Shoppat

Min nya favvo butik? VICTORIAS SECRET!  Tur att den inte finns i sverige för jag skulle shoppa så mkt underkläder, dressar och små prylar så jag skulle bli fattig! De finns så mkt fint! Jag verkligen hatar att jag inte såg modevisningen som visades idag på tv i sverige! Om jag vart hemma skulle jag inte missat den! Så häftigt att se bara. Ska försöka snappa upp någon repris!

Snälla rara mamma va så go och köpte mig en helt underbar hand and body lotion plus en body mist från Victorias secret. Perfekt eftersom jag inte klarar för mycket parfym (blir helt flammig) funkar body misten mkt bättre. Luktade så grymt fräscht så jag är in love!

Eftersom jag blivit så trist när de gäller kläder på krogen så kör ja på mycket smycken istället ;) det med svarta jeans, ett svart linne och klackar funkar!

Som jag letat efter ett sånt här halsband hemma så hittar jag det här?! Över lycklig!

Jiiippi, älskar väskan!

succsess

Jisses jag har shoppat idag! Och ja menar, kommer man hem med ett par skor eller en väska så är de en lyckad shopping. JAG HAR EN NY VÄSKA! Och massa annat roligt så de kommer ett inlägg senare med alla inköp.

Varmt och skönt va de idag men molnigt så från halv tolv till typ åtta spenderade vi på seecrest mills, ett stort köpcentrum. Och vet du vad, vi hann bara igenom HALVA?! Så de blir en till dag där någon gång nästa vecka. Imorgon tror vi på fint väder antingen för eller eftermiddagen så de blir solen några timmar och några steg iväg för den bästa shopping gatan jag sett! Steve madden, victorias secret, urban outfitters, zara och många fler :) helt underbar gata. Jag måste köpa en (eller två) klänningar och förhoppningsvis ett par skor till kvällen. De är ju nyår så de ska man väl unna sig ;). Jag har även spanat in en snygg party body på urban outfitters. Samt en mjukis dress på victroias secret, skor/klänning på steve madden och klänning på zara. Men ja kan fan inte köpa allt, eller? Fy jag kommer vara fattig när ja kommer hem!!! 

Shopping glädjen sitter fortfarande i iaf ;) det kommer bilder på allt shoppat senare ;) Nu ska jag sooova. Är trött efter 7 timmars shopping ;) Såhär såg jag iaf ut idag :)
 

tokigt galen

Jag blir lite tokig alltså. Jag får inte handla på första stället för de kan finnas bättre men vafan nej jag vill ju ha! Men så är ja smart och nu står jag med endast en påse! Men bra saker ligger i den påsen! Och en hel del pengar.. Två stycken BH:ar och ett lipgloss från Victorias secret. Men jag har ögonshoppat mkt! Blir nog en sväng för mig och matilda en annan dag för jag har spanat in massa super fina ringar och halsband, skor och två helt underbara klänningar! Ena är från zara och va inte så dyr men den är mkt svåranvändare än den från steven madden som är dyrare men svart och ja kan ha den på nyår och på krogen. Den första är champagne och jag kan ha den i sommar och skulle kunna funka på studenten. För jag vill inte ha en direkt vit klänning eller en samma som någon annan. Svårt.. tyvärr för min plånbok blir de nog båda!! Och så finns de så mkt snygga skor här! Har ett par på spanning även dem från steven madden.

Förmiddagen spenderades vid poolen och eftermiddagen på stan så eftersom vi är inne i varenda affär så är det inte konstigt att vi inte hann allt. Imorgon ska de inte bli super väder så då ska vi faktiskt iväg till ett stort köpcentrum med alla stora märken och jag vill verkligen ha en väska!

Nu drar vi ut för lite käk ;)


kärlekstrassel

Vi kom inte hem rätt sent och alla är ur trötta så vi bestämde oss för lite pizza och mys i lägenheten. Alltså måste säga att de är sjukt hur deras mat vanor ser ut! De äter sjuka storlekar mat, flera gånger om dagen. Alltså portionerna är gigantiska. Inte konstigt att dom är rätt stora här i usa ;) och de finns så mkt gott så jag skulle oxå bli fet om ja bodde här! Fick just hem pizzorna och vi kända oss hungriga så beställde fyra. Jotack! Fyra svenska familje pizzor! Vi vek oss av skratt och åt inte ens en hel.

Läste mitt astro idag och kärleksvis ser de inte ljust ut! Eller ja de låter precis som mig. Bara de att jag skulle vilja ha de lite lugnt och stabilt men ändå passionerat.. Hur fan ska de gå till? Jag är tvilling och ungefär så här stod de; Sommarn blir sexig men resten av året turbulent. Du har svårt att veta vad du vill vilket ställer till det men du landar på fötterna.  Du gillar att festa och resa. Spenderar tiden tillsammans med dina vänner.

Jag vet precis hur krångligt mitt kärleksliv kommer bli detta år och jag ser inte fram emot det. Jag kommer kasta mig in i massa utan egentligen veta vad jag vill eller gör. Jag kommer krångla till massa relationer och kommer till slut sitta där med ångesten i magen och inte veta hur ja ska a mig ur de. Man kan tycka att ja borde tänka efter eftersom jag redan vetat att ja kommer göra såhär... Nej då, jag har redan satt igång! Till slut kommer ja lägga alla känslor på fel person och bli sårad.

