Änglar

Underbart väder idag. Sitter ute på balkongen i solen och fixar lite med en morsdag present.

Men måste bara tala om att går klippte jag mig och det blev rätt så intressant. Haha fint men ovanligt. Farmor kände inte igen mig :)

Idag ska vi till frövi senare. Kankse se om de va nå intressant på frövidagen och kvällen blir det grillfest med lite folk. Blir nog bra. Men nu måste jag börja fixa lite inför imorrn. Det kommer lite folk och firar mig då :). Ska bli kul med presenter!!

1 vecka och 1 dag

Imorrn är det en vecka tills jag fyller :)   Haha ska bli lite kul att få nå istället för att ge bort hela tiden ;).

Örebro - Arboga - Frövi

Har precis tagit världens skönaste dusch. Har känt mig helt äcklig  idag.

Imorrn börjar ja skolan kl ett vilket är såå skönt. Men slutar inte förs fyra. Det är lixom en enda lektion som är 3 timmar FÖR lång. Aja. När ja kommer hem sen ska vi åka till arboga på födelsedags kalas för kusin.

Efter det åker jag hem till emils lägenhet och fixar lite där. Va ju på ikea här i vecka och hitta massa fint men inte till mig. Så ja ska åka till emil för att göra fräscht tills han kommer hem. Han kommer inte förs på natten så jag hinner nog :).

Bråkigt värre

Mådde lite bättre idag iallafall så stan blev de. Men först åkte vi och kolla på en stuga ute i leken men den va inge bra alls så jag och pappa åkte till stan och kolla på lite födelsedagspresenter till mig sen köpte vi present till kusin alex som vi ska till imorrn på kalas. Hitta flera snygga skor och jeans på stan som troligen kommer i födelsedags presenter ;).

Sen åkte jag och morsan och syrran och kolla på pappa när han spela fotboll. Men fy fan va de är jobbig att bara sitta och kolla, Jag sitter bara och skriker. Inte för att ja gillar fotboll men. Men idag va de riktigt spännande. Det blev bråk mellan pappa och en annan idiot. Fy fan. Men de va inte bara pappa som hamna i bråk med samma idiot om om igen. Han va inte riktigt klok.


Har aldrig längtat så här mycket efter en måndag!!

Fanfanfan. Skulle träffa kompisar och ut på fest ikväll men de blir de ju inge av. Har sån jävla feber och mår så illa att ja vågar inte äta nå. Och allt ja ätit idag är en sallad så kan va därför man är så slut. Aja blir ännu en kväll i sängen.

Men jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorrn för ja är så extremt shopping sugen. Plus att på måndag kommer lönen ;). Tror aldrig att jag längtat så här mycket efter en måndag.  Måste köpa väska smink och klänning till avslutningskvällen. HItta så extremt fina klänningar på debut men de va inga billiga så ja får se.

Älskling kommer hem på måndag oxå. Saknar honom nu.


Italiano

Snart ska ja och morsan till IKEA. Sen ska vi ut och käka på nån italiensk resturang och sen kanske bio. Män som hatar kvinnor i så fall. kan inte hitta på så mkt mer ikväll för ja ska jobba kl tio imorrn så en hemma/ute kväll med föräldrarna passa bra för en gångs skull. Syrran och pappa ska också med ut ikväll.

need something

Sitter här utanför en stuga i stockholms skärgård med solen som lyser på. Helt underbart. Stugan är jätte fin och vädret är skönt.
På lördag blir det att träffa lite kompisar men vet inte vad som hittas på. Ska bli skönt när pojken kommer hem så man har lite och göra. Blir lite uttråkad ibland när man bara är bland vuxna och små barn.

22.02

Har precis ätit sushi för typ första gången. Eller ja inte riktig utan vegitariskt sushi! Haha riktigt gott. Ja äter ju ingen fisk så dom hade bara tagit bort fisken och lagt på grönsaker.
Nu måste ja börja packa lite för stockholm imorrn. Vi skulle väl åka nån gång på förmiddan.

De ska bli så skönt nu med lång helg. Det behövdes verkligen nu. Ska inte jobba förs en liten stund på lördag och de får ja ju dubbelt betalt för så de gör inget. Sköntskönt.

Men jag har blivit jätte sjuk!! Eller jätte förskyld rättare sagt. Skit jobbigt för ja kan inte andas eller annat. Fast nu ska vi se om Fråga olle har nå intressant att säga idag.
byebye

stockholm

Usch. idag va en sådär jobbig dag när kroppen verkligen inte kändes bra. Tror att ja har feber. Menmen hade matteprov idag. Nationella till och med. de gick inte så bra men godkänt blir de nog.

På torsdag ska jag och familjen till ett par kompisar i Stockholm fast va ska till deras sommarstuga i stockholm skärgård.Kommer bli så mysigt. Dom har två små ungar som är världens sötaste.  Så de blir nog bra. Vet inte hur länge vi blir kvar där men än så länge har ja inget annat planerat så. Skulle va kul att ta en riktig shopping dag i stockholm city :)


Sommar utan regn tack.

Jag längtar efter den riktiga sommars så hemskt. Den här sommars kommer bli så underbar.

Först åker jag och morsan till kreta och efter ca en vecka kommer pappa emil och syrran upp och så åker vi hem efter två veckor till. Sen blir de en vecka hemma och sen till gotkand. Jag längtar så. 

Hatar de här regnet. Men jag hitta en lite rolig GAMMAL pass bild som kändes lite kul för tillfället :). Passar när man ändå pratar om utlandsresor och flyg!

 

hemskheter och ensamheter

Idag åkte älsklingen till egypten i en vecka. Känns helt tomt. Men de fixar sig nog. Det känns bra när man ses igen och saknat varann lite.

