Efva Attling no 2

Hemma. Kom igår och fick åka direkt från flygplatsen till jobbet för modevisningen. Nu har ja fått lite upp packad och måste börja försöka göra mig fräsch för ja ska upp på stan och träfa josefine om nån timme för lunch. Java tror ja de blir :)

Fick ett grymt fint armband av min älskling igår när ja kom hem. Samma som hörde till halsbandet ja fick senaast. Det är såå snyggt. Höll på att dö :). Efva Attling :


Längtar efter äcklig flygplans mat :D

Vill bara åka nu :) haha. Dagen har vänt och allt blir bara bättre. Imorrn bitti ligger ja på en sol säng! Haha. Längtar till och med till att flyga. Sitta på flyget med en film på och snoza till. Äcklig flygplans mat haha. Det är så mysigt.

mud i teduvuh

Tack för uppmuntran. för de första. Att en dag som börja så bra kan bara störta. Men fan att den ska gå uppåt igen. Åker ju snart. Kvart i fyra lyfter vi. Blir så underbart. Är klar packad, klar fixad och fick just hem ett packet från HM som ja beställde för ett tag sen med massa kul i som ja ska prova nu! Hihi. Hörs om en vecka (a)

sooon

Såhär dax om två dagar är jag utomlands :) jippi. Längar så. Måste packa klart men de känns som ja aldrig blir klar! Kan inte välja vilka skor som ska med heller. Måste fixa de nu innan älsklingen kommer. Planet går runt fyra på onsdag så ja får se om ja hör av mej innan. Byebye


410 kronor

Räknade pengar härom dagen. Vi hade massa kronor som bara låg i en burk.


toomuch

Alltså shit, så jävla mycket att göra. Imorrn är de brytdag så ja ska sitta hemma och jobba. Har så mkt uppgifter från Berlin resan som är klara förutom ett häfte.
Sen är det "bara":
- Redovising av ledarskapen
- Samhällskunskap uppgifter
- Ledarskap på idrotten
- Och alla uppgifter ja missar när jag är i Spanien.

Gjorde prov idag oxå. Finns inget bra att vänta sig. Lovar.

Men som tur var hade jag en grymt mysig kväll med Anna på stan och bion.
Det behövdes. För resten av veckan innehåller plugg, jobb och det bästa, packa till Gran Canaria. Det blir mycket. Hoppas på en lugn helg nu bara :)

Längtar till sol och bad, bara 8 dagar..

Det här är hotellet i maspalomas i Gran Canaria

..måste börja packa igen, fast man nyss packat upp!

Sem

Fy fan vilken helg. Helt sjukt kul hade vi på båten. Träffa lite folk man kände och lite nya människor. Även om de finns mycket konstiga folk på såna resor var det verkligen super. Vi dansa fan tills klocken var 4 på natten.

Och nu är det tisdag igen, bara 8 dagar till man ligger i solen i Gran canaria. Det sk abli skönare än skönast. Och nu när man gått ner ett par kilo känns det iallafall lite bättre att ligga i bikini. Alltså ja kan inte fatta hur mycket ja gick upp i sommar! Aja snart tillbaka till min gamla form. Ikväll blir det Body Pamp och senare kommer älsklingen. Är jätte sugen på någon go pasta så ja tror ja ska fixa maten ikväll ;). Farligt!


12 dagar kvar

Så sitter man här i skolan tydligen två timmar tidigare än vi börja. Men de är ju inte så lätt att veta när man börjar om det inte finns någon som berättar. Aja jag får väl sluta tidigare då. Börjar iallafall jobba. Alla ska göra redovisningar om Berlin och visa för föräldrarna vecka 43 och just den dagen åker jag till GRAN CANARIA ! Längtar så.
Iallafall så gör jag något slags häfte som dom får istället.

Gör inget om ja slutar tidigare iallafall för jag måste packa! Imorrn åker vi till båten och jag har ändå inte packat eller bestämt va ja ska ha på mig. HJÄLP!

Åker ju också till Spanien den 21 så de är ju bara 12 dagar kvar och det är dags packa dit med. Jag och mamma har redan haft ett litet tjafs om hur många skor ja ska ha med mig ! Hon säger 3 ! Tok heller.

Specialare

Va jätte sugen på glass med massa jordgubbssås men hemma fanns ingen glass så de blev : an magnum som jag ätit bort chokladen på sen på med jordgubbs sås :D haha så gott !

Viking line

Ännu en stressad vecka. Body pamp var de idag och så en lugn kväll för favvo programet börjar ju ikväll igen, jippi.
Resten av veckan innehåller två modevisningar och mycket plugg. Och ännu mer packning! JAPP!

På lördag åker jag me massa jobb kompisar med Vikingline båten. Det kommer bli grymt kul. Med så härliga jobbar kompisar blir de inge annat. Men va fan ska man ha på sig! Alltså ja måste åka i nått, ha något snyggt på kvällen, bikini ( vi har bokat spa på söndagen) och så måste ja ha ¨nå att åka hem i. Måste nästan ta en sväng på stan och hitta nå snyggt till kvällen för ja har inge ja kan tänka mig. usch blir så nervös!!!!

Måste iallafall köpa :
Ett svart linne på mq
Ett svart långt linne
Klänning till lördag
Lite smink
och strumpor  ;) hihi

Sist jag mamma, syrran och älsk var ute och åkte båt :)


dressing

Smart som ja är glömde jag alla jeans hemma när vi åkte till Berlin så ja hade bara leggins och självklart går dom sönder mellan benen. Har inte sett klok ut i hålliga leggs så igår blev det en shopping runda på marieberg med mamma syrran och emil. Det blev ett par leggins, två tröjor och ett linne. Det är ju bra att vara lite uppdaterad :) haha. Köpte bara två tröjor i tyskland så de så. En jätte fin skjorta som de får bli imorrn tror ja :)

back to normal

Första dagen i skolan sen vi kom hem från tyskland idag. Fan va bra vi haft. Det har vart både party och mys. Lite väl mycket musem men är man med skolan utomlands måste man ju räkna med lite sånt ;). Men här lite bilder.

Hela klassen:



Hotelet, inte det vackraste men det dög :)
Värsta livet där om kvällarna:) hihi



Bland alla tunnelbanor stod vi förvirrade
jag, amanda, malin och isa :)



Allmänt bara världens sötaste bild!


RSS 2.0