modevisning på G

Lite hemifrån jobb idag med på praktiken. Suttit och letat snygga hemsider i timmar men de e inte helt fel. Men imorgon drar vi mot norrköpng. Där ska vi hänga kläder och ja ska ta massa kort! Kommer bli kul, har faktiskt inte vart i den buteken än.

Nu måste ja dra mig mot jobbet om jag ska hinna med allt till modevisningen ikväll! Ska fixa allas hår och smink och mkt mer.
För en gångs skull ska ja ta cykeln istället för bilen , vilket är stort för de har ja inte gjort sen ja fick körkort :)

byebye :) 

Ny mejl

aamandagustafsson@hotmail. se


Saigon såklart

Blev en riktigt mysig kväll till slut. Träffa Isa för lite mat på saigon sen hemåt för lite efterfoskningar på lite personer genom fejan såklart. Fångarna på fortet som vi blev väldigt besvikna på för vi ville ju se anna book och pernilla wahlgren ju ;) och såklart lite timeout. Sen skjutsa lite på både syrran och isa fisa.

Länge länge sen....


starta eget

Det borde vara en bra vecka de här. Så nu har ja bestämt att de är de. Ikväll blir de mat och kanske bio med Isa ute på stan. Mycket behövande. Imorgon kommer iallafall bli skit kul för först är de praktik och faktiskt sovmorgon. På kvällen blir de Modevisning på jobbet. Premiär för hösten och nya lokalen.

Vi hade föresten skolfotografering idag och utav typ 20 i klassen var vi nio. Jippi, vi kommer se ut som IV klassen. Appropå iv så hade vi första individuella valet idag och ja tror de blir skit kul faktiskt. Starta eget är kursen. Blir nog projektarbetet det med. Tänkte göra smycken och sälja men de gör ju alla känns de som :)


not easy

Känns bara tomt ibland. Orättsvist, omöjligt och tomt. Konstig känsla när det finns så mkt bra egentligen...

mamma jag älskar dig !

GREKLAND DEN 11 SEPTEMBER ! ÅHHH va skönt. Jag är så glad att mamma äntligen förstod hur viktigt de va ;) hihi. Nej men det ska verkligen bli toppen. Vecka 37 tror ja de blir. De blir en av lägenheterna på rebecka hotell. De måste vara de mysigaste ställen vi vart på. Och vi har vart på MÅNGA ställen. Helt underbart. Nyköpta skor och bokning av greklands resa, bättre blir de ju inte :) Min mamma äger verkligen <3

Mys semester med mamma och syrran, SÅÅ BRA JU! Är riktigt lycklig nu :)

HOTEL REBECKA - the best of the best




Mi and my lovely mami

FINALLY

NYA SKOR ! KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONBLICKET!!
product view of: Urban ankel boot w/elastic


Min syster äger faktiskt PUNKT SLUT


Best friend

Ikväll ska jag och Anna ut för lite käk :) efasos tror ja födelsebarnet ville :) har massa roliga paket så hoppas hon blir glad.

Först upp på stan för lite sko hunting för syrrans skull ;)

Hittade typ världens äldsta bild får skolavslutningen i åttan.


Fortfarande en hemlighet ;)

Min praktik äger! Första dagen idag men efter som allt inte är klart än med min "uppgift" som ja tänker hålla på ett tag till tills de är helt klart ;). Så fick jag jobba hemma med lite förberedelser, såå skönt! Har jag lite tur kanske de blir de samma imorgon. Inte för de gör något att sitta på kontoret heller. På något sätt känns de lite proffsigt att sitta med laptopen på kontoret. Men laptopen i soffan funkar oxå helt okej :)

Jag har bland annat skaffat en ny mejl och börjat med lite efterforskning. Inget fel i att sitta begravd i modetidningar :)

workout time

Äntligen igång med träningen efter sommaren. Körde step up och de kändes. Fy fan. Denna gången var passet tyvärr inte de bästa men de ska bytas till nästa gång. Då ska jag vara på modevisning i och för sig men de de både kul och jobbigt de med ;)


Sko förbud

Som många vet köper jag MÅNGA skor. Mina föräldrar tycker tyvärr att de suger och att vår skohylla är för full. Jag tycker ju i och för sig att man inte kan ha för många skor. Nu är de iallafall så att ja köpte tre par sen dom sa åt mig. Och nu har ja hitta nummer fyra. Jag MÅSTE ha dom! Finns i brunt och svart men ja tror att dom bruna är snyggast fast svart mest användbara. Dom kostar iallafall bara 900 så ja bara måste ju.

product view of: Urban ankel boot w/elastic


Nice

Ny design när som helst nu !

