Badkaret med en älskling

Ligger här i badkaret och verkligen njuter!( Snart två timmar) Jag kommer aldrig flytta igen om de inte finns badkar! Hade ju det i huset och det är tamefan de bästa som finns! Träffa nyss Maria motazami i lobbyn här på hotellet föresten. Haha ansträngde mig verkligen för att inte titta igen ;). Sen lite Roomservice och nu badet med älsklingen julmust ;). Älskar hotell! Och imorgon blir de hotell frukost och sedan kläder, blir de bättre? De här är verkligen min grej. Vill ha mammas jobb!!! Haha. På kvällen blir de partaj på ritz! Tror han dansken skulle komma, Rasmus sherbach eller va han heter.. De kommer bli super kul hoppas jag på :) klart i och för sig med partypinglan Natalie och Emelie ;). Kommer inte hinna med stan imorgon men en sväng på fältis ska det bli så kanske kan fynda nå till kvällen! Nu ska jag nog ta mig upp (snart) haha. Blir film, win à date with tad Hamilton. Har för mig att den är rätt bra! Kram på alla!

Drar väl till huvudstaden då

Har ni hört att örebro är typ en de tråkigaste städerna i Sverige? De är så att om något funkar i örebro (ex mode grej, resturang eller liknande) så funkar de i hela sverige. DÅLIGT! Men det är ju så, när något blir mode kommer vi på det typ ett år senare och då blir de modernt här.. Så alla dom som vågar före alla andra, snyggt jobbat till er ;)

Idag kör vi bara super enkel stil eftersom kvällen dagen kommer spenderas i bilen och på hotell rummet. Imorgon däremot ;) då ska ja väl försöka se till att ha något snyggare på mig. Men som vanligt blir de problem med vad man ska ha sig på kvällen! Jag kommer bli fattig om ja fortsätter köpa något nytt varje gång jag ska ut! Men men det kommer iaf bli en toppen kväll med sockersöta Anna och Natta!

update

Styr utgång på onsdag istället ser de ut som så de blir allt stockholm imorrn iaf <3

aaah

Aaaah fick just sms av Anna att de kanske planeras för utgång imorgon så vete fan om de är ändrade planer då eller?!  blir tokig av beslutsångest :P men jag vill ju ut på fredag och onsdag men de verkar inte styra ditåt än .. haha.

Appropå beslutsångest så hittade jag en så snygg skjort/tunika för 399 på MQ men oxå ett par svarta super sköna byxor oxå för 399. Egentligen ska jag ju inte handla något alls eftersom vi snart åker till Miami och där blir de shopping!


duktigt

Har faktiskt fått lite gjort idag trots allt! Klippt och färgat håret. Pluggat både lite religon och företagsekonomi så nu är man ledig imorgon och onsdag :)! Perfekt! Ska faktiskt dra till stockholm imorgon! Men åker inte förs på eftermiddagen så fortfarande sov morgon ;). Har lite att fixa med innan och så måste jag packa!! På onsdagen blir nog en sväng på stan och så hänger jag nog med mamma och sussi på något inköp :). Imorgon kväll skulle dom bort så jag får glassa på hotellet och förhoppningsvis bada badkar! Mysigt!


Den perfekta presenten!

Jag tok älskar ju presenter. Alltså jag tror man skulle kunna köpa mig ur nästan vad som helst... Inte vad som helst men nästan. Så vad är då bättre än att få ett paket varje dag! Perfekt. Snälla rara mamma köpte en jul kalender till mig med en present varje dag. Och den är från the body shop så de lär inte vara dåliga presenter! Det innebär en present varje dag i december och en ny slags dagens ;).

Farligt spel

Inte ett enda inlägg sen i fredags :p dåligt. Kan erkänna att ja legat rätt död på förmiddan.. Jävlar vilken kväll igår alltså! Haha. Dagen började på jobbet sen en snabb lunch med syrran. Kvällen börja hos Frida sen tog vi oss till hennes pojkvän för lite förkör.. Ölspelet är farligt när tre killar gaddar ihop sig mot en! En sak är säkert och de är ju att hur som helst så var jag inte värst ;). Sen skulle vi iväg till krogen men de ändå två jag egentligen kände blev inte med! Lite lätt panik men kvällen slutade jävligt bra ändå! Underbara Sandra va en ängel och killarna va så snälla som tog hand om mig! Problemmet va ju att jag skulle sova hos hon som stanna hemma men inte fan hittar jag någonstans i karlskoga! Haha så fult. Lyckades få skjuts till slut iaf så allt löser sig fint :). Det blev ännu en super kväll iallafall! Tänka sig att man kan få två såna kvällar på samma vecka ;)


hjälp!

Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon! Ska ut i karlskoga med kusin vetamin och lite nytt folk så de kan ju vara spännande. Jag får verkligen för mig att jag ser slampig ut i allt! Första bilden är rätt så v ringad, sen har vi ju spets bodyn.. de behöver ja kanske inte förklara varför jag får för mig att ja kanske ser slampig ut i. Men det är ju så snyggt! Jag tror att vissa kan ha såna kläder utan att de ser traschigt ut och vissa inte. Till exempel jag, kan inte.. Dom två senare bilderna är samma body men bak och fram. Som ni ser super fin bak och vanlig fram. Den tror jag det blir. Med uppsatt hår...




That can't kill me. It can only make me stronger.

OMG jag tappar så sjukt mkt hår! Stod i duschen och drog handen genom håret och utan att det äns känns har jag en tjock bunt hår i handen. Hel tok äckligt! Har hört att man någon månad efter att man gått igenom något jobbigt kan börja tappa hår eftersom kroppen varit så påfrestad under en tid.
Och det stämmer väl rätt bra just nu. Börjar äntligen skärpa mig, ta tag i mig och komma vidare. Slutat gråta.

En sak är säkert, man vet inte vad man ska ta sig till för än man är i den sitsen. Jag har alltid lixom hotat med att "om du är otrogen så kommer jag ... bla bla bla" Men jag gjorde inget av det jag sagt. 
Och folk vill trösta men ingen kan säga något som hjälper för än man har kommit till rätt ställe i huvudet. Och folk kommer säga att allt ordnar sig och ibland att försöker försköna det hela. Säga att det egentligen inte är så farligt och de kunde vara värre. Jag vet att jag fick höra det och det gjorde mig bara arg. Jag är ledsen för att jag lät det gå ut över fel personer eftersom jag nu vet att dom bara ville hjälpa. Och alla försöker på de sättet de tror funkar men när man mår så dåligt inser man inte det. Det känns som en dimma och man vill bara må bättre! 

Alla kommer över jobbiga saker på sina egna sätt, alla sörjer olika. Jag, ja mitt sätt var att gråta ut, vara arg sen ledsen och till slut tom. Man måste komma till sin breaking point. Det gjorde jag och jag älskar alla er som stod ut med mig under tiden som jag var ett vrak.

Jag ska inte hamna i den situationen igen. Jag tycker att man ska lita fullt ut på den man älskar men man ska inte vara naiv.

Det du inte dör av gör dig starkare dock.

i want to be ... all by myself

Känner mig så huslig idag alltså. Jag har tvättat, handlat och sytt :) haha. Larvigt! Nej men hade såå tråkigt så jag började på att sy ett iphone fodral ! Blir förmodligen aldrig använt men nu är de gjort! Sen drog jag och syrran för att träffa lite folk för mat och nu sitter jag här. All aalone! Nej men har planer på annat!! Nu tror jag faktiskt att ja ska hoppa in i duschen..

love is friendship on fire

Ja några små pengar klingra in idag iallafall. Stod ju med företaget men eftersom väskorna inte kommit än fick vi baka lite kola som vi sålde :). Längtar efter väskorna för dom kommer bli så läckra tror jag! Tyvärr kommer de inte förs i januari vilket suger eftersom de hade varit perfekta julklappar. Men de är pågrund av vår sega leverantör. Men ordern är lagd!

Checka in snyggingarna :)

Super bra kväll! MEN pencillin och sprit är inte den bästa kombon, bara säger de. Alltså vilken huvudvärk! På lördag är de dax igen ;) Men idag mår jag ändå helt okej :) Ska ta mig iväg till skolan för öppet hus ikväll. Ska stå där till kl åtta och jag önska egentligen att jag kunde få komma hem tidigt någon dag i veckan men va tusan!





take a bow

Skolan alltså, haha. vi tittade på filmen sen va de lunch. Så vi sitter ett gäng i lärar rummet och pratar så kommer anki. Säger att vi inte får sitta där så då säger någon: vi flyttar oss om vi får sluta! Och anki bara nappar! Haha. Så efter en titt på bröllopsduellen slutade man i stort sätt.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så man blir lite fräsch inför kvällen. Ska fixa naglacket och lite sånt pyssel. 
Går fortfarande på medicin så det kan sluta spännande ikväll.. Haha nej men ska stå på öppet hus i skolan imorgon så måste se relativt pigg ut :) Jag och alexandra ska stå där för företagets skull och ta lite beställningar samt göra reklam ;) men nu duschen! 

