On fire


Hemska onda dag

Det är obehagligt när någon berättar saker som hänt när man är packad och inte kommer ihåg. Det är nästan värre när ens föräldrar berättar vad man gjort och sagt under bedövning efter en operartion!! Jag vakna för någon timme sen och opererades imorse, låt oss bara säga att jag har varit borta..

Nu är jag tillbaka i Malmö och ska bara ligga i soffan och sluta ha så sjukt ont! Måste säga att ja ser rätt fett ut med denna svullnad!


Lucky me

Har en fantastisk kund på jobbet som tillverkar egna smycken och är rätt känd i Malmö. Kvinnan kom in med två galet snygga armband till mig och Maria häromdagen. Armband som vi beundrat länge men kostar ca 1300 i utpris. Som vi bara fick! Underbart


Mysig bakis

Det är skillnad på Frimis en lördag och strömpis en lördag. Kul hade vi! Dansade som bara vi gör.

På g till Linde där det bjuds på lunch och skönt sällskap :)


Lördag på bells


Crazy nights

Ute kväll i Örebro tonight


Mys fredag

Sitter hemma hos lina i Örebro. Blev tvungen att spendera ännu en helg här då jag ska opereras på måndag. Men ser fram emot en mysig natt och imorgon blir det utgång!


Förra helgens bravader


Something New

Ny härlig Ester elenora tunika


Non

Älskar mina och Hannas rutiner, inga de vill säga. Blev ju rätt sent hem igår så de blev lite gossip och en lång dusch, börjar packa upp och packa om. Tittar på kl och inser att hon är fan inte elva, däremot ett! Vi som inte somnar förs två timmar efter vi lagt oss då det ofta uppstår grymma skrattattacker under nätterna här hos oss.. Jag som jobbar halv tio till halv tio ikväll idag!
Inte konstigt att man va trött..

Sitter nu på min halv timmes rast som jag i te har tid med och leker. Ikväll är de modevisning igen, just go for it!


Modevisning och dyng trött

Men ut i fina vädret och handla något inför en natt i soffan till gossip!


Tack bästa!


..

You are the only one who could drive me crazy because you know me inside out.


Look good

Jobbat en dag i den andra pagelle butiken här i Malmö och då kommer man hem lite senare då vi har öppet till sju.
Ikväll är jag solo så jag ska ta och trilla bort mot Maria för själv pallar jag inte att vara!

By the way, de här är mina absoluta favoriter i läppglans väg. Läppstiftet drar åt de rosa hållet och är underbart. Läppglanset gör ont men gör läpparna större and it looks good ;)


hetaste omslaget


PINK

Det är väl tur att människor är olika, I guess. Tänk så jobbigt om livet bara var lätt!

Nu sitter jag på tåget, på väg hem till min lägenhet och mina grejer, alltid skönt att vara tillbaka i Örebro men det känns helt okej att få komma hem till mig igen. En vardag och jobbet. Det blir en kväll i soffan till gossip girl, bästa.

Har jag glömt att nämna en av mina nya favorit färger? Som jag äntligen kan ha nu när håret är som det ska! Ceriset och brunt, snyggare än någonsin.


Söndag

Utgång blev det igår trots många om och men. Man kan inte kalla mig annat än ihärdig.
Idag blev det en promenad med familjen och så består resten av dagen av lite olika dejter över halva stan känns de som. Åker inte hem förs imorgon!


Jag vet inte hur jag gör det

Ja alltså, jag har inte mått mitt bästa idag så du får bloggen lida. Har varit en sväng på mberg med familjen och lite shopping blev de!


Härlig kväll med härliga vänner


Iväg och får håret gjort!

Tandläkare, frisör, lunch på Java och lite shopping inför en härlig kväll!


Livet ur min väska

Sitter på ett tåg till Örebro by the way. Ska spendera en ledig helg med mina underbara! Familj som vänner! Blir inte bättre. Och för att inte glömma, äntligen färga håret!!!


Working my ass off

Ny underbar stickad polo från pagelle, älskar när man kan vara bekväm i de man jobbar i och detta här älskar jag!


