Bal

Jag dör! Sassa från idol fria just till sin tjej på vår bal! Haha vilken kväll.

fridays by ritz

Hörni! Det är snart freeedag! Galet härligt! För lista : 073-5464024

ritz

Imorgon (min födelsedag ;). ) gästar rydell och quick ritz. Dom är kända för sina after ski uppträdanden och levererar alltid. För lista, hör av er till mig :)

sneak pik

En liten förhandsvisning med sminket och nu ska håret göras!

orange and yellow - so hot!

Jag har faktiskt shoppat lite idag. Jag och isa tog ju en tur på stan och jag är som sagt fortfarande besatt av orange och gult. Det är ju så snyggt!!
Nu ska jag ta tag i lite på jobb fronten, Pagelle bloggen och lite event grejor :). Det sen lite fönster shopping på otaliga hemsidor så ska nog allt bli bra idag med.

ångest

Jag hatar den här dagen. Det är ångest som pumpar i bröstet och nu ska ja in i duschen. I'll be  back later..

ingen vanlig måndag

Dagen blir galet körig men man ska väl klara det också!
Möte på jobbet mellan 8-10 och nu sitter jag i skolan och fixar det allra sista med företaget. Nu är de verkligen klart!
Vid 12 ska jag göra om naglarna och sen är det stan med Isa som gäller. Har inte allt klart inför imorgon. BALEN! Vid 15.30 ska jag på provsminkning på skönhetskompaniet sen body pamp.
Kvällen ska spenderas med en mys film med tjejerna i familjen och lite planering inför student och födelsedag. Ska fixa värsta goda tapas liknande mat till kvällen :). Men som sagt stressigt så nu måste ja iväg! PUSS

Dagens klädsel: 

om de inte finns är de väl inget problem..

Det går inge bra alls för mig. Jag klipper av allt så de blir de inge problem ;)

Nu ska vi iväg på morsdag firande hos farmor och farfar. Inte bara morsdag utan även födelsedags firande för mig! Jag fyller ju onsdag och då kan inte faster och kusinerna fira mig så de blir idag istället. PAKET PAKET :D finns de något bättre?! 

Måste säga att de är en riktigt härlig söndag!  

love is a dos off ecstasy

Jag är så extremt duktig som varken har smycken eller frisyr till balen, PÅ TISDAG! Ja blir galen på mig själv!

Kom just hem från kusinen och nu ska jag börja fundera på smink och frisyr. Smink har ja iaf bokat tid för men ja måste ju göra e provsminkning innan!

Nu måste ja ta tag i allt! Föresten: nyaste tillskottet i garderoben

raggningstips

Folk raggar olika. Titta bara på denna pojke. Öppna mejlen på fb häromdagen och det står såhär:
"Vet du vad fröken, jag kommer ta en jävla risk nu men jag måste säga en sak :):) Dig ska jag fan göka med innan sommaren är över! :):) Haha"

Ingen anning om vem han är! Haha!

in love with it!

Jag vet! om helgerna blir de ibland lite torrt här men det är bara för ja inte sitter still en sekund! Igår blev de en spontan tripp på stan med josefine som drog ut på tiden och plötsligt var klockan kvart över sex och ja skulle va hos tjejerna sju! Snabbt in i duschen och iväg. Jag var relativt nykter bara några glas vin vilket var underbart idag på jobbet! Riktigt värt! Hade en kul kväll ändå så kanske ska börja på nå nytt? Mamma sms och undra om de inte kändes väldigt nytt och ovanligt att vara nykter ;o. haha som om ja aldrig vart de förut..

Nu ska jag iväg på party igen! Karlskoga och frida denna lördag. Kommer bli super ;). Packar ner redbullen och vodkan! HA EN TOPPEN LÖRDAG MINA VÄNNER!


you had a bad day

Jag hade en hemsk natt. Efter modevisningen igår blev de ju rätt sent så ja hämtade med mat hem och någon timme senare låg jag på toaletten. Fick upp precis allt jag svalt och lite mer. Sov fram till någon timme sen så mår lite bättre nu.