Tonight is going to be a good night

Film time. Har samma lärare hela dagen så de blir inte mkt gjort. Haha just nu tittar vi på bröllopsduellen och sen ska tydligen se nå mer. Fina lektioner ;). Lite utvecklingssamtal sen ska väl även denna skol dag avslutas! Då blir de party!! Fan va taggad jag är, de ska bli så kul alltså. Daniel Adams ray på ritz men först lite förkör hos vännen. Tror att ja planerat ut vad de blir att slänga på sig så de är ju skönt, ingen panik. Hann aldrig köpa träningsbyxor igår men en en bandlös bh till klänningen ikväll. Strumpbyxor och klackisar tillsammans med ett par stora örhängen. Japp! Så får de bli. Önska jag fick köpa ett par nya skor bara!!!

Jävla parkeringsbot

Jävla dag alltså! Både bra och dåligt. Den blrja med sty ja försov mig och då blir allt konstigt. Sen lyckades ja få en p bot! Jävligt irriterande ju. Ikväll är de Modevisning och innan de måste jag hinna lämna in bilen för en sista grej, möte med Alexandra, köpa träningsbyxor och helst hitta en outfit till imorgon kväll. Orkar inte ta nå ur min lilla garderob! Men ja tror inte jag hinner faktiskt. Fy tusan vilken dag, min kropp hänger inte med. Och de är verkligen en sån dag när hela kroppen är fel

unwritten

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

I break tradition, sometimes my tries, are outside the lines
We've been conditioned to not make mistakes, but I can't live that way

floppa åt skogen med dig

Kom just på världens flopp! Var verkligen så taggad på att gå ut på onsdag men va fan, går fortfarande på medicin då!! jäklar va arg jag blir, fast ja tänker skita i det. De får väl bli en jobbig natt om det är så för onsdag kommer vara en toppen kväll ute så det så! Daniel Adams-Ray kommer vara fär och de vill man ju inte missa. Och de känns som evigeheter sen ja va ute sist nu.. fast de är nog bara några veckor i och för sig. Men skitsamma, det ska bli super! Maybe i can find a flavor of the week ;)


half baked

Måndag, måndag, måndag. Men de är helt okej, jag är såå trött på att ligga hemma i sängen. Så skolan alltså, helt okej. En enda lektion sen va de raka vägen hem :). Snart ska jag, Isa och malin mot njoy för lite zumba :P. Tar väl död på min hals men va fan, hej träningsvärk föresten! Mina ben darar men armarna, ja dom är lika klena som alltid. Men men, de är måndag och de är okej, firar de med lite älsklings glass. Jag menar, man har inte fått i sig varken godis eller chips så visst fan förtjänar man väl lite glass ;). Man ska ju träna!!

.

Fel hade jag, de blir inte att göra ingenting utan drar istället en sväng till frövi och kör body pamp :). Helt okej det med, speciellt känslan efteråt! Då känns de bra! Tror till och med jag ska satsa på träningsvärk ;)

söndags mys

Nu dras de upp på stan. Pappa ska byta lite saker och jag ska nog inhandla något kul... Mamma ska bara få se fin ut ;) haha. Nej men en söndags fika på Java slår allt. Förövrigt har jag inte tänkt göra ett skit idag :)!

Igår var en bra kväll ;)

Tror jag behöver en till smyckes låda ...


in the shadow

Ibland kan man ju bara bli besatt av en låt. fast den egentligen inte är så bra lixom, egentligen bara okej men så har de iaf blivit. Jag har fått den på hjärnan och känner bara för boxa till något. Så skön låt bara. Låten BROKEN DOOR - IN THE SHADOW (SUNDAY MORNING).