Menmen de valde inte bästa veckan att åka. farmor har precis börjat med strålningen mot cancer och mår inge bra. jag känner mig helt rålös. Jag kan inte göra något för att hjälpa men om hon försvinner vet jag inte hur livet skulle bli. Hon är så jävla gullig mot mej. Skulle bli så hemskt tomt :/

Preventivmedel

just nu sitter vi på info och layout och jag jobbar på en power point redovisning. den kommer handla om att det borde vara gratis med preventivmedel för ungdomar mellan 15 och 18. :)

Shoppat men inte till mig

Lördagen blev på stan med Emil. Hitta inget roligt till mig själv men jag hitta skit snygga Peak flipflops till emil som ja absolut tyckte att han skulle ha så de fick han. Ja sprang ifrån han när han va i en affär och sa att ja fick brottom. han gick nästan inte på de. hah.

Pitcher's

Imorrn är det äntligen fredag. Ska bli jätte skönt. Ska till skolan, luncha med en kompis ja inte sett på ett tag och sen jobba. På kvällen kommer älsklingen och vi ska nog hitta på nå kul. Annars blir nog helgen rätt lugn, hoppas jag. Emil åker utomlands en vecka på måndagen så de vorde skönt att bara ha de lugnt och skönt.

Men nu måste ja dra för jag, mamma och pappa ska
ut på stan och käka på Pitcher's. Ska bli mysigt.
 

Pitcher's

Jag har köpt nya skor :) !!

Lova mig själv att de inte skulle bli mer skor förs nästa lön men ja kunde inte hålla mig.
De värsta är nog att de inte är så speciella men de va såna jag ville ha så de gör inget :)

Jippi!


Matteprov suger

Jag hatar matte!!! Har nationella prov imorrn.
Får se hur det går för de får gå som det går.
Skiter i att ha panik nu för ja pallar inte.
Det blir bara ännu en sömnlös natt.

tisdagen

Idag sluta vi tidigt så ja gick hem och plugga lite sen åkte jag och morsan
till arboga för att hälsa på små kusinerna och moster.

Nu sitter jag och kollar lite på tv och ska snart hoppa in i duschen lite snabbt.



Här är sötis emma. Yngsta kusinen som just fyllt ett :). Hon är så söt!

sömnlös

jag vet inte vad det är med mig men ja är så jävla trött jämt. Jag sover på nätterna men ja drömmer extremt mycket nu de senaste veckorna. de måste vara därför. jag har blivit så trött att jag somnar så fort ja lägger ned huvudet någonstans. de spelar ingen roll vart. och de värsta är att det är bara mardrömmar jag har. det är hemskt och jag är lika rädd varje gång ja vaknar ur en dröm. och ja tror alltid att den är sann när ja precis vaknat.

ORKAR INTE MER!!

helgen

pappa va borta i helgen så som vanligt när det är så va jag mamma syrran och emil ute och käkade på kvällen. kinamuren blev det denna gång. sen åkte jag och emil till frövi och lite kompisar sen på lördagen va de linde tyvärr gick det inte helt utan något slags tjafs som vanligt menmen de va kul :).

men ja funderar över hur folk kan va så otroligt dumma ?
Alltså korkade inte elaka för de kan man fatta lite men så himla korkade. haha

ovärt

det är måndag och det är egentligen helt ovärt att gå till skolan idag. Ja sitter hemma än för ja har inte äns börjat skolan. kl 13.00 börjar vi idag så ja hade sovmorgon men kl 9 kom de in massa gubbar som skulle kolla på golvet så ja vakna och kunde inte somna om. så ja har inte gjort ett skit på hela morgonen. kolla lite i matte boken för vi har nationella prov i matte på onsdag men dte blev inte mkt gjort för de. fööör tråkigt. så vi slutar runt fyra och då ska ja jobba.. jobbig men bra för min shopping...

just nu kollar ja på extreme home makeover. men ja fattar inte varför för ja hatar de. herregud de är så fejkad. Aja. ikväll kommer emil och de händer nog inte så mky mer.

Pappa är borta denna vecka med. Denne vecka är det måndag till onsdag bara iallafall. Tror de va typ en månad sen han va hemma en hel vecka faktiskt. haha. stackare.

oxxo

Fick nya oxxo smycken iger :) Är så jävla glad.!



helg

idag är blir det linde och frövi. först ska vi grilla frövi sen ska vi ett gäcg till linde och så sova i frövi.

igår va ja mamma och emil och käka på kina muren sennåkte ja och emil till lite kompisar och bara slappa lite. de va så trevligt så.
hoppas bara att kvällen går utan tjafs och barnfasoner för fan. så tråkigt de blir ibland.

De värsta är att ja lixom borde plugga men ja måste ju duscha och fixa mig för kvällen för emil kommer och hämtar mig klockan 3 eller så tror ja så ja hinner inte. och imorrn lär de ju inbte bli av, hah. aja ja väljer duschen förre pluggande!

Nu ska jag överraska syrran med att riva ut hela hennes garderob :)

......................................

gröna lund :) !!

såtrött. internet har inte funkat. menmen idag sluta vi kl tio så jag och lite tjejer drog upp på stan och åt jätte gott. De va länge sen man va så mätt :) ! Vi hade jätte trevligt iallafall.

Kan inte fatta att det redan är onsdag känns som helgen va nyss! Vi skulle till norrköping i helgen men på vägen ångra vi oss och åkte till stockholm och gick på Gröna Lund istället. Jag emil och hans syrra!! de va jätte mysigt. stockholm är så fint på kvällen, måste flytta dit nån gång. vi kom väl upp nån gång vid åtta så de börja bli sent. PS! den nya berg och dalbanan är as läskig!

RSS 2.0