Ikväll blir de ju party men ska nog för en gångs skull vara nykter sen kanske något glas rose på krogen bara :) ritz it is! Ja finns på telefon så hör av er om ni vill komma in :)

Igår var jag en tripp på stan med pappa föresten. Vi reka lite presenter sen tog vi en varsin latte på soleo. Fick min älskadekuvert väska av honom, så rart. Den åker på ikväll :)

eric amarillo

Sitter här framför datorn och jobbar lite. Kom just hem från mitt riktiga jobb på pagelle. Yet another modevisning och jag är trött. Så ja dör men längtar endå tills morgondagen då eric amarillo gästar ritz och det kommer bli en super kväll! Några härliga glas rose på terassen och kvällen är guld. Vill du stå på listan så vet du vad du gör. Jag har fortfarande möjlighet att skriva upp dig så dra iväg ett sms på 073-5464024 eller ett mejl på fb. Vi ses mina vänner!

härliga människor

Jag är så trött! Alltså galet trött. Men fick just ett samtal som verkligen gjorde min dag! Helt underbart. Var ju hos tandläkaren imorse och nu ringde det. Min tandläkare ringde just upp mig och fråga om de gick bra att boka tid. Sen ville han en annan sak, om jag hade lust att hitta på något någon gång. Så extremt gulligt! Lite små pinsamt och jag tror jag rodnar än men bara tanken på att någon ville bjuda ut mig idag.. bakis, inte hunnit duschat och inte sovit alls inatt.

Gårdagen och framför allt kvällen blev jätte lyckad. Jag hanna och lina var på modevisningen på ritz sen åkte jag hanna och två andra brudar hem till mig och börja förfesta. Gjorde så galet goda drinkar som gör sig påminda nu.
Ska faktiskt ta och lägga mig i soffan framför tv och dö nu. Godnatt!

chockad?

Det är lön idag så var hittar man mig? Stan marieberg och ritz såklart :D. Fann mig kvällens outfit så jag är riktigt nöjd! Hade en mysig fika med frida också så dagen summeras som härlig!



Dejt

Dagen blir som väntat! Social som fan :D älskart! Har dejt nu, PUSS

skedar inatt

Hade en super härlig frukost på java med Hanna
Fick klart SISTA uppgiften i skolan
Fika som blev till en lunch hos Josefine. Massa prat och precis va ja behövde kändes de som.
Träna med Isa som blev med hem på lite mat och somnar nog kvar här!

Riktigt härlig dag! Ja verkligen älskar när de bara är saker hela tiden OCH jag slipper sova ensam :D
Verkar även som om imorgon kommer bli en lika bra dag! Missar dock typ fjärde födelsedagskalaset som har vart i släkten senaste tiden och det är så synd för de hinner gå så lång tid innan man träffar små kusinerna!

Nu blir de lite mys i soffan men isa och dom "nyttiga" chipsen!

Härlig dag så de skriker om de!

Haft en toppen dag men har just insett att det är böttre med en stor besvikelse än flera små.

frukost på java ♥

Ligger här i sängen med hanna och snackar. Håret får ni se imorrn ;). Efter att ja vart hos antonio blev de lunch på stan med Patricia med massa snack sen marieberg med syrran och hanna. Jag MÅSTE hitta en kuvert väska till balen men de går inge vidare..

Nu har vi fått i oss lite käk och ligger här som två sälar framför bb. Gurkan åkte, vilken chock! Fast han va bra bitter i slutet alltså!
Imorgon ska jag gå upp tidigt! På eget val till och med! Jag och hanna ska käka frukost på Java innan hon börjar jobba och jag trilla iväg till skolan :) härligt!