FÖRESTEN, JAG VILL HA NYA SKOR! Men har tittat runt på alla möjliga hemsidor och de finns fan inte många snygga just nu! Men jag vill ha! Behöver ett par snygga gå ut skor. Typ krogen och kvällar så där, nu använder jag samma hela tiden känns de som. Har hittat ett par som jag gillar men inte så som ja tänkt...


lördaaag

Riktig mys morgon blev. Mamma uppe och bakade imorse så de blev brakfrukost med katarina på besök. Riktigt tjej dygn har de varit. Efter det blev de en sväng till ikea för att köpa lite ljus och mys. Måse se till att de blir mysigt innan veckan för dååker mamma bort och då blir de ett slagfält här hemma :)

Ikväll blir de ingen tjejkväll iaf ;)




you made my day

Svarta tuffa naglar till blommiga söta tunikan :). Det blev mys på clarion afterwork med många skratt. Väldigt spännade när jag och eva satt och betygsatte pojkarna ;). Synd bara att hon och mamma inte vet när manska titta bort utan fortsatte titta, några pinsamma ögonblick där! haha. Sen blev de indigo och väl där gjordes min kväll! Jävlar, jag rodnar än ;). I min plånbok ligger nu en lapp där det står: vackra ögon rullar över dessa rader. Så gulligt så jag tror jag dör ;)


bye

byeDrar nu slänger bara upp en bild så du känner igen mig ikväll ;)


närmaste party jag lär komma denna vecka

Äntligen har ja tagit tag i mig själv och lite läxor som va tvugna att göras ;) fy tusan jag har läxor. Mest av allt hatar jag historia! Ska skriva om imperialism av något land. Mer vet jag inte! Blä säger ja bara. Men det tänker jag inte ta itu med nu.
Ska snart palla mig ur soffan och in i duschen! Ska bli lite after work sen mot indigo för mat :) mums. Men de är ju de där med pencillin! Fan säger jag bara, man vill ju kanske ta ett glas gott men inte då! Sist ja gjorde de blev det en väldigt jobbig natt så vi skiter i det! Nu måste ja titta upp bussar så jag tar mig upp på staden :)


räddning!

älskade mamma var så rar att betala för nästa box av favvo programmet. Har hunnit igenom säsong ett, två och tre på en månad eller va de är nu. Så äntligon något nytt ;). Alltså när jag tittar på de här avsnitten så blir man lixom i den världen och slipper tänka på allt jobbig runt om. Det är de jag älskar! Jag är nästan inte närvarande under tiden. Och det har varit min räddning när jag nästan dött av tristess.
Nu ska jag åka och hämta hem lite skräp mat till kvinnorna i familjen ;) girls night in ;)!


tröst shoppat ;)

MYCKET shopping blev det! Eftersom jag legat i sängen i tre dagar håller ja på att dö av tristess. Så idag bestämde jag mig för att iaf skjutsa syrran till m berg för hon skulle bara in på bikbok. Jo tjena, de va ju 50 % och sjuk som ja är blev jag ju tvungen ;) Menmen, jag tror de hamna på 800 eller så vilket inte är hemskt med tanke på allt bra ;). Mycket användbart till miami resan ex shortsen! Super söta toppen till kalas, spetstoppen till party och den andra blir så läcker med svarta jeans och naglar ;) och den super mysiga goa gröna koftan bara funkar!




extremt

Alltså han är ju så sexig! Och så jävla söt när han pratar! Fy tusan alltså ;)

Enrique Iglesias


äcklig sjukling - check!

Ja, ligger fortfarande nerbäddad i täcket och mår som ja gör. Pencillinet har ju inte preis gjort de bra för magen men bara ja blir frisk från min äckel hals så. Meen ja är såå hungrig. Ikväll blir de iaf mamma som ska laga mat och då ska fan äta!

Så, mitt liv är inte så intressant just nu. it's boring. Men det ser ut att börja ljusna ;)

Orka

Fanfanfan. Update, har vart hos doktorn och jag har tydligen streptokocker. Så jag har fått pencillin och något jätte starkt bedövningsmedel utskrivet. Det skulle hjälpa mig att äta något. Har dessutom hunnit med att spy ett par gånger till så 6:e gången gillt hoppas vi på ! Lär inte kunna pallra mig iväg till skolan imorrn heller så nationella skiter sig det med.

Detta pajar massa bra planer denna vecka och det gör mig så jävla arg! Man får ju inte dricka under tiden man går på pencillin och jag ska käka de i minst tio dar! Det suger! Jag provade det en gång, pencillin och tre cider. Shit va dålig jag blev, inget att rekomendera!!!

