längtan

Inte länge kvar nu. På söndag är det dax.
Har skit mycket att göra innan de. Som tur är blir de ingen skola imorrn så man kanske kan få nå gjort.
Först måste ja fixa lite plugg som ja inte gjort än och kl ett drar ja till frövi för lite klippning ich färg. Äntligen! Halv två måste ja va där. Och de tar väl typ tre timmar och då är det väl bara att vänta på emil så åker vi in till stan igen.

På lördag ska ja tjäna lite pengar och söndag kl 21 åker vi. Så måste packa som fan på SÖNDAG! Som om ja får med allt då!


Längtar så mycket efter Gran Canaria också!!!!!!






måsten

Gå till skolan bara för att kolla på filmer om Tyskland och andra världskriget. Japp just va ja måste göra båda onsdag och torsdag. 4 filmer som måstes ses tydligen! Men softare än lektioner.

okej men älskar dem!

De kostar 800 kr och är från åkes sko. Borde ja behålla dem?? Säg va i tycker!






Pampandepampingspamp

Gick till skolan bara för skolfoto. Känns lite ovärt men hoppas på att korten blev bra åtminstone.
Så efter fotograferingen gick ja till jobbet för att prova kläder till modevisningen på torsdag. Det tog ett par timmar mer än nånsin men de hände så mycket annat spännande så de gjorde inget. Efter det body pamp. Skit kul som vanligt.

Hoppas vi snart ska äta för ja hungrar ihjäl. Får väl höra med pappa vad han tänker hämta ;)

Hände värsta sjuka grejen på jobbet.!!!!
En jobba kompis sons exflickvän kom in och börja prata och plötsligt slänger ur sig att sonen borde gå och hänga sig eller nå sånt. Lixom säger man så till sitt ex MAMMA?? De tyckte ja va hel knäppt.

Yohoo

Igår kom väskan fram! Började packa lite smått. Om man känner mej så vet man att ja tar jävligt lång tid vid såna tillfällen.

Ikväll ska jag, emil, mamma och pappa på hockey. Örebro mot AIK. Inte riktigt min grej men de kan va kul och kolla nån gång sådär ibland. de kan bli skit mysigt. Så ingen träning hinns med igad inte men imorrn är det BODY PAMP som gäller. Jippi, såå kul och skönt.

Denna vecka händer mycket alltså. Packning, modevisning kanske bio och såklart RESA TILL BERLIN! På söndag åker vi.

Never

De är inte ofta ja hinner blogga före skolan men ja fick sms imorse så ja kunde inte somna om så ja duscha och nu sitter ja här. Ska snart dra till bussen. Efter skolan åker ja en sväng till linde och kollar lite. de är ju lindemarken så nå kul kankse man kan hitta.

Rosa

Plattång! Vi satt i skolan och prata om att vi behöver plattång med till berlin så ja skicka sms till mamma och sa att vi verkligen behöver en till för vi har bara en för att den bästa gick sönder. Och när hon kommer hem hade hon en rosa plattång! Haha jätte sött men måste fan va bra för den kosta 1500. Jätte fin är den iallafall!

090917

Jag vet att du tror att du hörde vad jag sa
men jag vet inte om du fatta att de jag menade inte var vad du trodde du hörde.


Inget Party Party

Det va tydligen inställt! Usch! Men men ska träffa josefine imorrrn iallafall så de kan bli super mysig ändå. Ska nog ta och träna imorrn oxå, vara lite duktig fast ja känner mig som en tilltäppt åsna. Huvudet är som en ballong tror ja. Hatar SNOR !!

Skratt med ett par tårar - och inte på ett bra sätt!

Kom precis hem från stan med syrran. Hon köte jätte fin klänning. Nästan så jag blev glad av de :) haha.

Men jag gick ju på den där kör kursen igår och fy vad tråkigt de vaa!! Speciellt när man hade ont på grund av en jävla spruta i armen. Jaa! Jag va och tog livmoderhals cancer spruta och först tyckte ja inte att de gjorde nå ont men plötsligt börjar ja skratta som fan och så gjorde de så ont att ja nästan börja gråta. Så ja satt där och skrattade plågades medan tårarn ran. Helt sjukt. Malin och Isa bara garva åt mig :) haha skulle ja mä gjort måste ju sett sjukt ut!