Matilda

- Vilken jävla rumpa du fått!! / Tack syrran!

...

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”.
Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.

clueless

Ledig idag så jag tog mig ut på en morgon promenad och nu ska jag äntligen fixa håret så ska kila iväg till antonio nu så den äckliga orange färgen försvinner! Faktum är att ja fortfarande inte har bestämt mig för mörkt eller ljust.. De blir en överrraskning!

Har glömt visa en tunika ja gjorde om! Jag älskar när det gått ett år eller så sen man köpt någon och så inser man att plagget skulle bli mycket snyggare på ett annat viss. Förra året till exempel köpte jag en tunika på rut med flera men jag kan inte ens tänka mig att ta på den idag! Så ja klippte av den så åkte den på men svarta jeans i fredags! Mycket snyggare eller hur?


något mode tips?

Jag och mamma tog en riktig lång promenad på en och en halv timme. Väl hemma blev det en dusch och film. Vi såg august rush, sevärd film faktiskt. Lite orealistisk men fin. Handlar om en pojke som blir bortadopterad av misstag.

Chockartat nog var jag än en gång på fotboll. Pappa spela så vi satt och skrek lite där.
Jag är helt galet trött så nu ska ja bara jobba lite med P bloggen sen krypa ner i min säng. Inget att göra? Klicka dig in på pagelle bloggen för att spana in några bra mode tips!

redbull

Efter nån timme i solen blr de promenad men behöver först nå för att komma igång ;)

lilla örebro

Kvällen slutade trots allt på lilla örebro med två helt underbara drinkar i handen. Lilla örebro har ju ett rykte om sig att ha riktigt goda drinkar vilket stämmer till hundra. Livsfarliga och inte allt för dyra. Visste ni föresten att det är samma gäng som äger Java som äger lilla örebro? 


Bästa drinkarna ever

Örebros bästa drinkar hittar du på Lilla Örebro, galet goda! Och nu mår ja som ja ska igen ;)

farligt farligt men härligt härligt

Okej, ingen utgång. Planerna sprack men måste säga att det är helt okej med mig. De blir grillat hemma sen en cider eller nå på stan istället. Återställer mig med en twister först ;)

Gårdagen blev galet bra. Vi hade så himla kul men samtidugt så mycket kaos. Någon dum brud fick damp och kasta en flaska i huvet på frida?! Poliser och akuten nästa. Det gick bra trots allt men hon hade ju glas över hela kroppen! Lite ironiskt att hon fick en flaska i huvet till daniel adams ray konsert gubben i lådan, fick en flaska i huvet, legat död på akuten.. Usch. Några små minnes luckor dock eftersom hanna påstår att jag dansade från bilen till ingången? Stackars mina grannar ;)

galet, bara galet

tror ja dör. nu ska jag sova. Hur ska ja palla ut ikväll?
Företsen, nya halsbandet åkte på igår. PUSS och tack alla som gjorde kvällen galet bra igår!

Best buy

Jag har ju köpt skoor! Bara glömt att visa dem! De va helt sjukt, jag får inte köpa fler skor för mina föräldrar.. Något med just skor som gör dem galna! Så när ja står i butiken och tänker ut hur ja ska gömma skorna eftersom mamma vet att de kan hamna under sängen. Jag vänder mig om och där står mamma.. Bara att erkänna och tala om precis hur mkt ja behövde dem! De blir mina student skor men dom invigs innan det ;)

ge mig fredag!

Jag längtar nå galet till fredag! Frida och ett gäng från karlskoga + Hanna kommer så blir det lite förfest på balkongen innan RITZ. De blir en härlig kväll med lite rosé och musik. De kommer bli en kväll som skiljer sig ;) Och det bästa är, jag är ledig lördag :D Jag tänker verkligen ha en toppen kväll! Jag och frida har varit ute tillsammans förut men aldrig i örebro så nu blir de min tur att visa dom vad örebro står för!