Killing my emotion

Fick med mig lite roligt från stan, det ligger en helt underbar hm i närheten som jag va inne i först idag. Lite dyrare grejor och lite bättre bara! Och så hitta jag en klänning som ja letat efter så länge. Får lov att visa dem imorgon eller så då ja slutar relativt tidigt och har lite ledig tid framför mig!

Härlig sommar bild;


Ger upp svart, nästan

Haft en ledig förmiddag som spenderas på stan! Nu är de time for work!


En del av söndagens shopping


.

Det kan vara svårt att se linjerna man drar. Tills man korsar dem.


Fire away

Spenderat större delen av dagen på jobbet och kvällen på EH då ja träffa en tjej ja träffade i napa. Super härlig tjej och vi drack kaffe i timmar.

När ja kom hem insåg jag att ja kanske va hungrig så ja satte på ugnen och satte nästan eld på köket, inte så fantastiskt duktigt..


sexy lingerie

En liten förhandsvisning på vad som shoppades under gårdagen // jobba all day

on my way down

Mycket bra shopping men hitta dock, som vanligt, inte det ja riktigt va ute efter men det lär väl uppenbara sig en dag.. Blev mycket smink och accecoarer istället.
När vi kom hem igen dog vi i soffan med en kopp te sen va det bara att bli hurtig och ta sig ut igen för en lång promenad. Nu är det soffmode efter en lång dusch och det är jersey shore som står på schemat. Succses.

söndag på stan med hanna


lördag och en ledig söndag - guld


farmor festar utan farfar



.

Likt en djävul i förklädnad

lite efter men fick så sjukt härlig känsla av dem!


Kvälls latte på stan

efter en lång dag på jobbet blev de lite kvalitets tid med mamma på espresso house. Världens bästa gav mit ett present kort på trehundra där så den uteserveringen kommer spenderas många härliga kvällar på.  Nu ska (jag och) mamma laga mat. Klyftpotatis, fläskfile och världens bästa feta ost sallad. Bättre blir de inte!

världens lyckligaste tjej

PÅ mindre än ett par timmar har min familj och en vän bara gjort min dag! Först, jag står på jobbet och in kommer MAMMA! Någon glädjetår sådär!
Sen får man sms från syster min som säger att jag måste titta på min egen blogg. Då har hon gjort världens finaste inlägg med ett bildspel fullt av kärlek. Tårarna bara rann!
Det min kära vän gjorde var att skicka ett så fint meddelande som jag inte ens har mage att svara på för ja kan de inte bättre. Fantastiska underbara människor!
Nu ska jag och mamma ta oss ut på stan och käka lite innan de blir en myskväll fylld med vin, prat och godsaker. By the way, mitt kyl och frys har aldrig varit så fullt som det är nu när jag fick en liten besökare. GREAT!

/lillasyster

Ibland önskar jag bara att du var här. Men då tänker jag på hur långt du kommer komma och hur bra du är som vågar och hur bra det är varje gång vi ses. Och innerst inne är du alltid med mig. I love you. Mer än något annat.

my best look


don't step on me

Efter en lång dag med världens värsta värk i ryggen har jag äntligen tagit mig upp i lägenheten och nu ska jag och hanna ha lite kvalitets tid till gossip girl, all night long.

my good looking thing


back on track

Alltså jag har haft ett par bad days, får ursäkta. Nämligen så att efter en blandat galet kul kväll ute i lördags då vi inte kom hem förs nio på morgonen är man lite trött.
Så igår va ja begravd i soffan hela dagen till gossip girl och idag vakna vi inte förs två tiden.
Då kom Lisa på lyx frukost och efter de tog jag mig ut i regnet på en lång promenad på en och en halv timme. Evighets lång dusch. Behövde både en promenad i regnet och den duschen för bli mig igen. Så imorgon ska jag vara redo för en hel dag på jobbet, så hela veckan ser ut.

...