Buhu

Fy tusan vilken dag. Jag skulle kunna betala flera tusen för att inte må så här. Min hals tar livet av mig och ja orkar inte röra mig :/. Har lyckats dricka ett halv glas vatten och inget mer men är helt sjukt törstig. Men har spytt fyra gånger så vågar inte äta nå. Ska snart till doktorn och försöka få medicin. Har förmodligen streptokocker eller va de heter. Vet inte hur de ska gå med nationella i svenska b imorrn bitti. Fy fan säger jag bara!

neeeeeeeeej

Blää. Orkar inte bli sjuk. men fan det är jag. spyt och feber. Vill inte ju! Ja hinner inte vara det, för mkt att göra. Men jag pallra mig iväh imorse till skolan och som tur var hade vi bara en lektion så ja tog mig hem och sov till typ nyss. Värdelöst med tanke på att ja aldrig kommer kunna somna ikv. I och för sig tror jag inte att jag är frisk till imorrn.

Nu borde jag verkligen pallra mig upp ur sängen mot duschen. Har fortfarande inte käkat nå idag så borde prova det också.

 


fiint

Jävla dag alltså. Shit vilken olycks dag. Det var trevligt med släkten och allt men ja har orsakat så mkt tokigheter idag så ja orkar inte med mig själv. Ja pallar inte röra mig för då händer nå. Först hällde ja kaffe pulver över köket. Sen spillde jag kaffe på beiga mattan och till sist glögg på samma ställe. Duktigt amanda, verkligen!

Nu är det sängen! Imorrn skola och zumba :)


födelsedag!!

dagens dö look. Man fattar inte hur mkt jobb det är att ha folk hemma förs man måste hjälpa till. Jävlar ja och mamma har sprungit runt som skollade råttor. Men en snabb sväng till marieberg för att det fattades tre tallrikar och ett vin glas! Fattar ni kaos ;) så osmikad blev man.

Frukost

Frukost för en bantare eller? Hihi nej, men funderar på att gå ner ett gäng kilo igen. 5-10 kilo till skulle inte sitta fel. Idag är det både farsdag och födelsedag för papi. Till och med så ja blir lycklig av alla paket! Lite kalas vid fem tiden och innan det är det en massa som måste göras. Så jag ska till en början hjälpa till med maten, ja det suger!

living

Ja, lite onyker efter några glas vin men en jävla bra kväll. Toppen middag med familjen gustafs och petters sen drog jag och Josefine vidare mot conventum och shit vilket drag! Så himla kul var de! Imorrn kan de bli stressigt men ja ska se till att vara bättre på att uppdatera då än senaste dagerna. Har bara vart lite busy och ja måste säga, livet ser bara ljusare och ljusare ut ;)


Night out

Busy life. Igår var det mist sagt stressigt. Och sent blev de men bara upp idag och jobba! Räknar med en sen kväll ikv med ;). Ladies night med josefine men först mat med familjerna. Sen ritz ;)

för bra alltså

Alltså farmor är för skön ibland. Igår satt vi och prata och ja nämnde att ja vill inte föda barn men då sa hon: men du kan allt tänkta dig att göra dom!! Alltså vi höll på att dö av skratt! Och sen malde hon på lite om sex men då lyckades ja förtränga allt! Usch! Men resan var super och imorrn väntar en dag på praktiken sen jobbet och på kvällen får vi se vad som händer ;) kan bli spännande! Snart är det helg ;) can't wait !

lovin it

Som sagt, fick med mig massa bra från båten. För det första lite god drick. Perfekt! Men också en helt underbar parfym av Sarah Jessica Parker och ett par söta örhängen från miss dee. Och det bästa är, man blev bjuden på ALLT! Helt sjukt inte spenderat ett öre :) taack underbara farmor säger jag bara.



På bussen

Hoj :)! Sitter på bussen påväg mot Örebro och vill inget hellre än hem men inte då! Jobbet såklart! Modevisning som vanligt. Det värsta är att vi stått i kö ur sthlm i en timme och är förmodligen inte i Örebro förs halv åtta. Kl SJU börjar modevisningen! Problemet är att det är tänkt att ja ska gå några ingångar och hur gärna hoppar ja in efter halva. Dom skulle försöka dra ut på tiden så får ja springa över stan. Angående den här resan så har den vart toppen ! Massa shoppat och mys ;). Men det återkommer ja till ikv när ja kommer från jobbet. Förhoppningsvis bilder med ;)!