Att Daniel adams-ray kommer är ju bara ett plus men de ryktas om att de blir rätt bra drag OCH bra väder! 


flyr hemifrån

Min syster sjöng i duschen, de är inte vackert.. man kan nog inte kalla de sång heller riktigt. Mer som bumpapbumbumbap.. Aja jag flydde hemifrån på en promenad på morgonen, det är riktigt härligt. En vända genom rosta ner vid vattnet.

Nu ska ja ta cykeln upp på stan och möta Natta. En runda på stan och lite käk står på schemat. Ja tänker dra ut på de så mkt ja kan för när ja kommer hem är ja ensam hemma och då måste jag städa sen jobba med P bloggen. Se om ja kan fynda nå bra på stan! De ska faktiskt köpas present ;)

...

I liked you more before i loved you..

...

För att två halvor ska bli en hel måste varje halva vara hel individuellt.

..jag tror inte att jag är hel än.


nono

Tur att farmor finns så vi får lite husmanskost i den här familjen! Speciellt nu när mamma inte är hemma, då ringer man farmor och frågar om inte hon vill bjuda på mat. Fick till och med strumpor! Syrran gick nämligen dit i en grön och en röd strumpa vilket farmor inte tyckte va snyggt..
Fick även med mig något annat bra hem! Med tanke på hur mkt ja käkar ute är de ju perfekt, att de mesta däremot va max och burger king kanske är mindre bra eftersom mitt mål inte är att gå upp i vikt!

du va as nice

Hann nästan allt! Nu är de iväg mot skolan några timmar. Körde nya kräm linnet från lager me lite bruna och guldiga detaljer dagen till ära ;) PUSS

like it, like it alot!

Idag ska jag få mycket gjort! Tänkte åka och träna nu sen åka till nagelstudion eftersom ja brutit en av naglarna så måste se till att få den fixad. Hämta pass och försöka få bilen tvättad.. Allt det innan två? Nej tror inte de, men då är de ett par timmar i skolan som gäller. Till kvällen blir de lite mysig grill middag här hemma men innan det ska jag på möte med ritz. Spännande spännande!

Har föresten inte visat nya favorit ringen! Like it alot!


är de okej om ja kallar dig baby?

Jag har fått så mycket gjort idag äntligen. Tvättat, tagit hand om lite ärenden, rensat skor, tränat och solat. Kan däremot vara så att jag dör i någon vidrig sjukdom efter det solariumet! Vidrigt!

Nu har jag äntligen krypt ner i min härliga säng men saknar något. Min Mamma! Hon brukar alltid komma in i mitt rum och störa mitt i mitt favvo program desperate housewives. Prata om allt mellan himmel och jord tills hon får fram vad det är hon verkligen vill. Det kan vara allt från sexrelaterat till skvaller och pojkar. Nu har ja inte pratat av mig på ett tag eftersom mamma är i kreta! Skickar lite kärlek här igenom för ja vet att hon försöker hålla koll på mig ;)

sko försäljning

Lika bra på att köpa skor, lika bra är jag på att göra dåliga v al när jag köper dem.. Ja vill inte ens räkna hur många par det är ja bara använt ett par gånger. Idag rensade jag skohyllan och det är deprimerande, jag behöver bli av med dessa! Så! Alla är i storlek 39 visa små andra normala. Om ni blir sugna på några ring eller skriv till mig! Nummer 073-5464024 melj [email protected]

Skopunkten, använda 2 gånger. Ordinarie pris typ 500. Mitt pris 250 kr

Från Miami, aldrig använda. Ordinarie pris 900. Mitt pris 400 kr

Från Miami, aldrig använda, ord pris 300, mitt pris: 150

Din sko, använda kanske typ 5 gånger, Ord pris vet ej, mitt pris 150 kr

Nilsson sko, använda några gånger. Ord pris 500, mitt pris 150

Converse, använda 3 gånger, Ord pris 699, mitt pris 500

Aw mina darlingar! Men dom ska bort, även dem bara använda typ 4 gånger för dom är rätt små i storleken. Ord pris 600, mitt pris 300..

