girls night in ;)

Ny vecka och nya möjligheter eller ? En dag i skolan och jag är redan ur less på det igen, hur dåligt är inte de? Alltså seriöst vår skola är så usel, den ser inte ens ut som en skola.. Alltså det är bara att inse det finns inte en chans att jag kommer kunna plugga vidare sen, inte en chans!

Ikväll är det modevisning på jobbet som sagt. Jag måste vara där straxt före sex sen hoppas jag på att få sluta runt nio iaf. De vet man aldrig med mitt jobb. Alltså vissa gånger har vi liksom hållt på till elva tolv för att visa kunder inte går! En sån kväll orkar inte jag idag för när jag slutat ska jag nathalie  och anna göra lite mat och have a girls night, vilket verkligen kan behövas! Dom ska nog få ta och lösa några av min problem! Kul för dem ;)

in my dreams

Jag insåg just att jag har modevisning imorgon kväll på jobbet!! Det förstör ju mina planer ännu mer! Det betyder att jag förmodligen får spendera halva natten med bilderna imorgon. Jippi. Men nu säger jag upp mig från den här kvällen. Jag är trött och mår som om en elefant står på mitt huvud! Ska ta och sätta på några avsnitt one three hill och bara dö. Imorgon börjar skolan..  För övrigt väntar nog en rätt kul vecka ;) PUSS OCH GOD NATT!


underbart eller?

Usch hur är det möjligt att mitt huvud kan dunka såhär?! Och trött och grinig är jag. Ingen vidare rolig person direkt och jag tänkte inte utsätta någon förutom min familj för mig själv. Idag hade jag verkligen bara viljat ligga hemma i sängen men så blev det inte. Kl halv ett ringde mamma och väcke mig och klockan kunde lika gräna vart nio för jag va så trött! Men jag visste att ja va tvungen att börja fixa med blogg jobbet just idag när det fortfarande va ljust ute och stängt i butiken. Klockan tre kom jag dit och vid halv sju va jag hemma igen. BLÄ! et tog evigheter att välja kläder, fixa med belysning och fixa inredningen. Och allt gick minst sagt tungt. Ännu värre var det när jag skulle STÄDA! 

När jag kom var de bara att börja städa mitt eget rum.. Usch. Min dator hade blivit kapad av min kära syster så jag kunde inte fixa med bilderna som jag skulle vilket betyder att jag får sitta hela kvällen imorrn!

Jag insåg en sak igår, att man tjänar på att vara ute mycket! Jo för med tanke på att de blir en del rätt ofta. Så känner ju folk igen en och man lär känna massa nytt folk.. (Nu hör ju jag att det här låter skrytigt men det är verkligen inte så jag menar) Eftersom att jag nästan alltid kan skriva upp oss på de flesta ställen kommer vi nästan alltid in gratis vilket vi inte skulle kunna om ingen kände mig ;) så där har ni! jag tjänar ju i stort sätt pengar på att gå ut ! haha! Faktum är att om jag är sliten idag så är det inget mot vad som kommer kännas nästa vecka ;) 100 DAGARS FESTER BÅDE TORSDAG OCH FREDAG! Awesome ;) super taggad är jag ju, trots min huvudvärk ;) men det finns väl inget så bra som en återställare! ;)

Föresten, JAG VILL TILL KRETA NU!



jag och mina mode tidningar ;)

Min blogg va störd igår så jag fick inte upp ett skit! Jag blev lite små tokig faktiskt! Men Uppdatering på fredagskväll, den va bra. Lite utav ännu en utekväll. Grejen är ju att kvällarna måste bli rätt mycket för att vara en sån där super kväll nu när man är ute rätt så mycket. Men den va kul, lite av allt alltså dans, träffa massa människor, tjaffs ;) haha.  

På lördagen va de bara att ta sig iväg och jobba igen.. mm huvudvärk ;). Men det gick bra det med! Jag överlevde, åkte och hämta nathalie och sedan blev de pannkakor! Proffset själv laga ;). Jag kan laga två saker: pannkakor och pasta med bacon och ostsås. Duktigt värre!

När jag och nathalie låg här i sängen och försökte göra planer inför kvällen så lyckades Linda övertala mig till att gå ut, IGEN. Svag som jag är blev det utgång ;). denna kväll blev däremot ännu mer dramatisk! Men jag får lov att komma tillbaka till det för nu är det brottom. Jag måste ner till jobbet och göra en fotografering till bloggen! Paglle bloggen menar jag då! Den måste göras idag när det är stängt och fortfarande ljust ute så jag blir tillbaka om några timmar ;) ska ta mina modemagasin och kamera och springa mot stan. PUSS

drar iväg på förfest!

lite snyggare nu än förut idag hoppas jag ;)

favoriterna

VILKA ÄR SNYGGAST TILL KVÄLLEN?

ELLER


oh baby baby ;)

Rejält taggad inför kvällen! Kan nästan bara bli bra! Eller ja ska inte säga för mycket med tanke på att de är sällen en kväll går utan drama nu för tiden. Men det känns som en bra kväll åtminstone. Dans sugen så de skriker om det. Känner mig nästan lite duktig när jag springer upp och ned i trapporna mellan tvätten.. Va i desperat behov av att gör mina svarta byxor tajtare så dom åkte i tvätten ;)

Dom som känner mig bra vet att jag är inte speciellt rädd för saker och ting. Jag tror alltid att saker löser sig och att de inte kan hända just mig liksom.. Nu börjar jag bli rädd. Dom som varit hemma hos oss vet att hissen går upp direkt till vår dörr. När hissen inte är här är det bara som en väg utanför vår ytterdörr. På grund av det händer det ofta att dörren står öppen in i lägenheten. Det gör den inte längre. Den är till och med låst och efter idag kommer den fortsätta va det!
DETTA BÖRJAR PÅ FULLASTE ALLVAR BLI LÖJLIGT! Jag är inte sån här. Jag bli så arg!


Är inte så vidare snygg än men jag ska in i duschen nu och göra lite ändring på det!

...

babe, you are the right kind of wrong ;)

it's not about the money

Som sagt de är lön imorgon ;) och jag hittade ju en korsett liknande sak ju! Kunde inte låte bli liksom! Den åker på imorgon då det blir party så de skriker om det! MEN självklart jobbar jag lördag.. Jippi!