PAKET

Pappa har en väldigt bra familj faktiskt. Som sagt han fyller på söndag när det är farsdag och han ska få så mkt fina paket! Jag älskar paket, jag till och med älskar när andra får paket. Blir så lycklig bara :) mamma tror inte att de är speciellt hälsosamt att bli så glad över paket men de blir jag!

Jag måste verkligen börja packa oxå! Imorgon drar det mot stockholm sen mot åland! Känns läskigt för det ska bli piss väder :s . Men ja varnar för att det blir rätt kass uppdatering imorgon men kommer hem på torsdag vid sju tiden men då ska det jobbas. Modevisning som vanligt! Men på torsdag kväll så :)


 

lasies night out ;)

Mamma alltså, världens bästa!!! Hon har lyckats fixa biljetter till ladies night här i örebro fast det har varit slutsålt i evigheter! Hon jag och kvinnorna pettersson! Först middag med pojkarna sen drar vi flickor (jag, mamma, josefine och milla)  vidare för lite underhållning! jag som inte hade något planerat förutom att jobba så det känns bra med någat att se fram emot :)

Time for work out



Nytt stickat i vinter garderoben

Från älskade lilla Pagelle såklart ;) haha. Nej men blir glad när ja verkligen hittar nå jag älskar från jobbet. Det här koftan är så skön och stor mysig! Kostar 1099 men har jobba ihop lite timmar utan betalt och fick då checkar att handla för istället. Works for me!


snöööö

Vetig dag då. Åkte till gustavsvik med skolan och titta på simning, vägra bikini... typ. Sen lunch på stan med mami och syster min! Sushi såklart! Jag äter ju inte fisk så vegitarisk är de som gäller! Sen en sväng på stan för att köpa presenter till pappa. Smartskaftet lyckas fylla samma dag som farsdag! Så dubbelt upp! Han ska få så mkt fint. Men det var inte kul att springa på stan idag alltså, shit vilket väder! Tittar ut genom föstret och det är vitt, allt är bara vitt. Ser inte ens bilen!

Kallt äre det och som ni ser valde jag helt fel jacka! Äntligen kommer den läckra vinter jackan till användo :) 

bad hair day

Hård träning på njoy och en lång dusch made my day. Var förbi en sväng i skolan och hämta papper sen mot frövi för tandläkaren. Det sög kan jag säga. Där träffa jag emils mamma som började gråta.. de va inte så roligt för hon är helt underbar! 

Sitter just nu i en rätt hetsig diskution om droger med en kompis! Jag emot och han för. Jag tror jag vinner, brukar vara så när ja blir riktigt på topp ;)

Att bro på rätt kass dag så såg mitt hår ut såhär.. det säger sig självt!


nystart, någon som vet hur?

Ser inte ut som om ja har några lektioner imorgon men måste nog förbi en sväng iallafall. Men vid tre är det tandläkaren i lilla frövi som gäller. Sen träning med papi. Kanske lite solning när man ändå är igång!

På onsdag bjuder farmor mig och kusinen på ålands kryssning! Haha. Buffe och mys på kvällen sen rinner farmor i säng och då blir det PARTY! Relax och bad på torsdagen. Super trevligt av älskade farmor! 

Nu tror jag att jag ger upp och slänger mig i sängen för lite desperate housewives! GULD! Måste säga att helgen varit lite väl tuff och ja hoppas på ny start denna vecka! Något tips på hur?

.

Kärlek suger.
Och gör helt jävla förbannat ont.
Bara så ni vet.

Mobilblogg

Jaha då sitter man på fotboll i linde och ja måste säga att de va inte hur ja väntade mig att min söndag skulle se ut. Men men. Senare drar det mot frövi för lite body pamp. Kom just på att ja vet inte om vi har lektion imorgon så måste titta upp om de är värt med söndags ångest.. I let you know. Nu tillbaka till tråk tjej fotboll :)

Party Party

Shoppat i stockholmo :) En party topp från bikbok och nya handskar! Mina gamla råkade man låna ut och fick tillbaka dem uppätna av en hund :) sådär roligt men ingen skade skedd då älskade mamma fixar allt ;)!

Ikväll blir det lugnt eftersom jag som sagt fortfarande är lite bakis ;) men imorgon kör vi igång igen! Ska ju se till att kusinen min blir riktigt lelös så de är bara att tagga ! Blir utgång i karlskoga denna gång :) 


så snygg syrra jag har alltså !

