GARDEROB FAN

Kom på att en ledig måndag ska man väl göra nå åt :) haha. Min garderob var på väg att ramla ihop och var rätt full som du kan se. Vi har beställt en till likadan garderob sem denna vilket verkligen behövs! Men iallafall så körde jag och pappa raka vägen till Clas ohlsson! haha. Köpta lite flytt kartonger så all skit skulle försvinna.


(Svarta: hemlig låda ;) )

2 olika högar: stösta ska ges bort. Närmast ska stängas.
RESULTAT:

Gissa vad min nästa garderob ska innerhålla?!
Svar: SKOR OCH VÄSKOR ! Haha lycklig eller vad!

KOM IHÅG: IMORGON FYLLER JAG 18 !!!


Självklart !



Presenter från farmor och farfar


Kenza kjol i skin, från pagelle :)

Day tunika från pagelle

Skönaste och snyggaste part two linne från pagelle :)



Jag är sån som aldrig har önskat mig någon flytt present eller servis. Jag har inte önskat mig några speciella glass och så där. Men idag för första gången fing jag en flytt present! Från kusinerna fick jah en elvisp. Jag måste nämnt någon gång att jag vill ha hele obh nordic chilli serien i köks grejer och idag fick jag ELVISPEN! Jag var i chock :) men kul va de väl för jag skulle aldrig köpt en sån sak själv!




Förtidigt födelsedagskalas i sommar vädret :)



Kryssning :)

Jätte mysig helg! På fredagen var det badet och buffe som gällde. Blev en rätt sen kväll ;) hihi. Så rätt jobbigt var de att gå upp tidigt på lördagen för att gå av båten och gå runt i Helsingfors och titta. Kan inte säga att ja uppskatta att ränna runt där för en jag fick shoppa lite iallafall :)


Ny ring

Samma linne i svart och vitt perfekt för stranden



Fick användning för nya örhängena på kvällen.

Självklart ett par skor?!
Outfits :



Så jävla fint var de ute :)


Torsdag

Började klockan 10 så lite sov morgon blev de sen var de bara att åka till skolan för att skriva praktikrapport och klockan ett va ja klar! Så skönt. Så ja bestämde mig för att åka hem och packa allt så ja slipper det klockan tolv inatt! Ska snart upp på stan igen och fika med Anna sen käka med patricia och till sist Sex and the city premiär!


Hittade de här snyggingarna i garderoben så de åker ner i väskan:

De värsta är att väskan är FULL!

Och då är inte stora smink väskan i än?!

SHIT !!


Detta händer när man lämnar mig och pappa själva i köket:



Stressigt värre!

Fasiken vilken stressig vecka alltså :) . Men bra har den vart och bättre blir de ::)
Måndagen: skola, tandläkaren i frövi
Tisdag: körlektion, klippning, träning, skola, modevisning
Onsdag: skola, träning, körlektion, syrrans redovisning i frövi och PACKA :)
Torsdag: Skola, skriva praktik rapport, fika med älsklings anna och till sist SEX AND THE CITY 2 + mat med patricia :)
Fredag: Packa klart åka till frövi (älsk hämtar mig). Och till slut mot båten :)
Lördag: Finland! shopping ;)
Söndag: På g hem och födelsedagskalas för mig med ena delen av släkten. På tisdag fyller jag vet du?! PARTY!

 

Så känner jag mig! Men väskan väntar så de är väl bara att riva ner garderoben!



Bättre blir de inte!

Stockholm, kläder, zero och glass! Att jag har sovmorgon imorrn gör dagen bara bättre. Ska på körlektion 11.40 sen direkt till jobbet. Sen mys med mamma och emil. De blir proffs grillning av kockarna :)


4 par?! Jag som har de omöjligt att hitta jeans!

Var med i stockholm på inköp idag och vi var på ett av våra jeans leverantörer. Just när vi skulle gå säger Carita "amanda behöver du inga jeans? de är bara att plocka" så peka hon på detta bord: 

Tror du ja höll på att spricka eller?! Många jeans var i och för sig rätt "tantiga" men ja tycker ändå ja fynda en del :) slipper köpa shorts i sommar iallafall !
De här blev de:

Vet inte om ja gillar röda byxor eller inte men den här färgen va lite cool ändå
så ja klippte och fixa lite och ja tror dom blev snygga faktiskt.