Ändrade planer inför ikväll! Det blir bio med mamma istället för hällefors med nattis. Min låtsas fru heter filmen så det ska nog bli bra det! Ibland behöver man en myskväll med mami bara sådär! Helgen ser ut att bli hård så kan va bra med lite nedtrappning nu ;)

Prata med en kille idag om studentskivor hit och dit och som vanligt lovar jag att hjälpa till med något! Haha men va fan de är kul det med! Jag blev iaf så sjukt taggad! Jag menar snart är de 100 dagar innan studenten?! Fattar ni va tiden gång snabbt! De är ju sjukt! Älskar detta! Inte så konstigt kanske då ALLT har med party att göra ;). Jag har kommit på vad jag borde göra efter skolan. Jobba på krogen ju ;) lätt! haha.
Nej men seriöst 100 dagar innan studenten och största studentskivan lär bli denna! Den 4 mars och här är länken, gå in på fb och anmäl er nu!!!! Tryck här --->  http://www.facebook.com/event.php?eid=182533045098467



you need one

Jag och malin tar en sväng på marieberg bara för att ;) jag som inte ska spendera pengar.. Aja en lunch och lite fönstershopping kanske ;) DE ÄR JU LÖN IMORRN! HA! Bra där ;)

Jag har varit och färgat håret nu på förmiddagen. Lite ljusare bara men mkt fräschare! Nu måste ja springa iväg mot malin men jag lär höra av mig sen! Har lite intressant info ;)

BYE



i tried to be perfect but just was not worth it

Som sagt, ingen utgång blev det. Ingen större chock i och för sig. Det är helt sjukt för varenda en av oss är typ mer eller mindre sjuka. Jag håller förmodligen på att få tillbaka strepptokockerna som jag hade i december och januari som ni kanske minns. Jag var rätt upprörd eftersom jag inte fick dricka samtidigt som jag åt pencillin. Vilket jag i och för sig gjorde, båda gångerna... Kan de ha något att göra med att de kanske är tillbaka? Tror i och för sig att sjuksystern sa sist att sprit gör att effekten av medicinen försvinner.. SÅ SMART är jag. En sak är säker och de är att ja tänker då inte få tillbaka skiten! Jag ignorerar den :D!

På fredag däremot då SKA vi ut. Om jag va taggad idag förstå då fredag ;). Nej men jag såg faktiskt fram emot att gå ut en kväll utan att jobba dagen efter! Menmen, måste iaf upp imorgon då jag ska klippa och färga håret klockan 11 hos antonio. Va ju lite inne på att bli mörk hårig igen.. men färgar ja bort de här nu är inte ju inte troligt att ja får de tillbaka förs om något år om ja ångrar mig.

Jag ska ta och åka iväg hem ifrån iaf ;) inte tänker jag sitta hemma bara för de inte blev krogen! Ska bara ta mig genom duschen en snabbis! De blir en bild på mitt mörka hår och jag hör gärna vad ni tycker! PUSS

Inser ni föresten hur annorlunda jag såg ut :o det här är ju inte allt för länge sen!

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA?!

Känns lite trist att skriva om just de här skorna eftersom det känns som om alla gjort det men jag är faktiskt riktigt förtjust i dem! De lär ju bara bli så snygga till ett par jeansshorts! Ja riktigt söta är dem! fy...
Jag vill vekligen att det ska bli sommar nu så man kan börja använda kjolar och shorts utan att ha tunnstrumpor! Jag vet inte varför eller så men jag har något emot tunnstrumpor! Kör med svarta jeans varje gång vi ska ut nu för tiden. Det brukade ja aldrig göra :o

Vill bara ha sommar och bara ben!!! Uteserveringar och förfester på balkongen! Solglasögon och jeansjacka, va fan kom igen?!?

rude boy

Skönaste gay killarna på kanal fem just nu! Fy fan va roliga! Synd bara att jag hatar såna program så jag orkar inte titta på hela skiten. Det är sommar i sverige jag pratar om föresten.. haha!

Idag är jag på mycket bättre humör föresten! Mår till och med som jag ska tror jag ;)
Har haft en bra dag iaf, fick till och med lite plugg gjort! En bit på vägen iaf! Och då va jag ändå hos josefine ett bra tag. Blev en liten tur på stan också MEN jag köpte inget! Duktigt av mig ju. Har till och med två alternativ till morgondagens utgång! Nya spets toppen eller en super färgstark body, kan inte sätta färgen på den men någon typ av rosa röd sak. Faktiskt rätt snygg!

Imorgon ska jag för de första bara sova sen hoppas jag verkligen på utgång till kvällen! Blir lite besviken om de inte blir nå ;o haha. Ringde just och tjata lite på malin men hon tyckte eftersom jag alltid är sugen på att dra ut så gjorde de väl typ ingen skillnad ;) haha. Då sa jag att jag är alltid på men jag är inte alltid sugen ;)

inget kan ändra detta

Som sagt bilder på shoppingen som på beställning. Halsbandet åker på idag med den gröna storstickade tröjan och ett par svarta jeans. Lär väl slänga upp en bild på det med sen men nu ska jag faktiskt jäkta iväg till Josefine och hennes nya lya. Kan bli spännande! Har en känsla av att jag kommer bli sugen på att flytta hem ifrån jag med ;)



...

Snälla rara gode gud, låt mig aldrig bli kär igen. Eller ja inte på ett bra tag iaf.

Och om du skulle kunna göra så typ alla mina känslor som kan kopplas ihop med kärlek försvann skulle jag bli ännu gladare.

Tack på förhand!

you said you love me so way don't you care

de blev lite shoppat idag iaf.. usch ja borde verkligen spara lite pengar nu. De får börja från och med nu ;) Visar imorgon vad det blev för snyggt för jag är helt slut nu.. All kraft bara sögs ur mig. Hatar när det händer. Borde verkligen gå in i duschen men orkar inte sova med blött hår ju.. Vilket ilands problem va? Orka med mig själv, jag är värsta gnällfian idag ju!

Imorgon ska jag vara bättre! Det blir en tripp till josefine för att kika in nya lägenheten och lite prat om allt som händer. De är ju inte lätt att vara singel ;).
Sen måste jag verkligen plugga! Jag försökte börja idag men insåg lite hur värdelös jag är. De bara gick inte, och va fan så svårt är de inte! Förlåt som sagt gnällfia..