En sak är säkert, mina vänner kommer få de intressant när de ska lyssna på mig framöver.


Beach look

Förmiddagen på solsängen vid poolen, försökte steka bort de där fina ränderna jag fick igår när jag somna med shorts och linne. Helt underbart! Finns bara en sak att säga och de är att detta är livet. Vid två tiden tog vi oss lite lunch en dusch sen iväg på lite äventyr. Först buss igenom massa fina områden sen nån timme på en båt där man blev visad var alla stjärnorna bor. Eller ja shakira, ricky martin, will smith och många fler :)


miami bitch ;)

Ha! Fritt internet! Perfekt ;). Vi reste hela dagen igår och ja måste säga de är påverkande! Planet från köpenhamn var försenat med så när vi kommer till toronto skulle planet gå om 30 min och under tiden skulle vi igenom tusen kontroller plus hämta och lämna väskorna. Som tur var blev även de planet försenat med en och en halv timme så vi hann precis med de! Som tur var va de super lyxiga plan så de va verkligen ingen fara att flyga 11 timmar sen tre till.. Alla hade varsin tv där de fanns typ 50 filmer att välja på. Jag tittade på She is out of my leuge, going the distance och life as we know it. Alla riktigt bra!! Kl fyra inatt va vi framme på hotellet men då va ju klockan här bara tio på kvällen så skaplig omställning! Så för mig är klockan 17:00 och i Sverige 23:00 ? Skit konstigt!

Idag tog vi oss iaf mamma och jag oss upp och la oss vid polen. Resten av familjen utforskade lite. Idag är deras kallaste dag och de blåser lite så när jag skulle gå ut tog ja på mig shorts och linne och tänkte att ja kommer frysa. NEJ DÅ! Har världens fullaste linje över brösten. Inte kul.. Däremot när man går ut på gatan blåser de så då är de jeans och skinjacka väder :) Men imorrn skulle de bli bättre väder igen, 23-25 grader alltså sverige sommar :) underbart! Efter några timmar i solen tog i oss ut på stan för lunch :) sen tillbaka till hotellet och böt till ett bättre rum så nu gör vi oss hemma sen ska vi bli ready för en sväng på stan till kvällen ;)

Vi bor mitt på miami beach och ja måste säga att de känns konstigt att åka utomlands och komma till ett land som inte är så långt efter i utvecklingen! Dom är ju lika uppdaterade som vi i Sverige om inte mer! Jag ÄLSKAR gatorna, vädret, människorna, kläderna ALLT! Miami passar mig riktigt bra ;)



Kärlek till er

Jaha nemen jo nu drar vi! Åh jag längtar tills den här dagen är över och vi är framme i Miami! Vi åker mot Köpenhamn nu och därifrån kl ett flyger vi till Toronto sen till Miami. Kommer vara framme i miami kl tre inatt svensk tid, då är kl tio där så man vinner sex timmar;). Måste stänga av internetet men finns på telefon ett tag till ;). Förhoppningsvis kommer vi ha fritt internet på rummet och då har vi mini datorn med annars ska ja se till så ja kan uppdatera något ;). Om inte annat så är jag hemma den nionde!! Nu måste ja stänga av men känner mig lite blödig så massa kärlek till er ;). Till alla förutom en viss brud om hon mot förmodan skulle läsa de här, så blödig blir jag inte, dig hatar jag fortfarande. Du vet vem du är H :). Men alla andra! Hasta la vista baby ;)

Änglar

Fundera på hur mycket dumheter man kan ta sig igenom och eller utsätta andra för. Skulle jag kunna utsätta någon annan för de jag just gått igenom.. Skulle jag kunna va så dum i huvudet? Jag tror aldrig att jag ska kunna vara otrogen men är de så att ja inte skulle kunna de med rätt person eller över huvudtaget? Jag vet inte för jag trodde aldrig de skulle hända mig och där hade jag fel.. Trodde aldrig jag skulle kunna svika en vän som den svikit mig men jag är fan inte säker, äns på mig själv. Och hur mycket dumheter står man ut med innan de rinner över? Svårt att veta! En sak är säker, det finns många änglar men just nu tre stycken som fått mig må så mkt bättre senaste tiden! Isabell, Malin och Nathalie - ni har varit underbara, alla på sina sätt <3

mot malmö sen köpenhamn sen toronto SEN miami!