Köper man fler kan jag gå med på någon slags mängdrabatt ;). I andra fall går de ju alltid att försöka. Jag vill ju bli av med dem..

RITZ

Som sagt jag har börjat jobba lite på Ritz med lista och lite så och tänke väl bara påminna om att det nu fredag kommer bli galet bra! Dom kommer köra 18+ och det passar ju så perfekt nu när Daniel Adams Ray är tillbaka! Är det så att du vill gå före alla i kön och komma in utan problem? Ett sms med hur många ni blir så är kvällen räddad, 073-5464024 Hoppas vi ses där! PUSS

det värmer i hjärtat

aaw kan man vara härligare! Fick så fin respons av min kära vän att jag blev gråt färdig. Finns det något finare än någon man bryr sig om som säger något enbart för att göra dig glad. Sånt får en att ta sig igenom all annan möjliga dumheter :)


ice cream break

Konstigt, jag har svårt att jobba och plugga samtidigt. Speciellt när man försöker jobba genom facebook samtidigt som man skriver en uppsats i organisation.. Sen att tv är på samtidigt som daniel adams ray dunkar i högtalarna är väl bara ett plus? Sen råka jag hitta lite glass som vänta på mig..

seperationsångest

Seprationsångest eller vad när man åker till skolan fast man är ledig? Jag tänkte faktiskt att ja skulle få lite plugg gjort men blev inte mycket av det heller. Så det är bara att sätta igång nu..
Hade amanda här på lite makaroner men nu när ja är ensam så har ja ingen anledning till att inte plugga längre.. Eller jo det är om ja ska gå ner i källaren och rensa mina skor. MKT roligare men nästan lika ångest framkallande.


PAGELLE

ÅH fick precis ett lyckorus! Rekord besökare på Pagelle bloggen! Gud så glad jag blir :D
Vill du se vad jag menar, klicka dig in på pagelles hemsida -> www.pagelle.se/blogg


när du strippar och klär av dig är det samma grej

Som en söndag ska vara, sovmorgon lite jobb lite städ och liite shopping ;). Det blev ett par chinos short dagen till ära, ett riktigt kap dessutom. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen bädda om i sängen för ännu en sovmorgon imorrn.
Föresten, det är otroligt hur känslor förändras, med tiden.

stockholm

Alltså vilken helg! Den va toppen. För de första stockholm, som alltid toppen. Kan ju säga så mycket som att jag tänker inte bli kvar i örebro för länge.
Människorna, festen och utelivet - de levererade. Vid ett tiden drog vi ut och intog lobby. Hade de vart örebro hade krogen stängt två.. fem stänger lobby. Det blev inte mycket sömn den nattan ! Två timmar och då va de inte ens i sträck! Bilresan hem kändes som evighetslång. Väl hemma däcka jag i soffan medans syrran otaliga antal försök höll mig vaken. Utslagen som jag var åkte vi mot frövi för att käka lite med sällskap. En snabb trip genom linde också sen mot örebro. Fem pers i min lilla bil.. Mysigt ;)

Håller med om att bloggen blir en smula tråkig om helgerna men det blir inom kort så mycket bättre :D

Hittade ringarna jag köpte i miami och blev lite kär pånytt. Ibland gör man bra inköp ;)

Lördag

A monkey need to dance and so do you! Galet, galen dag natt och morgon. Detaljs later ;)

Update

Update på kvällen, vi hamna i Stockholm och är ute där istället för lilla Örebro ;). Kvällen har bara börjat och detaljer kommer imorrn när ja är hemma :D hoppas ni har en topptoppen fredag!! PUSS

klänning

Jag har ju tjatat om att jsg inte vill ha en vit student klänning men jag hittar ju inte en enda snygg i den färg ja vill ha. Så det blev en vit och ja hoppas innerligt att ingen kommer i samma! Till kvällen däremot blir det en rosa klänning som jag köpte i Miami, grymt snygg! Jag tänker inte visa hela klänning men ett litet smakprov ;)



shit!!

