Första dagen på stortlovet då.

Och va blev jobb, bara mellan 10-13 så. Skönt med mer pengar!! Kommer jobba imorgon och torsdag och då börjar ju inte förs 12 så de är sov morgon ändå. Snart kommer emil och hämtar mig sen drar det mot IKEA.

Onsdag och fredag är ja helt ledig men va ska man hitta på då?

Nya underbara Day tunikan



Va och shoppa på mig nya jeans idag oxå. Svarta jeans behövs alltid.
Blev lite lycklig för ja fick gå ner en storlek. Sen va ja och vägde mig och äntligen är dom tre första kilona borta :). Fick en stjärna på mötet på grund av de!

Modevecka i stockholm = MÅNGA personliga inköp

Inköp med mamma idag och vi var på jofama, de som säljer kenza jackorna. Blev två jackorna till mig själv!! Skit läckra! En kenza skin jacka och en päls jacka. Så grymt heta! Får skinjackan till mars och pälsen till agusti.

Fick ett jätte fint halsband på ett av inköpen oxå, köpte mig ett skit snyggt armband! Från mi collection, jätte gulligt märke.

Imorgon är det mitt favvo märke som gäller på inköpen. Day! Sen är det modevisning på kvällen sen bär det hemmåt örebro!


Alla hjärtans dag

FIck världens finaste ring av hjärtat. Av Efva Attling. På ringen står det From here to eternity.
(INGEN förlovning! Alla undrar när vi ska förlova oss och de ska vi inte! Ör så nöjd ändå!)

image1


Stockholm next

Hela nästas vecka! Woho! Går till skolan en timme för ett prov sen åker ja och morsan till stockholm och kommer inte hem förs fredag. Loveloveit! Och på fredag är det high school musical som häller. Pappa hade biljetter och nu ska de bli av. Kan bli kul, ja har inte äns sett filmerna!

Nu ska jag hoppa i säng. Är rätt slut efter modevisningen :)

BIOBIOBIOBIO

Mycket bio nu. Och om någon behöver biljetter till bio så har jag massor som du kan köpa för 50 spänn. Alltså halva priset :) har hur många som helst men går ut i mars!

På fredag ska jag denise och sandra ut och käka och bio. Ska bli så jävla kul äntligen. Blir så långt emellan när man ska ses och inte går på samma skolor eller ställen. Men nu blir de av. Känns som de blir en lite galen tjejkväll vilket blir toppen. Farsan blir de att se.

På lördag däremot blir de nog snabba cash men Emil som lite alla hjärtandag firande. Fast de är på söndag. Måste ut och köpa paket oxå! Stressigt värre nu.







modevisning på G

Och ja måste käka  duscha och hinna upp på stan och hämta biobiljetter till fredags mys :). OCH slå in paket. Stress!
Längtar iallafall till fredag, jag sandra denise och amanda ska ut och käka och bio. Kommer bli toppen. Lördag blir oxå bio men med älsklingen.

Men nu är det fan brottom. See you later!


Allt kan inte vara enkelt

Äntligen lite frisyr på allt hår! Är jätte nöjd nu när man fixat lite med de själv. Klippte mig hos Antonia på Studio Fräsch och han är ju så jävla skön! Skit fräscht ställe oxå.

Imorgon är de först praktik och sen drar ja och hjärtat till fjällen. Ska bli så skönt med lite skoter och lugn.
Det är svårt att hantera saker rätt när man känner sig så djupt sviken av någon man varit vän med så länge. Vill inte bry sig och det vore bättre för min egen skull om ja kunde låta bli. Men det är svårt, det går inte att bara sluta bry sig.

13 going on 30

Mys film på TV. Gud va länge sen man såg den. Älskade den förr. Jag håller iallafall på att packa mig ur mitt rum och ut till soffan. Mammas kompis är här och ska få låna sängen. Så det blir spännande.

Imorgon Blir det ju sista skoldagen denna vecka och sen klippning. Ska fräscha upp frisyren lite! Längtar. Sen ska vi köra step kondition jag och isa kanske emelie. Jobbigt men underbart efteråt.

Shoppade på mig massa kul igår föresten. Jeans och shorta från MQ. Och vaga bond skor från DNA. En liten vit lögn var tvungen att dras här hemma så jag inte skulle få alla över mig men skohyllan är iallafall lite städad nu ;). Bara älskar nya skor!

RSS 2.0