara då! Haha. Alla sex klänningar tyckte jag iaf var fina men jag vet inte.. Finns ingen jag bara fallit direkt för. Vad tycker ni?



om du undrar hur en parkeringsbot ser ut..

Min andra bot och jag har en känsla av att det inte bli den sista.. Tycker nog inte att jag var värd den men va fan ;). De va så himla dumt för ja stod i omklädningsrummet på träningen och tänkte säga till Isa att tänk om ja fått en bot nu och så hade ja fått de?!?! Haha drygt!

Men det blev träning istället för promenad Så jag får ta tag i korten och panduro imorgon. Just nu funderar jag på om jag ska börja med att skriva artikeln om droger i svenskan eller om jag ska dö i soffan till en film? Måste säga att de lutar mot filmen..

borde fläta till dig

Jag har varit super duktig idag och skrivet hela projektrapporten från början till slut. Effektivt måste jag säga. Gjorde väl inte allt för mycket vettigt i skolan kanske.. eller ja inget vettigt alls egentligen. Tog reda på att man va ledig imorgon så ska fixa ännu lite plugg sen får jag se om jag kan ta mig upp på stan och inhandla lite grejor till
mina student inbjudnings kort som jag fixar lite med. Älskar ju att pyssla så klart att jag behövde inbjudningskort ;). Tar nog en promenad upp på stan förbi panduro.

Fick en mindre panik attack i skolan idag när jag insåg hur mycket jag hade att göra egentligen! Nu blev ju projektplanen klar iaf men efter det kommer redovisningen av företaget och avvecklingen av det. Sen hade vi en svenska uppgift där vi skulle skriva om droger och som om det inte räckte har jag prov i organisation på onsdag och så hade vi tydligen en uppgift i naturkunskap där vi skulle skriva om någon jävla förnyelsebar energie. Härligt? Nepp. Sitter nu här med mamma och sussi som är här inatt och tar ett glas in sådär på måndagskvällen ;) Det är bra mycket härligare än plugg!


...

du gör det svårt för mig att träffa någon ny

jag tänker inte bli bränd igen.


coco chanel

“Den modigaste handlingen är fortfarande att våga tänka själv. Högt.“


just want to make you sweat

Efter mycket drama var det trots allt en riktigt bra helg! Massa härliga människor. Efter lite bowling på kvällen tog vi oss till Hanna där vi förparta lite innan strömpis.

Dagen spenderades sen i duschen för att sen åka tillbaka till Hanna för att träffa gänget innan dom åkte tillbaka till stockholm. Det blev käk på palette innan vi vinka av dem på station.
Nu ska jag begrava mig i några mode magasin och pyssla lite med P bloggen innan jag tror det blir en promenad och en stund i bastun.

Borde verkligen titta på student klänningar men jag hittar inga fina! Kan vara för att ja hatar vitt.. Vill verkligen inte ha en vit klänning men jag antar att det lutar åt det hållet iaf. Men den får bli lite åt kräm hållet åtminstone! Men jag hittar inga fina klänningar eller ja student klänningar. DÄREMOT hittar jag tusen fina långklänningar! Den nedan är en av dem.


Lördag, jag älskar dig idag!



friday night!

Igår blev mer än stressigt! Först farmor, sen en latta på bara vara med josefine, en smoothie på java med hanna sen sprang jag och amanda fram och tillbaka på stan en stund innan vi insåg att vi hade as brottom! Innan vi drog vidare till hanna kom lina och malin hit. Vi tog ett glas vin och fixa det sista innan vi drog. 
Resten av kvällen va minst sagt händelserik! Lite smått krig och annat drama. MEN det  var en kul kväll ;) alltid roligt med lite nytt folk! Gänget från stockholm va riktigt sköna och gjorde kvällen.

Ikväll kör vi igen, hoppas på mindre drama bara! Jag höll föresten det ja lova och va nykter igår! Något glas vin bara men ja va nykter! Rätt skönt när ja jobba idag. Första gången jag jobba utan att vara bakis sen typ någon gång före jul.. DÄREMOT lyckas ja försova mig!
Ikväll behöver jag inte vara lika nykter iaf så de kan bli lite mer drag från min sida ;). Men alltså det va helt okej att va nykter igår! På krogen känner man sig iaf full på något konstigt sätt!

Ritz

Nu när jag sminkat bort allt sjukt kanske ja vågar lägga upp bilder igen ;). Nu ska ja dra med far min till farmor och farfar för lite lunch. Pappa drog upp mig ur sängen för en timme sen och undra om ja inte kunde bli med. Runt två ska ja träffa josefine för en fika på stan och sen möta upp Amanda för lite små shopping justeringar inför ikväll ;). Ritz är det som gäller ikväll!! Lovely! ti

RSS 2.0