Stockholms är anledningen till en hel dag utan ett ända inlägg ;). Blev ju en mys tripp med mamma och syrran. Mer mys än shopping resa faktiskt! Gjorde inget då jag fortfarande är lite bakis sen i onsdags! Haha larvigt jag vet! Men det blev lite shoppat allt.


super

Tack flickor för onsdagen! Det blev en super mysig kväll med Sandra och Denise. Lite pizza, lite sing star och mkt dricka :) Sen drog vi mot ritz där Erik Hassle var och uppträdde vilket gjorde att de blev ännu mer drag, trots att hans musik inte är värsta krog musiken :) hihi.

choklad gör dig glad

Kom just på att jag egenligen måste packa oxå! Imorgon åker jag, mamma och syrran till stockholm för en liten tjej shopping resa såhär på lovet. Åker imorgon när jag vaknat och förhoppningsvis mår tillräckligt bra för att sitta i bilen två timmar ;). Lite mys där på hotellet på kvällen och sen på fredagen blir det shopping för hela slanten. Men som sagt, jag och packning går inte riktigt ihop! Jag suger på att packa, för två dagar packar jag en resväska! Men jag orkar inte så antingen inatt när ja kommer hem eller imorgon ;)

Nu ska jag och syster min ta bilen mot aspholmen och hämta hem lite rosali deli till lunch. Jag säger som farmor, man måste grunda bra inför en kväll som denna ;). HAHA farmor är för skön.

Föresten! Ett STORT tips, denna chocklad! Den kan till och med få mig lycklig ;)

klackarna i taket

Busybusy. Eller ja, just nu ligger ja och syster i soffan med täcket över oss och myser till brudens bäste man. Super mysig film faktiskt. Men veckan har faktiskt vart lite körig, av många anledningar. Men idag ska jag bara ha lov har ja bestämt. MÅSTE egentligen plugga men orkar inte. Så mys i soffan, sen ska ja köra igenom en liten spa behandling och ikväll blir det party för hela slanten. Denise och Sandra kommer och sen vidare mot Ritz. Kommer bli super kul! Plus att jag har en ny inköpt oanvänd outfit så ingen kläd ångest.

Måste se till att bli super fräsch så de blir en hel behandling:
 - vaxa ögonbrynen
 - ånga ansiktet
 - ansiktsmask plus hårmask i bastun
 - låång dusch
 - fixa naglarna

höstloov, ja

Ikväll är det modevisning för ösk "fruarna" . haha. Syrran har blivit med tvingad mot sin vilja medans Lotta lixom flöt med på ett bananskal! Haha hon har inte så mkt att säga till om här hemma!
Dagen blev en sovmorgon sen mot f bro för att hämta ungarna ! Sen lunch hos farmor och farfar. Mys pys dag men nu måste vi göra oss läckra för kvällen! Först lite shopping för godis :) 

SUSHI

HAHA föresten! Farmor ringde nyss och sa att hon bokat en kryssning för mig henne och frida! HAHA as kul ju. Nästa onsdag blir det, då det är 18 i baren ;). Det blir mys fram till nio tio för då går farmor och lägger sig och då bli det PARTY.

Sushi är vad som står på tur! Mys med mamma och sussi framför svenska hollywood fruar :D
Man ser ju lätt vilken som är min. Den vegitariska såklart även den godaste!


073-546 40 24 igen, ett sms med ditt namn tack :)

Nu har ja äntligen fått tillbaka mitt gamla sim kort så är tillbaka med mitt gamla nummer 073-546 40 24 men alla kontakter är försvunna så skriv gärna ett sms med ditt namn eller på facebook :) tack.

Snart kommer även en ny telefon. Vet inte om man ska lägga till så det blir en iphone 4 istället för 3 ? Men grejen är att ja älskar 3an och gillar inte alls 4an egentligen.. Aja får iallafall ut telefonen på försäkring så de va ju tur dte iallafall.

ändrade planer, som vanligt.

Som sagt, det blev typ två tusen ändringar i förra veckan och jag blev helt full i skratt när jag tittade i min lilla bok igår. See for your self;


Höst lovet infördes med en mysig täcke i soffan dag med syster. Senare ska jag dunka musik i bilen eftersom syrran äntligen fixat lite skivor till mig! (Jag har typ ägt 3 skivor i mitt liv och de blev såklart stulna). Ska skjutsa iväg syrran till f bro.

Efter det blir det nog lite sushi med mamma och sussi :)

RSS 2.0