Kom just hem efter en dag i skolan och en sväng på stan med farmor! Alt lika bra för plånbocken ;) nej men de är alltid mysigt. En lunch på soleo och lite shopping. Bara det att ja hitta så jävla snygga skor som ja tyvärr bara måste ha. Fick iallafall med mig en fin basic tröja hem :) tack farmor !


jippi !

Nya jackan har äntligen kommit! Super tuff päls jacka från Jofama, som ni kanske känner igen från kenza prylarna. Den är så snygg men bara smäppet för varm just nu. BUT i love it.




Första dagen i skolan är nu av verkad iallafall. Kommer väl bli okej. Finns en del kurser ja inte är ett stort fan av men de kommer bli soft!

Skol start...

..och de änns helt okej ändå! Kul att träffa alla som man inte sett och så längtar ja faktiskt till praktiken! Den är ju redan planerad och de kommer bli både praktik / extra jobb. Kommer fortsätta på pagelles kontor men nu ännu mer och ännu bättre. Så detta år blir de skola, jobb, praktik och ännu mer jobb! Kommer bli kul så de känns inte ett dugg jobbigt!  Vad ja ska göra är lite hemligt än så när ja startat de kommer ja defenitivt tala om va de handlar om ;)

Veckan är bokad och de kommer bli en toppen vecka. Grattis till min älskade anna panna på hennes födelsedag! Presenter levereras på torsdag när vi ska på mysmiddag! Men nu måste ja slå in lite packet sen är de bara att dra vidare till skolan då ;)

Myskväll med mami och sis :)

Hemma från stockholm och alla möjliga inköp! Blev ett gäng personal inköp med :). Bra modevisning och mingel. Och idag mys på stan med sussi och sööta adam.

Jag och mamma hade ju sån jävla tur. Vi fick en av sviterna på scandic. Två rum, terass, två badrum, badkar och massa fint. Var helt underbart men de är ändå inte helt fel att komma hem till min grymma säng.
Det blev tjejmys här hemma ikväll. Bara ja mami och syrran hemma. Mys mat på stan, indigo, och nu en snyft film. Jag älskar mina tjejer!



Imorgon blir de typisk lördagsmys tror jag, vi prata om att gå ut i karlskoga men känner mig lite trötter för de :)

KÄRLEK <3


workday

Imorgon är de jobb som gäller. Har sovmorgon iaf så de går väl ingen nöd på mig. Börjar kl tolv till sex. Sen kommer emil och hämtar mig och så åker vi till EM för beställa hans soffa :) skit snygg och stor så de ska bli riktigt härligt. Sen mot ikea för att in handla en stor spegel till hallen och så är de nästan klart! Väntar bara på tv bordet sen är allt klart och helt grymt fint! Är så nöjd med hur de blev.

Både mamma och pappa är borta så vi är alone med syrran. Får se vad för gott ja kan laga eller till och med hämta ;)


LOVE



Dessa snyggingar kommer bli mina favoriter i höst! Bara för snygga. Dom åker defenitivt med till stockholm i veckan :)

Fashion week in stockholm ..

..and i'll be there! De blir stockholm onsdag torsdag och kanske fredag. Kommer sitta i massa roliga inköp i stockholms modecenter. Va är roligare än att bara sitta och titta på kläder och bedöma dom! Samma sak blir de på kvällen på modevisning som även den är där.
Min älskling ska vara så snäll att hämta mig efter jobbet och sen köra upp mig till stockholm. Väl där ska ja och mami bo på favvo scandic i alvik. 