Slänger upp lite jul afton bilder sådär från igår! De blev en super kväll och jag är en mycket nöjd tjej! Kom inte i säng förs vid fyra däremot även då vi kom hem vid tolv. Kan inte fatta hur segt ja packar! Nu ska vi ta oss ivär till malmö för att övernatta där sen i morgon åka mot flyget från köpenhamn. Kl ett imorgon går planet och då når man inte mig förs elva timmar senare i toronto sen efter en timme där går de av med någon timmes flyg resa till MIAMI!!! Snacka om att ja lär bli jetleg! Nu drar vi så ja ska väl se till att hinna lägga upp något mer innan det bär av!





mini jul

Mini jul afton med mammas sida släkt! alltså bara moster och kusinerna men mysigt värre :). Juötomten kom iaf! Eller ja, fanny kom i tomtemössa men lilla emma va lika glad för de! Jag fick ännu en berlok till sabo halsbandet, en sjöhäst, SUPER SÖT! Och ett par mysiga björn borg trosor! Måste säga att jag älskar jul afton i år :D



Julkalendern

Alla presenterna har varit så bra så! Måste säga att ja älskar läppglanset, mascaran och lläpp balsamet. Spegeln, väskan och allt de andra kommer på andra plats ;)

har ju inte visat nya skorna ;O

Fick ett present kort på 800 kr på scorett plus en parfym av en oväntad person.. Öppnade det lite tidigare än julafton ifall de fanns risk för att bryta ihop men glatt överraskad! Sprang ut och köpte skorna på en gång! Riktiga party heels! De va dessa jag hade på mig i onsdags och ja ska inte ljuga om att fötterna värkte! Folk trodde ja va så packad att jag satte mig ner men jag HADE JU ONT! Haha. Till detta blev de en fin topp från bikbok defintivt åker ner i packningen!


Julklappar :D

Vilken julafton, bästa än så länge tror ja! Fick de jag önska mig plus massa till. Allt detta på bild plus dunn täcke och dunn kudde! ÄLSKART!!! Det blev en av de mysigare jul aftonarna på länge! Inte så stressigt eller lång tråkigt. För första året slapp farfar klä ut sig till tomte vilket va helt okej eftersom de yngsta faktiskt är 16 år ;)

Pearls for girls halsbandet från älskade syster och örhängen och armband av Frida <3

Jag tror någon tycker att ja borde lära mig laga mat ;) hihi nej då. Menmen blev hungrig bara jag blädra i den så mamma ska nog få laga nå gott till mig ;)   / från kusinerna

En bra flytta hem ifrån present! Eftersom ja inte kan laga mat lär jag leva på mackor nät ja flyttar så ;). Älskar chili kollektionen och samlar på den :)   / från kusinerna

En erterlängtad dator väska i skinn, så länge som ja spanat in denna väska blev ja riktigt överraskad och glad :)   / från mamma och pappa

Överfalls alarm, strumpor och rosa skal till telefon. Mitt aläskade skal blev ju stulet så önska mig ett till.  / från mamma och pappa så klart ;)

Dermalogical ansikts insmörjning, världens bästa puder och en grå ögonskugga som gör sotiga ögon Perfekta!

Från farmor en snöflinga till mitt tomas sabo armband eller halsband. Från mamma och pappa en dö skalle ;) älskart!

Nagelsett; nagelfil, nagel förstärkare, hand insörjning och nagelbands kräm    / mamma såklart ;)

Träningskläder! Blir peppad bara jag ser kläderna! Vill träna ;)

Dessa skor alltså, dom är helt fantastiska! De går att vika ihop så de passar vilken liten väska som helst. Perfekta "gå hem från krogen" skor! De åker i hand bagaget!   / mamma och pappa

Lyle and scott stickad kofta, så varm och go! Och en rosa stickad tunika :)  / mamma och pappa

Aaaaaaaaaaaaaaah!!!!! Jag och matila bara skrek! 570 dollar tror jag det va vilket blir typ 4000 kronor! Helt sjukt bra shopping pengar i MIAMI!!!!!

24 dec

Body shops underbara body butter är ju guld! Tack snälla rara mamma som gjort mig glad hela 24 dagar ;)

äntlingen

Ont i magen, varför ska allt krångla! Imorgon är de iaf julafton och ja ska bara njuta! Öppna packet! Det värsta är att de kommer inte gå så bra att "slappna av". Kl ett ska vi va hos kusinerna och ja fick idag reda på att mitt och alexandras uf företag produkter kommit till posten. Alltså väskorna, jätte sppännande. MEN jag måste alltså hämta paketet sen åka och lämna fakturan till alexandra eftersom den måste betalas under tiden ja är borta. När ska ja hinna de?

Usch ingen vidare dag! Vakna rätt bakis imorse vilket inte är så konstigt.. Jag och natta tog oss upp på stan för att möta grabbarna för lite mat och sen börja jag jobba. Bara eftermiddag som tur var men va ensam sista timmen och stängde vilket är skit läskigt.. De är ju mörkt och med systemet breve är de mkt skit. MEN ja klara de! Hihi bara andra gången ja gör de så är lite stolt! 

På lördag firar vi jul med andra delen familjen så NÄR ska ja hinna packa! Panik :)

23 dec

En ansiktsrengörning blev dagens överraskning! Jag längtar till imorgon och se vad som är i största luckan! Tänk att om 45 min är det julafton. Alltså december har verkligen bara sprungit iväg !!

älskart

Jag skulle verkligen bara gå och lägga nu men nej då! Ska duscha käka nå sen är de bara att sätta igång och börja packa. Jag är inte så bra på de föresten! Imorrn lär ja inte hinna en sekund och på lördag ska vi fira jul i arboga med andra delen av släkten så då hinner ja inte heller! Sen åker vi :O

Igår va skit kul! En sån kväll när ingen va i närheten av nykter :P! Och ja har så roliga bilder på Natta att ja sitter och dör lite och vill inge hellre än att lägga upp dem men vågar inte för då dödar hon nog mig! HAHA!!!

