Nyttigt värre.

Mys blev de. Vi åkte och hyrde lite filmer och gjorde en riktig frukt tallrik!



Det är: ananas, gurka, morot, melon, vindruvor och såna
där goda oranga saker längs bort. Plus lite taco och sourcream dip.


Shopping med morsan.

Jag och mamma var på stan en snabbis igår och ja är så lycklig för ja fick värsta fina Bondelid klänning som ja ska ha till jul! Den är så fin. Plus att ja fick halsduken från MQ som ja gått och tråna efter. JIppi.

Och surprise! Ja är nästan klar med alla julklappar! Sååå skönt.

Sjuk

Både ja och syrran ligger med feber och har fått ordning på min facebook så. Började på företagsekonomi provet idag. Fy f*n säger ja bara. Aja känns skönt at komma igång för ja har så mycket att göra. Får se hur ja mår och om ja blir frisk för då kommer veckan se ut såhär:

Tisdag: JObba eller träffa josefine.
Onsdag: Gå på stan med Emil hans syrra och hans mamma för att kolla på julklappar.
Torsdag: Träffa lilla anna på stan en sväng :)
Fredag: Jobba eller träffa josefine, inget bestämt än.


Suck..

Så tråkigt med folk som inte kan ställa upp när man verkligen ställt upp på den personen. Näst intill skämt ut sig inför andra pågrund av det och inte ens få ett skit i tillbaka.


Som en extra dator

Hemma nu efter kvällen. Jätte mysig kväll.
Skönt med så härliga människor.

Mobil helvetet lagga ur igår så nu går ja runt med en halv dator känns det som. Alltså de är ju en toppen mobil och vi skulle egentligen sälja den men nu när min försvann så va ja tvungen att använda den till jul iallafall för då får ja en ny :) jippi. Vill ha en Samsung Jet, typ som en Iphone ! Ser ut såhär:


Julbord utan jul mat!

Idag var vi på gymnasiefullmäktige mötet. Mycket underliga människor måste ja säga! Många översittare och mycket dumma kommentarer.
Nu ska jag syrran och emil till marieberg och shoppa lite. Jag har bestämt mig för vad ja ska ha på mig på julafton. Så skönt att få de gjort.

Imorgon blir det lite skola sen hem prov och på kvällen ska vi på jobbet ut och käka. Julbord på nån italiensk men utan jul mat som tyr är. Hatar jul mat! Jätte fin och tydligen skit dyr resturang men man får väl njuta när man blir bjuden ;) 

Förstört..

Konstigt hur det kan bli så liknande sammanträffande.
Hur något ja gått och planerat på och gjort sen ja var liten är nu förstört för att en annan person tänkt detsamma. Hur två personer kan tänka så lika.
Ja vill inte vara den som härmar.
Även om det är bara dumt att tänka så för ja gör något eget men nu är det försent. Förstört!

Önska ja aldrig fått reda på det.

Om möblering

Äntligen har jag hittat mobilen jag verkligen vill ha. Samsung Jet tror ja den hette. Ja hade kollat på Sonys Aino. Men gilla den nog inte och den här blir toppen!

Men iallafall. Jag började ju möblera om i rummet och städa överallt men så glömde ja tiden så ja missa Body Pampen. Men ja blev lagom svett av att flytta runt på allt i rummet. Har till och med haft öppna fönster :O..

Och så blev det:





loud

Nu måste jag göra något. Har legat i soffan och kollat på film men nu får de hända nå. Inte för att det knappt finns nå skönare än täcket och soffan. Men jag tror att ja ska möblera om lite på mitt rum faktiskt. Måste prova för att se. Det kommer bli som ett tränings pass kan ja lova iallafall.

Klar med lite plugg nu oxå så känns rätt okej att bara slappa. Skönt att det blev något av allt.

Nu blir det musik på HÖG nivå och lite flyttning :)


Lusse bak

Nu ska jag snart åka till farmor och baka lussebullar! Hihi. Så mysigt. Ska bara träffa matilda på stan före så ja ska väl packa mig iväg nu :). Hörs sen !

Ledig på fredag!

jippi!


Jä..a idiot som är ett jä..a praktarsel som inte äns förtjänar en familj.