ja tror ja håller på att bli vuxen ;)

sangria, im in love

Det blev en super mysig avslutning på en bra dag. Jag och mamma, på favvo stället indigo, lite bra planering och några glas sangria för att avsluta dagen! Underbart! Vi försöker komma på vad vi ska göra av mig när skolan slutar och livet egentligen börjar nu efter sommarn.

Idag ska jag upp på stan igen för att träffa Patricia denna gång. Va ett tag sen så de blir härligt! Lite detaljer att ta igen ;)


GREAT DAY

Jag tänker nog hålla lite på nyheten en stund till ;) berättar när allt är helt klart! Men jag är så glad iallafall så vad som än hänt idag kan inte paja min dag! Hade ett möte på stan efter skolan, gick just som det skulle och nu känns det ännu bättre. Efter en sväng på stan hitta jag även min efterlängtade bikini, har som sagt blivit lite förälskad i orange. Det var verkligen sista kvar och rätt storlek!
Vid fyra tiden hade ja ännu en läkar tid och som vanligt när ja kommer därifrån fick jag medicin. Nu ska ja bli frisk! Men som sagt inget kan förstöra min toppen dag :D 

outfit

Jag har massa roligt för mig idag så kanske inte hinner bli mkt blogg förs ikväll men då kanske nin får lite nyheter vem vet ;) Nu måste ja springa, SKOLA, projektredovisning, say no more. PUSS


inget att ha på mig!

Trying out outfits and it sucks! Jag har ju för H inga kläder! Blir galen på mig själv lite faktiskt.

MEN jag är lite i extas! Fick super roliga nyheter idag som ja delar med mig lite längre fram. Vill inte göra någon big deal av det förs det är klart ;) it's awesome! Men nu måste jag tillbaka till garderoben.. PUSS


du borde ha en moral och försöka bli normal

Plugga arslet av mig, tränar fettat av mig och sova är precis hur mitt liv ser ut nu. Tills det blir helg och ja säger att ja ska plugga men jag är ute istället och hinner inte med ett skit istället! Kul liv! Idag blev jag klar med projektredovisningen iaf och nu har jag snart tagit mig igenom idrotts uppsatsen. Bara hundra andra saker ja har och göra kvar men va gör de ;).

Nu ska jag snart iväg för att träna med det är ju så härligt att ute i solen att ja inte vill!
Har suttit ute i solen i snart tre timmar och pluggat iaf. Sjukt va tiden går fort ju!

kärleken till kläder

Nu är jag färdig tränad, duschad och utfört massa små ärenden så tillbaka i sängen med plugget!
Som sagt jag hade ju lite nyheter i garderben! Jag och syrran fick lite saker ihop av vår kära mamma! Från Pagelles absolut bästa märken enligt mig. Långklänning (från day, mitt älsklings märke) är för lång för mig men jag ska ta och sy upp den så de blir snyggt! Eller ja, jag ska ju inte sy upp den utan jag ska lämna iväg den ;).
Blusen och den stickade tröjan är från Sand. Skinnjackan från märket saki, så snygg!




sorry

Pluggar arslet av mig när jag inte är ute med massa folk. Låter de som en bra förklaring till en tråkig blogg?
Nej men gårdagen var ärligt talat en dålig dag bara. Mycket skit men nu är de ur världen. Dagen börja med att man vakna i en alldeles för liten säng med alldeles för mycket folk i. Ni förstår själva att man inte sover som bäst då! Vi blev kvar i linde över natten och när jag kom hem och skulle plugga åkte vi på fotboll istället.
Pappa spela och de är livsfarligt för mig att vara med på hans matcher. Blir av med rösten nästan varje gång.. Men det är alltid kul att retas med så småpojkarna TROTS att jag inte är något stort fan av barn.. Isa jämförde mig med Samantha från sex and the city häromdagen ;). Sen blev de familje middag på Pitchers och så var de inte så mkt kvar på kvällen! Åkte hem till Lina och gjorde henne nattsällskap. Så mysigt så!