Faktiskt mkt folk ute ändå på en onsdag. Träffa massa roliga gamla kompisar och annat folk! Knäppaste på kvällen va väl ändå när ja stod uppe på toan och snackar med lite folk, så hör ja malins röst och några av grabbarna snacka om mig. Så säger någon amanda gustafsson är där uppe och spyr! Jag fick värsta garv attacken så alla kommer springande och ingen fattar nå :D haha. Och nej, ja spyde inte så ja vet inte vf dom trodde de :P
Söt Natta och jag drog oss hem till sängen och ja dog på en gång. Tror till och med ja fortfarande prata när ja somna för ja blev så chockad när ja vakna :) !





update

Uppdaterar er på dagen! Har verkligen inte hunnit en sekund vid datorn idag! Fast de va första dagen vi fick jullov! Så skönt! Känns i och för sig inte så mkt eftersom ja jobbar imorrn och sen blir de helg sen DRAR vi! Ingen utgång denna helg precis så idag kör vi på hårt! Ja dricker till och med sprit vilket ja aldrig gör för att ja blir så rolig ;) ... Ville klart ut på lördag men då firar vi julafton med kusinerna på mammas släkt så åker vi mot köpenhamn typ fem på söndag morron.

Men som sagt ikv är det feeest! Ritz efter vårat egna lilla tjej party. Vi har ju till och med fixat så de blir gratis in och behöver inte gå fören vid elva tolv! Helt grymt! Det är ju de bästa alltså :)

Blev föresten massa shopping idag! Efter julavslutningen åkta jag malin natta och nicole upp på stan och vad bi shoppa! JAG HAR KÖPT SKOR! Lycklig ;) Riktiga party heels ;). Så körde dom, svarta jeans, svarta naglar, mkt smycken och en ny tröja från bikbok. Enkel men snygg med alla detaljer. Soiga ögon så klart!

Nu ska ja ta mig tillbaka till drinken och sing star!

22 dec

Mssage olja! Luktar helt underbart! Lite som utomlands till och med :) alltså de bästa jag vet ;)

21 dec

Jag har hela tiden sagt att ja hoppas på en liten smink väska i den stora luckan, vilket det var! Så söt oxå :)

kläd ångest

Blev inte som ja tänkt idag utan bara en riktig slappar dag. Sov riktigt gott hos malin iaf, men va riktigt trött imorse! Så eftersom vi bara var fyra pers på lektionen slutade vi tidigt och jag tog mig hem å somna i soffan. Så skönt va de! När ja vakna bestämde ja mig för att ja verkligen måste packa! Jag hade inte ens börjat packa och va tusan vi åker om 5 dagar :O känns helt sjukt.
Men de är så svårt att packa till ett ställe man aldrig varit på. När vi är utomlands är det ju mest soldagar och varma kvällar på stan. Men nu? De kommer ju bli helt annat. Det blir ju inte att ligga på stranden varje dag lixom! FATTA vad ja ska shoppa! Haha kommer vara lycklig länge ;).  Men det är iaf svårt att veta vad man ska ha på dig där. Jag fick för de första bara ha fyra skor med mig! Den gränsen är ja över för länge sen.

Tänkte ta mig iväg till gymmet faktiskt.. Behöver sooola oxå men nej då, de går inte!

Kärlek

Myyys! Verkligen alltså. Jag älskar idag! Kort stund i skolan så jag Natta Malin och Nicole åkte till m berg för de skulle shoppas jul grejs.sen tog jag hem och senare kom nattis och malin hem till mig på lite bastu och mat. Nu ligger jag i Malins säng och vi försöker få på en riktig chic flick, just My luck. Hostiga malin tog soffan så jag och nattis intar sängen! Imorrn blir de skola på förmiddan sen fika med Patricia! Som äntligen är hemkommen från norge. Ska bli kul att prata ihop oss lite igen.. Två månader sen hon åkte och just under perioden jag behövde henne som mest. Men de va länge sen vi sågs nu så ska bli super mysigt! God natt nu :) puss

20 dec

Bdy shimmer, sexigt ;)

let go

I could go out and find someone else but I don't want to.

I don't need another heartbreak.


mig hjärta svart ;)

Skönt när man inte börjar förs halv ett alltså! Men ska ta mig iväg faktiskt. Ska försöka få av lite snö från bilen ;). Den är inte blå längre utan vit! Efter skolan idag blir de en sväng på stan för sista julklappen sen prova balklänning. Om den finns kvar beställer ja den så ja bara är klar annars får ja damp. Orkar inte leta för ja gillar inte alla dumma klänningar. Svart blir det iaf. Om jag hade haft mitt mörka hår hade jag nog tittat på något riktigt cerise eller typ någon rosa. Det är ju så grymt snyggt med såna färger på mörka tjejer. Tyvärr tror ja inte att ja ska färga tillbaka det mörka förs nästa höst så då är svart de enda ja kan tänka mig!

Idag åkte stövlarna på för första gången den här vintern. Helt sjukt för förra vintern hade ja bara stövlar, i år har ja inte haft de en gång. Bara stövletter och kängor. Men de är rätt snyggt det med så ;)


bara en vecka!!!!!

