Jag matchar mig själv, på tåget.

För det var de enda roliga jag kunde hitta på. Lite små dramatiskt att säga att ja köpte den bara för tröjan men den är ju helt okej att dricka också .. Hehe


Something you never will see.

Idag bär det av. Var ute med jobbet igår och med vinet i kroppen böjar jag flytt städa, smart. Höll på halva natten och gick upp tiigt imorse och ja känner mig äntligen klar! Det känns så konstigt. Kan inte sätta ord på det. Jag tror inte jag fattar förs jag är på väg. Wait for it, känslorna kommer komma.

.

I think it's safe to say we both need this fire escap.


I would lie to set the truth out of my mind.

Sa jag att jag köpte en ur snygg tröja till den beiga långklänningen? Hur som så gjorde jag det. Lite oversize, mycket snygg.
Gårdagen blev lång. Efter modevisningen åkte jag och hälsa på i Hannas nya lägenhet så de blev ite glass och vin, fin kombo.
Idag gör jag min sista jobb dag i malmö, insane.

Takeover.

Nästa sista dagen på Pagelle i Malmö. Slår till med en långa dag då det är modevisning ikväll och massa att pyssla med.Två dagar till flytt nu.

JCampbell

Dessa snyggingar hittade jag i Kreta. Fantastiskt. Som jag letat. Dom är det enda jag vet att ja får i födelsedags present på fredag. Längtar så jag spricker.

Fick lite klännings mani.

Alla från kreta. Jag verkligen älskar att shoppa utomlands, sinnessjukt mycket då chansen att ågon annan har det inte är stor och ofta är det med det lill extra. Detta är ine det enda jag köpte om jag säger så. Jag verkligen älskar Kreta. Chania och Platanias, fanastiskt sjukt olika städer. Fann mig även en suverän födelsedags present. Säger bara det, Jeffrey Campbell, I freaking love you.

Tänkt igenom det.

Känns konstigt att komma hem men det är bara hem i fyra dagar till sen flyttar jag ifrån min drömlägenhet. Sen är de min födelsedag and I just can't wait! Men stressigt blir det, torsdag är  flytten och fredag vaknar jag i örebro och firar min 20 års dag.
Idag har jag packat ner i stort sätt allt. Tvättat allt. Tänkt på allt. Känns som jag redan flyttat i mitt huvud.
// Några pics från resan

Vill tillbaka nu.


Hemma hos mig, overkligt nästan.


Nyheter i garderoben som inte fått uppmärksamhet än.


Blue baby blue.

Har problem med att ladda upp härifrån. Men instagram funkar så följ mig där; @aamandagustafsson


Efter trendspaning, kollektionsvisning och agerande som modell förtjänar vi en kväll på stan.


Drömliknande.

Det är så fantastiskt att vara här. Önskar man kunde beskriva det men det finns inte ord. Det här är min dröm på något sätt. Bilder går för tillfället inte att lägga upp men de kommer. Dagen har spenderats i solen och kvällen inne i storstan. Imorgon gör vi oss redo för att jobba lite för att sen kunna sola resten av veckan. Jobba vet jag inte om man kan kalla det men vi ska titta på tyger och material samt olika modeller. Vilket i andra ord är shoppa, underbart.

Set fire to the rain.

Innan jag åkte hann jag ju shoppa på mig lite saker. Här är en av favoriterna. Älskar färgen.

Stockholm igen då.

Vi har tagit oss till Stockholm och Arlanda och känns inte alls som de va länge sen ja va här. Checka in mitt nya nagellack, kan inte bestämma mig för om ja hatar eller älskar de!


Nu drar jag.

Mot Grekland och kreta. En av mina absoluta favorit ställen på denna jord. Tänker skita i allt och sluta tänka, njuta. Kanske om jag får tid försöka klura ut vad jag ska göra med mitt liv, eller åtminstone denna höst.

Godnatt fredag.


Check this out.

Har letet som en tok efter denna i en vit eller beige ton som skull vara så jäkla fräsch till sommarn men nej då. Det blev denna till slut iallafall, efter många om och men.

Going to miss you guys.

Det där med att packa sket sig verkligen igår. Jag gjorde stan, mötte upp Hanna och Lisa sen blev det en helkväll på lilla torg. Sushi och vin.


Kaos efter dagens shopping.


Runda kragar och sparsamt med accessoarer.

Idag är det ungefär sjuhundra saker att göra. Packa klart allt, upp på stan för massa ärenden, födelsedagskalas och after work. Börjar med stan dock. Endast  dagar kvar, yeey.

Inte lika ung men precis lika dum.

Kommer sakna att gå hem genom Malmö om nätterna så inåt helvete. Trots att jag borde frysa men med ett par glas vin i kroppen går väl allt?


Vädret kommer när vi kommer, can't wait.


Lyx.

Haft en riktigt skön kväll. Powerwalk efter jobbet, middag på Mando (en av favorit resturangerna här i malmö) och nu lite ben and jerry innan läggdags. Jag ska bara jobba två till dagar innan det är dags för avresa. Torsdag blir störst fixar dagen. Bjuden på kalas framför allt. Men vill bara ha lördag!

Fin besök.

Har pappa på besök i veckan och vi har varit riktigt duktiga ute på promenad och sedan lyxigt med mat ute på stan. Känner mig lite beroende av sommersby, tur man ska utomlands och faktiskt får dricka ;)


This even makes me feel love.