Party Party

hoppas jag. På torsdag! Hoppas de blir av för är verkligen så taggad! Och på fredagen är det linde marken. Kan bli jätte kul.  Plus att på torsdag ska ja träffa josefine om allt går som de ska blir det ännu en vecka med mkt att göra.

Imorrn ska jag på körkorts kurs oxå! Spännade att sitta där i 3 timmar ..not!

Yes !!!

Gran Canaria resa bokad. Shit va ja längtar. Har vart där nästan varje höst sen ja va liten men va inte där förra året eftersom vi va i Thailand så de ska bli mysigt. Vi åker den 21 oktober. Alltså onsdagen innan lovet. SÅ SKÖNT !!


Monday work out

Har nyss vart och tränat, Det blev inte mkt träning förra veckasn för ja mådde dåligt och hade modevisningar och annat att göra. Och nu blir ja väl snart sjuk oxå. Ont i hals och huvud men de har ja inte tid med så.
Men idag fick vi mkt gjort fast inget av de vi borde gjort på lektionerne. Ritade en bil sen till skolan och delade ut enkäter från ledarskaps kurs arbetet.

Nu ska ja hoppa in i duschen för snart kommer älsklingen.

fortsättning..

Blev hemma idag från skolan. Mådde inge bra imorse och så har de vart så mkt den här veckan att det fick bli en dag i sängen och mår bättre nu så de blir fortfarandde modevisning ikväll. Har inte direkt nå att välja på ja måste dit. Men nu måste jag in i duschen och bli lite fräsch.

Imorrn fick vi jobba hemma så ja ska träffa kompis på stan och de ska bli jätte mysigt, Var ett tag sen nu :)

Runway times two

Nu har jag både gjort skolan, jobb, packning och mat. OCH kollat på Idol ! Mamma och pappa kom nyss hem och just nu kollar jag på Sweet home alebama! Den är så söt! Men det är fler saker som måste göras så god natt :). Vet inte om det blir någon tid för blogg imorrn eftersom modevisningarna börjar. Just fan!! Måste fixa naglarna !! Nu blir de stressigt!

 

 

 

 

 

 


jobb på gång

Hemma en snabbis för snart ska jag tillbaka till stan och jobba en stund. Börjar fyra. Blir toppen med några timmar idag. Även om de blir några för både imorrn och torsdag är det modevisning. Skulle egentligen träna men icke.
Det blir imorrn istället men de blir stressigt. Först skola till fyra se träning och sen hem snabbt för då blir de dusch och att göra iordning sig för modevisning!

Gröna Grodan

Idag var det möte för föräldrarna i klassen om vår Berlin resa. Jag hade tränat och stod i duschen när malin smsa och ville följa med. Jag rusa ur duschen och gjorde mig i ordning så följde vi med. Vi elever har ju inte fått så mkt info så de va kul att följa med.

Härom veckan berätta jag för pappa att vi kankse inte skulle få åka på grund av all frånvaro i klassen. Så nu på mötet fråga han lärarna om hur de va bestämt och tydligen var det redan nästan bestämt att alla skulle inte få följa med. Ha ha! Jag är bara så glad att de inte ska få förstöra för oss som vill åka. Jag tror verkligen att de kan bli skit kul :)

Nu sitter jag iallafall i sängen och har tv på efterlyst och bloggar lite samtidigt. Har just ätit en sallad från Gröna grodan som jag och pappa hämtade när vi åkte hem :) såå gott de va!







Äntligen..

.. har ja hittat perfekt stövel inför hösten-vintern. Älskar dem.
Köpte dom från Ålens så de va ju inte så att jag leta efter dem men de va så jäkla snygga på.
Dom kostade 899 kr.


city

Ligger i sängen framför tv.
Sex and the city för tillfället.
Men sen blir det lunch på stan och senare body pamp och marieberg :).
Ja ska köpa en jätte snygg klocka :)

Men nu blir det en sväng i duschen!

RSS 2.0