Ska sova lugnt för första gången den här helgen! Och sovmorgon blir det också. Börjar inte förs halv ett eller så sen bara en lektion! Efter de drar ja upp på stan för lite kvalitets tid med mamma. Ska prova bal klänning faktiskt!
Ska även försöka träna.. Kanske ska se till att hitta på nå kul på kvällen? Har suttit hemma och häckat ikväll och är redan trött på de! Får försöka ro ihop nå  ;). MÅSTE i och för sig packa! Har börjat lite men de är långt kvar innan jag blir färdig.. Idag är de bara EN VECKA KVAR sen är vi i Miami! Känns så jävla coolt :)


JAG ÄLSKAR MIN SYSTER och vi kommer ha de grymt i miami!

19 dec

Mascara, helt fantastisk! Väldigt tunn i och för sig men om man tar lite av den när man lagt på av den vanliga så ser fransarna super långa ut så faktiskt att rekomendera!

dramaqueen

Lite bakis idag med ja ;) så duktigt! Men idag va ja inte tvungen att jobba med dunkande huve iaf! Har just tagit tag i mig själv och försökt gjort mig någelunda snygg igen. Gud va ja hatar att vara bakis äcklig! Försökte göra lite frisyr i håret och se om de kanske är så man ska ha på julafton? Har svårt att bestämma mig.. De blir ju svart klänning, röda läppar och naglar och så ska ja försöka få tag i något snyggt rött smycke..

De va så sjukt spontant igår att vi ens kom ut lixom! En kompis va inne på jobbet och prata om att dom skulle ut och lite så. Så ja kände mig ju inte jätte pigg men kända att va fan ja har inge för mig ja kan lika gärna skriva upp mig på listan iaf! Kl sex bestämde ja och natta att de blir fan av! Helt plötsligt va vi ett gäng på tio pers som skulle ut. Helt sjukt :), en kul kväll blev de! Lite drama men de verkar som om vi aldrig kommer kunna klara oss utom det ;)


18 dec

Body lotion. Alltid lika nödvändigt. Älskar såna där små förpackningar som funkar i väskan ;)

fortfarande party sugen !

Riktigt tjej party igår alltså! Jätte bra kväll, vissa va väl fullare än andra ;) haha. Blev inte sist hem för en gångs skull så de va ju skönt när klockan ringde imorse och de va dax att ta sig upp och till jobbet. Har känt mig som levande död idag på jobbet däremot! Men ikväll blir de skillnad!

Haha, mamma kom in i mitt rum när jag prata i telefon och frågar helt förstörd om ja ska ut ikväll IGEN? När hon fick svaret hon inte ville ha säger hon: TÄNK PÅ DIN LEVER! Ja dog nästan av skratt!!




17 dec

Refresching toner, vet inte vad det är än men säkert jätta bra :D

16 dec

En söt liten spegel var dagens present! Så gulligt :)


Såå taggad för imorrn nu alltså!

Jag hatar verkligen att försova mig! Vakna halv åtta idag och börja skolan åtta. Duktigt av mig va ja där tio över. Halv nio sluta vi och fick jobba hemifrån, värt! Så vi åkte till Malin där isa färga och klippte Malin och Amanda. Jag pluggade :). Sen drog vi till m berg och köpte present till födelsedagsbarnet imorrn. Nu sitter jag här med jobbet på någon jul revy, kul men ja drar ner medelåldern om ja säger så ;). När vi är klara här drar jag mig nog hem till malin en sväng igen :). Hon och isa ville bjuda på lusse bullar och hur mysigt är inte de :)<3

i'm in over my head

Aah jag håller på att bli sjuk! Igen. Och jag vägrar vara sjuk på fredag! Och imorrn. Då är det skola och praktik rapport sen har jag visst lovat att ja ska hjälpa till på jobbet. På kvällen ska vi ut och käka och sen någon överraskning så de ska bli spännande! Förhoppningsvis lika kul som sist :). Men då får jag ju inte vara sjuk! PÅ fredag sen ska ja jobba hela dagen sen på kvällen kör vi party! MEN ska jobba lördag oxå ;) ajdå!

Jag var nog inte sådär super smart som träna idag men tog det väldigt lugnt ;) va lite social med mailn och isa iaf! Har nyss tagit en lång dusch och nu ska jag krypa i min stora sköna säng! Fundera föresten på om jag ska byta ut dubbelsängen till min 120 säng istället. Känns så ensamt i en så stor säng men va fan ja ska inte vara ensam i all evighet. Fast ja ska heller inte kasta mig in i något. Har lärt mig min läxa..

15 dec

Dagens present, lipgloss!

lyckat

Det blev en riktig shoppingrunda och jag hittade äntligen något att ha på mig till fredag! En svart typ siden klänning. Antingen blir de den eller om ja känner för byxor så får se. Tänkte att om ja frå hjärnsläpp så kan ja ha den på julafton med lite röda detaljer :). Det och massa smycken blev de. Plus lite smink foundution plus mascara. Behövligt. Förövrigt hann jag med städning och plugg men inte mycket annat. Ska se till att träna imorgon ist :).