Nu ska jag snabba mig iväg till isa för lite träning men när jag kommer hem blir de lite bilder på några skönheter som hamna i garderoben igår ;) får inte missas men örst kommer ett litet smakprov! PUSS



...

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.
Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort var du bor.

Två dagars

Min dag är inte riktigt som jag tänkt så jag är lite sur. Börja med att ja verkligen trodde att ja va ledig men så visar de sig att dom glömt ge mig schema. Så ja jobba, döds sjuk. Fick springa in på lagret var femte minut. Bakis va jag också. Men idag kör vi igen. Amandas födelsedag nr två! Party i Linde och förmodligen inte krogen men man vet aldrig med oss ;)

Sju sorger sen

Jag är sjuk, men jag skiter i det. Jag tänker innte känna efter och jag tänker inte klaga. Blir ju att fira amandas födelsedag ju! Farparty på karlsgatan och sendan vidare till krogen. Vilken ovanlig fredag ;)
Efter skolan åkte vi och käka på subway tjejorna sen trilla jag hemåt och somna på en gång. Amanda väckte mig med lite planer inför kvällen och de va inte mening att somna om men vid fyra ringer hon igen och då va ja inte vaken.. Så är lite sen nu men ska kila iväg nu :) Hoppas alla får en toppen fredag! PUSS

Naglar

Nya naglarna! Helt förälskad så nu kommer ja aldrig klara mig utan dem! Men det kostar typ 500 varje påfyllning vilket blir en gång i månaden så får se hur länge jag pallar med :) menmen tjänar väl lite pengar i sommar så man får väl prioritera ;)

hotar mig själv

De blev en toppen kväll igår men den gick så snabbt! Jag vann i vårat lag men långt igån alla. Lina däremot vann överlägset över alla.

Idag när jag och isa vakna fick vi båda sån tok ångest,  skolan är snart slut! Så trots att vi är lediga åkte vi till skolan.. Fick inte mycke gjort innan vi va tvugna att åka för att fixa mina naglar på Katherins nagelstudio. Så nu är det helt sjukt svårt att göra precis vad som helst. Måste bara vänja mig lite och plöja genom lite plugg sen ska jag se till så ni får se bild på mina nya underbara naglar :)

Va tvungen att skriva en liten lapp till mig själv imorse.. Sitter nu och hotar mig på dörren.

lovelovelove

JAG HAR KÖPT SKOOOOR! Mamma bli inte arg ;) världens kap! De blir dem tsm med ett oranget linne och svarta höga jeans såklart.
Nu ska vi göra oss klara för att gå mot bowlingen sen blir det käk och vidare till strömpis! Party all night ;)


Stamis

Gissa var jag är ;)på polishuset! Det skulle kunna vara intressantare men tar bara ett litet foto så vi kommer iväg till Cypern om EN månad typ :D. Jag och isa har varit så duktiga idag. Iväg och träna på morgonen sen sola vi. Nu är det en snabb sväng till m berg snabbt sen hem och bli snygga för kvällen! Bowling för strömpis stamgäster ikväll ;)

isa fisa

Nu är företaget äntligen avslutat och nedlagt. Slut på ansvaret! Vi avsluta kontot och allt idag så grymt skönt! Efter skolan åkte jag och Isa och va barnvakt i sådär en timme eller så sen åkte vi mot m-berg. Tur som vi hade var det världens kö så vi hann in i två butiker sen va vi tvugna att åka till träningen som började trettio min senare och vi hade inte kläder med oss. När vi stressat ihjäl oss lite och kom till gymmet är de ingen step up.. Så vi körde lite gym och sen hem till mamma och syrran för lite sushi.