Men jag har faktiskt vartit på bra humör också idag! Haha. Träffade anna för en typ tre timmars lång lunch och lite shopping hjälp. Sen va jag på hockey! Otroligt va? Vad ska de bli av mig! Tyvärr va de väl inte tok fullt med snygga killar att titta på så jag såg faktiskt matchen ;) lite.. De va skit spännande! Örebro vann med 4-1 och lyckades göra alla mål i sista perioden!

Slänger upp en bild på en riktigt snygg kille däremot ;)


jag har trillat dit

Kör av stan en sväng med min goa anna! De blir en lunch på java och lite att kika på stan kanske. Hon ska få lite av de senaste nyheterna nu när vi inte träffats på ett par veckor ;) de hinner ju hända så mkt! haha.

Jag har haft mig ett par sjukt förvirrande dygn och börjar bli lite trött på det. Kan allt bara bli enkelt och självklart en stund så jag slipper tänka? Men detta lov har aldrig varit så välbehövligt! Har skit mkt att göra så de lär inte bli en lugn stund!

Nu måste jag springa iväg men de här blir inte sista idag ;) PUSS


du lyckas

Kvällen blev inte alls som jag hade tänkt, det kanske märks. En del kan bara aldrig sluta göra dig besviken.

Det är konstig, dom senaste dagarna har jag fått så mycket komplimanger. Speciellt efter igår, det kändes som om jag rodnar på hel tid. Sen kommer en usel kväll eller kommentar och tar ner dig på jorden. Jag lyckas nämligen bryta ihop när det rinner över. För mkt vid fel tidpunkt och det va det idag. Mitt huvud, hjäta och kropp värker.

Nathalie du är en ängel som tar hand om mig..

...

det är ju mitt fel egentligen, dumma mig som trodde att du kunde vara trogen mot mig.

Shopping mode

De blev lite shoppat igår. Bland annat kvällens outfit. Jag kunde inte bestämma mig så jag köpte en topp på bikbok och en på monki så tänkte jag att jag lämnar tillbaka den jag inte väljer till kvällen. Men så fick jag lite pengar av mamma och pappa innan de åkte imorse och bestämde att då köpte dom topparna åt mig :D haha. Igår kväll blev det iaf bodyn från monki, jag kunde verkligen inte ta på mig spets igen (hade det förra fredagen). Kände mig så slampig! Den sparas till en annan dag med ett annat humör ;)

Igår kväll var verkligen sjukt kul! Massa nytt folk och lite av de bästa gamla godingarna ;)
Jag förstår verkligen inte hur jag orkade upp till jobbet imorse men de gjorde jag och inte bara de, jag va fan fräsch också :o haha. Alltså det syndes inte att jag va sliten iaf :)

Bikbok 199 kr

Monki 200 kr

Gina tricot 299 kr

move your hips

Börja morgonen med en kort promenad sen mot gymmet för lite träning. Behöver ju göra så man har samvete att förstöra lite till av mig ikväll! Alltså det här med vikten och all dricka går inte super bra ihop. Eller jag har inte gått upp i vikt utan snarare stannat upp. Bara ett par kilo till sen är jag nöjd. Men konditionen däremot! Den dör ju varje gång vi varit ute. Om jag har tränat tre gånger i veckan så är det som bortblåst efter en kväll ute. Och ändå dansar vi hela tiden!! Det borde väl räknas som motion? Men nej då!

Fundera faktiskt på att ta det lite lugnt några veckor efter den 3 mars. Då är det ju 100 dagar till studenten och det lär bli drag men efter det kan jag tänka mig att vara nykter ett tag ;). Den närmaste tiden blir de väl lite körigt eftersom de blir ikväll, onsdag nästa vecka plus fredagen!

Ska ta och fräscha upp mig lite för en sväng på stan! Vill ha något nytt till ikväll. Det jobbiga med att gå ut så mycket är att man har samma kläder jämt känns det som :p
Jag ska iaf försöka ge upp mitt svarta jeans/svart linne mkt smink och smycken. Ska satsa på två step mindre smink känner jag! Haha kanske låter konstigt men när jag kom hem i fredags tror jag det va, iallafall jag var inte helt glad i hur jag såg ut. Kändes inte alls bra så skippar den looken.

Försökte leta reda på en bild på mig för tio kilo sen bara för att det vore kul att se men insåg just hur äckligt ful och stor jag var så tänker inte lägga upp någon. Så de blir en puss istället :D


fit for fight

Inköp igår inköp idag. Men nu är vi hemma igen men ja ska snart packa mig bort igen. Ska hoppa in en snabbis i duschen bara så är jag fit for fight igen.
Imorgon blir det träning, en sväng på stan med Nathalie och till kvällen utgång! Försöker syra upp det då alla bangar ur men nej då! De ska nog lösa sig även denna fredag  ;).
 
Jag är ute efter en korsett att ha i höga jeans! Ingen sexig sak alls utan bara någon snygg korsett aktig topp. Alltså hemskaste saken idag! Jag fick bara sånt jävla shopping sug så de gjorde nästan ont att bara gå förbi butikerna utan att gå in och köpa något. Alltså jag hör ju hur töntigt det låter men det va värsta hemska känslan! Det nästan vände sig i magen och mitt huvud bara, alltså nej ja kan inte beskriva de men de kändes sjukt. Jag insåg ju hur knäppt de va men jag vile bara. Precis som om någon förbjöd mig och jag ville det bara mer.

jag är en av få som inte lämnar dig när färgen börja flagna

aw sovmorgon, älskart. Behövde inte åka mot stockholm förs vid ett tiden så kunde sova och packa i lugn och ro :). Jag hade såna mardrömmar natten innan så det var skönt! Det är verkligen hemskt när man drömmer och det känns som om det är så verkligt. Just innan man inser att de bara av en dröm iaf..

Jag och mamma satt och prata lite här i bilen och kom fram till att jag kanske har jobb efter sommarn. I malmö!! Skulle vara samma slags jobb som jag gör nu. Ute i butiken alltså men jag är inte säker på om det är det jag vill göra.. Jag vill ha mer drag! Och det konstiga är att jag känner bara att ja blir sämre och sämre på mitt jobb. Men jag kan inte varken sluta eller söka nytt. Jag kan inte sluta och lämna dom i sticket och ja kan inte söka nytt då jag inte har tid att jobba mer än nu vilket ett nytt jobb förmodligen skulle kräva. Rättare sagt jag har inte ork för att joba mer än jag gör nu tillsammans med skolan och allt annat som pågår just nu. Jag tycker lixom inte jag hinner med mig själv!