Ja pratar om min morfar. Eller egentligen låtsas morfar men ja trodde att han var min riktiga tills jag fyllde 11 så det känns lite konstigt att bli ignorerad i 4 år. Ja träffa honom idag för första gången på ett par år och han kolla inte ens på mig. Han är ett sån jä..a praktarsel. Inte ens hans riktiga barnbarn tar han hand om. Så värdelös är han. Och han förtjänar inte att ha så fina barnbarn (mina kusiner) som han har och min mamma förtjänar inte att inte kunna hämta sin mammas saker för att han inte vill att hon gör det. Min mormor dog och han lova henne att ta hand om oss lika bra som när hon levde vilket han sket i och gav upp kontakten. Så en idiot som han förtjänar inte att ha barn som bryr sig. Han vet inte äns vad hans nyaste barnbarn har för kön !! För han har inte hälsat på. Hon är 1 och ett halvt nu.

öppet hus?

Öppet hus på skolan imorrn. Vi börjar kl 13.00 på dagen och går till typ sju eller så. Ja ska köra en power point halv sex, sex och halv sju sen får väl ja dra. Varje gång tar iallafall inte en halv timme.

Kvällen blir med lite mysparty med jobbet. Får se när ja hinner dit men kul ska det bli iallafall. Ja och mamma ska nog en sväng på stan och käka lite innan ja börjar skolan. Det blir förhoppningsvis en toppen torsdag :)

s

Sjuka människor överallt . Både emil och mamma ligger hemma och vem blir sjuk näst då tror vi.. Vill inte bli sjukare än ja är. Har fått tillbaka mag katarren oxå. Äckligt!

PH

Hur f.. gör man en ledarskaps filosofi? Blää har så mkt att göra. Och bättre blir de inte när man inte kommer någonstans.

Ikväll börjar nya Paradise Hotel. Tror nästan man måste se om det är nå att se :)


Jävla dag

Har haft håltimme sen kl åtta i morse till halv tre och då fick jag bara ett papper sen var det bara att gå hem. Kul. Skulle träna men orka inte efter min dag. Ska äta något och sen sova. Vi fick jobba hemmifrån imorrn så det blir att plugga från sängen. Det passade verkligen bra för ja mår inge vidare. Det bror väl på att ja inte hunnit käka nå idag för allt plugg sen ja kom hem så ska nog se till att det blir nå gott att käka.

GUD va ja är trött! Tur att det bara blir två till dagar i skolan denna vecka. Ledig imorrn skola onsdag och på torsdag börjar vi kl ett och kl fem börjar öppet hus så då blir det lite redovisning sen lite party faktiskt det blir bra. Också ledig på fredag vilket passar!


Nattinatti

Imorgon måste jag nästan köpa en glittrig top till lördag. Har en perfekt outfit tänkt i huvudet men vet inte om det blir bra på. Får se. Åker till frövi efter skolan och käkar lite med älsklingen som ligger hemma och för han mår dåligt sen blir det en sväng till anna. Ska fixa hennes hår sen ska jag och emil in till stan en sväng.

Nu ska ja nog försöka sova. Puss och god natt!

Presenter

Idag efter modevisningen fick jag ett armband från OXXO av snälla Lotta.
Även ett snyggt brunt skärp.
Kostar 299kr. 50% just nu.


Fick fina pannbandet av farmor, ville först ha vitt men kom på att man har ju smink...
Men så här blev det :
Kosta 129kr

mitt hjärta går i hundra.

Massor att göra och jag är tok stressad! Alltså tur att vi är lediga imorrn. Jag dör snart av hjärt attack eller nå. För att inte göra det bättre så är det modevisning imorrn och torsdag. Som om man hade tid med de. FAN!!

Inte ens en lugn helg. På lördag fyller pappa och då kommer lite släkt sen är det bara att dra till stockholm igen. Vi ska på finalen av Körslaget faktiskt. Har knappt sett det men det ska bli kul. Inspelningar är så roliga!

mkt

Sprutan känns inte. Alltså influensa sprutan. Jag sa till mamma att jag inte ville ta den alls så då fixa hon så vi fick åka till frövi och ta på drop in. Än så länge är det bra förutom att jag inte kan använda armen så mkt.