Klippte av dem och gjorde till shorts.


Dessa ska sys upp i benen men satt annars riktigt snygga!


Onsdag - första och sista ..

..skoldagen denna vecka. Så skönt är de, speciellt när man kommer dit och bara har en lektion!
Imorgon är de ju praktik och då bär de av till stockholm på inköp.


Halmstad - borås - örebro

Som sagt följde med mamma sussi och lilla adam till halmstad. Visste inte riktigt var de låg så fundera inte mer på de. Så satt vi i bilen och 4 timmar senare va vi framme. Ska inte gnälla för vi hade ju mysigt där i baksättet men lite tufft var de att dela säte med en barnstol. Ett säte var nedfält så riktigt trångt blev de. Menmen vi hade de bra. Älskar att sova på hotell för sängarna är såå underbara på scandic plus frukosten som slår allt.


Sysselsättning i bilen:

Adam fick en målarbok och lite pennor av mig men han ville inte måla på tjejbilderna så de gjorde jag :)


Halmstad!

Idag åker jag med mamma sussi och lilla adam till Halmstad och hjälper till. Jag blev lite i chock när mamma berätta att de var 4 timmars tur att åka. Det visste ja inte när jag så gärna ville med. Men det blir mysigt! Hotell frukost och scandic hotell är de bästa jag vet!

Föresten! Om man gillar te, såå måste du köpa de här: Sommarlängtan från village. Mamma fick det i present av mig och tillan.

Present från mamma!

Lite fjäsk måste hon väl komma med när hon åkt utomlands utan mig!
Den luktar super gott!

DKNY Fresh Blossom edp 50ml


MYSEEE

I lördags var det kusinträff för mammas sida även om vi inte var många menmen. Åkte dit klockan fem och klockan halv sju var de nästa kalas! (och tur var väl det) haha. Träffade tjejgänget från högstadiet och hade en riktigt annorlunda kväll :) haha. Tur var att allt var i arboga :)

Tomas och syrran som är lagom uttråkad

Pappa och stefan (mammas kusin) och den där svarta saken är väl jag då..

Lisbeth och moster maria

Bruna mamma som såå gärna ville vara med på kort :)


Snyggaste skorna någonsin eller?

Reperations bowling med klassen :). Mys dag så att säga!


Mi och Mli :)

Snyggaste skorna ? NOOT!


Bianco

Shit vilken dag alltså. Först matte prov sen upp på stan för körlektion sen tillbaka till skolan för affärsjuridiks prov. Efter det tillbaka till stan för lunch med patricia SEN till jobbet för modevisning !
Hann gå en sväng på stan innan ja träffa patricia så då hittade jag dessa snyggingar:


Klockan hann bli tio innan jag kom hem så halv elva ställer jag mig och gjorde klyftpotatis med bea sås :). Såå gott :)


Shopping i el stockholmo :)







LOVE LOVE LOVE this bag! Den är så grymt snygg och bra från Sarah

Alltså:
- Linne från HM
- Randig tub top och svarta cykel byxor (skit snygga ihop med linnet över)
- Bikini underdel.
- Rosa hotpants till stranden ;)
- Randiga strumpbyxor
- SNYGGASTE väskan
- och så lite små trams som strumpor :)

Great show gaga!

Jag tror inte man kan fatta hur coolt de är förs man är där! Helvete vad coolt det var, de va grymt! Hon är ju helt tokig! Till och med när hon spelar lugna låtar är de show! Ena stunden sitter hon men sen så står hon på pianot på alla fyra och lunger och spelar med händer och ben. Helt fantastiskt!
Vi hade ju ståplater och de va helt sjukt. Först stod vi längst fram men där fanns ju ingen luft så vi vandra lite överallt!







Oj va snygg man kan bli på bild!

Samma här.. ahah!

LADY GAGA !

Snart drar vi. Stockholm om några timmar. Jag malin och isa! Klockan fem kommer emil och hämtar oss sen bär de av. Ikväll när vi kommer fram ska vi leta reda på en sushi bar så brudarna ska få smaka sushi för första gången. Kommer bo på kungsholmen i malins kusins lägenhet. Sen blir det mys i lägenheten och på lördagen en brunch på stan sen shopping! Mot kvällen drar vi mot globen och lady gaga konser!