Efter studenten i och för sig.. Malmö skulle sitta jävligt fint! Lägenheten jag skulle bo i där är helt underbar, bodde där i sommras när jag jobba i den butiken. Men förstå vad svårt att hitta ett helt nytt liv i en helt ny stad ju?

ÄNTLIGEN / intresserad? Hör av dig! 073-5464024 :)

Här är äntligen väskan! Den är verkligen fantastisk! Man får i hur mkt som helst i den samtidigt som den inte alls blir ful om man bara har några saker i den. Trycket som nedan sen så är andra sidan tom så om man inte är så förtjust i trycket vänder man den bara. Kan ju bero på humör?
Ekologisk bomull samt fairtrade vilket betyder rättvis handel där det inte förekommer barnarbete eller utnyttjande av arbetskraft. Väskan kostar endast 100 kronor!
Perfekt väska för skolböcker, datorn eller träningskläderna! Själv har jag en för varje ;)
Ett gäng är redan sålda och efter mässan den 21 mars räknar vi med att de inte kommer finnas många kvar! Så som sagt hör av er! 073-546 4024


it's a little bit funny, this feeling inside

Rätt tråkig blogg idag måste jag säga. Men de har varit så mkt att ja glömde till och med att äta! Kom till träningen klockan halv sju och insåg att allt jag ätit idag var ett par chips.. fina matvanor?

Skjutsade just hem Nathalie eftersom ungen ska till skolan imorrn och inte kan sova här! Så jag får sova ensam, orättvist va :o. Hon kom med lite fina kommentarer idag föresten. Bland annat att jag var den mest oromantiska människa hon visste! Är inte de lite sorgligt :p. Jag påpeka bara hur jag kände för nallar.. Och min attityd gentemot killar överlag.. Tror hon tycker att jag ska bli gulligare. Jag bestämde mig faktiskt för att jag skulle försöka vara lite gullig här för ett tag sen, men ja tror ja glömde bort mig lite..
Kanske ska ta och försöka igen ;). Nattas nästa åsikt va att vi skulle börja med ett nytt liv efter sportlovet. Jag tror att de skulle bli hälsosammare... HAHA! Spännande! Nej men de kan faktiskt behövas. Vi får ge upp på all bakis mat då de börjar bli en del..

Alltså ja längtar så sjukt till fredag! De kommer bli grymt kul, känner bara de :D
Hela resten av den här veckan kommer i och för sig bli rätt bra! Åker till stockholm imorgon för att kika på ännu mer kläder till jobbet. Stannar till torsdagen även då står det jobb på listan! På kvällen där emot blir de mys ;).
Ska egentligen hinna med att plugga också eftersom vi har två prov på fredag men ja vet inte riktigt när! Plugga till prov kan vara det värsta som finns!


Någon tycker iaf att jag är gullig. Fick denna av min underbara chef :) hon är bara för go!

step it up!

Stressigt värre! Ska iväg på step up nu men när jag kommer hem kommer ja med lite intressant även om ja är skit trist nu ;) PUSS

i'm not gona wright you a love song

Verkligen så extremt korkat att raka benen när man är förbannad! Riktigt dumt! Tre vackra skär sår, två av dem på fotknölarna som gjorde så ont så ja fick köra ut benet ur duschen! De gör fortfarande ont dessutom.

Jag blev med mamma, pappa och syrran till indigo där vi myste järnet med lite paket! Kom hem till en överraskning som inte gjorde mig speciellt mycket mer förälskad i den här dumma dagen. Jagade upp mig och tog en varm lång dusch. Där jag korkat nog bestämde mig för att göra några fina sår på benen, som sagt jätte korkat!

Imorgon ska det bli mycket gjort. Först skola sen ska förhoppningsvis jag och alexandra hinna med att skriva på affärsplanen för företaget. Jag har fortfarande inte lagt upp e bra bild på väskan föresten :o gud så dumt! Ska komma ihåg det imorrn! Sen ska det spederas lite tid med Nathalie och förmodligen en sväng på stan. På kvällen blir det ett step up pass och sen tror ja på riktigt tjejmys! Känner jag mig och Natta rätt betyder det på godis, varsina datorer, one the hill och massa kuddar! Underbart alltså!
Det ser ut att bli en sväng till stockholm även denna vecka och det betyder packning.. Åker med mamma på onsdag så missar skolan och stannar till torsdagen. Älska hotell ;) ja skulle lätt kunna bo på ett scandic rum! Om det hade badkar skulle man inte se mkt av mig alls! Och hotell frukost <3 haha!

Många som frågar vad ja vill göra efter studenten nu och jag har noll koll men om ja tänker efter vet jag vad mitt framtida jobb måste innehålla! Resor! Älskar det livet, mkt som händer med mkt att göra! Mår som bäst då!


Alla <3 dags present :). En rouge med färg som puder (snor den från mamma jämt så nu köpte hon mig en egen), En scrubchreme och ett present kort på kicks!

i'm a little bit of everything

Sitter med lite jobb grejor. Jag jobbar ju inte bara i butiken nu för tiden ut sköter också bloggen på Pagelles hemsida. Även om målgruppen inte är så ung som här kan de va intressant att kika in där om man är intresserad av mode med mer. Bilder och kläderna där kommer vara Pagelles men man kan alltid få tips om vad som passar dig och tänka om bilderna till vad som skulle funka på dig. Ett tips bara :). Fick just besök föresten, av JEHOVAS VITTNE :o . Va lite i chocktillstånd när de står två gubbar där och försöker förklara att man ska hålla sig till äktenskap och inte skiljas. Den ena gubben sa till och med att eftersom gud skapa oss vet han bättre hur vi fungerar mentalt med mera. Jag hade svårt att vara tyst.. Men jag stod och bara nicka och hoppades på att dom skulle prata klart snart. När en av dem sa något korkat om otrohet fick dom en berömd bitchblick annars va jag nog rätt trevlig ;)

Sitter iaf och fixar med inlägg hit och dit. Känner mig riktigt business när man sitter såhär! De fattas bara ett par glasögon så är de som taget ur en katalog! Haha.