When you want something you've never had, you have to do something you've never done

söndag i sängen


haha hanna citat

"jag känner mig som en STOR kvinna i klackskor"
(skorna är hälften så höga som mina ;). )

gör mig redo för en kväll ute i malmö


pink at heart

Inte konstigt att man är trött när man kommer hem fyra om nätterna och jobbar dagen därpå. Bara tur att chefen va minst lika sliten! Det blev lite mat lite idol och mängder prat. Don't now how we do it!
Insett att det är mkt rosa nu. Onepiece, tröjan häromdagen från jobbet och denna skönhet som jag inhandlade när jag va i örebro.  Faktum är att det ser ut som om att jag har planer på att åka tillbaka mot örebro snart igen då jag är ledig och ser ut att ha en tid bokad för nästa tatuering. Jag har nämligen lite fobi för vem som ska göra saker mot mig, jag kan inte tatuera mig i malmö bara därför och låter inte någon annan än min frisör i örebro röra mitt hår. Så måste tillbaka inte enbart för att träffa mina underbara vänner och familj utan även på grund av detta!

.

167157_189305331088514_178136118872102_679666_7043433_n_large

just love them

JAG har ju inte visat mina nya stövlar! Lite rid inspirerade och riktigt tuffa med lite romantiska tunikor eller varför inte någon av alla min stickade godingar.
Trots att det är fredag idag ser de inte ut att bli mycket till utgång då jag jobbar tidigt imorgon så istället blir det en tripp till Ikea och film kväll efter en dag på jobbet.

Part two

Något nytt i min garderob, stickat givetvis. Läcker med tights och kängor eller varför inte skinnbyxor. Varifrån? Pagelle så klart! Känns som allt som åker in i min garderob nu för tiden är stickat eller party plagg.
Som jag sagt förr, jag älskar blandningen mellan svart brunt och grått.

Gör mig själv till ett stycke

Gårdagen va just va jag behövde, prat i evigheter. Mest intressant när mamma maria ska förklara för elias hur barn blir till, oslagbart!
Vid två tiden inatt insåg vi att de kanske är dags att dra sig hemåt för idag ska de jobbas, försöker bli hel igen med en kopp kaffe och myser i min onepiece.

i'm in pink

Jobbat mig genom dagen och nu ska ja iväg till Maria för lite käk och tjejmys. Alltså pizza och ansikts mask och en del tjejskvaller. Fin onsdags kväll!

Hemma i Malmö

Jobbat hela dagen och nu har jag precis fått upp hela packningen från örebro resan, jag hade som sagt en del..
Det blir en kväll i soffan med gossip girl och mys!

.

"A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are.”

no matter witch way you go

Känns bra att jag inte har någon som helst ångest för att sitta på tåget i fyra timmar då jag har lite att göra. Begrava mig i mode magasin och Pagelles blogg. Perfekt hemresa!
Kommer ännu en gång sakna alla man åker ifrån men hade en skit bra helg! Tackar alla härliga.

dramatiskt

Hade en riktigt bra, intressant, kväll igår måste jag säga! Galet!
Möte upp flickorna på ivy där vi satt tills de va dags för att gästa frimis. Super härlig kväll!

Hela helgen var bra, har fått saker sagda som ja behövde samt blivit säker på att malmö är rätt för mig just nu.

Min söndag har spenderats med syster och mamma, större delen av kvällen på marieberg där det shoppades skoor, lyckliga jag! Inte bara ett par, två. Party sko nummer ett;

who do you think you are

Det blir utgång trots allt. Oklart med vilka och hur men vi ser ut att bli ett skönt gäng!
Hoppas alla får en härlig lördag, det ska jag ha!

örebro

Min överraskning? Jag är i örebro över helgen för dom som inte upptäckt de än då jag var ute, såklart.  Hade inte sagt till någon om att jag va på väg tillbaka för helgen eftersom jag inte visste vad ja kände för och sådär. Men fest blev de, som de ska vara. 
Idag är man sådär lagom sliten men ska pallra mig ut på en promenad och tillbaka in i duschen! Även dennna kväll ser ut att bjuda på festligheter. MEN först, upp på stan och gamla jobbet! PUSS

RSS 2.0