På söndagen lyckades ja fixa så pappa kommer och hämtar oss :) ! Fan va kul helgen ska bli!


Torsdag :)

Bio plus mat med lilla anna. Vi hade jätte mysigt och filmen var jätte bra :)

ANNA: Du är den mest genuina person jag känner. Helt underbart rolig och ärlig! Älskar att prata med dig. Du är den enda jag kunnat och ärligt talat orkat hålla kontakten med sen 3an. Du är bäst <3
MYS !


Födelsedags kalas

Alla fyller nu! Jag vet fyra i rad denna vecka! I tisdags var de lilla emma som fyllde 2. Världens sötaste 2åring! Vi var där på lite kalas och hon fick en pratande docka :) Passar den lilla pratkvarnen!


Blåsa ut ljusen!


mamma

Idag åker mamma till kreta och jag kan erkänna att ja är jävligt avundsjuk! Det har ju vart strejk där så dom visste inte om dom skulle komma iväg alls men de gjorde dom tydligen :). Skönt för mamma men ja kommer fan sakna henne ju.

Hon och jag pratar med varandra om allt. Hon är bäst. Kan inte tänka mig att någon skulle kunna va bättre. Ibland känns de som hon är min bästa vän och inte min mamma ju. Men när hon säger alla kloka saker som får mig att tänka om det är då, DÅ förstår man vilken underbar och förstående mamma man har. Det finns inte en gång då vi inte förstått varandra efter att vi bråkat över en skit sak. Ingen förstår mig bättre än hon gör, inte ens jag själv förstår mig som hon gör!
Underbara mamma lämnade en lapp under mitt täcke. Den sitter nu på min garderob dörr :)




TORSDAG. Vart på praktik idag och hade en riktigt skön dag :). Härligaste lunchen med mamma :)

Dagens.

Så här sommar kläd har ja inte vart sen länge. Målet var att inte ha något svart och med tanke på vad du kan se så lyckades ja ;). (byxorna är inte mina, prova dem men vet inte om ja gilla dem)

för mycket att hantera

Jag är så trött, såå trött. Jag hinner fan ingenting nu för tiden. Allt är ju så stressigt och just nu börjar det faktitiskt bli för mycket. Vart tar man vägen?
 Mamma jag och syrran skulle ha lite tjejmys kväll men de enda vi han med var hämtmat från saigon och en bastu. Känns trist när de inte blir som man vill när mamma åker bort nu. En vecka på kreta och är ja avundsjuk eller vad?

Imorgon är det skola och efter det träning sen ska ja följa med emil till frisören så ja kan boka ny tid åt mig oxå. Efter det är det körlektion som gäller. Men jag längtar till torsdag då jag och bästisen ska på bio och tala ut lite.

Jag har vart så arg nu på så många att energin bara sugs ur mig. Satsar på att resten av veckan blir helt underbar!

Bio på torsdag:


SF Bio: The Bounty Hunter



En liten sväng på stan ;)


Min nyaste kärlek: ADAM

Jag har spenderat med att vara barnvakt åt lilla adam! Mammas jobba kompis från stockholms son. Han är helt underbar. Vi började med lunch på mc och sedan vidare till LEK OCH BUS LANDET. Alltså har du inte vart där så bli barnvakt och åk dit. Fan va kul vi hade! Jag och adam ver helt svett när vi gick.




Snyggingen är inte så arg ;)

Adam bär runt på min halsduk :)
DETTA ÄR LEK OCH BUS LANDET:





OMG

Har ja världens bästa syrra! Kom inte ens ihåg att hon hade mitt lösenord. Va jätte arg på henne men nu bölar jag fan!


lillsyrran som är i farten

Vi har våra perioder när vi knappt klarar av att prata med varandra. Men vi har också våra underbara perioder när vi är som bästa vänner. Det är lite jobbigt just nu, för oss båda. Men bara vi håller ihop så löser vi det. Jag är med dig hela tiden, tänker alltid ställa upp. Älskade amanda, världens bästa syster, jag älskar din så innerligt. Glöm aldrig det, för sjutton gubbar!!! ♥



valborg


Nya jackan från Saki

knowledge

Jag vet att du hörde det jag sa men jag tror inte att du fattade att det du hörde mig säga inte var det jag menade.

RSS 2.0