Jag kom just på vilka fina alla hjärtans dag presenter vi gav varann i den här familjen förra året! Pappa tryckte i räkost i min och matildas tandkräm som jag fick vara så glad och upptäcka... Några dagar senare spraya jag hans tandborste FULL med hårspray :D HAHA! Vi är så gulliga i den här familjen!!

Ska ta och käka min frukost/lunch nu ;)

i kind of just do not care about this day

Alla hjärtans dag och so what? Den här dagen finns bara för att någon kom på att dom skulle tjäna pengar på den. Den visar alla som har någon att man ska vara jävligt glad för det, trots att det inte alls är så bra! Och de visar dom som är ensamma hur ensamma dom egentligen är. Känner själv att ja låter rätt bitter men jag skiter faktiskt rätt rejält i just den här typen av dag.
Tror att jag blir med mamma, syrran och pappa ut ikväll, ja alltså ut och käka då. Hade planer men de blev lite splittrat där så känns rätt bekvämt att bara mysa med dom här hemma. Får höra en hel del nu för tiden hur jag aldrig är hemma och blablabla! Ser ut att bli mat på indigo och jag har nog inte vart där sen hur länge som helst. Vi va där var och varannan vecka förr..

De kanske hörs hur oromantisk jag är. Jag är inte mycket för hjärtan och rosa romantik. Men jag älskar paket ;).

De va inge vidare lång dag i skolan men dryg. Lycklig blir man när man går ifrån datorn tre minuter på lektion och när man kommer tillbaka har man ett gäng fula inlägg om vilken alkholist jag är :P! Haha! Tror de blev ca 70 kommentarer på varje inlägg... JAG sa faktiskt nej om att gå ut på onsdag! Kör hårt på fredag istället ;).

Detta tillsammans med nya kängorna!

love is friendship set on fire

Drog en sväng till malin efter lite familje middag här hemma. Blev en alla hjärtans dag middag idag istället för imorgon eftersom det inte är säkert att man är hemma imorgon ;)

Här är klänningen! Helt underbar och förmodligen det dyraste i min garderob! Jag ska lämna in den till sömmerskan på jobbet bara för att korta av den lite. Så blir den ännu bättre!

SKOR SKOR SKOR, JAG ÄLSKAR SKOR!

Denna söndag ser ut att bli en rätt bra söndag! Känns som helgen bara flög iväg men den blev riktigt bra! Det ska mycket till att försöra denna söndag för mig nu när shopping lyckan kikat in ;) Tänka sig att jag skulle komma hem med TVÅ par SKOR idag :D !! Inget jag räknat med direkt! Blev med mamma till jobbet för lite ärenden och de sluta med att jag kom hem med massa roligt istället! Det blev också en fika på java med mami. En latte och lite choklad, så awesome ;)

Såg filmen burlesque igår. SJUKT bra film! Den med Christina Aguliera och Cher. Verkligen värd att se! Några snygga pojkar med i den också vilket inte skada precis ;)


Gummi stövlar från ilse jacobsen, Pagelle. Sa kanske någon gång i somras att syrran hade fått med sig ett par såna här stövlar som var bådas till PIP. Dom blev stulna och jag böev tokig! Dom är inte direkt grattis då dom kostar typ 1300 eller nå. Alltså inget jag köper själv just nu men goa mamma hade ju lovat att fixa till det eftersom de andra paret som jag inte ens hann använda försvann. Vilket hon gjorde och just ju står dom som prydnad på min hylla :D

Leggins och långa bas linnen, guld värt då jag HATAR att lägga pengar på sånt. Även dessa från Pagelle. Legginsen är från Day som klänningen som ja ska se till att fixa en bild på sen!

OCH ännu ett par kängor! Dom va så sjukt härliga och på rea så jag kuunde verkligen inte hålla mig från dem! Använder min kängor från scorett JÄMT och dom har just gått sönder, igen. UNDEBART ELLER VADÅ :D haha. Som sagt, shopping glädje ;). Skorna är från Bianco, som om ja inte hade tillräckligt med kartonger därifrån ;)

lotta potta persson ;)

Älskar mig själv lika mycket varje morgon dagen efter och klockan ringer för att jobbet kallar.. eller inte. Imorse var de dock ännu värre, kl sju ringde telefon och jag helt nyvaken förstår knappt att jag svarar och ser ännu mindre va klockan var. Och så va de lotta, min chef, och jag höll på att smälla av för jag tänkte att nu har jag försovit mig! De vore så hemskt pinsamt! Men nej hon undra om ja kunde börja tio och vara kvar till fyra, istället för 11-15 som jag skulle jobbat. Jag mumlar något och somnar sen om..

Igår kväll blev bra. Förparta lite i frövi där vi hade överraskningsfest för älskade lotta potta persson :D haha hon är så grymt rolig! Vi kidnappa henne, körde henne med ögonbindel till lokalen där alla står tysta och hon bara skriker att hon ska på bio (dom hade sagt så för att lura henne). Plötsligt börjar alla 30 pers gapa ja må hon leva och hon dör nästan! Hon bara skriker och jag skratta så ja trodde ja skulle dö! Sjukt! Haha!
Senare åkte jag och Natta in mot stan för att dra ut på krogen trots allt. Halv tio var vi fortfarande nyktra så ja börja hälla upp shotar och mamma blanda drinkar! Och det hjälpte! Vi va inte nyktra länge till ;). MYCKET drama som vanligt men det blev en bra kväll!

Ikväll däremot ska bli lugn. Kom just ur duschen efter att stått där ett tag.. De blir mys till lite mysiga filmer :) - hoppas alla får en härlig lördag!!!

hurrah for friday

Denna look blir det idag. Liknande till kvälllen tror jag. En annan spets tröja och svarta jeans känns det som. Och höga skor, låter bra va? Idag består inte så mycket av kläder utan mer av att kika på fastigheter för nya butiker. Spännande värre. Tror vi ska på nå här i stockholm, uppsala och västerås. Men ja kommer få ligga på mamma för jag måste vara hemma inge senare än fem! Känner redan nu hur de kommer bli tajt men men! Jag fick lite sovmorgon idag, gick ner med en tidning till frukosten och bara satt och myste! Så härligt så!