Mindre än 4 dagar kvar. Blev tvungen till två.

Helt korsett liknande.

Packar inför flytt och Kreta. Bara 5 dagar tills vi åker, 3 dagar kvar att jobba. Jag och Maria vann ju en tävling med jobbet i höstas och det är därför vi ska åka nu. Blandat jobb och semester då gänget från huvudkontoret ska med och en av våra leverantörer. Det kommer bli så sjukt skönt. Jag dör bara jag tänker på det.

Ready to go.

Bara en annan dag på jobbet, dock inte lång. Jobba ett par timmar sen ska det packas till Kreta. Underbart. Har sån träningsvärk så jag dör men vad gör det!


Virkade drömmar.

Jobba söndagar gör verkligen att rytmen för vad det är för dag. Men jag har varit så jäkla effektiv. Jobbat, städat, långpromenad och faktiskt lagat mat. Åtminstone skärt grönsaker..

Jag har en ny en teori, eftersom att jag i stort sett packat ner allt inför flytten så får ju jag lov att köpa nya kläder till kreta. Right? haha.. Det fanns några såna måsten inne på bikbok så jag var helt enkelt tvungen iallafall.

Dark shadow.

Haft sån sjuk helg och på det sjuka sättet de brukar vara. Känner mig helt knäpp och förvirrad men gör inget annat än att skratta. Min och Hannas sista helg i lägenheten tillsammans ensamma så vi firar hela tiden. Dock jobbar vi så det är nyktra aktiviteter. Ikväll är det bio.


Emotionally unavailable.



En ut en in.

Har börjat packa och rensa inför flytten men tyckte att jag slängde så mycket att ja förtjäna lite nytt ;)


Just do it.


It has to be alot.

Jag är ledig idag och tackar gudarna för det. Laddar för en helg med jobb genom shopping för de känns ju rättvist? Min kära sambo är även hon ledig så efter att ha käkat frukost och tvättat i tre timmar blir de nu lite city time.


Tvilling.

Läste just mitt astro och tolkar det som att ja är rätt värdelös denna månad. Nice.

MARC BY MARC JACOBS


You try to hit me just to hurt me.

Idag ska det hängas om i butiken i Väla. Jobba och kanske ta en sväng i köpcentrumet. Sjut bra shopping så för er som inte varit där är de absolut värt sen ombyggnaden.

‎"I use my oven for storage."

Tänkte skriva något meningsfullt men raderade det. Istället tog jag kort på nya skor. Lite glädje. Älskar nämligen smala jeans i en kombo med söta ballerina. Så jag gick och köpte 3 par. Dom på bilden men även ett par svarta.

Wtf..

Jag sov så jäkla pissigt inatt så de är inte sant! Vakna as förvirrad vid tre tiden inatt och flög upp ur sängen. Gick runt sängen och sen la mig igen.. Märkte även att ja tydligen lyckats ta kort med telefon på telefon! Hur förvirrad är man då?!


No change

Fortfarande piss. En smula strulig. Jobbas ska det. Älskar nya tunikan. Great.


.


White west.

Känns överambitiöst idag att ja träna igår när när ja visste vad som vänta idag. Städar och rensar igenom hela hansas lager inför inventering och allt. Förbannad så som att jag skulle kunna slå någon. Känns som att de hjälper städningen. Förstår mig nämligen inte på mentaliteten hos folk och blir just därför galen.


PowerTalk more like then powerwalk.


Ute på balkongen. Min balkong.

Underbart när man kan sätta sig på balkongen innan jobbet och bara andas. Ska bli så skönt att jobba lite nu när man blivit bortskämd med massa ledighet.


Falling for you.

Älskar när man går in här och ser att ja lagt upp bilder ja inte minns fanns sedan hitta tusen likadana i fotoalbumet. Sitter för tillfället på arlanda påväg hem snart. Flyger till Malmö vilket bara tar en timme, underbart. Hade en super kväll även igår och känns att jag blir lite förälskad i lägenheten och om inte annat stockholm.


Fest. I trångsund. Yee.


Ladies.


Här var de fest igår.

Kläder överallt, skor överallt och flaskor precis överallt. Syns att vi är fyra tjejer som bor här. Kul var det. Oxid och Café opera. Bakis så som om kroppen skulle ge upp men hur gosigt är de inte..


Utgång. Kärlek. Stockholm. Vad från tiden i napa.


Så ska ett kylskåp se ut.


Mot Stockholm för några ärenden.

Ska bland annat titta på lägenhet som jag är lite sugen på att hyra till hösten. Helg igen så tänker stanna här tills söndagen tar mig tillbaka till mitt Malmö.


Hängt i Norrköping.


Me and my almost short hair.

Jag märker de men typ inte någon annan. Men ja gillar de, så grymt skönt med fräschare toppar. Och ljusare. Lite vår känsla.
Börja dagen med promenad och sedan raka vägen till gröna grodan för en lunch med några av tjejerna. Nu ska jag rusa upp på stan för några ärenden för att sedan möta upp min fina och hitta på hemskheter!

Morgontimmens bakfylla är över och nu är de långpromenad.


Parkhäng.

Parkhäng med isa Malin och Anna. Like it should be!


Amazing.


Låtsas om att ja inte vore bakfull.

Promenad i de vackra, mår som en påse skit och börjar känna att ja är för gammal för detta nu. Uäk.


RSS 2.0