Men nu MÅSTE jag packa! Som vanligt vet ja inte va ja ska ha på mig :) Det står mellan svart långklänning, brunt skärp i midjan + svarta converse och ljusa korta jeans jackan. ELLER beiga ankel boots tillsammans med svarta super taja ankel långa jeansen med någon fin topp eller tunika :) LÄNGTAR!

work or school

Satt just och plocka bland lite skol grejor och jag vet att ja tänkt flera gånger detta lov att ja önska skolan var klar och ja bara kunde jobba men de vill ja faktiskt inte. Jag älskar mitt jobb men inte heltid säger jag bara. PLUS att de är lättare att få ledigt från skolan än jobbet ;)  hihi.


Lite "jag längtar tillbaka bilder"

Har förmodligen övertalat mamma att det blir en tripp tillbaka i september eller om vi kör på cypern i oktober. Vill bara utomlands! Men men om exakt en vecka har ja gjort första dagen i skolan. Börjar kl ett så de blir nog ingen jätte jobbig dag, en fika och lite scheman.








Vet inte va vi pratar om men de måste vara allvarligt ;)


Lång natt men bra blev den


Linne från MQ, 299:- ...

... med söta detaljer runt arm och hals.

Svart ankel höga jeans från MQ, 499:-
Tillsammans med dessa snyggingar blev det en super hit på krogen (och ignorerar ja hur ont mina fötter gjorde på väg hem) ! Som vanligt tog de sin tid att ta sig hem. Halv tre tog vi oss ut från frimis och mot mcdonalds och därifrån en taxi hem. Klockan fyra var vi äntligen hemma.

FLYTTDAG

Har sprungit runt som tok hela dagen nu och packat och fixat HÄR hemma hos mig fast de inte är ja som flyttar egentligen! Ska snart åka mot frövi för att hjälpa älsklingen med flytten! Först måste jag bara upp på stan för att köpa blommor och gardiner till lägenheten. Vill att de ska bli lite hemtrevligt på en gång lixom!

Måste även en sväng förbi MQ för att köpa en outfit för imorgon! Ska nämligen ut med patricia! Frimis såklart! Jag förstår inte riktigt vad de är med mig men jag har fått för mig att allt ja tar på mig är slampigt! Så ja ringde mamma i panik och vi kom ju på värsta bra dealen! haha. De finns nämligen en super fin topp på MQ för 299 och ett par jätte läckra svart halvkorta jeans för 499. Jag kände verligen inte för att handla för 800 för en kväll sådär bara så där kom mammi in i bilden! Jag får toppen av henne så de blir ju toppen ;)
Det tillsammans med mina nya klackar från kreta kommer bli så snyggt. (bild på skornafinns i annat inlägg).

OUTFIT FÖR DAGEN


Tillsammans med svarta converse såklart!


what to do

Sitter framför one three hill och de är ju bara för bra :) Sitter och funderar på hur ja ska ta mig till stockholm nästa vecka! Det är ju rätt så stor inköpsvecka/modevecka där då. Mamma ska såklart dit men hon ska vara där hela veckan och ja vill upp på onsdagen. Mys med mami på kvällen och sen på torsdagen är de inköp på de roligare märkena som DAY osv. På kvällen är de sen MODEVISNING som ja bara måste på ju!  Får väl kolla med pojkvännen om han vill skjutsa upp mig eller så blir de väl tåg då..


Bild från stockholmsresan sist.

best lunch ever

Ibland är de riktigt skönt att ha både körkort och bil. Tog bilen till jobbet imorse (det finns fördelar med att mamma är borta, ja har hennes parkeringskort!), iallafall så slutade jag vid två och var så hungrig. Så jag åkte ut i aspholmen där de har en rosalis deli drive in ! bara för bra! Sen hem mot soffan och lite senare blir de nog att svänga förbi fridas lägenhet och hjälpa till lite med flytten :)




Todays


solo

Då va man nästan igång igen då iallafall. Träning pratar ja om. kan ju inte säga att de blev jätte mkt träning under sommarn men nu är de bara 2 veckor tills skolan börjar då blir de vardag igen. Ja skulle hellre fortsätta ha lov men ja bestämmer ju såklart inte de ;) , men tänk om de vore så bra!