Vet inte riktigt vad som väntar för kvällen egentligen. Jag är ju så SJUKT sugen på att gå ut så jag hoppas på att vi kommer ut! Min bästa krogen polare mår inte sitt bästa men om hon ser till att bli frisk blir det en sväng ut iaf. Jag är så dans sugen så de suger i hela mig! haha! Om jag inte kommer ut idag så slår jag mitt eget rekord dom senaste veckorna i att vara nykter. Eller nej igår men alltså i att gå ut på krogen då..



Panos emporios fashion show

Kvällen slog alla förväntningar! Underbart! Några glas champagne och ett par glas av den där andra roliga drinken rann ner! Underbarast av allt?! JAG FICK DEN JÄVLA KLÄNNINGEN! Sjukt lycklig ! Ska sy upp den lite bara för nu är den lite för lång för min smak. Syns inte jätte bra på bilderna så de kommer upp en finare senare :)

Det var lite mat och mingel, uppträdande och modevisning. Tre kända artister även om jag bara kände igen anna book och dr alban.. Den första vet ja inte va de var men hon var väldigt underlig! Modellerna var inga riktiga modeller utan stora bloggare. Föruom dem så va de ju hur många som helst typ "b kändisar" där. De känns så konstigt när man ser folk man känner igen runt om sig hela tiden men fattar lixom inte varför förs de går upp lite lite.  Såg och träffa bland annat hugo rosas, större delarna av paradise hotel gänget, sibel, massa bloggare som ja glömt namnen på, killen som vann anna ankas assistent program och alla möjliga...

Att få tag på en taxi hem sen va inte det lättaste så de va bara att ta sig över bron i skyhöga klackar, strumpbyxor, klänning och skinnjacka.. mysigt eller? Jag hade ju bestämt att det inte skulle snö nå igen så jag tog inte med någon vinter jacka .. Tror inte jag ska lyssna på mig själv så mkt igen. .











mobil blogg

Slänger upp en liten mobilblogg när ja ändå är igång! De såg ut att bli nå konstigt med det tidigare inlägget, de kom inte upp när det skulle menmen spelar väl ingen större roll!

Hitta en helt underbar väska idag på ett av inköpen! Från skinn leverantören saki! Den kommer inte till butiken men en kommer levereras hem ;) haha. Jag blev lite förälskad i den ju! Fatta snygg i sommar med shorts och ett vitt linne. HÄRLIGT!


fashion babe!

Åh dessa dagar alltså! De är dom man minns ;) nej men jag är verkligen in love with det här! Hotell, hotellfrukost, kläder, människor, mode ALLT! Men nu är det stressigt! Viär bara på hotellrummet och svidar om för att åka till festen! Bild på hur jag blir att se ut kommer men såhär såg jag ut idag iallafall :) PUSS 


hej

Hej jag heter amanda och jag är totalt värdelös när de gäller packning. Det här är för två dagar, eller ja en och en halv och två nätter...


on my way

Min syster kan när hon vill, vara söt alltså.. Hon borde bara vara de oftare så skulle de va lite mer fred i huset men va fan ;) haha.
Hon fick seriöst hjälpa mig med allt igår. Från att fixa musik till telefon till att få upp handtaget på min väska. Jag va i upplösningstillstånd igår när jag skulle packa. Jag orkade inte ha fler väskor och dom jag hade räckte inte! Typ stod och skrek och hade mig men syrran tog tag i de hela och lagade den stora väskan så nu älskar jag henne lite till ;)
Men nu sitter jag iaf här på tåget och ska vara framme när som helst! Alltså de ska bli så sjukt kul dehär bara för de va så länge sen sist. Plus att det är liksom packat med saker att göra ända fram till fredag och jag älskart! Lånade med mig en klänning igår så får de om det blir den juvelen till torsdag kvällen ;)
När jag kommer fram blir jag upphämtad av mamma och sussi och då drar de igång på en gång! Iväg och kika på ett nytt märke till butikerna sen ut och käka något :). Imorgon blir de inköp hela dagen och fest på kvällen men ska nog kunna se till att få upp något. MÅSTE ju visa klänningen liksom!

Det blev lite shoppat igår iaf. Detta plus lite presenter till födelsedagsbarnet som bjöd på mat igår :). Hittade äntligen glasögonen jag ville ha och bestämde mig äntligen för skärpet. Ringen åkte med som bonus när jag ändå va igång!

Bik bok - skärp 99 kr och glasögon 79 kr

Gina tricot - 50 kr


LOVE YOU TVÅ

okej då, jag älskar väl dig med, eftersom jag är hon "som kan allt". och ja, min syster kan inte ens lägga in musik på din iphone... ungefär lika dåligt som när hon frågade om hockey i USA va på is som i sverige. hahahha...

MEN SOM SAGT, LOVE YOU TOO

if i said i want your body now, would you hold it against me?

SKÖN DAG så de skriker om det. Sovmorgon vilket mitt huvud älskade! Nu har jag bokat biljett för imorrn :)! Tog mig bara 40 minuter eller nå, fy fan va krångel de kan bli! Aja nu är de gjort så kl fyra imorgon bär det av. Och de är nu bokat att vi ska på festen jag pratade om på torsdagen! Aaaa! haha Ska bli jätte spännande, bara en sak JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG! Jag blir tokig. De måst ju vara något riktigt fint. Ska ta mig ner till jobbet nu och kika på om det finns något från Day jag kan ha. Det finns en klänning, helt jävla underbar! Kostar bara 2500 tror ja :o och där var ja ironisk! Jag menar inte bara utan jag menar på att ja har inte riktigt budget för att köpa den dumma kläningen.. Varför fyller inte jag år typ nu :(. 

Nej men till stan drar det iallafall med Nathalie för lite sista shopping så jag är beredd på stockholm ;) Sen måste jag ju alvarligt hitta något till torsdag kvällen för jag har inget! Jo föresten, skor har jag! Vet precis vilka godingar de blir och de lär ni få se ;) datorn åker med såklart!

Men nu måste jag verkligen springa ner i källarn och leta väska så jag kan packa ikväll! Efter stan blir det mat och födelsedagsfirande hos malin för Emelie! Mysigt värre. Nu SKA  jag kila, vi hörs PUSS!


i'm in love

Hur smart är man när man käkar halv elva på kvällen? Mina matvanor alltså..