Mådde piss i morse men det blev bättre efter lite sömn så ja luncha på stan med farmor och fick faktiskt ett par jeans leggins och ett pannband från MQ. Hade letat efter pannband så de va så kul att ja hitta de sista som va kvar därifrån. Så snyggt så.
Sen var det bara att göra ett Aerobic pass som ja ska ha på torsdagens idrotts lektion i skolan.
Och ja har borjat övningskört och idag var första gången på en riktig väg.

 


Mys sallad

Mys med mamma och syrran fram för hell's kitchen med
värsta mysiga och goda salladen som mamma gjort. Ett tips.
De va advokado, gurka,tomat, parmaskinka, mozzerella, vitlöksbröd och sallad.



Imorgon blir det att luncha med farmor på stan. Kanske får en namnsdags present  :)


stockholms shopping

Det blev massoe med shopping i stockholm i helgen och jag handla på mig såå mycke bra :)


Bäst i Väst

Jag tyckte bara tröjan var så snygg på så jag var bara tvungen att ha!




Detta plus :
 - Lång mys tröja från Gina
 - en troja från MQ
 - ett par leggins med skin på sidan från MQ. 
Ska få dem i julklapp fast ja måste nog köpa loss legginsen till lördag! Fast jag funderar faktiskt på om ett par skin leggins/byxor skulle va snyggt... hihi..


Massa påsar :)

Fy fan va härligt vi hade på Idol. Det var värsta stämningen. Hela helgen va bra. Massa bra shopping från igår och idag. Det kommer nog bilder från de med ;)


Bästa TV4 gänget som vi va där med :)


Jag och morsan :)


Idol VIP ;)


Vem är bäst i Idol? Vet inte om ja hejar på någon..

Aaaah stress. Jag blev just klar med företagsekonomi provet som jag suttit med hele kvällen. Eller ja sen ja kom hem från träningen. Jag och Isa körde Body pamp efter skolan. Men alltså jag har inte packat för helgen än! Vet knappt va ja ska ha på mig men jag ska nog köpa nya skor iallafall :) hihi. De värsta är att så många har dem men men..

Imorrn blir iallafall en toppen dag. Slapp dag i skolan slutar väl runt elva sen stan och kanske köpa skor. Bara de blir man ju lycklig av. Sen drar det mot Stockholm och IDOL. På lördag blir det shopping och vad är bättre än det! haha..  Måste köpa farsdag present imorrn xå. Glöm inte! 

next stop, frövi

Filmen va as mysig. Ingen film man vill se i soffan kanske men på bio va den super. Det blev en en hög svart kjol från HM (tack Nicole för tipset ). haha. Och en massa smyckes grejor.
Nu måste ja packa för imorrn är de skola - tandläkaren i frövi - träffa anna - mysa med emil i frövi !
Nattinattti!!

mmm

Toppen dag. Skönt. Först skola men vi kolla bara på Njarnia så de va ju soft och ikväll ska ja mamma syrran och kanske pappa oxå, vet ej, men vi ska iallafall på en förhandsvisning av någon film på bio. Kommer inte ihåg va den hette men den har tydligen inte börjat visas än.
Så det blir mys pys och senare är de ju favvo programmet Desperate Housewives!! Jippi.

Men ja måste upp på stan en sväng innan bion. Gjorde ett armband till farmor som fyllde år och nu har ja massa nya armband i huvudet. Så de blir bussen till stan och shoppa ;)   Här är armbandet:


Gran canaria 2


Någon tok på en bar som lekte i mammas hår


Underbara pool. Vill ligga där istället för här.


Havet !


Okej inte vackraste bilden men jag och mamma <3


Sol och bad


En drink efter middan..hihi.


Senaste



Cardigan från Gina Tricot
Jeans leggins Bikbok
Linne Carlings
BH från cubus i påsen

Alltså ja har gått upp en hel storlek i Bh:ar fast ja tränat och gått ner i vikt annars.
Man tycker ju att över bröstet av alla ställen borde de försvinna lite. Men icke.
Har fått köpt 5 nya BH:ar. Två borta i posten så ja vetifan om ja får dem.




Fina klockan från Spanien. Jag och pappa ska tydligen dela den.. ;)


Gran canaria



På väg


Amadores. Underbart me sand mellan tårna


På G


Vad ja gjorde..

Mer kommer....


RSS 2.0