JC 40 kr

JC 60kr

Sisters 499 kr

Gina tricot 129 kr

till salu

Telefon till salu. Fick den förra julen men använde den bara till i sommras. Tror den kosta runt 5000 när dom köpte den men du får den för 1200 kr. Den är ju som sagt inte helt ny och visst kan man se att den är använd men inge hemska repor. Tillhörande laddare, höglurar och skydd. Intresserad så ring 073-546 40 24


love kills

Jaha då drar jag mig ut till bilskade center en sväng sen upp på stan för lite lunch och shopping med syster. Har rätt mkt jag måste få gjort idag igen. Hoppats på att kunna träna, sola, göra två tavlor, städa, åka förbi skolan och hämta böcker, plugga och massa mer tråkigheter. Tror det sammanlagt kommer ta två dagar men jag har bara eftermiddagen på mig för inte fan skippar man stan med syrran för sånt skit ;)

Hittade på en kofta jag köpte i sommras och glömt. Eller jag gjorde nog misstaget att dela den med syrran och sen har den lixom varit som bortblåst! Aja idag åkte den på tsm med lit roligt svart ;)

14 dec

Vet faktiskt inte riktigt vad det är i denna lilla flaska. Luktar grymt gott iallafall :) tror att de är någon slags tvår :P


Jag har gått för långt men kan inte sluta gå.

Filmen tog inte livet av mig trots att den va så tråkig!
Jag hann däremot upp stan en sväng. Lite mat med Nicole sen massa julshopping. Så nu är jag klar med alla julklappar! Äntligen! Men jag hittade inte de två viktigaste sakerna som egentligen behövdes shoppas. Klänning till julafton och något snyggt till fredag. VILL ha något  NYTT SNYGGT! Hur svårt kan de va men nej, va överallt och inte fan hitta jag i något! ÅH! Panik artat. Men är ledig från skolan så ska iväg en sväng med bilen för sista grej efter inbrottet. Sen upp på stan för lunch med syrran och ännu en vända på stan för jag måste ha kläder!

Efter stan blev det iallafall träning med Malin, ingen zumba men riktigt skön träningen med bra sällskap. På kvällen blev de en spontan sväng iväg till Anna och Natta för lite sällskapsspel. Haha oväntat men riktigt mysigt :)! Bra dag men nu är de dax att sova! Mycket att göra imorgon ju!


Skola

Sitter och häckar i skolan till någon tysk fransk skit film från 1400-talet på historian. Historia måste vara tråkigaste lektionen alltså! Innan det var de religion prov, inte heller de roligaste! Men nu slutar vi om en halv timme så om inte den här trista filmen tar livet av mig så ska ja väl va nöjd. Behöver verkligen igenom stan men känner inte för de. Känns som om ja måste ha något nytt på mig på fredag. Då blir de äntligen lite party för då fyller lilla Nicole äntligen 18 :). Mellan lektionerna satt vi och prata om alla möjliga fester de senaste åren och jävlar vi skratta. Finns mkt roligt att minnas ;). Och mkt tokigt, på fredag ska vi se till att göra nya tokiga minnen! Haha!

12 dec

Paket paket paket! Jag älskar PAKET!

14 dagar :)

Julgranen kom upp tidigt i år! Vi åker ju bort så vi hinner knappt se den om vi klär den sent. Kom på idag att det är exakt två veckor kvar till miami! Kommer bli såå härligt!






love

Min syster är bra gullig ibland. Hon har lösenordet till min blogg och då å då lägger hon upp något gulligt inlägg. Tillexempel inlägget för jag tror tre dagar sen, <3 , har inte tänkt på de men såg de nu. Sötnos när hon inte är dumunge ;)

När jag vakna idag var det panik i hela kroppen. Såna idiotiska mardrömmar jag har! Hatart!
Skulle egentligen plugga men var så förbannad så kände bara att jag behövde få ut det. Så jag och papi drog till gymmet och gav järnet! Helt slut när jag va klar.
Efter det blev de en lång dusch sen vidare till ikea. Helt okej söndag sådär. Imorgon skola och lucia firande :)

.

Hur ska jag kunna låta mig känna för någon annan när jag blev så bränd sist..?

tror jag måste...

En sak är säker. Något slag av "one piece" dress måste man ju ha. Ni fattar inte hur många som hade det igår alltså. Och det tillsammans med klackar är så läckert. Om man passar i det, vilket jag inte gör. Ser helt rolig ut, tyvärr. Vissa saker kan jag få för mig att jag ska använda fast jag vet att jag inte passar i det! Så dumt. Finns just nu en super fin hos gina tricot iaf. Tror föresten jag måste flytta till stockholm sen. Ja, så blir det nog!

you'll always be my hero even though you've lost your mind..

VILL HA VILL HA VILL HA !

Kom hem typ vid tre tiden inatt från stockholm. Drag var det :) men ingen efterfest för oss för då hade vi aldrig kommit hem och jag jobbar idag så. Ville ju inte att Jay skulle vinna, han är ju såå dryg! Men de va ju inte så att jag ville att minnah skulle vinna heller men bara hellre än honom.