Har föresten fått en förklaring på varför jag mått så underligt på senaste tiden. Jag kommer inte ihåg om ja skrev de förut men i förra veckan mådde jag lite illa korta stunder och väldigt oväntat lixom om ja säger så.. Sen på fredagen slog de ju till som fan och jag sov i stort sätt inne i badrummet.. Allas första reaktion och min också efter ett tag var ju den mest skrämmande.
Idag var jag på ungdomsmottagningen för att fixa lite med p-piller och när ja nämnde det för barnmorskan såg vi till att få det uteslutet. Jag är alltså inte med barn eller något sånt dumt! Hon menar istället på att det beror på allt som pågår runt omkring. Så jag har förmodligen inte varit varken magsjuk eller matförgiftad. Min kropp reagerade nog bara på att den helt enkelt inte orkade. Så lät det på henne iaf.. Synd att den valde en så usel dag bara!

Kanske är bra att det inte blir utgång förs på fredag då ju :). Inte för att det blir en lugn stund i stockholm men annan feeling på de hela iaf :D. Alltså mamma varför kunde inte vi bo i stockholm istället?! Dumma lilla töntiga örebro.. MEN nu har jag iaf kikat på tåg till huvudstaden och det ser ut som om de blir ett vid fyra tiden så är där till sex och då bär det av till ett inköp på en gång. ÅH ja älskart! De blir en liten shopping runda med nathalie på stan imorgon för att se till att jag har allt jag behöver ;)

now i'm that bitch

Tror jag bestämmer mig för att ta mig till stockholm iaf. Jag menar, hur ofta är vi inte ute.. jo typ ett par gånger i veckan och med tanke på att praktiken är över hur ofta hinner jag med till stockholm? TYP ALDRIG! Nej ser faktiskt fram emot det nu och har redan börjat gjort lite planer på kläder.. HA! Och vi kommer se till så att de blir utgång på fredag iallafall..

Idag var det tungt att komma upp kan jag säga, fy. Mycket att fundera på när man får samtal mitt i natten ;). Men upp kom jag.. och när ja kom hem från skolan somna jag igen ;) haha. Satt på en film och myste under täcket. Världens skönaste täcke!! Men när smsen börja ramla in va de bara att ta sig upp igen. Ska snart hämta upp Isa för att sen åka vidare till Njoy för lite zumba! Härligt värre! Och imorgon blir de step, två roligare pass finns inte :)

Vad som blir ikväll vet jag inte. Världens huvudvärk har nog lust att lägga sig igen kan jag säga. Kan inte bli sjuk nu och jag blir att åka. Att dunka musik så högt de går kanske inte hjälper men om ja inte gör de somnar jag väl nu så ..

Jag mamma och syrran är lite inne på att vi vill ha hund föresten! Tänk så mysigt! Pappa däremot är lite skeptisk.. MEN JAG VILL!! Dessa sötnosarna har vi kikat lite på! Tänk så bra den skulle passa på mig ;)

modevecka i stockholm eller utgång och mys i örebro?

Åh nu blev de lite jobbigt, hade ju planer på att jaga med nathalie och tjejerna ut på onsdag eftersom jag inte tror att vi kommer ut på fredag eftersom de är lite annat planerat då. MEN nu är det ju så att det är modevecka i stockholm. Vet ni hur jävla kul det är?! Aja det är iaf så att mamma ska ju såklart dit. Och jag får bli med om jag vill! klart jag vill liksom!! Men har både planer på onsdagen och torsdagen och om jag åker med blir det att jag tar tåget upp på onsdagen och stannar till fredagen. Det skulle betyda att jag skulle vara med på massa roliga inköp, bland annat jofama alltså kenzas nya kollektion. Hon kommer alltså vara där.. BESLUTSÅNGEST?!
På torsdag kvällen skulle de bli Panos visning/fest för hans nya fest kollektion. Panos är en känd badkläders designer för er som inte visste. Han ska vara med i den hemliga miljonären här snart har ja för mig.

Det skulle iallafall vara rätt stort i jämförelse med modevisningarna på jobbet och den som var på ritz sist de var modevecka i örebro. Åh jag vill :o !! Gud vad trött jag blir på mig själv, som vanligt. Kan jag inte bara skippa en utgång en onsdag? Jag menar.. nej jag vet inte vad jag menar! Så tröttsamt! Är ju bara det att eftersom jag inte var med i fredags, känns de som om jag inte varit ute på så länge. Och ja, jag inser hur TÖNTIGT det låter eftersom det bara är 4 dagar sen vi va ute. Usch nästan så jag bitch blicka mig själv lite där..


Panos Emporio


söndag

Helgen bara flög iväg, eller ja jag sov väl igenom den. Jag blev iallafall frisk på ett dygn så det måste varit matförgiftning eller nå. Utmattad är jag iallafall. Men nu när jag inte gjort ett skit på hela helgen känns de som ska jag faktiskt bli med på innebandy. Jag vet inte vad de blir av mig men de finns säkert något intressant att titta på förutom dom som spelar, med tanke på att de är tjejer... Haha. Äsch de är ju vårat eget proffs lina som spelar så de kan säkert vara intressant!

Får väl se vad som blir av kvällen. Lite mys till solsidan skulle jag tro! Nu ska ta och göra mig redo för malin och nathalie , jag menar man kan ju inte se ut hur som helst med såna babes ;) 

liquid

De va garanterat inte magsjuka iaf, jag har inte mått dåligt idag och behållt de jag ätit. Vet inte om de kan vara matförgiftning eller nå annat konstigt men nu är de iaf över. Jag har till och med sällskap inatt :D. Frugan kom hit för lite one three hill och popcorn! Mysigt värre.

Jag sa igår att efter den kvällen skulle jag ta det lugnt och vara nykter ett tag. Eftersom att ja inte blev med ut igår eller ens börja dricka så gäller inte det! De blir utgång nästa vecka och efter de kan jag tänka mig att ta det lite lugnt ett tag :). Kanske till och med blir onsdag, fredag och lördag nästa vecka för att verkligen avsluta det hela ;). Nej de orkar jag nog inte! Men fredagen ska vi iallafall se till att göra något av ;) ..