Har iallafall haft en riktig sommarlovsdag med regn. Den spenderades med syster yster med en film. The last song blev de. Som vanligt när matilda väljer film blir de en riktig snyftis! Vi satt med tårarna sprutande här i soffan och en numera tom pappersrulle. Sen kom papi och hämta upp mig så åkte vi mot aspholmen för lite stadium + lager 157 shopping! Mycket blev de inte men lyckades få med två träningslinnen av pappa. Så snällt så, ett cerist och ett svart så klart!
Därefter mot Njoy för lite träning och såklart vår speciallitet gröna grodan sallad. Så blir de när ja och pappa får bestämma! Snacka om att de märks att vi är solo!

Inköpt i stockholm

Hade det jätte mysigt! Men ja måste bara bo i stockholm någon gång säger ja bara. Vet inte hur ja ska hinna allt ja vill men ja ska ur lilla örebro och och nånstans stort!

Jeans från Salt Stockholm

Långklänning. Något man måste ha om man ska vara inne i stockholm. ALLA hade på sig! Det och converse är ju bara så snyggt oxå! Köpt på indiska men de finns en variant överallt.

Plus en tröja från WeekDay. Jätte söt!


Stockholm next

Surprise surprise! Mamma har bokat upp en stockholm natt med familjen. hel mysigt ju! Alla kommer få göra det
de är bästa på. Mamma på inköp, pappa på golfbanan och jag och syrran på shopping runda! Senare tillbaka till
hotellet så får vi se vad som händer :) Det ska bli såå kul! Men nu måste jag börja packa inför morrondagen :)

byebye :)

som hemma

Inte helt frisk men fullproppad med alvedon så funkar de!
Jag va en sväng till karlskoga för att hälsa på kusinen i nya lägenheten.
Väl där blev de lite kaffe sen till stan för en jätte mysig lunch!
Stället hette som hemma och var helmysigt.
Rekomenderar de starkt och ja tänker definitivt gå tillbaka dit nästa gång ja är i karlskoga.

Dess värre när ja skulle hem! Ja körde av vid fel avfart och fick köra runt hela adolfberg genom aspholmen genom centrum för att komma hem. Om ja va mina föräldarar skulle ja inte låta mig köra runt.

förväntansfull

Åh ja längtar så mkt nu. Beställa just en katalog från internet och då blev de så mkt tänk! Fattar kanske inte vad ja pratar om men de är så att när ja slutat skolan så vill jag jobba utomlands som reseledare eller så. Typ på något stort hotell med aktiviteter och barn och allt de där.
Jag vet att de är något som verkligen inte kommer ha något med mitt framtida jobb att göra så de är nå ja vill göra innan jag de blir mer på riktigt lixom. En kul grej!

Beställde iallafall en katalog om en sån skola idag och jag blev så förväntansfull :)

<3

Hoppas på att må bättre imorgon för det planeras att åka till karlskoga och hälsa på kusinen i nya lägenheten. Har just slagit in lite flytt presenter! Jag och pojkvännen bakade min speciellitet igår. VANLIJ bullar! Det och pannkaka är nog de ena ja är bra på :) hihi. Blir iallafalla att bjuda henne på lite fika hemma hos henne :) tar bilen, min pärla ;)

Ja säger de igen! Mamma och pappa, BÄSTA PRESENTEN NÅNSIN! Jag bara älskar den. Den går som en liten racerbil ju!

sjukling

Jag hatar att vara sjuk måste ja säga! Skulle jobba idag men mådde så jävla dåligt att ja blev att åka hem. Sitter nu i sängen med lilla röda laptopen i knät och har just tittat klart på första skivan av desperate housewives säsong två. Det kan ja inte klaga på! De är ju bästa serien nånsin! Köpte den i halmstad.

Var förbi på körskolan för att tala om att ja klara körkortet och dom är ju så gulliga. Fick en vatten flaska med deras loga på. Så sött!

RSS 2.0