Så efter jobbet möte jag upp mamma och pappa för en lunch på Java. Vår nya lördags rutin! Sen sprang jag och pappa iväg på lite julklappsshopping. Bara dte att det jag önskar mig mest i jul kommer jag inte få! Blähä! Det är en jacka. En skinn jacka men den funkar lixom som inne jacka oxå. Såå snygg från jobbet men först från Day birger et mikkelsen. Problemet är att den kostar 4000! Dom tycker inte jag behöver den men hur snygg blir den i miami?! Jätte liten bild men hoppas ni ser lite, annars finns den på : http://shop.day.dk/shop/womens/jackets/day_boheme_leather/dark_bark/?page=&searchtext=&designers_id=&colourgroups_id=&Size=&price_id=





Day Boheme Leather


11 dec

En hår inpackning! Perfekt!
Nu ska här kläs gran :) !

Idol final nästa :)

Blev ingen krogen vända ikväll inte. Allt bara krångla med om vi skulle eller inte. Så imorse fick jag panik när ja vakna och insåg att jag skulle sitta ensam hemma ikväll! Ringde pappa och bad honom fixa något så jag kunde bli med!! Och de gjorde han! Så bäst ju. Så nu är de idol final i Globen :). Före det är de tre rätters middag och mys. Sitter nu på bussen nu och kikar på solsidan :). Helt okej fredag iaf! Men vem vill man ska vinna?!

10 dec

Body butter blev dagens överraskning! Detta kommer bli en hel del bra saker till Miami. Ja måste packa jätte lätt och de låter inte riktigt som jag. Så alla små prylar är perfekta!

9 dec

Ännu en sån där bra grej idag! Ansiktsinsmörjning!

Julgrans shopping

Ujuj vilken dag. Praktik där jag satt och ringde in folk för arbetsintervjuver och skrivit av/om papper. Ingen hemsk dag förs jag skulle till tandläkaren för att laga ett hål. Men när ja kom dit fanns inget hål att laga! HA! Så fick åka tillbaka så köpte vi gran! Julkänsla eller vadå. Tillbaka till kontoret för mer papper sen plocka jag upp Natta och Anna för ännu en tur till marieberg. Va ju öppet till tio så vi lyckades bli kvar. Inget shoppat men massa in checkat. Fick rusa in på Rosali deli innan de stängde för då hade syrran dödat mig! Nu väntar sängen, jag är såå trött!!

men först dagens look:

<3

snart drar vi syrran. bara du och jag. och bara lever livet. det bestämmer jag. vad säger du?


8 dec

Idag var en sån dag då det kom en super present! Jätte skönt stick till läpparna. Solskyddsfaktor och allt och det gillar vi!!

snart är det ju juul

aaaaaaaaaah har vi beställt student mössa idag! Inte alls lång tid kvar ju :) längtar såå!

Idag gjorde jag nationella svenska som sagt. Två ord som beskriver det utmärkt är FY FAN! De va inte klokt, ja satt i tre timmar och fick ihop 1000 ord! Så segt. Hjälpte kanske inte att ja va hur lätt distraherad som helst! Snälla rara störande ravve gjorde det inte lätt! Haha.

Efter skolan följde jag med Lina till tandläkaren sen tog vi oss lunch på Java med goa Natta. Men så skulle linis jobba så jag och natta tog oss till marieberg. Lite julklapps shopping :)

Kvällen avslutades med Sushi och mys i soffan :) hela familjen hemma så det är stor bedrift!

tiden läker alla sår

Tog mig en stund i bastun för att bara låta all skit flyga ut ur huvudet. Lyckades inte riktigt då min syster kom in och börja gapa lite. Så jag tog en dusch sen tog vi oss till ica för att inhandla lite ben & jerry! Gott var det! Nu är det desperate housewives så det ska läka all sår sen sooova!

7 dec

Dagens present var en liten flaska smink borttagning som funkar super ute på resor :)

taskigt värre ;)

Blev inte alls som planerat ikväll. Skulle ju blivit riktigt intressant men med en sjuk syster och föräldarar i umeå och götebrog fick man lov att bli hemma. Och att man ska upp blä tidigt imorrn för nationella prov gör en väl inte jätte lockad till en sen kväll. Borde verkligen plugga lite också men man vet ju hur det går.

Alltså usch, jag har en så konstig känsla i kroppen. som om jag blivit bränd. Igen. Men de har jag inte. MEN skitsamma! Jag orkar inte känna så så jag ska sluta! Taggar istället för party! Vill verligen ut på fredag men vetefan om de ser ut som om någon annan är lika på. Får se men de blir tråkigt om inget kul ska hända! Vill inte bli sittande här hemma SJÄLV! Mamma och pappa är ju så snälla och åker till IDOL FINALEN! UTAN MIG! dåligt ;)


Topp från Carlings / wrangler
Kofta från Pagelle / part two

6 dec

Julkalendern idag: Balsam med doft av regnskog .. ? haha vet inte hur man förklarar den doften!