Fick kvar henne på natt besök så nu ligger hon här och glor. Hon blev väl inte överlycklig när jag tog kort på henne men bättre henne än mig ;) visst har hon snygg rumpa?! haha, nu blir hon tokig ;)

årsredovisning

Blir en körig dag även idag! Men hade trots allt sovmorgon så kröp upp i soffan och kika på lite desperate housewives. Nu ska jag iväg till skolan för lite naturkunskap sen ska jag och alexandra sitta med årsredovisningen av vårat företag! Kommer nog bli ett par timmar..

"Nya" eller rättare sagt oanvända tommy hilfiger tröjan åkte på med blå jeans idag! Och ja skiter i att de snöar för ja ska ha jeans jacka! PUSS

detox

Sitter redan och gör planer inför nästa helg. Galet! Någon dag framöver ska jag köra en riktig detox period. Hela köret med drycken, motion, inge alkhol eller kaffe. Men inte denna vecka.. Ser ut att kunna bli en både onsdag och fredag ;). På onsdagen är det bowling och käk för strömpis stamgäster och klart vi är med.. Känns väl lite underligt att vara stamgäst på krogen? Haha..

Fått sjukt mkt gjort idag men endå inte tillräckligt! Skolan, tränat, solat, pluggat, fixat studentinbjudningar, jobbat på P bloggen och sånt där bra!

Bilder från helgen.


fortsätter tjata..

Som jag tjatat om att det bara är EN MÅNAD kvar i skolan klarade jag inte att skita i skolan idag trots att jag verkligen behöver vara hemma och bara plugga undan all skit. Men jag tog mig iväg till skolan och fick klart den dumma projektuppgiften. Åkte därifrån till gymmet och sprang av mig lite. Hann även med att sola sen snabbt hem för nu väntar plugget! Har uppgifter i idrott, organisation, import & export och samtidigt tre hundra andra saker att göra! Livet är så extremt kul just nu ;) 

gifts

Sitter och kikar på student presenter. Önskar mig en ring av farmor men  mer än så vet jag inte! Har tittat på efva attlings ringar, så snygga. Fastnade speciellt för dessa två. Den första har jag en liknande men på denna står det wild at heart, känns rätt passande för tillfället. Mitt hjärta är ute och springer med mig tror jag. Den andra har ett så enkelt men så rätt budskap; andas, andetag. Det går att förklara men jag tänker inte, det betyder nog olika för mig och dig..  



"det gjorde vi bra" - amanda ragnar ;)

Vilken helg. Så händelsefull och underbar. Så sömnlös! Fredagen började ute i hjärsta med några gamla godingar och ett lite nyare gäng. VÄRLDENS drag på frimis! Helt sjukt, ont i direkt hela kroppen efter alla. Natten sluta hos isa där vi hade lite tjejsnack innan det var dags att ta sig hem eftersom jag jobbade lördagen.. Vid fem tiden hade ja äntligen somnat så då va mamma inne och stängde av min tv. Jobba gjorde jag, trött!

Lördags festen blev hos mig med ett skönt gäng. Som ni såg fanns det lite att dricka ;). Natten spenderades fem pers i en dubbelsäng. Trångt och som sagt sömnlös men vi vaknade alla sju i samma rum imorse så var det liite varmt. Vi tog oss iväg till max och käka sen mot linde för lite spel och film. Verkligen en toppen söndag/dagen efter. Chips, dipp och massa gott! Vågar inte ens tänka på hur mkt i vikt man måste gått upp efter den här helgen..

Men hörni! Endast en månad kvar i skolan nu! Jag DÖR! Studentmössan är hem plockad och jag bara längtar!


RSS 2.0