Ni vet när någon säger något ett par gånger så spelar de ingen roll men när tre till personer säger samma sak blir man fundersam. När de är 6 olika människor som säger de helt utan påverkan av varann blir man ju att tro på de! Jag skiter i att folk säger saker bara träligt när de känns som om de stämmer. Ska sluta bry mig lite till om vad folk säger. Eller de är inte det att jag bryr mig om vad vem som helst säger utan vad en del säger. Dom jag bryr mig om annars.. Tänk om skitsnack inte ens fanns i bilden? Enkelt de skulle vara :)

inte en droppe

fy fan säger jag bara. Alltså ja är lite inne på att ja hellre dör än mår såhär. Och de värsta är, ja är inte bakis utan ja spyr av andra anledningar. Ja fattar inte vad det är! De bara slog till vid sju tiden igår och mellan sju och elva hade ja vänt ut och in på mig själv tio gånger. Vakna ett gäng gånger inatt också.

Har så dåligt samvete för att ja svek patricia och flickorna. Och dom på jobbet. Fan alltså.

looking like this

Skola sen hem till malin för lite mat. Mästerkockarna fick stå i köket medans ja försöker att inte spy. Usch ja hatar att laga mat och ja är inte bra på de. Mår seriöst illa av att se kött och sånt skit och ännu värre när ja ska laga de! Blä. Efter det blev de en sväng till marieberg med alexandra för att köpa på oss lite tyger och annat kul. Vi ska sy upp iphone fodral i massa snygga tyger till mässan hade vi tänkt. Sen skänka bort pengarna...

Ska ta och hoppa in i duschen nu så man kan försöka börja göra sig lite snygg inför ikväll.. Blir jobbigt ;). Sen ska jag möta upp Patricia. Något att käka igen kanske! Party on tonight sen får de vara nog ett tag! haha fy min kropp dör lite!

Fredag!!

I skolan nu, historia första världs kriget, verkligen super intressant! Fast nej! Fick ta en koffein tablett för att överleva denna morgon. Lyckades dock ramla så jag har så ont i höften att jag kanske inte kan dansa ikväll! Kanske måste bli hemma! Nej så funkar de inte.. Men igår va de faktiskt inte kul, fyra personer kalla mig en sak, helt jävla oberoende av varann! Nästan så jag sket i att gå ut idag. Men Patricia kommer och då kan man ju inte banga ;)

dagens shopping :)

Mina älsklings byxor, ni vet dom svart med hög midja? Ett par ljusa jeans färgade kunde inte motstås idag! Dom är verkligen underbara!!! Sen två fina färger på nagellack. Ett chock rosa och ett lite gulligare rosa. Fick en fin liten goodiebag med massa roligt i också. De är bra när man känner dom som jobbar där så man får lite roliga saker ;) nejmen massa bra iaf :)



fått en flaska i huvet

Det blev utgång igår föresten, oväntat? Nej kanske inte. Det blev en vild kväll iallafall. Men vi kunde som sagt inte bestämma oss så vid nio börja förfesten. Drog inte ut förs rätt sent så de gjorde inte speciellt mkt. Har nog någon rolig bild från igår ska ja se.

Som vanligt blev de lite saigon till lunch, börjar bli ett standard ställe nu för tiden. Vågar knappt säga va vi käka på kvällen, fy jag kommer bli så fet! Men ja tror inte de beror på maten utan de måste vara på grund av allt jag dricker. De är ju sjukt, jag tänker lixom att vi dansar ju hela kvällarna så vi borde förbränna så pass mycket att de borde gå jämt upp men icke. Vet inte vad ja ska ta mig till, de blir hårdare träning framöver. Stepen va skit kul så de ska ja börja gå på igen :). De blev ingen simning idag däremot.. Dåligt men ja har varit lite utanför min egen kropp idag känner jag...

De blev faktiskt en hel dag med farmor. Först lite lunch på java sen en kort sväng på stan, lite shopping bilder sen ;). Mitt i lunchen kom jag på att vi aldrig baka några lussebullar i år. Det är tradition! Så jag och farmor ställde oss och börja göra lussebulla :D haha tokigt. Jag åt lite för mkt deg för att de ska vara gott nu bara..

dagens

Uf mässa kick off med lite föreläsningar och nu ska jag nog dra mig upp på stan en liten sväng på stan för lite mat med nattis och anna. Gosigt värre. Jag kan inte bestämma mig om ja ska ut ikväll eller inte?! Jag blir tokig! Vill men känns som om ja borde låta bli! Blä!!

Vaknade upp med Malin och Isa i sängen. Vi gjorde brak frukost med ägg och smoothie. Mysigare blir de inte!

...

i just set them up to knock them down

do i say i'm sorry cause the words will never come out.

i'm not the type

Mycket ovanligt hände idag, jag var i skolan en hel normal dag. Det är stort för vår skola, sjukt för när de känns som om klockan är fem så är klockan tre.. Larvigt. Tog mig till affärn och lekte lite hemmafru, alltså ja känner mig så larvig ringer runt och kollar vad alla vill ha och blä! Förstå va lätt att bo själv!

Jag och alexandra blev iaf kvar i skolan i typ två timmar med uf företaget. Imorgon ska vi på kick off på filmstaden faktiskt. Kan bli riktigt intressant ju. Vi skulle få se någon förhandsvisning på någon film så de blir ju lite lyxigt ;). Mellan ett och sex så där har ni mig, jippi.
Nu ska jag snart dra iväg mot träningen och möta Isa för lite step up. Skit länge sen vi körde ett pass nu. Mycket roligare än att bara gymma. Tror jag ska dra med mig flickorna på lite simning på torsdag också så denna vecka lär ja bli fit ;)

Jag har lite problem med att bestäma mig som vanligt.. ska jag ut imorgon eller inte? Fredag blir de iaf drag men ja är fan sugen på imorgon också! Vet egentligen inte varför ja velar.. eller jo, mina föräldrar är inte överförtjusta i att ja är ute när dom inte är hemma.. Blä de är krig i mitt huvud! Usch, så många tankar i mitt lilla huvud, inte konstigt att folk får för sig att ja är korkad :P haha! Åker och tränar bort lite problem tror jag. Kvällen blir film myskväll hos malin så de ska väl bota lite :)

back in black

MIN BALKLÄNNING! KÖP INTE SAMMA ;)


RSS 2.0