BARA

Måndag igen, fan va snabbt de går alltså. Efter denna vecka och veckan efter avslutas massa kurser och det är jul avslutning i skolan. Såå skönt, sen är de bara en termin kvar sen STUDENT! Känns helt sjukt. Men vår terminen är alltid segare än höst terminen! Idag var vi faktiskt förbi en av de bal klänning affärerna för lina skulle beställa sin och då börja jag kika för jag tycker det är såå svårt! MEN! Jag hittade en super fin enkel svart klänning. Och ja, jag vill ha svart. Jag är inte bekväm eller fin i massa färger så black is the way to go! Rätt sexig rygg och med lite söta pärlor framifrån. Lagom mycket krams lixom. Men jag är så osäker. Vill verkligen inte komma i samma klänning som någon annan.. Och den här var påväg att ta slut så jag måste bestämma mig! SVÅRT!

Bara 18 dagar till julafton!
Bara 20 dagar till MIAMI!
Bara månader fram till balen och studenten!
Bara mindre än 6 månader till KRETA! 

Menmen det här var dagens look:

Topp från MQ
Jeans från Salt stockholm

Lite fina detaljer på sidorna..

Med lite snygga acessoarer så funkar de..

Snygga brudar

För snygg bild eller va säger ni ;) det är ju kul att det är möjligt att se någotlunda okej ut fast man inte kommer ihåg att bilden togs ;)


pippar kakor ;)

Pipparkaks bak då :) hihi. Lite bildbevis. Resten av familjen drog sig upp på stan för o helga natt eller vad det är. Jag däremot är alldeles för klen för att stå där och frysa! Tror jag hoppar in i bastun en stund ;)





5 dec

Idag tror jag det var den bästa presenten hittills! Hand och nagel kräm. Verkligen sådär super skön. Och jag blir så himla torr om händerna såhär i kylan så de är ju perfa. Bilderna kommer från och med nu bli snyggare. Har äntligen fixat kameran, eller syrran fixar såklart ;)

Pepparkaks bak :)

Julbak hos farmor idag. Lite pepparkakor ska de bli! Mysigt efter denna sega helg! Den här helgen skulle faktiskt bara fått kunna vart. Orkar inte en jobbig dag till alltså! Längtar till tjejerna i skolan faktiskt :) och zuumba!! Ett måste imorgon faktiskt, så roligt! Hoppas fina flickorna Isa och Malin följer med!

superwomen

Skulle bara behöva en förvarning, så jag skulle veta när allt skulle skita sig. Och tänk om man kunde göra något för att förhindra de.. Ibland känns de som om man behöver vara mer än man är.

Tumblr_lcg52iw3hx1qdl9uko1_400_large








4 dec

Jul kalendern bjöd på en cranberry luktande tvål idag :)

riktigt läcker stil

Hon är ju så snygg! Och så läcker stil. Som sagt har lite tråkigt så sitter och glor på olika outfits och fastna för LC :)
Hennes stilär så ren och snygg. Enkel men chic :)
Lauren Conrad Fashion



VILL HA VILL HA VILL HA !

Ja vad gör man inte en trött hemma kväll som denna, JO tittar på skooor! Vill ha vill ha vill ha!! Är egentligen ute efter ett par nya typ "krogen" skor. Har ju ett par super härliga favoriter men ja tycker inte jag kan ha samma jämt? Dessa nedan är ju så snygga bara det att de är öppen tå, alltså helt värdelöst nu när de är snö kaos.

Hetingarna underst är ju ett måste?! Mina lårhöga älsklingar från förra året är ju sönder så behöver väl ett par i år med ;). Men det är ju mer av vardags skor än party. Jag vill ju ha klacker! Och längre ben! Gud va jag önska att jag hade längre ben... och snyggare. 

Båda skorna är från scorett och om jag inte minns fel så kosta ingen av dem så hemskt mycket. Men dom är både så snygga så chansen finns ju att jag ignorerade prisen... 





3 dec

Dagens julkalender. En nagelfil som ger naglarna glans. Gör naglarna super fina innan man lägger på nagellack :)

Trött

Ännu en kväll med förmodligen för mkt att dricka, de blev ett gäng drinkar ;). Haha jag som tänkte igår morse att det skulle bli sista gången på ett tag. Blev de ens 24 timmar? Nej. Nu sitter man här hos tandläkaren och väntar, värdelöst. Huvudvärk!!

Sick and tired of being sick and tired.
Your love is unfair.

2 dec

Idag blev de en fotkräm i julkalender! Blir ännu en grej till natt rutinen ;)


För mycket dagen efter..

Gårdagens look. På dagen då alltaå! Kvällen blev höga shorts och en body. Enkelt, svart, som jag gillart ;)
Kvällen var verkligen så kul och ändå så konstig. Hann bli tok sviken, super glad och rätt full.. Haha fy tusan. En sak är säkert, en del killar är ju bara så idiotiska, jag ska verkligen bara sluta bry mig och fan inte försöka för någon! Men Natta och Emelie, ni är toppen och gjorde kvällen ;)

the best

Min härliga kväll på hotell rummet. Super mysss!





1 dec

Igår var det ju första december så det betyder att man öppnar en lucka i julkalendern! Ingen vacker bild men jag orkar inte! Är så jävla bakis!!! Men vilken kväll!


Det är ett schampoo som luktar super mysigt! 

Grundar!

Sitter på en thai resturang i väntan på lite lunch. Man måste ju grunda bra inför party som farmor säger ;). Sen ska jag hinna med en tur på fältis (ett köpcentrum) för att inhandla nå kul för kvällen :)

RSS 2.0